Höst-healing med Zoë

30 sept – 2 dec

 

Underhåll ditt energisystem under hösten och ta emot en healing-session per vecka under 10 veckor.

 

Zoë kommer att jobba med:
– Rening
– Förstärkning
– Lugnande energier

 

 

Energi-utbyte: 555kr för ALLA 10 sessionerna (Värde ca 10 000kr)

 

Hur går det till?

 

Höst-healingen fungerar i stort sett som 21-dagars healingen.

 

– Zoë ger en healing-session på distans per vecka, varje lördag med start den 30 sept.

– Du bestämmer själv dag och tid när du tar emot. Du kan välja att ta emot på dagen eller natten när du sover. Healingen är inte tidsberoende, varken framåt eller bakåt.

OBS! Du kan alltså välja att ta emot en annan dag i veckan. Det behöver inte vara på lördagar.

 

Vid healingen:

– Du tar emot när du så önskar, på dagen eller på natten när du sover med start den 30 sept.
– Varje healing session varar ca 1 timme, men avsätt gärna ytterligare ca 30min efteråt för att kunna komma tillbaka i lugn och ro, och för reflektion.
– Stäng av mobilen, WiFi etc, så att du kan vara helt ostörd under sessionen.
– Lägg dig ner bekvämt.
– Ha gärna en filt till hands, du kan börja frysa, speciellt vid reningsprocesser.
– Sedan öppnar du bara upp dig och tar emot. Du behöver inte säga eller göra något speciellt innan.
– Ha lugn och skön musik, om det känns bra för dig. Annars helt tyst.
– Tips på musik: Christopher Lloyd Clarke ”Adrift”, ”Ascension” eller annan musik av samme kompositör. Valsång är mycket fint också. Finns att ladda ner på Spotify.

Efter healingen:

– Drick mera vatten än vanligt.
– Se till att vila mer än vanligt, så att energin får bra förutsättningar att jobba igenom dig.
– Avsett gärna tid för reflektion efter healingen.

 

Övrigt:

– Ta ej emot healingen om du är under påverkan av alkohol eller andra droger.
– Minska gärna ner på, eller ännu hellre, avstå helt från alkohol, tobak, sötsaker, kaffe och kött, under denna period.
– Det är viktigt att du har en positiv inställning till att detta fungerar, för att det ska fungera.

 

Vad kan du uppleva?

– Under sessionerna kan du känna kyla, värme, pirr, stickningar, vibrationer, hur energierna sveper igenom kroppen etc. Du kan få ryckningar i kroppen, svettningar, frossa, ögonen kan fladdra, hjärtklappning och många sväljningar. Du kan uppleva både lättare smärta och behag. Du kan se färger, få upp andra bilder (som kan vara vägledande), känna dig yr och illamående. Du kan börja skratta, gråta osv. Låt det som sker få ske, gör inte motstånd.
– En del känner väldigt mycket, medans några inte känner så mycket alls eller inget alls. Healingen fungerar ändå.
– Efteråt är det vanligt att känna sig lättare, gladare, mera vibrerande osv. Smärtor, skador och sjukdomar kan läka ut. Det kan även komma upp en del gamla känslor, trauman, smärtor etc, som behöver bearbetas och tas om hand. Var bara med det som är.

 

För mera information, ta del av Zoë´s återkopplingar via video på sidan för 21-dagars healingen.

 

OBS! För Höst-healingen sänder inte Zoë några återkopplingar och har heller inte någon möjlighet att svara på mail.

Kerstin

”Jag vill tacka Dig för dessa veckor. Har verkligen känt att det hänt en hel del inom mig, rört upp gamla känslor. Men som avklingat snabbt. Nu efter 3:e veckan mår jag bättre än jag gjort på länge och kan sova betydligt bättre, otroligt.”

Kerstin, Solna

Paula

”Tusen tack för dessa otroliga veckor, den 2:a dagen för Kristus-energin hade en sån enorm stark energi som jag aldrig känt tidigare, jag sov 3 timmar efteråt. På kuppen så har jag även kunnat sluta med kaffe som jag inte mådde så bra av. Stor kram till dig och alla dina jobbarkompisar i himmelriket.”

Paula, Stora Höga

Pia

”Tack från hela mitt hjärta för att jag fått vara med på denna underbara, omtumlande resa. Jag har fått en sån inre tacksamhet till mig själv och respekt för mina val i livet och en enorm inre kärlek och ljus. Känns som mina manifestationer går fortare och lättare!”

Pia, Skövde

Birgitta

”Tack för 21 helt underbara dygn! När sista dagen var inne kände jag saknad för att ”det var över” och bestämde mig för att fråga dej om vi kunde få en ny 21-dagars healing någon gång under hösten – och visst blev det så. Ser fram emot September!”

Birgitta Engdahl, Kristianstad

Niclas

”Tack för all healing och enorma energier!
Häftigaste var ovillkorlig kärlek-dagen med Maria Magdalena och att jag hörde din röst. Amazing!”

Niclas, Fellingsbro

Monica

”Jag vill först tacka  så JÄTTE mycket för fantastiska 3 veckor! Jag har blivit så tagen av denna energi så jag vill lära mer!!! Jag vill gärna gå en kurs hos dig så fort som möjligt!”

Monica Svanberg, Hjältevad

Lotta

”Mitt begär efter godis sötsaker har försvunnit, begäret är borta och jag kan gå in i en affär utan att vilja ha chips choklad. För mig är det helt enormt att inte vara slav under sockret längre. Jag känner mig annorlunda i kroppen och det har försvunnit några kilo. Jag har fått en smalare kropp och jag känner mig lättare, det är underbart! Jag jobbar på en tarotlinje och jag har märkt en utveckling att jag tar emot mer detaljerad information från högre frekvenser. Jag kunde inte vara nöjdare än så här  Tack, tack Tack underbara fina du!”

Lotta Kaliff, Kumla

Susanne

”Vill tacka så enormt mycket för den här resan. Det känns som att jag aldrig vill att det ska ta slut, så underbart är det att känna det här lugnet tryggheten och kärleken som jag känt den här tiden. Det har varit jobbiga saker som kommit upp också men det har känts som om jag fått läka mycket och det ville och behövde jag.”

Susanne Jonsson, Stockholm

Irja

”Varm tack för 21 dagars healing!❤
Det har varit mycket olika saker som kommit upp. Väldigt mycket motgångar ena dan o nästa dag hur lätt som helst. Så jag har bara sagt ja till det som kommit o gått. Jag har varit i hjärtats heliga rum, så mycket så möjlig . Och Haft kontakt med min andliga guide. Tack för att du jobbar med det du gör.”

Irja Paasila, Riala

Solveig

”Stort Tack Zoë för dessa fantastiska och starkt omtumlande veckor! Är så tacksam för denna 21-dagars healing, känns som en ny start i livet.”

Solveig Olars

Anonym

”Jag måste få tacka för en fantastisk healing. Jag har lagt av med godis sen jag började på healingen. Jag har varit en godisråtta. Men tack vare din healing så kunde jag sluta äta godis. Jag är så tacksam för det. Jag mår otroligt bra och känner verkligen att jag är i min kraft.”

Anonym, Helsingborg

Monica S

”Tack för 21-dagars healingen. Jag är nästan 80 år och har lite krämpor,men jag blev av med yrseln och tror att jag fick 1 lagad hjärtklaff och förbättrad bukspottkörtel.”

Monica Samuelsson, Farsta

Maivor

”Vill tacka så hjärtligt för allt du gör och gjort under dessa veckor! Jag upplever dig som klar, tydlig och varm. Mycket ödmjuk, realistisk och uppmuntrande på ett förtroendeingivande sätt. Sånt uppskattar jag. Meditationen vi hade i grupp som avslutning, var för mig stark energimässigt och mycket vacker!”

Maivor Stigengreen, Markaryd

Sara

”Jag är så enormt tacksam över allt du gör och för att du delar med dig av dig och ditt ljus! Jag känner att jag påbörjat en resa inåt och det har jag dig att tacka för!”

Sara, Stockholm

Nordic Light healing

 

Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer mm

 

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia mm mm.

 

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

 

Läs mer om Nordic Light Healing under Sessioner och se videon nedan.

 

Vad är Nordic Light Healing?

 

Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten.

Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot.

Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver.

 

Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig.

 

I denna video berättar Zoë om Nordic Light Healing, om healing som alternativ metod och vad som är möjligt.

Boka din Healing här

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.