Be an Attractive Magnet™

Lyft lagen om attraktion till en mästares nivå med magiska energitekniker!

 

 

Gratis eKurs

 

Få en gratis introduktion till alla delarna i Be an Attractive Magnet™. Du får 6st

kursbrev via mail med information, videos, inspiration, övningar, tips och tricks.

 

Lagen om attraktion

För att kunna skapa dig det liv som du vill ha kan du medvetet arbeta med Lagen om attraktion, som är en Universell grundlag.

LÄS MER

Lagen innebär att lika dras till lika, och baserar sig på att allting har en specifik frekvens eller vibration, vare sig det är en sak, en händelse, en situation, en människa etc.

Så, de med lika vibration dras till varandra, vilket innebär att om du själv vibrerar med frekvensen hos det du vill dra till dig, kan du med lätthet föra in det i ditt liv.

I videon förklarar Zoë Lagen om attraktion.

Be an Attractive Magnet™

Be an Attractive Magnet™ är det vibrerande magiska energiarbetet som lyfter Lagen om attraktion och ditt skapande till en mästares nivå.

LÄS MER

Det ger dig verktygen hur du styr dina energier i skapandeprocessen för att på så sätt bli helt ansvarig för din livssituation. Du förstärker ditt attraktiva vibrationsfält med flera mycket kraftfulla energitekniker. Du rensar även de blockeringar som hindrar dig från att vara i din fulla potential. Du förstärker andra delar i samskapandet med Universum, så som att släppa taget, känna tillit, ta emot, känna självkärlek och att skapa tillsammans med dina livsuppgifter.

 

Be an Attractive Magnet™ är starka processer och övningar på ett mycket djupgående plan.

 

Du kan ta del av magin genom CDs, DVDs, kurser och föreläsningar.

Själens kraftkurser

Kursbeskrivning

Själens kraftkurser

 

Själens kraftkurser lär dig att stå i din fulla kraft och att tillåta dig att fyllas av den stora magiska och kärleksfulla skaparkraften. Kurserna är uppdelade i tre steg med fokus på olika delar.

 

Steg I och II motsvarar ”Intensivkursen i Be an Attractive Magnet™”, och kan göras efter varandra eller separat.

För steg III krävs det att du har gått steg II eller Intensivkursen.

 

Kurserna består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs m h a höga healingfrekvenser, som både läker, transformerar och de aktiverar även ditt DNA. Vi varvar övningarna med andra kreativa uttryck, sharing etc. Du lär dig också grunderna i att kommunicera med din andliga guide m fl, för att få vägledning i din skapandeprocess.

 

Steg I Blomma ut i din fulla potential

I den här delen kommer du i kontakt med din egen innersta sanning och din livsuppgift, din själsuppgift. Du får möjlighet att rensa ut de blockeringar som hindrar dig från att blomma ut i din fulla potential, t ex uttjänade själsliga kontrakt och begränsningar från tidigare liv. Du får även möjligheten att komma i kontakt med och bada i din egen självkärlek.

 

Steg II Bli en skapande mästare

Följ med på en intensiv djupdykning i manifesteringsarbetet med Be an Attractive Magnet™, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Be an Attractive Magnet™ är det vibrerande magiska energiarbetet som lyfter ditt skapande till en mästares nivå. Det ger dig verktygen hur du styr dina energier i skapandeprocessen för att på så sätt vara helt ansvarig för din livssituation. Du fortsätter även att rensa blockeringar som hindrar dig från att vara i din fulla potential och du förstärker även andra delar i samskapandet med Universum.

Genom de kraftfulla energiteknikerna lär du dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, personer eller materiella saker. Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ditt drömliv.

Du lär dig även hur du energimässigt kan förstärka andra delar av skapandeprocessen, som t ex att förankra tacksamhet, att släppa taget, ha tillit, att öppna upp och ta emot, självkärlek etc.

 

Välkommen att lyfta Lagen om attraktion till en helt ny nivå!

 

Steg III Supermanifestering

För dig som har gått Intensivkursen i Be an Attractive Magnet™ eller steg II ges nu möjligheten att fortsätta förstärka din inre skaparkraft ytterligare. Vi ”boostar” oss själva med renande energier och stärker oss med energitekniker. Du lär dig supermanifestera genom kristallprogrammering och genom att hålla din själs vibrations höga frekvens och renhet. Denna kurs är fokuserad på starka energier, att hålla sig ren i sina energier, energitekniker, kristaller mm.

 

Innehåll:
– Aktivering av energikanaler och ditt energifält.
– Kontakt med och alstra energi från dina kraftcentrum.
– Rensa blockeringar – kroppsscanning + stöd av kristaller.
– Styr dina skapande energier.
– Hålla en hög vibration – mat, detox, tankar, kristaller, ascension team etc.
– Hålla sin kraft, sin ljuspelare, sin själs vibration + stöd av kristaller
– Energitekniker + stöd av kristaller
– Självkärlek + stöd av kristaller
– Släppa taget, känna djup tillit och ta emot + stöd av kristaller
– Kristallkunskap – anatomi, programmering etc.

 

Datum och bokning av kurserna, se nedan.

Soul Vibration Marketing™

Kursbeskrivning

Under denna kväll delar Zoë med sig av sina hemliga knep för att effektivisera och boosta din marknadsföring till max, på ett energimässigt sätt. Detta är ett utvidgat och nytt sätt att arbeta med Lagen om Attraktion.

 

Det blir en intensiv kväll där du bl a lär dig att:

– Dra till dig kunder – pengar – samarbetspartners etc.

– Ladda dina annonser, affischer, Facebook events etc.

– Och mycket mer…

 

Zoë har sedan 2006 arbetat med dessa metoder på ett mycket framgångsrikt sätt för att kunna sprida sitt budskap och sina ljusa energier till många människor världen över. Zoë har en extremt lång väntelista för privata sittningar och hon drog bl a till sig TV-serien ”Livet på andra sidan” på detta sätt. Hon har idag flera assistenter och en mycket hög omsättning i sitt företag Zoëland.

Kärleksboosta ditt liv

Kursbeskrivning

Kärleksboosta

 

Hjärtligt välkommen till en kväll helt dedikerad till kärleken i alla dess former!

 

Vi boostar kärleksenergin genom att göra magiska övningar i Be an Attractive Magnet-serien, och du kommer att kunna skapa ett energiband till dina Själsfränder och/eller din Tvillingsjäl, så att ni kan kommunicera och sedan dras till varandra.

Så, oavsett om du önskar träffa din livspartner, nya vänner, stärka kärleken till dig själv och/eller dina nära och kära, är detta kvällen för dig.

Zoë berättar även om åren tillsammans med Maria Magdalena då de levde sida vid sida och för därigenom läran om ovillkorlig kärlek vidare. Vi tonar in på och förstärker denna kraftfulla och läkande energi för att kunna hela oss själva och andra.

 

Kvällen i korthet:

– Berättelsen om Maria Magdalena

– Den ovillkorliga kärlekens läkande och skyddande kraft

– Självkärlek och relationen till dig själv

– Rensning av hinder för kärleken

– Övning: Känn, förankra och förstärk den ovillkorliga kärleken

– Övning: Ta kontakt med, skapa energiband till och dra till dig dina Själsfränder/din Tvillingsjäl

 

Datum och bokning, se nedan.

Intensivkurs i Be an Attractive Magnet™

Kursbeskrivning

selfempower

 

Följ med på en intensiv djupdykning i manifesteringsarbetet med Be an Attractive Magnet™, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

 

Be an Attractive Magnet™ är det vibrerande magiska energiarbetet som lyfter ditt skapande till en mästares nivå. Det ger dig verktygen hur du styr dina energier i skapandeprocessen för att på så sätt vara helt ansvarig för din livssituation. Du rensar också de blockeringar som hindrar dig från att vara i din fulla potential och du förstärker även andra delar i samskapandet med Universum.

 

Kursbeskrivning

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs m h a höga healing frekvenser. Vi varvar övningarna med andra kreativa uttryck, sharing etc. Det blir tre mycket intensiva dagar, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

 

Be an Attractive Magnet™ består av:

  • Kraftfulla energitekniker

Du lär dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, personer eller materiella saker. Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ditt drömliv.

 

  • Rensning av blockeringar

Du rensar ut de blockeringar som hindrar dig från att skapa utifrån din fulla potential. Du rensar t ex från tidigare liv, bryter själsliga kontrakt mm.

 

  • Förstärkning av andra delar av skapandeprocessen

Du lär dig hur du energimässigt kan förstärka och förankra exempelvis tacksamhet, att släppa taget, ha tillit, att öppna upp och ta emot, självkärlek etc.

 

  • Samskapande med Universum

Du lär dig att samskapa med din själs vibration, med din själsuppgift, som gör manifesteringen mycket lätt.

 

Förbered dig på mycket intensiva, djupgående och omvälvande dagar!

 

 

Se filmen där kursdeltagare hyllar intensivkursen i Be an Attractive Magnet™!!

Gud är banken

Kursbeskrivning

Online-kurs Gud är banken

Välkommen att ägna en heldag åt att gå på djupet och förändra din ekonomiska situation helt!

Denna dag kommer att bli startskottet för ditt nya liv i överflöd.

 

Zoë serverar dig viktiga nycklar, omvälvande energier och magiska tekniker, som gör att du får möjlighet att göra en helomvändning ekonomiskt.

Under dagen kommer du att synliggöra dina blockeringar kring pengar och sedan få kraftfulla verktyg för att enkelt kunna lösa dessa. Du kommer att ställa in dig på Universums överflöd, förankra frekvensen för pengar i ditt energisystem och förfina din attraherande signal, så att pengar och överflöd blir en naturlig del i ditt liv.

Vi är ämnade att leva i ett totalt överflöd av ALLT – vänner, kärlek, pengar, näringsrik mat etc etc. Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av, det är inte endast till för några få. Det enda du behöver göra är att förstå Universums lagar och sedan lära dig hur du kan använda dig av dessa till din och jordens fördel.

Ljusarbetare har även en viktig roll för att kunna bryta girighetens grepp på Jorden, som innebär att vi kan bryta oss ur beroendet av ”etablissemanget” och deras smutsiga maktspel. Det är viktigt att vi förstår detta.

 

Dagen i korthet:

 

– Universums överflöd och Zoë´s minnen från Atlantis

– Falska föreställningar och blockeringar gällande pengar

– Pengars oförtjänt dåliga rykte

– Illusionen om brist

– Ljusarbetarnas uppgift att lösa Girighetens grepp

– Självkärlek och relationen till pengar

– Hur rika människor gör och hur du kan göra detsamma

– Övning: Lös dina blockeringar kring pengar

– Övning: Skapa nya mallar för ditt pengaflöde

– Övning: Förankra frekvensen för pengar i ditt energisystem

– Övning: Tona in dig på Universums överflöd

 

Välkommen att totalt förändra din ekonomi!

 

Deltagare hyllar Be an Attractive Magnet™

Maria

”Jag har aldrig haft så mycket kontakt med män som i sommar, har till och med svårt att välja…haha…och för att inte tala om pengar..ojoj, det ha kommit in en hel del oväntat….det känns som det vibrerar i mig.”

Maria, Örebro

Ninnie

”Din workshop jag var på i somras när vi ”rev våra kontrakt” har verkligen fungerat!

Och jag har attraherat den person jag sökte i samma workshop.”

Ninnie Sjösten, Ronneby

 

Susanne

”Helt fantastiskt att få hitta sin egen skaparkraft i den trygga och kärleksfulla miljö som Zoë skapar.”

Susanne Rosblad-Kallin, Stockholm

Lisette

 ”Genom att få höra Zoës sanning från hennes hjärta, hittar vi vår egen sanning!

Du lär dig få tillbaka din energi som du alltid haft.”

Lisette Alfredsson, Göteborg

Ea

 ”Jag är så tacksam över att denna kurs finns! Den har gett mig fantastiska verktyg och erfrenheter i hur jag kan (sam)skapa med min skaparkraft! Zoë bjuder in till livskunskap och ett fantastiskt skapande möte! Tack!”

Ea Bergstrand, Göteborg

Åsa

”Jag känner mig magisk och full av kraft. Jag känner stor kärlek till mig själv, kan känna tillit och har öppnat upp för att ta emot. Tack Zoë för att du vill dela med dig av detta!”

Åsa Söderlund, Nyköping

Linda

”Kursen var stark, härlig och med en flödande energi. Jag känner mig upplyft, glad och hoppfull inför framtiden! Kommer absolut gå flera kurser med Zoë. Rekommenderar henne varmt!”

Linda Ellbén, Stockholm

Josefine

”Fantastiska och kraftfulla övningar! Stor rensning och ett stort energiarbete. Fick klarhet i mycket. Zoë är en fantastiskt duktig kursledare och jag vill delta i flera kurser efter detta.”

Josefine Fällgren, Stockholm

Sofia

”Fantastiskt lärorik och ögonöppnande kurs om mina begränsningar och framförallt hur jag kan bli fri från dem! Zoë känns gedigen och trovärdig i sin kunskap och de upplevelser hon förmedlar. Jag uppskattar ärligheten och de personliga detaljerna. Denna kurs kommer jag att rekommendera alla att gå – för att släppa det egna och kollektivets krafter fria! Denna kurs var en känslomässig befrielse!”

Sofia, Gotland

Kicki

”Inspirerande och hjärtlig kursledare med härliga humorinslag. Det gjorde kursen lätt och glädjefylld. Det känns verkligen som jag tagit del av bra energier som kommer hjälpa mig i min syn på pengaflödet in och ut.”

Kicki Nygårds, Ekerö

Lotta

”Zoë bjuder mycket på sig själv och på sin historia, och inger ett stort förtroende hos mig.

Jag rekommenderar alla att gå den här kursen som vill ändra och bryta gamla tankemönster kring pengar.

Jag tycker att kursen var jättebra. Saklig och generöst jobbar Zoë för att alla ska få tillgång till ett

överflöd av pengar.”

Lotta Stuzenbecker, Stockholm

Kerstin

”Tror att kursen blir en vändpunkt – en uppgradering i mitt liv.

Seriöst innehåll och framfört på ett mjukt och inkännande sätt.”

Kerstin, Norrtälje

Lena

”Bra fokus, känns hoppfullt och kraftfullt. Ser fram emot mitt kommande överflöd!”

Lena, Sköndal

Madeleine

”Med sin inspirerande energinivå i kombination med mycket kunskap får Zoë med sig alla personer på kursen. Hennes humor öppnar oss för att ta emot de verktyg som delas ut.”

Madeleine, Stockholm