facebook

NY onlinekurs!

Det här är en kurs som gör skillnad. Jag fick resultat i min vardag efter bara några dagar, det var stort för mig. Rekommenderar den varmt!

Yvonne Söderberg

Nynäshamn

För mig var kursen över förväntan. Bra upplägg med olika delar i kursen som var lätta att följa. Zoë ger mycket av sig själv och sin enorma kunskap och erfarenhet. Jag är glad att jag valde att delta trots att jag bokade sent. En intensiv kurs och väldigt bra.

Anita Lindberg

Stockholm

Gratis eKurs – Lär dig om attraktionlagen!

Få en gratis introduktion till alla delarna i Be an Attractive Magnet™. Du får 6st kursbrev via mail med information, videos, inspiration, övningar, tips och tricks.

Be an Attractive Magnet™

Lyft lagen om attraktion till en mästares nivå med magiska energitekniker!

 

Lagen om Attraktion

För att kunna skapa dig det liv som du vill ha kan du medvetet arbeta med Lagen om Attraktion, som är en Universell grundlag. Zoë förklara mera i videon.

LÄS MER...

Lagen innebär att lika dras till lika, och baserar sig på att allting har en specifik frekvens eller vibration, vare sig det är en sak, en händelse, en situation, en människa etc.

Så, de med lika vibration dras till varandra, vilket innebär att om du själv vibrerar med frekvensen hos det du vill dra till dig, kan du med lätthet föra in det i ditt liv.

I videon förklarar Zoë Lagen om attraktion.

Be an Attractive Magnet™

Be an Attractive Magnet™ är det vibrerande magiska energiarbetet som lyfter Lagen om Attraktion och ditt skapande till en mästares nivå.

LÄS MER...

Det ger dig verktygen hur du styr dina energier i skapandeprocessen för att på så sätt bli helt ansvarig för din livssituation. Du förstärker ditt attraktiva vibrationsfält med flera mycket kraftfulla energitekniker. Du rensar även de blockeringar som hindrar dig från att vara i din fulla potential. Du förstärker andra delar i samskapandet med Universum, så som att släppa taget, känna tillit, ta emot, känna självkärlek och att skapa tillsammans med dina livsuppgifter.

Be an Attractive Magnet™ är starka processer och övningar på ett mycket djupgående plan.

Du kan ta del av magin genom CDs, DVDs, kurser och föreläsningar.

Jack Canfield hyllar Zoë´s arbete

 I denna video intervjuar Jack Canfield, Zoë in sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig grunderna i hennes populära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgångar. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Zoë’s nya release Soul Vibration Marketing™.

Är du redo att uppgradera ditt liv?!

Deltagare hyllar Be an Attractive Magnet™

Annica och Annalena reser till Öland för att delta i Zoë´s kurs ”Be an Attractive Magnet™”. Zoë leder framgångsrikt människor till att leva ett liv som de älskar. Och synliggör den sanna kraften vi alla har tillgång till.

Kursdeltagarnas reflektioner från Intensivkursen i Be an Attractive Magnet™ mars 2018:

Otroligt kraftfulla övningar för att manifestera sitt liv. Zoë delar sin varma kärleksfulla energi med humor och skratt. Hon sprider sitt ljus och sin kärlek. Tack, tack, tack!

Jenny Bergman

Kopparberg

Helt fantastisk värme, kärlek och gemenskap. Lärorikt för mitt egna fortsatta energiarbete. Rekommenderar denna kurs för alla som vill förbättra sitt energiflöde och sitt liv. Varmt tack!

Ann Bergström

Partille

Kursen har varit väldigt givande och jag känner att jag fått med mig mycket tack vare alla energiövningar. Trodde inte kursen skulle innehålla så mycket. Stort tack Zoë!

Åsa Eriksson

Alunda

En fantastisk resa. Lättsam och effektiv. På ett humoristiskt men seriöst sätt guidar Zoë oss genom hela manifesteringsresan med häftiga upplevelse, övningar, kraft och tårar.

Marie

Västerås

En fantastisk kurs för dig som vill komma i kontakt med dig själv och din skaparkraft. Zoë’s kärleksfulla energi vägleder dig genom kraftfulla och hjälpsamma övningar. Känner mig påfylld av en underbar skaparkraft.

Marie Olsson

Härnösand

Underbara Zoë guidade oss med värme, humor, och stor vänlighet. Zoë hjälpte mig förstå vad lagen om attraktion är och kan bli!

Peter

Falun

Fantastisk bra kurs! Otroligt fina meditationer. Zoë är en fantastisk lärare som lär ut på ett kärleksfullt och ödmjukt sätt med mycket humor.

Katarina Hellman

Stockholm

Kursen rekommenderas starkt! Fantastisk! Zoë förklarar allt på ett jordnära och begripligt sätt samtidigt som man känner de otroligt höga och välgörande energierna.

Marianne

Stockholm

Mera reflektioner här...

Zoë känns så genuin och äkta. Så väl använda pengar. Så starkt och tydligt. Konkreta verktyg. Jag är enormt glad att jag gick kursen. 

Kursdeltagare

Fantastiskt! Zoë är en ljusbärare som låter oss veta att vi alla är perfekta. Hon inspireras oss att få ut vår största potential och allt vi är och vill ha. Kursen är brilliant uppbyggd från dag 1 till 3 och jag har aldrig varit med på en kurs där jag fått med mig så mycket ifrån.

Helen Johansson, Linköping

Med värme, humor och stor kunskap, leder Zoë deltagarna genom kursen. Själv känner jag att jag är påväg till en ny nivå i min andliga utveckling efter dessa dagar.

My, Alunda

Ett bra upplägg och har lärt mig meditera. Professionellt och väldigt roligt upplägg av Zoë.

Jessica Hultman

En mycket kraftfull och fin kurs. Det jobbas på många plan i min kropp och energikropp som emellanåt känns tungt men för mig är det positivt då jag vet att det löser upp blockeringar för att jag skall kunna öppna min ännu mera för mot ljus. Tack för en mycket inspirerande kurs!

Jenny Israelsson, Grödinge

Fantastiska tekniker och verktyg för att själv kunna arbetare vidare. Zoë är den bästa kursledaren som jag varit med om, otrolig ödmjukhet och närvaro.

Merike Julkunen, Stockholm

Kursen var utvecklande, givande och kärleksfull. Den gav en styrka, ett inre lugn, och flera nya insikter om sig själv. Den var lärorik och den hjälpte mig att ta nya steg framåt. Jag har kunnat släppa gamla saker och ser mig nu i ett nytt ljus.

Kursdeltagare

Tack Zoë för en fantastiskt renande, upplyftande och strukturerade kurs. Jag är djupt tacksam! Din härliga humor lyfter energierna!

Anita Ryderstedt, Stockholm

Det har varit en fantastisk kurs med mängder av aha-insikter omkring mina dolda hinder. Frigörande och upplyftande på alla sätt. Nu är jag redo för mitt magiska liv i manifesterandes energier. Jag känner mig redo för resten av livet. Zoë är helt magisk i sitt sätt att leda och inspirera. Hon håller hela vägen. Ljuvligt!

Kursdeltagare

Fantastiskt energiarbete, kraftfullt. Jag har fått med mig fina verktyg för mitt fortsatta manifesteringsarbete. Zoë strålar trygghet och ett lugn, kombinerat med varm humor. Kan varmt rekommendera denna kurs!

Britt Damberg, Tumba

Givande. Bra övningar. Zoë är en helt underbar kursledare. Man lär sig mycket om sig själv genom övningar och meditationer. Det var väldigt intensivt men roligt!

Hend Rezaei, Uppsala

Fantastisk kraftfull kurs!

Kursdeltagare, Solna

Starka energiövningar som gör att jag känner tillit till att allt sker i högsta bästa syfte. Känner stort förtroende för Zoë som väglett mig genom kursen. Just nu känns det som om jag kan manifestera allt!

Anita Carlsson, Järna

Tack! Så mycket har släppt för mig. Skönt med nystart i livet. Här skall nu manifesteras för det högsta bästa för mig. Tack Zoë. Dansen var en fantastisk upplevelse, förlösande.

Lotta Zetterström, Motala

Helt fantastisk kurs. Äntligen fick jag de verktyg jag tidigare saknat. Energiarbetet var magiskt. Det hände otroligt mycket inombords som öppnade upp min livsenergi. Härligt att även använda hela kroppen för att integrera den högre frekvensen. Zoë är otroligt inspirerande och rolig. Helt fantastisk kursledare. Rekommenderar denna kurs till alla, för en bättre värld. Tack!!!

Lilian Wollroth, Hagfors

En enormt givande kurs med många insikter. Bra upplägg med övningar varvade med teori. Bra nivå och lättbegripligt. Zoë förklarar på ett pedagogiskt och grundläggande sätt hur allt hänger ihop. Passen var väl sammansatta med pauser emellan.

Kursdeltagare

Enormt utvecklande och ett så bra upplägg. Blandat med teori och övningar. Detta var första gången jag träffade Zoë men absolut inte den sista. Känner mig pånyttfödd, en stjärna har återskapats. Tack för att din kraft och utstrålning!

Rose-Marie, Stockholm

Fantastisk härlig utbildning. Så mycket positiv energi och underbar stämning. Kan varmt rekommenderas!

Marie Lundin, Falun

En mycket bra kurs där man lär sig känna och bemästra de energier som behövs vid manifestering.

Mikael, Stockholm

Väldigt fin kurs. Jag är så tacksam att jag hittat Zoë. Det känns fint att få arbeta för det goda. Vi behövs alla i den nya tiden.

Kursdeltagare

En väldigt fin kurs som ger dig grunderna för att manifestera dina intentioner. Det var många fina övningar som kändes härliga att dela med andra. Zoë är en mycket duktig och stor andlig ledare.

Astrid

Släppte på blockeringar. Ökade på energiflödet. Ljuset flödade. Lättsam undervisning med humor, allvar, enkelhet och kärlek i underbar kombination.

Sofia Svensson, Halmstad

Fantastiskt utvecklande. Skall bli så intressant att se vart detta leder till. Zoë är underbar i sin utstrålning. Med humor leder hon oss vidare i vår utveckling. Man känner att hon är med alla samtidigt.

Gunilla Isacsson Kronqvist, Vessigebro

Kan varmt rekommendera denna kurs. Mjuk, behaglig och varm är Zoë. Ger mycket till en.

Kursdeltagare

Jag rekommenderar kursen till alla som vill ha en förändring. Detta blev en knuff i rätt riktning och jag fick nya verktyg att jobba med för att nå mina mål.

Linda, Stockholm

Inspirerande kursledare. Bra upplägg. Givande övningar.

Carin Sjöberg, Tumba

Lär dig mera om Attraktionslagen och Be an Attractive Magnet™

Intensivkurs i Be an Attractive Magnet™

Online helgkurs

Följ med på en intensiv djupdykning i manifesteringsarbetet med Be an Attractive Magnet™, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Be an Attractive Magnet™ är det vibrerande magiska energiarbetet som lyfter ditt skapande till en mästares nivå. Det ger dig verktygen hur du styr dina energier i skapandeprocessen för att på så sätt vara helt ansvarig för din livssituation. Du rensar också de blockeringar som hindrar dig från att vara i din fulla potential och du förstärker även andra delar i samskapandet med Universum.

Kursbeskrivning...

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs m h a höga healingfrekvenser. Vi varvar övningarna med andra kreativa uttryck, sharing etc. Det blir tre mycket intensiva dagar, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Be an Attractive Magnet™ består av:

 • Kraftfulla energitekniker

Du lär dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, personer eller materiella saker. Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ditt drömliv.

 • Rensning av blockeringar

Du rensar ut de blockeringar som hindrar dig från att skapa utifrån din fulla potential.Du rensar t ex familjemönster och tidigare liv samt bryter själsliga kontrakt.

 • Förstärkning av andra delar av skapandeprocessen

Du lär dig hur du energimässigt kan förstärka och förankra exempelvis tacksamhet, att släppa taget, ha tillit, att öppna upp och ta emot, självkärlek etc.

 • Samskapande med Universum

Du lär dig att samskapa med dina andliga guider, din själs vibration, dvs. din själsuppgift och det gudomliga flöder, som gör manifesteringen mycket lätt.

Förbered dig på mycket intensiva, djupgående och omvälvande dagar!

 

Vad deltagarna av onlinekursen säger:

 

Zoës kurser är fulla av positiv vibration och skapande och jag riktigt känner hur jag expanderar både fysiskt och spirituella varje gång jag gått dessa kurser.

– Madeleine Jimenez, Stockholm

*

En fantastisk kurs med bra upplägg. Kursledaren Zoë är en underbar personlighet med kunskap och pratar med glädje så jag vill bara höra mera!

– IngMarie Nilsson, Trollharen 

*

En mycket givande och annorlunda kurs där man jobbar mycket med sig själv. Föreläsningarna varvades med olika övningar. Zoe är väldigt inspirerande och bjuder på sig själv. Jag rekommenderar denna kurs varmt!

– Pernilla Törnqvist, Linghem

*

Fick en ordentlig skjuts framåt, som jag kan dra nytta av länge. Viktiga pusselbitar som gör jobbet med attraktionslagen djupare och mer lättsamt.

– Annelie Windegren, Kungälv 

*

Kursen är uppbyggt så att det passa väldigt många av oss även om vi är på olika platser i livet och på vår resa. Zoës energi kommer igenom så väl och det känns som om hon pratar direkt till mig och energierna vibrerar.

– Elisabeth Gräns, Göteborg 

*

Fantastiskt bra kurs. Transformerande!

– Susanne Wiren, Stockholm 

*

Den här kursen var kanonbra! Jag känner mig både gladare, starkare, friare och lugnare. Zoë leder kursen på ett ypperligt sätt och medarbetarna är både trevliga och kompetenta. Jag är helt nöjd!

– Christer Ståbis, Mora


*

Kursen har gett mig nya insikter om att manifestera på ett effektivt sätt. Det känns i kroppen och energin. Jag mår redan otroligt mycket bättre. Känner ren lycka!

– Ulrika, Stockholm

*

Mycket bra upplägg med en suverän kursledare! Över förväntan!

– Nils-Göran Andersson, Söråker

*

Rekommenderar absolut kursen. En av de bästa kurser jag varit på i mitt liv.

– Sofie

*

Jag kan varmt rekommendera kursen Be An Attractive Magnet™. Mycket bra upplägg och välorganiserad med Zoë som är mycket inspirerande.

– Lena Brito, Nacka

*

Jag har en känsla av NYSTART nu efter kursen!!! Jag känner mig lyckligare än vanligt och mera kärleksfull! Jag upplever att folk är trevligare och det mest påtagliga är att jag gjort förändringar hos mig själv; färgat håret, köpt nya gymkläder, börjat gymma och slutat med kaffe. Jag har även en kraftig ljuspelare som går upp genom mitt kronchakra.

– Alexis Hemberg, Stockholm

*

>> Du hittar onlinekursen här!

Intensivkurs i Soul Vibration Marketing™

Online helgkurs

Vill du nå ut med ditt budskap till många? Sprida din konst, musik eller få läsare till din bok? Dags för en ny nivå i ditt företag?

Expandera ditt företag till helt nya nivåer genom enkel och billig marknadsföring!

Under denna kurs delar Zoë med sig av sina hemliga knep för att effektivisera och boosta din marknadsföring till max, på ett energimässigt sätt. Du lär dig hitta din unika energi, din själsvibration, och sedan förstärka och dra till dig kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners, med lätthet.

Kursbeskrivning...

Soul Vibration Marketing™ är ett utvidgat och nytt sätt att arbeta med Lagen om Attraktion, baserat på Zoë’s framgångskoncept Be an Attractive Magnet™, som båda hyllats av Jack Canfield från filem ”The Secret”.

Zoë har sedan 2006 arbetat med dessa metoder på ett mycket framgångsrikt sätt för att kunna sprida sitt budskap till många människor världen över. Zoë har en extremt lång väntelista för privata sittningar och hon drog bl a till sig TV-serien ”Livet på andra sidan” på detta sätt. Hon har idag många assistenter och en mycket hög omsättning i sitt företag Zoëland AB.

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs m h a höga healing frekvenser. Vi varvar övningarna med andra kreativa uttryck, sharing, etc. Det blir två mycket intensiva dagar, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Det är en fördel om du har gått Intensivkursen i Be an Attractive Magnet™, men det är inte ett måste.

 

Kursen består av följande delar:

 • Skapa ditt unika energivarumärke

Du tonar in dig på din unika energi, din själsvibration, genom ditt hjärta och lär dig att förstärka och ladda dina produkter och tjänster för att kunna optimera din marknadsföring.

 •  Kraftfulla energitekniker

Du lär dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, materiella saker eller personer som kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners.

Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ett framgångsrikt företagande.

 •  Rensning av blockeringar

Du rensar ut de blockeringar som hindrar dig från att nå ut med din marknadsföring till max. Det kan finnas underliggande blockeringar och motstånd, som gör att ditt sanna budskap inte når fram. Vi lyfter upp och rensar ut sådant som kan ligga i vägen för din framgång.

 • Samskapande med ditt Livssyfte

Alla är här av en anledning och har ett kall. Du lär dig att hitta och samskapa i linje med ditt livssyfte, din själsuppgift, som gör manifesteringen mycket lätt.

 • Den nya eran inom marknadsföring

Det nya sättet att marknadsföra innebär bl a förståelsen av att konkurrens inte existerar och att givandet är i fokus.

Förbered dig på mycket intensiva, djupgående och omvälvande dagar!

>> Du hittar onlinekursen här!

Supermanifestera ditt liv

Onlinekurs

Under denna onlinekurs delar Zoë med sig av nya verktyg uppdelat i fyra moduler med fokus på energiarbete. Kursen är baserat på Zoë´s koncept Be an Attractive Magnet™, som hyllats av Jack Canfield från filmen The Secret.

Varje del består av en kortare föreläsning och framförallt av kraftfullt energiarbete där du själv är delaktig och där Zoë supportar dig genom att jobba igenom ditt energisystem med sin starka healingform Nordic Light Healing™.

Kursbeskrivning...

Kursen består av:

Introduktionsvideo

Introduktionsvideo – Lagen om Attraktion

Introduktionsvideo – Be an Attractive Magnet™

Video – såhär genomför du kursen

Fyra Starka Processer – Grundpelarna för Manifestering

1. Rensa Blockeringar
Vi storstädar tillsammans och kapar banden till sådant som inte tjänar dig längre. Du lyfts sedan upp till en helt ny nivå av skapande, där du får möjligheten att samskapa med Skaparkraften på ett synkroniserat sätt.

2. Koppla ihop dig med ditt Livssyfte
Zoë assisterar dig i att koppla samman dig med ditt livssyfte genom kontakt med din Andliga Guide och det Högsta Rådet, dvs de som känner till vad det står i dina själsliga kontrakt för detta livet.

Då du lever i linje med det du är här för, med ditt livssyfte, blir det väldigt lätt att manifestera.

3. Stå i din Kraft och Supermanifestera
Med hjälp av de kraftfulla energierna står du stadigt i din Skaparkraft och kliver in i mästarens energi. Du Supermanifesterar genom att lägga in de frekvenser motsvarande det du vill manifestera i ditt energifält.

4. Släppa taget – Allt är omhändertaget
Zoë guidar dig in i ett djupt tillstånd av total tillit och en känsla av att allt är omhändertaget.
Detta är den kritiska delen i manifesteringsprocessen som vi ofta tappar.

I varje modul genomför du en kraftfull energiprocess där du är deltar aktivt och där Zoë jobbar igenom ditt energisystem med sin healingform Nordic Light Healing. Varje modul består av en kortare föreläsning samt meditation (energiarbete/healing av Zoë)

Avslutningsvideo – Att leva det nya

6 stycken uppföljande Frågestunder där Zoë svarar på frågor som deltagarna har skickat in

Välkommen till en djup Frigörelseprocess!

>> Köp onlinekursen Supermanifestera ditt liv HÄR!

Då du genomfört din betalning får du tillgång till en sida med lösenord, där alla videos och information är samlade.

Kärleksboosta ditt liv

Onlinekurs

Vi boostar kärleksenergin genom att göra magiska övningar i Be an Attractive Magnet™-serien, och du kommer att kunna skapa ett energiband till dina Själsfränder och/eller din Tvillingsjäl, så att ni kan kommunicera och sedan dras till varandra.

Så, oavsett om du önskar träffa din livspartner, nya vänner, stärka kärleken till dig själv och/eller dina nära och kära, är detta kursen för dig.

Du kommer att gå till botten med dina ohälsosamma relationsmönster och sedan öppnas möjligheten till omprogrammering av dessa, för att i nästa steg skapa dig mera kärleksfulla relationer.

Kursbeskrivning...

Onlinekursen i korthet:

Kursen består av föreläsningar, övningar, meditationer, energitekniker och mycket mer.

* Berättelsen om Maria Magdalena

* Den ovillkorliga kärlekens läkande och skyddande kraft

* Självkärlek och relationen till dig själv

* Rensning av hinder för kärleken

* Övning: Känn, förankra och förstärk den ovillkorliga kärleken

* Övning: Ta kontakt med, skapa energiband till och dra till dig dina Själsfränder/din Tvillingsjäl

Tid: ca 4 timmar i video-format

 

>> Köp onlinekursen i Kärleksboosta ditt liv HÄR!

Då du genomfört din betalning får du tillgång till din egen kurssida med videos.

Gud är banken

Onlinekurs

Välkommen att gå på djupet och förändra din ekonomiska situation helt! Denna onlinekurs kommer att bli startskottet för ditt nya liv i överflöd! Zoë serverar dig viktiga nycklar, omvälvande energier och magiska tekniker, som gör att du får möjlighet att göra en helomvändning ekonomiskt.

Under kursen kommer du att synliggöra dina blockeringar kring pengar och sedan få kraftfulla verktyg för att enkelt kunna lösa dessa. Du kommer att ställa in dig på Universums överflöd, förankra frekvensen för pengar i ditt energisystem och förfina din attraherande signal, så att pengar och överflöd blir en naturlig del i ditt liv.

Vi är ämnade att leva i ett totalt överflöd av ALLT – vänner, kärlek, pengar, näringsrik mat etc etc. Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av, det är inte endast till för några få. Det enda du behöver göra är att förstå Universums lagar och sedan lära dig hur du kan använda dig av dessa till din och jordens fördel.

Kursbeskrivning

Kursen i korthet:

Kursen består av föreläsningar, övningar, meditationer, energitekniker och mycket mer.

 • Universums överflöd och Zoë´s minnen från Atlantis
 • Falska föreställningar och blockeringar gällande pengar
 • Pengars oförtjänt dåliga rykte
 • Illusionen om brist
 • Ljusarbetarnas uppgift att lösa Girighetens grepp
 • Självkärlek och relationen till pengar
 • Hur rika människor gör och hur du kan göra detsamma
 • Övning: Lös dina blockeringar kring pengar
 • Övning: Skapa nya mallar för ditt pengaflöde
 • Övning: Förankra frekvensen för pengar i ditt energisystem
 • Övning: Tona in dig på Universums överflöd

Du får tillgång till din egen kurssida med 5,5h videomaterial.

Välkommen att totalt förändra din ekonomi!

 

>> Köp onlinekursen Gud är banken HÄR!

Då du genomfört din betalning får du tillgång till din egen kurssida med videos och annat material.

Maria

”Jag har aldrig haft så mycket kontakt med män som i sommar, har till och med svårt att välja…haha…och för att inte tala om pengar..ojoj, det ha kommit in en hel del oväntat….det känns som det vibrerar i mig.”

 

Maria, Örebro

Ninnie

”Din workshop jag var på i somras när vi ”rev våra kontrakt” har verkligen fungerat! Och jag har attraherat den person jag sökte i samma workshop.”

 

Ninnie Sjösten, Ronneby

 

Susanne

”Helt fantastiskt att få hitta sin egen skaparkraft i den trygga och kärleksfulla miljö som Zoë skapar.”

 

Susanne Rosblad-Kallin, Stockholm

Lisette

 ”Genom att få höra Zoës sanning från hennes hjärta, hittar vi vår egen sanning! Du lär dig få tillbaka din energi som du alltid haft.”

 

Lisette Alfredsson, Göteborg

Ea

 ”Jag är så tacksam över att denna kurs finns! Den har gett mig fantastiska verktyg och erfrenheter i hur jag kan (sam)skapa med min skaparkraft! Zoë bjuder in till livskunskap och ett fantastiskt skapande möte! Tack!”

 

Ea Bergstrand, Göteborg

Åsa

”Jag känner mig magisk och full av kraft. Jag känner stor kärlek till mig själv, kan känna tillit och har öppnat upp för att ta emot. Tack Zoë för att du vill dela med dig av detta!”

 

Åsa Söderlund, Nyköping

Linda

”Kursen var stark, härlig och med en flödande energi. Jag känner mig upplyft, glad och hoppfull inför framtiden! Kommer absolut gå flera kurser med Zoë. Rekommenderar henne varmt!”

 

Linda Ellbén, Stockholm

Josefine

”Fantastiska och kraftfulla övningar! Stor rensning och ett stort energiarbete. Fick klarhet i mycket. Zoë är en fantastiskt duktig kursledare och jag vill delta i flera kurser efter detta.”

 

Josefine Fällgren, Stockholm

Sofia

”Fantastiskt lärorik och ögonöppnande kurs om mina begränsningar och framförallt hur jag kan bli fri från dem! Zoë känns gedigen och trovärdig i sin kunskap och de upplevelser hon förmedlar. Jag uppskattar ärligheten och de personliga detaljerna. Denna kurs kommer jag att rekommendera alla att gå – för att släppa det egna och kollektivets krafter fria! Denna kurs var en känslomässig befrielse!”

 

Sofia, Gotland

Kicki

”Inspirerande och hjärtlig kursledare med härliga humorinslag. Det gjorde kursen lätt och glädjefylld. Det känns verkligen som jag tagit del av bra energier som kommer hjälpa mig i min syn på pengaflödet in och ut.”

 

Kicki Nygårds, Ekerö

Lotta

”Zoë bjuder mycket på sig själv och på sin historia, och inger ett stort förtroende hos mig. Jag rekommenderar alla att gå den här kursen som vill ändra och bryta gamla tankemönster kring pengar. Jag tycker att kursen var jättebra. Saklig och generöst jobbar Zoë för att alla ska få tillgång till ett överflöd av pengar.”

Lotta Stuzenbecker, Stockholm

Kerstin

”Tror att kursen blir en vändpunkt – en uppgradering i mitt liv. Seriöst innehåll och framfört på ett mjukt och inkännande sätt.”

 

Kerstin, Norrtälje

Lena

”Bra fokus, känns hoppfullt och kraftfullt. Ser fram emot mitt kommande överflöd!”

Lena, Sköndal

Madeleine

”Med sin inspirerande energinivå i kombination med mycket kunskap får Zoë med sig alla personer på kursen. Hennes humor öppnar oss för att ta emot de verktyg som delas ut.”

 

Madeleine, Stockholm

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!