ERBJUDANDEN!

t.o.m. 1 mars 2023

Reningsprogrammet Del 1

300kr Rabatt!

Rena dig från ohälsosamma negativa energier!

 • Rening av negativa energier i vardagen    
 • Rening av mörka entiteter och portaler    
 • Borttagning av implantat och förbannelser
 • Ta bort initieringar              
 • Skapa ett starkt beskydd inifrån   

Aktivera Ljuskoder – Del 1 Solskivan

111kr Rabatt!

Följ med på spännande energiresor till heliga kraftplatser, där vi hämtar upp och aktiverar Ljuskoder. De aktiverar dina gåvor, förmågor och ger dig kraftfull healing. De påminner dig om din oändliga gudomliga storhet genom att aktivera ditt DNA.

 • Del 1 – Solskivan i Titicacasjön rabatt!
 • Del 2 – Sphinxen
 • Del 3 – The Emerald Tablet
 • Del 4 – Dödahavsrullarna
 • Del 5 – Mona Lisa
 • Del 6 – Stonehenge

Supermanifestera ditt liv!

500kr Rabatt!

Bli en skapande mästare av ditt liv med livsförändrande föreläsningar och kraftfullt energiarbete. Kursen är baserad på Zoë´s koncept Be an Attractive Magnet™, som hyllats av Jack Canfield från filmen The Secret.

Fyra Starka Processer – Grundpelarna för Manifestering:

 • Modul 1: Rensa blockeringar
 • Modul 2: Koppla ihop dig med ditt Livssyfte
 • Modul 3: Stå i din Kraft och Supermanifestera
 • Modul 4: Släpp taget – Allt är omhändertaget

21-dagars Healing

Få gratis meditationer t.o.m. 20 februari 2023!

Temat för vårens nya omgång är ”Väck din inre Mästare – kom ihåg vem du är”. Det är dags att minnas vem du är och aktivera den gudomliga mästare du alltid har varit. De sju universella Mästarna visar dig vägen hem till ditt mästerskap. De överför sin visdom till dig och du hämtar hem dina gåvor från dina parallella liv.

Släpp offerrollen och kliv in i din fulla ljuskraft!

PowerPodden

Vägar till din inre kraft

Zoë inspirerar dig att hitta din egen inre kraft med hjälp av det bästa inom andlig och personlig utveckling. Hon delar med sig av alltifrån hälsa, kost, detox, healing, yoga, meditation, alternativa metoder, spännande terapiformer, ljusuppdrag, till kontakten med utomjordingar och andra ljusvarelser i de högre sfärerna.

Lyssna till Zoë och hennes gäster!

DNA Aktiveringar & 533 kristallen

Uppgradera din frekvens och aktivera din ljuskropp!

Zoë delar med sig av koder via olika DNA aktiveringar. Dessa har varit gömda sedan det senaste fallet av Atlantis, för 13 – 14 000 år sedan, och fungerar som ett stöd i Uppstigningen.

 • Ljusnyckeln
 • Atlantiskoderna (Zecamikoderna, Kristusenergin och RA-energin)
 • The Golden Frequency (533-kristallen)
 • Ljuskoderna från heliga kraftplatser och föremål

Om Zoë

Zoë är en av Skandinaviens största andliga lärare, känd från TV-serien “Livet på andra sidan”. Hon inspirerar till self empowerment med sina unika koncept Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™.

Hon har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” med Jack Canfield från filmen ”The Secret”.

Joina medlemssidan “The High Vibe Tribe” för att växa och utvecklas bortom dina begränsningar. Premiär Hösten 2023!

På medlemssidan får du ta del av Zoë´s kunskap, visdom och kraftfulla energier, connecta med likasinnade och utvecklas inom andlig och personlig utveckling.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing™ med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach.

Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

”Det var detta som fattades i filmen The Secret!”
Jack Canfield