facebook

21-dagars healing april 2022

2,500kr

Temat för denna omgång: Lös upp kollektiva programmeringar – koppla in dig till den nya jorden. Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt. Du får healing på distans i 21 dagar!

Häng med på den återkommande succén!

21-dagars healing med Zoë

 

Start onsdag 6 april 2022

 

Tema: Lös upp kollektiva programmeringar

Koppla in dig till den nya jorden

BOKA-TIDIGT-ERBJUDANDE!

 

1500kr

Boka och betala senast 30 mars 2022 för att få ta del av rabatten. Sen går priset upp till 2500kr.

OBS! Betalar du med Bankgiro, ta en bild av kvittot och mejla in det till info@zoeland.se så att vi har det senast den 30 mars och kan godkänna din beställning direkt.

Denna omgång i korthet:

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë jobbar i huvudsak med rening, stärkning, balansering och uppgradering av ditt energisystem med hjälp av höga frekvenser.

Önskar du storstäda i ditt inre, få assistans att stärka din fysiska hälsa, rensa gammal karma och framförallt kliva upp i frekvensnivå, så är du välkommen att ta del av denna omvälvande pånyttfödelse.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Välkommen till ditt nya du!

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER:

“En stor börda har lyfts av från mina axlar. Jag upplever en djupare frid och insikt om vart jag kommer ifrån. Nu kan jag hänge mig åt den uppgift jag är här för! Att tjäna andra så att de kan hitta sitt eget ljus. Tack återigen, är oerhört tacksam att ni är verktyg för ljusets expansion här på jorden.”

Kajsa Nilsson, Ulricehamn

“Jag är så glad att vara med på denna 21-dagars healing, som är min första. Har haft fantastiska upplevelser, utomjordliga och jordliga. Jag har gråtit, skrattat, andats, svettats och jag upplever en lätthet, en friktionsfrihet, ett flow.”

Emma Jungel Ericson, Falun

”Den här resan har varit fantastisk! Jag känner mig lugnare, lättare, modigare, jag vågar lite mera på mig själv. Jag känner en lätthet i mig som jag aldrig har känt under hela mitt liv, vilket är en underbar känsla!”

Sibylla Helsdotter Gagner, Sundsvall

Hur går 21-dagars healingen till?

 • Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten, då du sover
 • Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot
 • Det finns inga dagliga healing-videos 
 • Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver
 • Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig
 • Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? där Zoë förklarar hur allt detta går till.

Temat för vårens omgång

Lös upp kollektiva programmeringar
 – koppla in dig till den nya jorden

Under denna starka healingprocess får du möjligheten att omprogrammera allt det som tillhör 3D.

När vi föddes in i den här verkligheten gick vi med på att delta i vissa kollektiva programmeringar eller kontrakt, som hittills har begränsat oss till att leva i 3D.

I nästa steg i Uppstigningen skall vi lämna 3D och gå vidare till att leva i de högre dimensionerna. Då är det viktigt att både försonas med, bli klar med och koppla loss dig från allt det som tillhör 3D. Det är kriterierna för att ens kunna koppla dig till och leva i de högre dimensionerna.

Denna 21-dagars healing syftar till att assistera dig i processen av att koppla loss dig från 3D och koppla in dig till den nya jorden, på en mycket högre vibrationsnivå.

Du börjar denna 21-dagars process med att skapa en trygg relation till ditt Uppstigningsteam, som leder dig till Kristallkammaren, där du installeras.

Alla healingsessioner utförs i Kristallkammaren.

Du förs sedan igenom den 11e Portalen och får bada i sfären för oändliga möjligheter. I denna sfär etablerar och förankrar du Nollpunktsenergin, som vi kommer att använda oss av under hela denna healingresa.

Du får sedan genomgå 9 st kraftfulla omprogrammeringar, med 9 st teman, som alla tillhör 3D-verkligheten. För varje omprogrammering börjar processen med en avprogrammering, där ditt energifält kopplas bort från det aktuella temat i 3D. Vid nästa session kopplas ditt energifält in till den nya jordens motsvarande tema. På motsvarande sätt kopplas synapserna i hjärnan bort från gamla nervbanor för att i nästa steg hitta sina nya kopplingar och banor.

Tiden emellan varje avprogrammering och den nya programmeringen, vistas du i ett space för Nollpunktsenergin, där ditt energifält neutraliseras. Du kan själv hjälpa till i processen genom att meditera i och vara i detta space, fram till nästa session.

Den sista delen av processen ägnas åt att koppla in dig till den nya gyllene jorden och expandera i det oändliga.

Vi arbetar med att etablera och säkerställa din koppling till den nya jorden. Alla kopplingar checkas av, så att de är intakta, och vi kollar av att det inte finns rester av kopplingar kvar till 3D.

OBS! Den nya kopplingen, till den nya jorden, har inga begränsningar som den tidigare 3D-verkligheten.

Ditt Uppstigningsteam, som finns med dig under hela resan, består denna gång av uppstigna mästare, högt utvecklade mästare från andra civilisationer, änglar och eventuellt människor från “Den Andra Världen” bortom vår värld, som var med under förra 21-dagars healingen i april 2021.

Schema

Varje dag har ett tema då Zoë och healingteamet arbetar med olika healingaspekter.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl som du får, utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

 

Start onsdag 6 april 2022

Dag 1:   Förberedelser inför processen – Träffa ditt Uppstigningsteam (Du installeras i Kristallkammaren, reser genom den 11e Portalen och får bada i nollpunktsenergin i det oändliga möjligheternas fält.)

Dag 2:   Avprogrammering – Osanningar

Dag 3:   Programmering – Sanningar

Dag 4:   Avprogrammering – Separation

Dag 5:   Programmering – Sammansmältning med Källan

Dag 6:   Avprogrammering – Offer/maktlöshet/svaghet

Dag 7:   Programmering – Fullständig egenmakt/inre styrka och kraft

Dag 8:   Avprogrammering – Dödlighet

Dag 9:   Programmering – Odödlighet

Dag 10: Avprogrammering – System och sociala koder

Dag 11: Programmering – Den Fria Själen i Universum

Dag 12: Avprogrammering – Rädslor och ångest

Dag 13: Programmering – Kärlek/trygghet/tillit

Dag 14: Avprogrammering – Dystopi/depression

Dag 15: Programmering – Glädje/eufori

Dag 16: Avprogrammering – Förvrängd mörk sexualitet

Dag 17: Programmering – Gudomligt sex

Dag 18: Avprogrammering – Brist

Dag 19: Programmering – Överflöd

Dag 20: Koppling till Nya Jorden och expandera i det oändliga

Dag 21: Koppling till Nya Jorden och expandera i det oändliga

OBS! Schemat kan komma att ändras om Zoë får andra direktiv före och under processen.

Zoë introducerar vårens omgång

Zoë går igenom temat och schemat för denna omgång. Du får även ta del av en vägledd meditation där du har möjlighet att träffa ditt Uppstigningsteam och får ta emot healing.

Aktivt Deltagande

Du uppmanas av Uppstigningsteamet under denna omgång att vara aktiv i processen på följande sätt. Zoë berättar mera om det aktiva deltagandet i introduktionsvideon.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

1. Hjärtmeditationen (ingår i programmet)

Vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi. En längre version finns att köpas till.

Lyssna gärna varje dag, helst på morgonen. 

2. Expandera ditt Ljus (ingår i programmet)

Koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket med denna vägledda videomeditation.

Gör denna meditation 5 ggr innan start och efter varje ny programmering plus efter Dag 20 och 21.

3. Meditera i Nollpunktsenergin

Mellan varje avprogrammering hålls nollpunktsenergin aktivt, genom exempelvis meditation.

Zoë berättar mera om detta i introduktionsvideon vid 33:30 min. Finns även som inspelning om du behöver extra stöd i processen.

Görs efter varje avprogrammering.

4. Försoning med och hedrande av 3D

Genom att hedra allt det som varit i 3D har du en möjlighet att försonas med det och därmed gå bortom det. Kontemplera över och skriv gärna ner det/de personer som du behöver försonas med och gör en hedrande försoningsprocess kring detta.

Zoë berättar mera om hur du kan göra denna process i introduktionsvideon vid 35:00 min. Finns även som inspelning om du behöver extra stöd i processen.

Görs tex före avprogrammeringarna och när du önskar.

5. Kvantsprång till den nya jorden 

Tona in dig på den nya framtida versionen av dig som lever på den nya gyllene jorden, och börja lev och vara den versionen av dig själv redan idag.

Zoë berättar mera om detta i introduktionsvideon vid 41:30 min.

Meditationen Expandera ditt ljus ovan hjälper dig fint i denna process.

Det finns även en ny inspelning om du behöver extra stöd i processen. I Ditt kvantsprång till den nya jorden vägleds du i en healingmeditation där du får möta din framtida högre själsliga aspekt.

Görs tex efter programmeringarna.

6. Anteckna

Skriv gärna ner dina upplevelser, reaktioner, insikter och funderingar, under dessa veckor. Sätt dig gärna ner och kontemplera över vad detta vill säga dig. Är du med i Facebook-gruppen, så får du gärna dela med dig där.

Extra Verktyg

För att underlätta och förstärka processen ytterligare, finns följande extra verktyg som du kan använda. Dessa verktyg köper du till. Zoë berättar mera om dessa i introduktionsvideon

Det är inget måste att använda de extra verktygen. Healingen du får är lika effektiv utan dem.

OBS! Om du köper 21-dagars healingen senast 1 mars 2022 får du alla extra verktygen gratis som Bonus. De mejlas till dig 31 mars 2022.

Din kristallkammare & Resan genom den 11e portalen (ljudfil) – Beställ HÄR

Spår 1 – Zoë guidar dig upp till moderskeppet där kristallkamrarna är placerade. Du får uppleva samman-smältningen med och uppgraderingen via din individuella kammare. (27 min)

Spår 2 – Du blir vägledd genom portalen till ”platsen” för oändliga möjligheter och du får uppleva sfären för total frihet. (25 min)

Gör dessa två meditationer efter Dag 1 och när du önskar.

Skifta från 3D till multidimensionalitet via Nollpunktsenergin (ljudfil) – Beställ HÄR

Spår 1 – Försoning med och hedrande av 3D – är en vägledd process där du genom hedrandet av det som varit har en möjlighet att försonas med det och därmed gå bortom det. (23 min)

Spår 2 – Meditation i Nollpunktsenergin – en vägledd meditation där du förs till De oändliga möjligheternas fält. Du landar i en neutral plats inuti dig själv och badar i ett sinnestillstånd av ingenting, Samadhi. Här etablerar du en kontakt med och förankrar Nollpunktsenergin. (17 min)

Spår 3 – Ditt kvantsprång till den nya jorden – en vägledd healingmeditation där du får möjlighet att sammansmälta med din framtida högre själsliga aspekt. (23 min)

Kurssida

Du får även en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, meditationerna, introduktionsvideon, frågor och svar, och återkopplingsvideos. Kurssidan mejlas till dig en vecka innan programmet börjar.

Återkopplingsvideos

Zoë ger sina reflektioner och svarar på deltagarnas frågor efter varje vecka. Du får två mejl per vecka med instruktioner till veckans återkopplingsvideo som även mejlas till dig efter veckans slut. Du hittar den även på din kurssida.

OBS! Zoë-teamet svarar på frågor via mejl, gällande denna omgång av 21-dagars healingen, som skickats in senast den 6 maj 2021. Ej senare.

Facebook-grupp

Under programmets gång får du dagliga påminnelser i den slutna Facebook-gruppen. (Du hittar länken på din kurssida.)

I gruppen kan du även dela med dig av dina upplevelser, läsa om andra deltagares processer och ställa frågor till Zoë-teamet direkt. Om du inte har Facebook så är det inga problem. Du får all information också i återkopplingsmejlen som vi skickar ut under programmets gång.

 

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER:

“Den starkaste upplevelsen under 21-dagars healingen var när jag var i kristallkammaren första gången… tårarna rann och jag kände mig fullkomligt omsluten av mjuk kärlek, glädje och inre ro. Jag känner stor tacksamhet att ha fått uppleva allt det här!”

Britt-Marie, Eksjö  

”Vilken känsla! Vilken befrielse! Mitt liv vände på bara några dagar, jag kände energin av hur det bara flödade positiv energi till mig, sen tog det bara två dagar och människor som jag längtat efter i flera år började höra av sig och ville ses! Jag känner hur lycka återvänder till mig och jag kan äntligen läka på riktigt. Tack alla för detta fantastiska arbete vi gör tillsammans!”

Linda Brodin, Skövde 

Under 21-dagars har jag fått uppleva en total befrielse av att få vara i det högsta helt underbara ljuset! Att få hitta tillbaka hem, djupt in i sitt hjärta och själ, har varit så enormt stort! I hela explosionen av känslor har tårarna flödat, tårar av lycka! Tack Zoë och alla ni där ute! Jag älskar att vara med i 21-dagars healingen… och jag är så lycklig!!”

Maria, Sigtuna  

ERBJUDANDE 1500kr!

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr)

 

Erbjudandet gäller t.o.m  30 mars 2022!

 

Du får:

 • healing varje dag i 21 dagar!
 • tillgång till din egen kurssida
 • tillgång till programmets privata Facebook-grupp
 • stöd i processen
 • göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen är fortfarande lika effektiv!
 • Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation (5 min)
 • Expandera ditt ljus (meditationsvideo) – (20 min)

Extra verktyg! (köpes till)

 • Din kristallkammare & Resan genom den 11e portalen (ljudfil) – två vägledda healingmeditationer (52 min)
 • Skifta från 3D till multidimensionalitet via Nollpunktsenergin (ljudfil) – tre vägledda meditationer som hjälper dig i processen

OBS! BETALNINGEN

Betalar du med Swish eller Paypal (bank/kreditkort) får du tillgång till programmet omgående.

Betalar du via bankgiro får du tillgång till programmet så fort vi har sett din inbetalning, vilket kan ta i vissa fall upp till en vecka.

Boka-tidigt erbjudandet gäller t.o.m. den 30 mars 2022 därefter går priset upp till 2500kr.

Din inbetalning via bankgiro ska vara inne senast 30 mars 2022 för att du ska få ta del av erbjudandet. Mejla in ditt kvitto om du betalar via bankgiro. Vi kommer då att kunna godkänna din betalning omgående och du får tillgång till programmet innan kursstarten.

Bokade och betalade senast 1 mars 2022 får du alla Extra Verktyg (fem meditationer) gratis. Dessa mejlas till dig 31 mars 2022.

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield