Atlantiskoderna

DNA aktivering – Atlantiskoderna

Atlantiskoderna består av Zecamikoderna, den nya Kristusenergin och Ra- (Sol) energin, och aktiverar Det nya gyllene kosmiska nätverket. Tillgång till Atlantiskoderna sker genom registrering nedan.

 

 

Historia

För ca 13 500-14 000 år sedan släcktes största delen av vårt DNA ner vid det senaste fallet av Atlantis.

Atlantis var en blomstrande kultur med högt utvecklade människor som var i sin fulla gudomliga kraft och hade tillgång till magiska gåvor som healing, telepati, kristall- programmering etc., och de utnyttjade den fria och rena energiförsörjningen som Universum erbjuder.

Atlantis föll, för tredje gången, för att kraften hade börjat missbrukas. Makt och girighet sattes på kartan och det var därför som vi var tvungna att stänga av den största delen av vårt DNA (vår kraft).

Många av oss har minnen av Atlantis idag, jag är en av dom.

Jag minns hur jag släckte ner olika delar av DNAt, personligt och kollektivt, på olika sätt. Jag minns smärtan i att vara tvungen att göra det. Jag minns att koder, energier gömdes, både här på jorden, på andra planeter, i den eteriska världen och inuti oss människor.

Vissa energier/koder har sedan dess förvarats under pyramider, på andra planeter (t ex på Plejaderna) och när tiden nu är inne är det dags att använda de nycklar vi har för att låsa upp allt igen.

Välkommen att låsa upp Atlantiskoderna!

 

Det nya gyllene kosmiska nätverket

~ Zecamikoderna, den nya Kristusenergin och Ra- (Sol) energin ~

 

DNA1

 

Vid två tillfällen, den 22 sept och 11 okt 2013, har Zoë tillsammans med några vänner, som också befann sig på Atlantis vid fallet, etablerat det nya gyllene kosmiska nätverket. Detta är Zoë´s stora uppgift i hennes nuvarande inkarnation och är alltså delar av de aktiveringsnycklar, koder eller energier som har hållits gömda sedan fallet av Atlantis. Uppkopplingen till detta nya gyllene kosmiska nätverk, sker i tre steg och är därefter en pågående process. De tre stegen sker genom aktivering av Zecamikoderna, överföring av den nya Kristusenergin och överföring av Ra- (Sol) energin.

 

Tillgång till Zecamikoderna, den nya Kristusenergin och Ra- (Sol) energin sker via internet och genom registrering nedan.

 

Registrera dig nedan genom att ge en valfri donation

Detta arbete är donationsbaserat och utförs genom sk “lämpligt energiutbyte”. Dvs du betalar för det du känner att du får, guidad från ditt hjärta.

Du har möjlighet att ge din gåva via PayPal, klicka på knappen nedan och skriv in valfritt belopp.

 

Köp-knapp

 

Det går även bra att betala in via PG 87 07 27 – 5. Märk din gåva med “DNA donation” och maila sedan till info@zoeland.se.

Du får sedan en länk skickad till din email med ytterligare information och själva överföringarna via flera videos.

OBS! Titta i din skräppost, den kan hamna där.

 

Ta del av flera DNA aktiveringar – Ljusnyckeln och The Golden Frequency här>> (Två Puffar??)