Kryptovaluta

– en ekonomisk revolution

 

Vi står inför ett fantastiskt skifte i mänsklighetens historia. Makten för din ekonomi förflyttas från de som “styr”, till dig som individ. Kryptovaluta fyller en viktig funktion i detta ekonomiska skifte, vilket innebär att vi har möjlighet att göra transaktioner utan några mellanhänder, såsom banker och andra finansiella institutioner.

 

Vi frigör oss alltså från etablissemangets ekonomiska grepp.

 

Gör dig fri du också!

 

LÄS MER

Vad är Kryptovaluta?

Kryptovaluta är en digital valuta och är baserad på kryptografi. De skapas genom en process som kallas för ”mining”, där det unika serienumret (som på en sedel) skapas genom att matematiskt lösa en förutbestämd algoritm. Precis som ett serienummer på en papperssedel så är varje digitalt mynt unikt.

 

Överföringen av kryptovalutor använder sig av Blockkedje-tekniken, som gör det möjligt att genomföra säkra transaktioner direkt, utan mellanhänder och utan de höga avgifter som vanligtvis kommer med det. Eftersom kryptovalutor inte är knutna till något särskilt land eller centralbank bygger värdet på faktorer såsom användbarhet, tillgång och efterfrågan.

 

En valuta är inget annat än ett smidigt sätt att byta tjänster och varor. Papperspengar är något människor tillsammans har bestämt har ett värde, de har inget inneboende värde i sig. Allt fler människor vill ha ett monetärt system som inte är centraliserat till storbanker och statsmakten, med avgifter och inflation. Kryptovaluta är en digital valuta som stora visionärer som Steve Jobs och Richard Branson talat mycket varmt om som framtidens valuta!

 

 

Vad är OneCoin?

OneCoin, skapad av Dr Ruja Ignatova, är den kryptovaluta som har det största antalet ägare i världen idag (jan 2017) med över 3,3 milj personer i 195 länder. Till skillnad från pengar som är kontrollerade av regeringar så finns det ett begränsat antal OneCoins, vilket innebär att de inte kan påverkas av inflation och de är även omöjliga att förfalska.

 

OneCoin är en global valuta, utanför några landsgränser. OneCoin använder sig av sk KYC-protokoll, vilket innebär att alla ägare måste identifiera sig. Detta för att undvika olaglig handel, som varit ett problem för många kryptovalutor.

 

Det finns redan idag en intern marknad med över 3,3 miljoner medlemmar där du kan sälja/köpa coins. Hur många € du kan sälja för per dag varierar mellan de olika paketen. Vår rekommendation är att endast köpa paket för pengar du kan avvara.

 

När du investerar i OneCoin får du tillgång till gedigen och professionell utbildning om kryptovalutor och OneCoin, via OneLife Academy.

 

OneWorld Foundation är OneCoins egen välgörenhetsorganisation som sponsrar tusentals projekt över hela världen.

Korta fakta om OneCoin

  • Grundad av Dr. Ruja Ignatova.

 

  • Över 3 320 000 medlemmar (dec 2017) i 195 länder. Största antalet ägare i världen.

 

  • KYC-protokoll, för ren och säker valuta.

 

  • OneLife Academy – professionella utbildningspaket.

 

  • Supportar välgörenhetsprojekt.

Branson

”I think it is working and there will be other currencies like it, maybe even better.” (on Bitcoin)

Sir Richard Branson, CEO Virgin Galactic Airlines

Bill

“Bitcoin shows how cheap it can be. In the future financial transactions will be digital, universal and almost free.”

Bill Gates

 

John

 

“You can’t stop things like Bitcoin. It will be everywhere and the world will have to readjust. World governments will have to readjust.”

John McAfee, Founder of McAfee

Al Gore

 

“ I think the fact that within the bitcoin universe an algorithm replaces the functions of [the government] … is actually pretty cool. I am a big fan of Bitcoin.”

Al Gore, 45th Vice President of the United States

PayPal

 

“I do think Bitcoin is the first [encrypted money] that has the potential to do something like change the world.”

Peter Thiel, Co-Founder of Paypal

Ben

 

“[Virtual Currencies] may hold long-term promise, particularly if the innovations promote a faster, more secure and more efficient payment system.”

Ben Bernanke, Chairman of the Federal Reserve

Julian

 

“Bitcoin actually has the balance and incentives right, and that is why it is starting to take off.”

Julian Assange, Founder of Wikileaks

Google

 

“Bitcoin is a remarkable cryptographic achievement and the ability to create something that is not duplicable in the digital world has enormous value.”

Dr. Eric Schmidt, former CEO of Google, now Executive Chairman

Gratis Webinarium

VÄLKOMMEN ATT BOKA ETT GRATIS 15 min webinarium via dator/platta/telefon där du får grundläggande information om kryptovaluta och OneCoin och tillfälle att ställa alla dina frågor!

Föreslå några olika tider, gärna på dagtid mån-fre men även helgen är möjlig.

OBS! Vi säljer inget på webinariet utan det är endast ett info-möte, är du intresserad att gå vidare efter mötet så hjälper Jae dig.

 

Kontakt

Vill du anmäla dig till ett webinarium, har frågor, önskar mera information och/eller vill investera? Hör av dig!

 

Jae Pears

Email: onecoin@yey.life

Jae försöker svara redan samma dag på veckodagar om du mailar före kl 15.

Lämna gärna ditt telefonnummer så kan hon ringa upp dig. (Hon talar både svenska och engelska flytande.)

 

Support

Då du investerar via Zoë´s kontaktperson Jae får du bra support med bla gratis webinarium.

Du får även tillgång till mycket information och de nyheter inom OneCoin bl a via en Facebookgrupp. Du blir kontinuerligt inbjuden till webinarier och föreläsningar ute i landet och utomlands, och du ingår i ett nätverk med mycket god kunskap och erfarenhet om OneCoin.

Länkar

OneCoin´s hemsida https://www.onecoin.eu/en/

OneLife Academy (utbildningar inom OneCoin) https://www.onelife.eu/en/

Presentationer och event https://www.onelifeevents.eu/en/

OneCoin World (Facebook-sida) https://www.facebook.com/OneCoin-World-822713397822482/

OneWorld Foundation (välgörenhetsprojekt) http://oneworldfoundation.eu/en/

 

Dementi

Vi kan inte garantera något gällande OneCoins framtid, utan visar endast en oerhört spännande möjlighet. Var väl medveten om att all typ av investering innebär en risk och en bra riktlinje då man investerar är att aldrig köpa för mer än du har råd att förlora.