533 Kristall

Bergskristaller programmerade med5-dimensionellt Kristusljus

 

IMG_0722

 

5-33 Kristaller

 

Zoë har programmerat in ”The Golden Frequency”, dvs 5-dimensionellt Kristusljus (33) i bergskristaller. Kristallerna är tänkta att stödja bäraren i att kunna hålla ljuset stadigt, både för sin egen skull och för uppstigningen av jorden. Detta så att alla ljusarbetare kan hjälpas åt att hålla ljuset i ett gemensamt nätverk.

 

Kristallerna har noggrant renats, laddats i fullmånen och även i solljuset. Sedan har en virvel av ”The Golden Frequency”-energin individuellt programmerats in i varje kristall (i mittendelen av kristallsmycket). Zoë har programmerat in energin som en sk öppen förankrad mapp, så att energin stannar kvar. En uppkoppling samt nedkoppling är skapad genom hela kristallen, så att innehavaren ständigt kan koppla in sig på nya energier.

 

533 Slipad

 

I kristallsmycket representerar den runda kulan på toppen jorden, mittenkristallen bärarens kropp och spetsen Universum, och den pekar även mot innehavaren, och således dennes bidrag till uppstigningen.

 

Du kommer att få det stöd som du behöver för omprogrammering av din kropp, i och med att energin arbetar med dig och dina energier. Allt för att ställa om dig till en högre och ljusare frekvens.

 

Observera att kristallerna skall användas med måtta.

Energierna (The Golden Frequency) är väldigt stark, så ta det varsamt!

 

Läs mer om The Golden Frequency här>> Länkas till The Golden frequency