facebook

Skyhög strålning, militärvapen och övervakning

 

5G – strålning och teknik

5G tekniken skiljer sig avsevärt från tidigare generationer (4G/3G/2G/1G). 4G opererar i frekvensbandet ca 2.4-5 GHz. 5G kommer att innebära en avsevärd höjning till att operera i frekvensbandet ca 24-90 GHz, med möjlighet upp till 300 GHz!

Då kroppen är en Elektromagnetisk organism vars grundläggande funktioner som t ex hjärta, hjärna och nervsystem styrs av elektriska impulser, är det mycket allvarligt att kroppen bestrålas av dessa höga frekvenser.

Den biologiska påverkan är uppenbar.

 

Militärvapen och Övervakning

5G är samma teknik som används inom militären för att skingra folkmassor, sk Directed Energy Weapon for Crowd Dispersal, eller sk mikrovågsvapen, med en frekvens på 95 GHz.

Då 5G är tänkt att finnas i ALL teknik runtomkring oss, i all vår hemelektronik, i gatubelysning, LED-lampor i hemmet och med antenner överallt, innebär det att vi kommer att utsättas för denna skadliga strålning dygnet runt överallt.

Tekniken möjliggör även sk 3D mapping, dvs en möjlighet att kartlägga och övervaka våra hem och även oss som individer in i minsta detalj.

 

Skyhöga Gränsvärden

Strålsäkerhetsmyndigheten (SSM) har satt godkänd mikrovågsnivå i Sverige till max 10 000 000 μW/m2. Detta är endast en termisk gräns (värme), dvs man ska inte kunna koka av strålningen. Men, den biologiska påverkan tas dock ingen hänsyn till. Där finns inga gränsvärden.

Enligt BioinitiativReport 2012, där forskare sammanställde befintlig forskning, fann de att man inom forskningen kan påvisa att strålningstäthet från ca 30 mikrowatt per kvadratmeter (30 μW/m2) och uppåt är negativt påverkande på cellnivå (biologisk påverkan).

Vid 2500 μW/m2 har man sett skador på DNAt.

Gränsvärdet i Sverige är alltså satt till skyhöga 10 000 000 μW/m2!

Många länder i Europa har mycket lägre gränsvärden, ca 100 ggr längre, och 5G är stoppad i Bryssel, Genève och andra städer.

 

Dokumentär

I denna mycket mörka Dokumentär redovisas tekniken och flera från militärt håll, forskare och läkare intervjuas. En ruggig film, men nödvändig för att förstå agendan.

Dokumentären ser du HÄR>>

 

Mycket info hittar du på Strålskyddsstiftelsens hemsida HÄR>>

 

I Kärlek och Omtanke,

Zoë

 

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Arkiv

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.