21-dagars Healing november 2018 – Extra vecka

450kr

Beskrivning

21-dagars healing med Zoë november 2018

 

Tema: Befrielse

 

EXTRA VECKA

 

 

Då denna 21-dagars varit oerhört intensiv med mycket (!) kraftfulla energier erbjuder Zoë en extra vecka till er som vill och behöver ha lite extra stöd.

Under extra-veckan kommer vi att jobba med att integrera processen och fördela energierna i era kroppar och celler ytterligare. Vi jobbar med jordning och förankring i kroppen och kalibrerar era energisystem.

Vi kommer att städa undan rester av skräp från processen och vi tillför även den lugnande ovillkorliga kärleksenergin och låter dig vila i total tillit.

Denna vecka är tänkt att lugna ner och stabilisera energisystemet.

Schema Extra-veckan
Dag 1: Integrering – fördelning av energierna i din kropp
Dag 2: Kalibrering och stabilisering av ditt energisystem
Dag 3: Städning av rester av skräp
Dag 4: Jordning och förankring till din fysiska kropp
Dag 5: Översköljning av Ovillkorlig kärlek
Dag 6: Självkärlek
Dag 7: Vila i total tillit

 

Denna healing är för deltagarna av 21-dagars healingen som startade 19 november 2018. 

 

 

För snabbare hantering betala med Swish eller PayPal.

 

Om du betalar via bankgiro skicka bild på betalningskvittot och vi godkänner din order direkt. Du mejlar oss till info@zoeland.se

 

 

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.