Rea!

11-dagars Healing – Extradagar

333kr

Extradagar för deltagare av 11-dagars Healingen.

Du får träffa ytterligare tre Ärkeänglar – De Heliga Tre Ärkeänglarna – som består av din Själsgrupps Högsta Ärkeängel och dennes två medhjälpare.

Rabatten gäller t.o.m. 11 december.

Extradagarna är en förlängning av

11-dagars healingen november 2023

 

Ärkeänglarnas gudomliga kraft – återtagandet av ljuset på jorden
OBS!

Betalar du med Bankgiro, ta en bild av kvittot och mejla in det till info@zoeland.se så att vi kan godkänna din beställning direkt och du kan påbörja Extradagarna.

Rabatten gäller t.o.m. 11 december. 

 

Extradagarna är till för dig som vill fördjupa din process.

Du får du träffa ytterligare tre Ärkeänglar – De Heliga Tre Ärkeänglarna – som består av din Själsgrupps Högsta Ärkeängel och dennes två medhjälpare.

Du kopplas samman med din Själs källa i form av den Högsta Ärkeängeln som står som övervakare, beskyddare och som håller den ursprungliga tonen i din Själsgrupps ljusstråle.

OBS! Du måste absolut inte göra dessa extra dagar för att tillgodogöra dig 11-dagars healingen. Det räcker gott med de 11 dagarna.

Känn in för dig själv om det känns viktigt för dig att fortsätta resan eller inte.

I videon nedan berättar Zoë mer om Extradagarna.

Under Extradagarna träffar du ytterligare tre Ärkeänglar

De Heliga Tre Ärkeänglarna – som består av din Själsgrupps Högsta Ärkeängel och dennes två medhjälpare.

Du kopplas samman med din Själs källa i form av den Högsta Ärkeängeln som står som övervakare, beskyddare och som håller den ursprungliga tonen i din Själsgrupps ljusstråle.

De två medhjälpande Ärkeänglarna kommer i maskulin respektive feminin form, och de har en förmedlande roll mellan Den Högsta Ärkeängeln för din Själsgrupp och din jordiska upplevelse.

På detta sätt förstärks ditt Själs ljus och din känsla för ditt själsliga ursprung. Det för dig starkare samman med din själsuppgift i Den Nya Tiden.

Det stödjer dig även i att hitta fler medlemmar av din Själsfamilj från din stora Själsgrupp, och möjligheten att skapa kärleksfulla relationer till dessa inom alla områden.

Schema Extradagarna

Dag 12: Förberedelse sammankoppling med De Heliga Tre Ärkeänglarna.

Dag 13: Din Högsta Ärkeängels maskulina medhjälpare.

Dag 14: Din Högsta Ärkeängels feminina medhjälpare.

Dag 15: Din Själsgrupps Högsta Ärkeängel.

Dag 16: Integrering av hela processen.

Vi rekommenderar att du tar en vilodag mellan Dag 11 och Dag 12. 

Du kan, om det känns rätt för dig, köra Extradagarna direkt efter Dag 11 eller så väntar du och känner in när det passar dig bäst.

Efter att du har gjort hela 11-dagarsomgången och Extradagarna, så kan du alltid göra om healingresan, hur många gånger du vill (utan att betala något mera).

Du kan göra om hela processen i dess helhet eller vissa enstaka dagar, som du känner extra mycket för. Du ber i så fall om healing för en specifik dag, då du lägger dig ner för att ta emot.

Återkopplingsvideo 3

Efter extradagarnas slut återkopplar Zoë i en video där hon delar med sig av information hon har fått till sig, deltagarnas reflektioner och svarar på frågor. Du hittar denna video på samma kurssida som för 11-dagars Healingen.

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield