facebook
 

Kristallkurs

Kristallernas magiska visdom från Atlantis

Inget nytt datum satt

En unik kurs där Zoë delar med sig av nyligen återtagen information om kristallernas visdom från Atlantis, t ex kristallprogrammering, kristallers anatomi, telepati, healing, energiförsörjning mm.

LÄS MER
Sedan Atlantiskoderna aktiverats i Zoë har hon ägnat mycket tid åt att ”läsa av” de delar av DNAt som nu har öppnats upp i henne. Minnena, från den blomstrande kulturen och hur Zoë arbetade med kristaller på Atlantis, har nu kommit tillbaka till henne.

Under en dag får du ta del av den informationen genom föreläsningar, meditationer och praktiska övningar, för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft som kristallerna besitter.

 

Välkommen att ta del av kristallernas magiska visdom!

 

 

Zoë introducerar dig i kristallteknologin som användes på Atlantis för 13 – 14 000 är sedan. Hon berättar hur hon fick denna unika information om kristallprogrammering, kristallernas inre anatomi etc.

Zoë delar även med sig av sina minnen från nedsläckningen av Atlantis och de DNA-uppgraderingskoder som hon programmerat in i kristaller.

 

 

Monica Thorsson, Söderåkra

“Zoë har en fantastisk förmåga att förmedla sina kunskaper med stor humor, värme och kärlek. Förståelsen för kristallerna har ökat betydligt och jag känner att de har blivit mina nya vänner.

Monica Thorsson, Söderåkra

Anette Björsund, Stockholm

“Otroligt intressant ny information om kristaller. Denna kurs har jag länge önskat. Zoë förmedlar allt på ett mycket positivt sätt.”

Anette Björsund, Stockholm

Janet Cressey, Umeå

”En heldag fullspäckad med intressant och ny information! Zoë är mycket klar och tydlig som föreläsare. Man känner även ett stort förtroende för henne.
Mycket innehållsrik kurs ang kristallernas anatomi och funktion. Bra redskap att använda kristaller för mig själv och andra.”

Janet Cressey, Umeå

Annette Jonsson, Piteå

”Starka och kärleksfulla energier i och runt Zoë i sin enkelhet. Äntligen en kurs om kristaller och Atlantis – som att komma hem.”

Annette Jonsson, Piteå

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

”Jätteintressant kurs, med ingående fakta om hur anatomin är och hur man praktiskt kan programmera kristaller för att manifestera. Jag rekommenderar varmt andra att ta del av alla de värdefulla kunskaperna om kristallernas värld.”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

Christina Bergqvist, Stockholm

”Zoë är en varm person som förmedlar kunskapen varmt och kärleksfullt utifrån sin innersta essens. Jag är nybörjare med kristaller i detta livet, men det var en spännande och intensiv dag att få uppleva. Kan med varmt hjärta rekommenderas.”

Christina Bergqvist, Stockholm

Tuula Ampuja, Stockholm

”Zoë har en underbar utstrålning och ett mycket behagligt sätt att förmedla fascinerande kunskap. Mycket spännande information.”

Tuula Ampuja, Stockholm

Lena, Stockholm

”Kursen rekommenderas varmt till alla som vill lära sig mer om kristaller och Atlantis. Zoë är unik och kristallklar.”

Lena, Stockholm

Karin, Farsta

”Zoë förmedlar spännande och aktuell kunskap om kristaller och deras avancerade användning på ett lättförståeligt sätt.
En mycket intressant och inspirerande kurs. Mycket ny information om ett urgammalt ämne.
Starka energier, kraftfulla och enkal övningar. Zoë är en insirerande och kunnig föreläsare. Hon tar sig tid att besvara deltagarnas frågor löpande under hela kursen.”

Karin, Farsta

Sigbrit Eriksson, Hångsdala

”Väldigt bra flyt och Zoë är mycket kompetent och är helt vägledd av sina guider. Hon vet vad hon gör och också så mjuk och gullig i sin framtoning!

Tack för idag från Sigbrit med ljus, kärlek och goda tankar”

Sigbrit Eriksson, Hångsdala

Roxana Sánchez

”Kursen var mycket givande, innehållsrik och intressant. Zoë har en fin energi med mycket utstrålning. Rekommenderar kursen till alla som vill utveckla den delen som en gång togs ifrån oss alla.

Roxana Sánchez

Anki, Saltsjöbaden

”Zoë besitter ovärdelig kunskap som man inte bör missa!

Zoë har verkligen förmågan att avdramatisera och göra allt det stora och gåtfulla lättfattligt och enkelt.

Anki, Saltsjöbaden

Sirpa Hokonen, Järna

”Underbar kurs, innehållet om atlantis och koder etc är jätteintressant, och kursledaren är helt makalös och inspirerande.

Sirpa Hokonen, Järna

Maria Palm Wahlund

”Zoë är en inspirerande ljusarbetare som delar med sig av sin kunskap om kristaller på ett lättsamt, kärleksfullt och informativt vis.

Maria Palm Wahlund

Pia, Stockholm

”Kristaller är nu ett aktuellt ämne och det var så givande att ta del av gammal kunskap från atlantis. Det var så spännande att lära sig att programmera kristaller. Det märks att Zoë vibrerar med en högre frekvens. Hon är mycket behaglig att lyssna på och är full av visdom.

Pia, Stockholm