facebook

5G är tänkt att rullas ut i Sverige med start 2019/2020, med Umeå som ”test-stad”.

Trots alla allvarliga varningar med ett enormt stöd inom forskningen och trots att det strider mot svensk lag. Trots att hundratals läkare, vetenskapsmän och forskare varnar WHO, FN och EU för de ödesdigra effekterna av denna ”moderna” teknik, ska alltså 5G rullas ut i Sverige.

UTAN någon som helst RISKUTREDNING av hälso- och miljöpåverkan och UTAN att fråga befolkningen om de ens vill omge sig av denna starka strålning.

Detta är en NATIONELL SKANDAL utan dess like!

Vi behöver alla hjälpas åt att kontakta kommuner, landsting, riksdag, regering, media uppifrån och ner, och nerifrån och upp.

Jag vet att vi kan klara detta, men det krävs en gemensam insats.

VI BEHÖVER AGERA NU!!!

Gå med i Facebook-gruppen HÄR>>

Där hittar du aktioner, mejllistor, färdigskrivna brev, 5G fakta och mycket stöd från tusentals medlemmar som gör ett fantastiskt jobb!!

Just nu behöver vi mera tryck på Umeå som skall hålla ett öppet informationsmöte 3 juni kl17.00 i Folkets hus angående 5G. Mejla/ring och kräv att mötet blir en öppen debatt med opartiska forskare så som läk. Olle Johansson, prof. Lennars Hardell och prof. Rainer Nygren.

För ytterligare information om 5G, se övriga Blogg-inlägg på zoeland.se/blogg

Mycket info om 5G hittar du också på Strålskyddsstiftelsens hemsida HÄR>>

 

I Kärlek och Omtanke,

Zoë

5 Kommentarer

 1. Anette

  Jag har skrivit/delat info om 5G på min fb sida och bett de somläser att dela vidare. Men ingen respons mer än bara att man förvånas. Sant som det är sagt – ingen riktig info har delgetts och därmed blir vi ”alla” Ja-sägare utan att förstå vad vi egentligen accepterat. Många kommentarer har jag fått om att det är Jag som har missuppfattat allt och inte förstått poängen med 5G: att internet blir snabbare och mer tillgängligt. En sa t. om att ”.. allting är farligt, luften, föroreningar, bilar, mobiler.. Man måste inte reagera på alla varningar. Ta det lugnt!”
  Ja.. Vad svarar man på det? Jag valde att avsluta samtalet om ämnet, personen var ej intresserad av detta. Det är svårt att nå människor även med fakta.
  Jag gör vad jag kan för att informera och dela fakta. För MIN del ÄR det viktigt att vi får STOPP på det här!
  Uppdrag Granskning skulle väl kunna åta sig att gräva fram fakta och visa ett program på TV? ELLER TÖRS DE INTE PGA STAKA MAKTHAVARE?

  Svara
 2. Anne

  Läste en bra artikel i Aftonbladet i tisdags där en professor på neurovetenskap varnar för att mobilstrålning normaliserats – han verkar ha bra kunskaper , han heter Olle Johansson. Han är docent på Karolinska institutet med special område hjärnan och adjungerad professor på Kungliga tekniska högskolan.

  Svara
 3. Anne Swahn

  Jorden har vi endast lånat av våra barn och barnbarn.
  Redan nu har skador rapporterats, av den befintliga strålningen på 3-4 enheter, i form av hjärnskador, främst på barn. 5G verkar med en spännvidd från 28 – 300 enheter.
  För mej räcker det med en rapport om ett barn som tagit skada för att vilja hindra att fler tar skada.
  Hur ska vi någonsin kunna stå till svars för detta inför kommande generationer?
  Hjälp till att påverka, genom att kräva oberoende forskning, information och öppna diskussioner med respekt för Naturen och kommande generationer.

  ”Du lilla barn nyss född
  till världen
  Allt är ditt nu
  Blommorna på marken
  Fåglarna i träden
  Stjärnorna på himlen
  Allt är ditt
  Det väldiga havet
  De dansande bäckarna
  Och skogens tysta musik.
  Allt är ditt
  Solens värme
  Månens skära
  Och jag är din
  Mitt hjärta har du redan. ”
  Dikt av Barbro Lindgren

  Svara
 4. Liliann Blomma

  Har de som tillåter de inga barn, familj, anhöriga? Eller är de immuna mot strålar?

  Svara
 5. Aino silva

  Nej till 5-G, på grund av hälsorisker jorden naturen och allt som är även människorna. Så är vi inga försökskaniner i någon nivå, prova först på er själva innan ni erbjuder andra

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.