facebook

21-dagars healing september 2022

2,500kr

Temat för denna omgång: Himmelskt SPA – Njut av härliga energier! Varmt välkommen med på denna avkopplande resa där du får möjlighet att vila och återhämta dig i himmelskt sköna energier!

Häng med på den återkommande succén!

21-dagars healing med Zoë

 

Tema: Himmelskt SPA

Njut av härliga energier!

BOKA-TIDIGT-ERBJUDANDE!

 

1500kr

Boka och betala senast 28 augusti 2022 för att få ta del av rabatten. Därefter går priset upp till 2500kr.

OBS! Betalar du med Bankgiro, ta en bild av kvittot och mejla in det till info@zoeland.se så att vi har det senast den 28 augusti och kan godkänna din beställning direkt.

Denna omgång i korthet:

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë och ditt Healingteam  överför lugnande och vilsamma energier, så att du kan släppa kampen från ditt jordeliv.

Önskar du pausa från ”görandet” för att bara vila och återhämta dig, är du varmt välkommen att njuta av dessa underbara himmelska energier .

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Välkommen till ditt nya du!

VAD DELTAGARE SÄGER OM DENNA OMGÅNG:

”Har påbörjat första Dag 1 – Helt sagolikt skönt. Känner mig fri, lätt, lycklig och som om jag är hur lång som helst. Innerligt TACK!”

Carina Hoffman, Hälsonyckeln C, Järfälla

”Sista dagen då jag äntligen fick nå källan igen, ååååh som jag längtat. Kan inte beskriva med ord hur lättad jag blev. Jag omfamnade Gud, för det liv han har givit mig. Tack för ännu en härlig 21-dagars healing.”

Ulrika Skog, Dvärsätt

”Under den här perioden har jag helt ändrat inställning till vilket liv jag vill leva. Jag har befriat mig och det är första gången i mitt 73 åriga liv. Det är helt underbart”.

Elisabet Björklund, Bromma

_

”Känner sån otrolig tacksamhet över alla förbättringar jag hittills fått med magen, tack vare dig Zoë och mitt healingteam. Något som läkarna inte lyckats hjälpa mig med under alla dessa år…. Tack!”

Kerstin, Stockholm

_

Hur går 21-dagars healingen till?

 • Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten, då du sover
 • Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot
 • Det finns inga dagliga healing-videos 
 • Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver
 • Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig
 • Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? där Zoë förklarar hur allt detta går till.

Temat för denna omgång

Himmelskt SPA
 – Njut av härliga energier!

Varmt välkommen att ge dig själv en lugn och harmonisk healingperiod där du får vila och bli ompysslad av ljusvarelser från de högre sfärerna. Släpp alla dina måsten och krav, och låt kampen från jordelivet lämna din kropp och ditt sinne. Kom in i en djup avslappning och unna dig en skön vila i dessa härliga energier!

Vi är många som har kämpat länge under denna viktiga tid i Uppstigningen och Uppvaknandet. Även om vi alla hjälps åt efter bästa förmåga, drar vi ett väldigt tungt lass.

Vi har genomgått stora förändringar individuellt och värdsligt. Vi har jobbat hårt med vår personliga utveckling under åratal och transformerat djupa trauman från olika liv. Många är trötta och behöver påfyllning av kraft och styrka, för att orka fortsätta vår gemensamma Uppstigningsresa.

Vi är även omgivna av oro och rädslor i dessa tider och vi behöver landa i en trygghet, tillit och även känna hopp, glädje och en ljus framtidstro.

Därför erbjuder Zoë dig att ta emot en healingsession per dag under 21 dagar, där du får njuta av härliga himmelska energier. Zoë och ditt Healingteam, bestående av Uppstigna mästare, änglar, ärkeänglar, högt utvecklade civilisationer från andra planeter m fl, samlas runt dig och ger av all sin kärlek och omtanke till dig.

Resan börjar med att du får landa i en djup avslappning, där du får hjälp att släppa kampen, alla krav och måsten, och vila i en skön tillit till att du är hållen. Din gudomliga fulländning förankras – du är helt perfekt och är oändligt älskad precis som du är.

Du får sedan ta del av olika SPA-behandlingar, på en energinivå, där du bl a ges djupgående och läkande massage för hela kroppen, kurbad, aromamassage, kristallhealing mm.

Du får även ta del av energier från olika himmelska sfärer via olika healingbad, av exempelvis Kristusenergin, ovillkorlig kärlek, energi från enhörningar, älvor, Stjärnfamiljen och Hybridbarnen.

Då healingen inte har någon tid, kan du starta när du så önskar. Denna 21-dagars healing är perfekt att göra under din ledighet i sommar.

Du kan även göra om sessionerna hur många gånger du vill (utan att betala något extra).

Den gemensamma starten, då Zoë återkopplar efter varje vecka i en video, sker den 1 september 2022.

Varmt välkommen med på denna avkopplande resa där du får möjlighet att vila och återhämta dig i himmelskt sköna energier!

Schema

Varje dag har ett tema då Zoë och Healingteamet arbetar med olika healingaspekter.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl som du får, utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

 

Dag 1:   Djup avslappning

Dag 2:   Släpp alla krav och måsten

Dag 3:   Släpp kampen

Dag 4:   Bara vara – du måste ingenting

Dag 5:   Vila i en skön tillit

Dag 6:   Du är helt perfekt

Dag 7:   Du är oändligt älskad

Dag 8:   SPA-behandling – Energimassage helkropp

Dag 9:   SPA-behandling – Energimassage ansikte och huvud

Dag 10: SPA-behandling – Aromamassage

Dag 11: SPA-behandling – Kurbad med himmelska örter

Dag 12: SPA-behandling – Fötter och underben inkl kroppskorrigeringar

Dag 13: SPA-behandling – Kristallhealing

Dag 14: SPA-behandling – Glowing Beauty (lysande skönhet)

Dag 15: Healingbad – Ovillkorlig kärlek

Dag 16: Healingbad – Kristusenergi (rening)

Dag 17: Healingbad – Stjärnstoff från Stjärnfamiljen

Dag 18: Healingbad – Enhörning (Unicorn)

Dag 19: Healingbad – Älvornas rike (Fairy Kingdom)

Dag 20: Healingbad – Hybridbarnen

Dag 21: Vila i Gud

Zoë introducerar denna omgång

Zoë går igenom temat och schemat för denna omgång. Du får även ta del av en vägledd meditation där du får ta emot healing.

Aktivt Deltagande

Du uppmanas av Healingteamet under denna omgång att vara aktiv i processen på följande sätt. Zoë berättar mera om det aktiva deltagandet i introduktionsvideon.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

 

1. Hjärtmeditationen (ingår i programmet) – vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi. Lyssna gärna varje dag, helst på morgonen.En längre version finns att köpas till här.

2. Var ute i naturen

3. Vila mycket t ex genom att lyssna till Klangskålar (Tibetan Soundbath 2002 rekommenderas), Valsång eller Christopher Lloyd Clarke.

4. Var i en djup kontemplativ kontakt med dig själv, gärna i tystnad och utan digital uppkoppling.

5. Pyssla om dig själv

6. Anteckna gärna dina upplevelser under och mellan healingsessionerna.

Extra Verktyg

De programmerade rosenkvartskristallerna är ett fint extra verktyg för att stödja dig under denna SPA-upplevelse. Du kan använda dessa eller egna rosenkvarts under healingsessionerna.

Det är inget måste att använda kristallerna. Healingen du får är lika effektiv utan dem.

Rosenkvartsen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med energin för ovillkorlig kärlek. Kristallen hjälper dig att nå och förankra energin av ovillkorlig kärlek i din kropp.

Rosenkvartshjärta – Beställ HÄR!

Rosenkvartshänge – Beställ HÄR!

Kurssida

Du får även en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, meditationen, introduktionsvideon, frågor och svar, och återkopplingsvideos. Kurssidan hittar du i din orderbekräftelse.

Återkopplingsvideos

Zoë ger sina reflektioner och svarar på deltagarnas frågor efter varje vecka. Du får två mejl per vecka med instruktioner till veckans återkopplingsvideo som även mejlas till dig efter veckans slut. Du hittar den även på din kurssida.

OBS! Zoë-teamet svarar på frågor via mejl, gällande denna omgång av 21-dagars healingen, som skickats in senast den 6 oktober 2022. Ej senare.

Facebook-grupp

Under programmets gång får du dagliga påminnelser i den slutna Facebook-gruppen. (Du hittar länken på din kurssida.)

I gruppen kan du även dela med dig av dina upplevelser, läsa om andra deltagares processer och ställa frågor till Zoë-teamet direkt. Om du inte har Facebook så är det inga problem. Du får all information också i återkopplingsmejlen som vi skickar ut under programmets gång.

 

VAD DELTAGARNA SÄGER:

“Känns ljuvligt med spa behandlingarna. Jag lägger mig i spat varje kväll och somnar”.

Alexis Hemberg, Stockholm

”Det känns som jag är mer i nuet. Jag känner stark tillit att allt löser sig till det högsta bästa. Jag känner mig också närmare min själ, universum och alla hjälpare. Jag är väldigt väldigt tacksam för det.”

Alexandra Melin, Norrköping

_

”Jag upplever att dessa uppgraderade energier har att göra med den nya tidens era som vi nu stiger in i. Energierna känns mycket rena och högfrekventa med en känsla av mjuk allomfattande kärlek. Jag har känt mig omhändertagen och trygg i denna kärleksfulla mjuka energi och kunnat landa i en känsla av att allt är som det ska.”

Gabriella Morlin, Göteborg

_

ERBJUDANDE 1500kr!

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr)

 

Erbjudandet gäller t.o.m  28 augusti 2022!

 

Du får:

 • healing varje dag i 21 dagar!
 • tillgång till din egen kurssida
 • tillgång till programmets privata Facebook-grupp
 • stöd i processen
 • göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen är fortfarande lika effektiv!
 • Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation (5 min)

 

OBS! BETALNINGEN

Betalar du med Swish eller Paypal (bank/kreditkort) får du tillgång till programmet omgående.

Betalar du via bankgiro får du tillgång till programmet så fort vi har sett din inbetalning, vilket kan ta i vissa fall upp till en vecka.

Boka-tidigt erbjudandet gäller t.o.m. den 28 augusti 2022 därefter går priset upp till 2500kr.

Din inbetalning via bankgiro ska vara inne senast 28 augusti 2022 för att du ska få ta del av erbjudandet. Mejla in ditt kvitto om du betalar via bankgiro. Vi kommer då att kunna godkänna din betalning omgående och du får tillgång till programmet innan kursstarten.

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield