facebook

21-dagars Healing april 2021

2,500kr

Temat för denna omgång är Expansion i Frihet & Lätthet  – frigör dig från begränsningar. Få healing på distans i 21 dagar! Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt…

Häng med på den återkommande succén!

21-dagars healing med Zoë

 

Start onsdag 14 april 2021

 

Tema: Expansion i Frihet & Lätthet

Frigör dig från begränsningar

BOKA-TIDIGT-RABATT 1500kr!

Boka och betala senast 7 april 2021 för att få ta del av boka-tidigt-erbjudandet. Sen går priset upp till 2500kr.

OBS! Betalar du med Bankgiro, ta en bild av kvittot och mejla in det till oss på info@zoeland.se så att vi har det senast den 7 april och kan godkänna din order direkt.

Denna omgång i korthet:

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë jobbar i huvudsak med rening, stärkning, balansering och uppgradering av ditt energisystem med hjälp av höga frekvenser.

Önskar du storstäda i ditt inre, få assistans att stärka din fysiska hälsa, rensa gammal karma och framförallt kliva upp i frekvensnivå, så är du välkommen att ta del av denna omvälvande pånyttfödelse.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Välkommen till ditt nya du!

VAD TIDIGARE DELTAGARE SÄGER:

“Stort tack för denna omgång 21-dagars som har fått mig att landa i min kropp. Och känslan i mitt hjärta. Wow! Ja, hur ska jag förklara det. Det känns som att jag har en direkt uppkoppling till Universum. Till Alltet. Till Kärleken. Det känns så STORT att jag blir överväldigad. Och ödmjuk. Jag får tårar i ögonen av tacksamhet för SOM jag har jobbat med att bli fri från allt trauma i mitt cellminne.”

Susanne Larsson, Åre

“Under första 21-dagars blossade min reumatiska värk upp och höll i sig tills jag var med på min andra 21-dagars. Efter den omgången försvann värken och den är fortfarande borta. Superskönt! Stort tack till dig Zoë. Du har fått min resa att börja rulla. Ser fram emot nästa 21-dagars.”

Åsa Eriksson, Alunda

“Jag är gladare, kan röra mej mycket lättare och har blivit av med den värk som jag haft under längre tid pga artros. Men framför allt så har jag fått hjälp med att öppna mitt hjärta! När jag fokuserar inåt så får jag uppleva samma kärlekskänsla som jag fick ta emot under sessionerna med villkorslös kärlek och självkärlek! Är såå lycklig för allt detta…”

Ulla Jansson, Karlstad

Hur går 21-dagars healingen till?

 • Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten, då du sover
 • Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot
 • Det finns inga dagliga healing-videos 
 • Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver
 • Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig
 • Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? där Zoë förklarar hur allt detta går till.

Temat för vårens omgång

Expansion i Frihet & Lätthet 
– frigör dig från begränsningar

Denna process ger dig möjligheten att gå bortom dina begränsningar. Vi belyser och hittar kärnan till dessa och löser upp dem med hjälp av stark och djup rening med höga frekvenser.

Efter en expansionsexplosion bortom dina begränsningar öppnas möjlighetsfältet upp för omprogrammering och uppgradering av ditt energisystem.

Du stärker din gudomliga suveränitet och frihet genom uppkoppling till det Gyllene Ljusnätverket. I nätverket får du ta del av ett healingbad av DNA-uppgraderande koder – The Golden Frequency.

I upplevelsen av frihet reser du igenom den 11:e portalen (the 11th gate), till Den Andra Världen, bortom vår begränsade värld. Du badar i ursprungets energier i Paradiset. Du får tillbaka minnen från ”tiden före tiden” där vi levde sida vid sida i frid, glädje och harmoni. Senare gick mänskligheten från att leva i ett tillstånd av fullt medvetande i Paradiset, till en begränsad upplevelse av kontrollerat slaveri. Du integrerar energin av ursprungslandet och spränger energivallen mellan vår begränsade värld och den värld vi kommer ifrån.

Härliga healingenergier sköljs igenom din kropp och du får ta del av kristuskoderna, den ovillkorliga kärleken och superpower-energin för Kryptonit.

Vi avslutar denna starka befrielseprocess genom att integrera energin av att ha gått bortom begränsningar och uppleva frihet och lätthet, för att slutligen befästa den helt.

Vi gör denna process för oss själva och för det kollektiva. Vi spränger våra individuella begränsningar och genom det, och via andra starka processer, tar vi bort det begränsande energilock, den energivall, som har satts ovanpå och runt mänskligheten i syfte att kontrollera oss. Tillsammans tar vi bort denna ”inhägnad” och tar oss ut ur fängelset.

Ditt Uppstigningsteam, som finns med dig under hela resan, består denna gång av uppstigna mästare, högt utvecklade mästare från andra civilisationer, änglar och har även utökats denna gång med människor från ”Den Andra Världen” bortom vår värld, från ”tiden före tiden”.

 

Aktivt Deltagande

Du uppmanas under denna omgång av healingteamet att vara aktiv i processen på följande sätt.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

Kraftposition (övning) – stå i en kroppsställning en stund för att förstärka integreringen av energin för expansion, frihet och lätthet. Zoë instruerar i introvideon och info finns även på din kurssida.

Belys dina begränsningar (skrivövning inför processen) – Zoë instruerar i introvideon och info finns även på din kurssida.

Expandera ditt Ljus (videomeditation) – koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket. Gör denna meditation vid några, minst fem tillfällen, före och/eller i början av processen. Det är speciellt viktigt för dig som inte deltagit i 21 dagars healingen från oktober 2020 med temat ”Förening i Enhet – Aktivering av Ljusnätverket” (ingår i programmet).

Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi (ingår i programmet)

 

Extra Verktyg

Som extra verktyg för denna omgång finns två vägledda healingmeditationer inspelade av Zoë, för att underlätta och förstärka processen ytterligare.

Dessa är speciellt framtagna för dig som inte ”ser” så mycket under dessa resor. Det är inget måste att ta del av dessa utan healingen är lika effektiv ändå!

Zoë berättar mera om dessa i introduktionsvideon.

Guide till kristallkamrarna (ljudfil) – Zoë guidar dig upp till moderskeppet där kristallkamrarna är placerade. Du får uppleva sammansmältningen med och uppgraderingen via din individuella kammare. (Köpes till)

Guide genom den 11e portalen (the 11th Gate) (ljudfil) – du blir vägledd genom portalen till ”platsen” för oändliga möjligheter och du får uppleva sfären för total frihet. (Köpes till)

Kurssida

Du får även en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, meditationerna, introduktionsvideon, frågor och svar, och återkopplingsvideos.

I din orderbekräftelse hittar du ditt välkomstbrev och en länk med lösenord till din egen 21-dagars healingsida.

 

Zoë introducerar vårens omgång

Schema

start onsdag 14 april 2021

Varje dag har ett tema då Zoë och healingteamet arbetar med olika healingaspekter.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl som du får, utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

Dag 1: Installering i Kristallkamrarna – inkoppling och acklimatisering

Dag 2: Kristallkamrarna – kalibrering

Dag 3: Belysa begränsningarna

Dag 4: Starka och djupa reningar av själs- och cellminnen

Dag 5: Ta bort kärnan (grundorsaken) till begränsningarna

Dag 6: Expansionsexplosion – spränga gränser

Dag 7: Omprogrammering och uppgradering

Dag 8: Jag är fri

Dag 9: Den inre Ljuskraften – jag bestämmer

Dag 10: Inkoppling till det Gyllene Ljusnätverket

Dag 11: Healingbad – the Golden Frequency

Dag 12: Resa igenom the 11th Gate – bron till det nya

Dag 13: Komma hem till Paradiset igen

Dag 14: Vara hemma i Paradiset

Dag 15: Aktivering av Kristuskoderna

Dag 16: Healingbad – Ovillkorlig kärlek

Dag 17: Healingbad – Kryptonit

Dag 18: Jordning till den nya jorden

Dag 19: Expandera bortom dina begränsningar i frihet och lätthet

Dag 20: Expandera bortom dina begränsningar i frihet och lätthet

Dag 21: Befästa det nya expanderade tillståndet

OBS! Schemat kan komma att ändras om Zoë får andra direktiv före och under processen.

Återkopplingsvideos

Zoë ger sina reflektioner och svarar på deltagarnas frågor efter varje vecka. Du får två mejl per vecka med instruktioner till veckans återkopplingsvideo som även mejlas till dig efter veckans slut. Du hittar den även på din kurssida.

OBS! Zoë med team svarar på frågor via mejl, gällande denna omgång av 21-dagars healingen, som skickats in senast den 12 maj 2021. Ej senare.

 

Facebook-grupp

Under programmets gång får du dagliga påminnelser i den slutna Facebook-gruppen. (Du hittar länken dit i ditt Välkomstbrev och på kurssidan.)

I gruppen kan du även dela med dig av dina upplevelser, läsa om andra deltagares processer och ställa frågor till Zoë teamet direkt. Om du inte har Facebook så är det inga problem. Du får all information också i återkopplingsmejlen som vi skickar ut under programmets gång.

“Tusen, tusen tack för denna fantastiska omgång!

De här 21 dagarna har förändrat SÅ MYCKET! Det största som har hänt är att jag har kommit till insikt om mitt eget värde och kärleken till mig själv har verkligen vuxit. Jag tar inte skit längre och har distanserat mig från individer som fullständigt dränerat mig energimässigt. I hela mitt liv har jag bett om ursäkt för min egen existens och haft noll självkänsla men nu är det verkligen skillnad. Jag vågar säga ifrån och jag tycker om mig själv.

Jag är så tacksam att jag fick vara med på den här fantastiska resan.”

– Kursdeltagare, tidigare omgång

ERBJUDANDE RABATT 1500kr

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr)

 

Erbjudandet gäller t.o.m. 7 april 2021!

 

 • Du får healing varje dag i 21 dagar!
 • Du får tillgång till din egen kurssida
 • Du får tillgång till programmets privata Facebook-grupp
 • Du får stöd i processen
 • Du kan göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen fortfarande lika effektiv!
 • Du får Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation, ca 5 min
 • Du får Expandera ditt ljus (meditationsvideo) – ca 20 min

Extra verktyg! (köpes till)

 • Guide till kristallkamrarna (ljudfil) – Zoë guidar dig upp till moderskeppet där kristallkamrarna är placerade. Du får uppleva sammansmältningen med och uppgraderingen via din individuella kammare.

 • Guide genom den 11e portalen (the 11th Gate) (ljudfil) – du blir vägledd genom portalen till ”platsen” för oändliga möjligheter och du får uppleva sfären för total frihet.

OBS! BETALNINGEN

Betalar du med Swish eller Paypal (bank/kreditkort) får du tillgång till programmet omgående.

Betalar du via bankgiro får du tillgång till programmet så fort vi har sett din inbetalning, vilket kan ta i vissa fall upp till en vecka.

Boka-tidigt erbjudandet gäller t.o.m. 7 april 2021 därefter går priset upp till 2500kr.

Din inbetalning via bankgiro ska vara inne senast den 9 april 2021 för att du ska få ta del av erbjudandet. Mejla in ditt kvitto om du betalar via bankgiro. Vi kommer då att kunna godkänna din betalning omgående och du får tillgång till programmet innan kursstarten.

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

 

Om Zoë

 

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.