facebook

Tidigare 21-dagars Healing (från september 2017) Tema: Total tillit & Kristallhealing

950kr

Beskrivning

Häng med på den återkommande succén!

21-dagars healingen med Zoë!

 

Tidigare omgång – september 2017

Tema: Total Tillit & Kristallhealing

 

Notera att detta inte är en live-omgång utan en av de 21-dagars healingarna som Zoë har haft genom åren. Dina reflektioner och frågor tas inte upp i någon live-sänding då detta inte är en live-omgång. Healingen har dock samma effekt som när den sändes live.

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë jobbar i huvudsak med rening, stärkning, balansering och uppgradering av ditt energisystem med hjälp av höga frekvenser.

Önskar du storstäda i ditt inre, få assistans att stärka din fysiska hälsa, rensa gammal karma och framförallt kliva upp i frekvensnivå, så är du välkommen att ta del av denna omvälvande pånyttfödelse.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Välkommen till ditt nya du!

 

 

Temat för denna omgång

– Total Tillit och Kristallhealing

Detta för att skapa en stabil inre kärna av lugn i dig. Utifrån denna plats har du alltid tillgång till din inre Sanning och en djup lugn avslappning har möjlighet att etablera sig i dig.

Vi kommer även att arbeta med kristaller i healingen. Zoë kommer att arbeta med sk. ”eteriska kristaller” eller “energi-kristaller”, genom att placera kristallerna eteriskt (energin av dom) in i dig och runt dig på olika sätt. Detta kommer att förstärka effekten av healingen. Du själv kan också använda dig av jordiska kristaller om du vill t.ex. rosenkvarts för kärlek, ametist för flöde, selenit för rening.

Zoë har även fått information om att Ditt andliga Healingteam vill komma närmare dig. Ditt Healingteam önskar även en ökad kommunikation med dig för ett aktivt samarbete.

I ditt välkomstbrev får du en länk med lösenord till dig egen 21-dagars healingsida. På denna sida hittar du allt du behöver för denna omgång så som schemat, instruktioner och alla återkopplingsvideos för denna Healingresa.

 

Schema

Varje dag har ett tema då Zoë och healingteamet arbetar med olika healingaspekter.

Dag 1: Förberedelser inför processen. Öppnar upp och tar bort barriärer för att nå in i energisystemet. Lugnar ner, kalibrerar och balanserar.

Dag 2: En ny mall för ditt optimala energisystem skapas

Dag 3: Integrering av den nya energimallen och energiflödena dras igång i kroppen

Dag 4: Rening – bort med emotionellt skräp

Dag 5: Rening – bort med fysiskt skräp och detox från gifter

Dag 6: Rening av gammalt bagage. Släpp taget om det gamla.

Dag 7: Förstärkning av din inre kärna

Dag 8: Jordning – förankra dig i din kropp och i moder jord

Dag 9: Överlämna dig till det Gudomliga (Surrender)

Dag 10: Total Tillit

Dag 11: Öppna upp hjärtat

Dag 12: Den ovillkorliga kärleken

Dag 13: Självkärlek – känn den Gudomliga kärleken i dig

Dag 14: Vila i djup tillit

Dag 15: Överföring av Kristusljuset

Dag 16: Överföring av Kristusljuset

Dag 17: Integrering av Kristusljuset, balansering och jordning

Dag 18: Överföring av Kristusljuset

Dag 19: Överföring av Kristusljuset

Dag 20: Integrering av Kristusljuset, balansering och befästning av det nya

Dag 21: Total Sammansmältning av din nya uppgraderade energimall med din fysiska kropp

 

 

Rekommenderade meditationer och kristaller

Om du önskar kan du arbeta mera aktivt med hjälp av de rekommenderade guidade meditationerna och kristallerna under processen, men det är inget måste.

Den meditation som framförallt rekommenderas finns på Toolbox 3,

eftersom temat är Total Tillit och att även använda kristaller.

 

De rekommenderade Guidade meditationerna är:

Hjärtmeditationen – Gör Hjärtmeditationen varje dag (helst på morgonen) – Ingår i programmet

Toolbox 1 – Rensa dina blockeringar – Dag 6 > finns att köpas här

Toolbox 2 – Samskapa med universum – Dag 13 > finns att köpas här

Toolbox 3 – Släpp taget i total tillit och ta emot i tacksamhet – Dag 1, 10, 14 > finns att köpas här

Be an Attractive Magnet för Kärlek (spår 2) – Dag 12 > finns att köpas här

 

Kristaller:

533-kristallsmycke > finns att köpas här

Rosenkvartshjärta > finns att köpas här

Använd gärna 533-kristallen som komplement vid överföring av Kristusljuset och Rosenkvartshjärtat eller annan Rosenkvarts under Dag 10, 11 och 12. Du kan även använda dessa eller andra kristaller under hela healingen. Känn in och experimentera.

 

DITT PRIS 950kr

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr)

Avbokningsregler

Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej.

 

Hur går 21-dagars healingen till?

-Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten, då du sover.

-Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot.

-Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver.

-Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig.

-Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? var du får all information om hur detta går till.

-På sidan 21-dagar Healing med Zoë hittar du även en Frågor och Svar sektion där du läsa mera om healingen.

 

 

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing™ för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing™ där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healing.

 

 

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

 

Om Zoë

 

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.