Video #2 Lösa blockeringar

 

 

När du arbetar med Lagen om attraktion är det viktigt att rensa ut dina blockeringar, ditt baggage, eftersom du även drar till dig det som du undermedvetet utstrålar. För det är ju inte bara det du medvetet sänder ut som kommer tillbaka till dig, utan även dina blockeringar.

 

Ursäkta störningarna från mikrofonen!

Sammanfattning

Blockeringar i dig kan ha skapats genom kollektiva uppfattningar och värderingar som t ex i din familj, kultur, religion och tradition.

 

Blockeringar kan komma från upplevelser/erfarenheter i detta livet eller i tidigare inkarnationer, som har skapat sk “negativa” mönster.

 

Det kan också vara sk själsliga kontrakt som du upprättat med dig själv och/eller med andra innan du inkarnerade. Dessa kontrakt har tidigare tjänat ett syfte för din själsliga utveckling, men utgör nu ett hinder för ditt vidare växande.

 

 

Dessa blockeringar begränsar dig i ditt fria skapande.

 

 

 

Konkreta tips

Lösa blockeringar

 

Steg ett är ju som alltid att bli medveten om att du har en blockering genom att se mönster i ditt liv. T ex att du alltid träffar samma typ av människor eller hamnar i samma slags situation om och om igen.

 

När du blivit medveten om din blockering är det viktigt att du ser vad det är du ska lära av den – vilken är lektionen? För det går aldrig att gå runt ett hinder, det kommer alltid tillbaka tills den dagen du har lärt dig “läxan”.

 

Så, det snabbaste sättet är att verkligen se och känna vad blockeringen vill säga dig.

Och, det är inte alltid roligt, fluffigt och gulligt.

 

Det finns en uppsjö av terapier och behandlingar som kan stödja dig i detta upplösande av blockeringen. Lyssna inåt och följ din egen vägledning!

 

Så, se ditt “mörker”, omfamna och acceptera det, ge det så mycket kärlek som möjligt, så att det har en möjlighet att transformeras.

 

Och…ge aldrig upp! Det går alltid att bryta mönster!

 

 

Andra tips

Gör reningsövningarna på Toolbox CD 1, “Bryt själsliga kontrakt” och “Högtryckstvätten – rensa gammalt skräp” och även på DVD 4 eller på mp3 Workshop Be an Attractive Magnet™ för Personer.

 

Boktips

“Krama din skugga” – Debbie Ford

Maria

”Jag har aldrig haft så mycket kontakt med män som i sommar, har till och med svårt att välja…haha…och för att inte tala om pengar..ojoj, det ha kommit in en hel del oväntat….det känns som det vibrerar i mig.”

Maria, Örebro

Ninnie

“Din workshop jag var på i somras när vi ”rev våra kontrakt” har verkligen fungerat!

Och jag har attraherat den person jag sökte i samma workshop.”

Ninnie Sjösten, Ronneby

 

Susanne

 

”Helt fantastiskt att få hitta sin egen skaparkraft i den trygga och kärleksfulla miljö som Zoë skapar.”

Susanne Rosblad-Kallin, Stockholm

Lisette

 

 ”Genom att få höra Zoës sanning från hennes hjärta, hittar vi vår egen sanning!

Du lär dig få tillbaka din energi som du alltid haft.”

Lisette Alfredsson, Göteborg

Ea

 

 ”Jag är så tacksam över att denna kurs finns! Den har gett mig fantastiska verktyg och erfrenheter i hur jag kan (sam)skapa med min skaparkraft! Zoë bjuder in till livskunskap och ett fantastiskt skapande möte! Tack!”

Ea Bergstrand, Göteborg

Åsa

 

”Jag känner mig magisk och full av kraft. Jag känner stor kärlek till mig själv, kan känna tillit och har öppnat upp för att ta emot. Tack Zoë för att du vill dela med dig av detta!”

Åsa Söderlund, Nyköping

Linda

”Kursen var stark, härlig och med en flödande energi. Jag känner mig upplyft, glad och hoppfull inför framtiden! Kommer absolut gå flera kurser med Zoë. Rekommenderar henne varmt!”

Linda Ellbén, Stockholm

Josefine

”Fantastiska och kraftfulla övningar! Stor rensning och ett stort energiarbete. Fick klarhet i mycket. Zoë är en fantastiskt duktig kursledare och jag vill delta i flera kurser efter detta.”

Josefine Fällgren, Stockholm

Sofia

”Fantastiskt lärorik och ögonöppnande kurs om mina begränsningar och framförallt hur jag kan bli fri från dem! Zoë känns gedigen och trovärdig i sin kunskap och de upplevelser hon förmedlar. Jag uppskattar ärligheten och de personliga detaljerna. Denna kurs kommer jag att rekommendera alla att gå – för att släppa det egna och kollektivets krafter fria! Denna kurs var en känslomässig befrielse!”

Sofia, Gotland

Kicki

”Inspirerande och hjärtlig kursledare med härliga humorinslag. Det gjorde kursen lätt och glädjefylld. Det känns verkligen som jag tagit del av bra energier som kommer hjälpa mig i min syn på pengaflödet in och ut.”

Kicki Nygårds, Ekerö

Lotta

”Zoë bjuder mycket på sig själv och på sin historia, och inger ett stort förtroende hos mig.

Jag rekommenderar alla att gå den här kursen som vill ändra och bryta gamla tankemönster kring pengar.

Jag tycker att kursen var jättebra. Saklig och generöst jobbar Zoë för att alla ska få tillgång till ett

överflöd av pengar.”

Lotta Stuzenbecker, Stockholm

Kerstin

”Tror att kursen blir en vändpunkt – en uppgradering i mitt liv.

Seriöst innehåll och framfört på ett mjukt och inkännande sätt.”

Kerstin, Norrtälje

Lena

”Bra fokus, känns hoppfullt och kraftfullt. Ser fram emot mitt kommande överflöd!”

Lena, Sköndal

Madeleine

”Med sin inspirerande energinivå i kombination med mycket kunskap får Zoë med sig alla personer på kursen. Hennes humor öppnar oss för att ta emot de verktyg som delas ut.”

Madeleine, Stockholm

Föreläsningar – DVD