Detox Healing Program 10 veckor

 

Följ med på en djupgående renande resa tillsammans med Zoë.

Vi belastas dagligen av många gifter och patogener, som försämrar vår hälsa. Det är därför väldigt viktigt att avgifta kroppen med jämna mellanrum för att uppnå optimal vitalitet.

Efter succén med 21-dagars healingen de senaste åren, där några dagar detox ingår, går vi nu djupare i denna livsviktiga del.

Healing-programmet är fokuserat på rening av den fysiska kroppen.

Under detta Detox program ges en introduktion och 10 stycken healing sessioner, som var och en är fokuserade på att avgifta olika delar av kroppen.

Under varje session arbetar Zoë via en video med detox av de olika organen och systemen enligt schemat nedan.

 

Välkommen till en djupgående rening!

 Zoë introducerar Detox Healing Programmet

 

Zoë berättar om programmets upplägg och överför renande energier.

“Mina knän som jag haft problem med är så bra att jag kan sitta på huk och hör och häpna, jag kan resa mig upp utan att trycka ifrån med mina händer, det är så fantastiskt! Jag kan också gå långa promenader och har börjat yoga igen utan att känna motstånd, som varit värst.

Jag som motionerat och gympat hela livet, tappade lusten för det, nu kliver jag upp på morgonen dricker mitt varma citronvatten och yogar direkt. Så bra som jag mår nu har jag inte mått på flera år!

Jag är så glad och tacksam att jag fann dej Zoe.” Aninja Fager

Kristianstad

“Jag gick ner i vikt ca 4 kg och mår bättre. Det är fantastisk att få känna att jag kan påverka/förbättra min hälsa med hjälp av detox healing programmet och att det fungerade så bra på mig. Jag rekommenderar verkligen det till alla!” Valentina Engström

Göteborg

“Stort tack för detox kursen. Mina svullna anklar är helt borta nu. Fantastiskt!

Detoxen har fortsatt efter avslutad kurs och min längtan efter kakor och sötsaker har minskat avsevärt och jag har halverat mitt kaffedrickande! Kaffet som jag trodde skulle bli det sista som försvann ur mitt liv. Helt underbart.

Jag rekommenderar detoxkursen med varmt hjärta. Det är härligt med all energi som får plats när gammalt skräp försvinner.” Irene Andersson

Hörby

“Jag är mycket nöjd med detox healing programmet! Jag har tyckt det var det bästa av healingprogrammen jag gjort.” Berit Nilsson

Stockholm

“Tio veckor har gått fort, det har varit spännande och har gått jättebra. Är så tacksam för att godis suget försvunnit. Tack snälla Zoe för allt du gör!” Barbro Jungtoft

Ludvika

“Under detoxen gick jag ner i vikt och har fortsatt hålla den nya vikten, känner mig väldigt lätt inombords. Kroppen har förändrats. Tack för all detox och healing, supernöjd!” Marie Nilsson

Staffanstorp

“Den djupa avslappning jag fått efter varje session, har gett mig en härlig djupsömn som verkligen varit och är läkande. Hela jag känns mer i balans. Mycket mindre värk, ett stort lugn och fått både mera livsglädje och kraft. Ett stort tack till dig med team för detta stora arbete!” Anita Palmgren

“Det känns fantastiskt att få vara med om en healing som omfattar hela kroppen – mer än man kunnat drömma om!! Ett stort tack!!” Ulla Jansson

Karlstad

“Jag har aldrig gjort en detox förut. För mig har det varit bra att känna i kroppen. Detta har utvecklat mitt medvetande mer och rensat från blockeringar och slagg som hindrat mina sinnen. Rekommenderar verkligen denna healing till alla andra!” Linda Craelius

Värmdö

“Så här efter 10 veckor sammanfattar jag denna upplevelsen med WOW!

Jag har upplevt så mycket häftigt på så många olika sätt under dessa sessioner allt från färgexplosioner och pirr i kroppen till resor i universum och möte med olika guider/hjälpare.

Att jag i början av resan tappade kilon och fick mer energi var så fantastiskt. Att kroppen fått en rejäl detox är det inga tvivel om!” Liselott Sjöqvist

Algutsboda

“Tack, tack tack! För detox, alla upplevelser och lärdomar. Med kärlek.” Irja Paasila

Stockholm

“Tack, Tack!! För alla dessa healing detoxer!! Jag är oerhört Tacksam och Glad över att få ha varit med på detta! Jag har helt blivit av med mitt sockerberoende. Det har blivit så självklart och min kropp och jag är inte intresserad längre av att köpa godis och glass och bakverk. Jag vill helt enkelt  inte heller äta någon form av kött.

Jag rekommenderar verkligen detta Detox program till andra. Det är ett energimässigt lyft för kropp och själ med stora hälsovinster där man själv medverkar till sin hälsa.” Gabriella Morlin

Örnsköldsvik

2200 kr för hela programmet

(värde ca 10 000kr)

 

Du kan göra hela eller delar av programmet hur många gånger du vill.

Schema

 

Introduktion och prova på – Gratis!! Se videon ovan

Session 1: Patogener – parasiter, virus, svamp, bakterier, amöbor, mögel etc

Session 2: Matsmältningssystemet – mage/tarm. Tarmplack

Session 3: Lungor

Session 4: Njurar

Session 5: Blodet och Lymfan

Session 6: Körtlar

Session 7: Skelett, brosk, senor och muskler.

Session 8: Tungmetaller

Session 9: Hjärnan och nervsystemet

Session 10: Lever

 

Du kan upprepa varje steg hur många ggr du önskar.

Deltagarnas Upplevelser

Zoë delger deltagarnas upplevelser.

Återkoppling efter Session 1
Återkoppling efter Session 2
Återkoppling efter Session 3
Återkoppling efter Session 4
Återkoppling efter Session 5
Återkoppling efter Session 6
Återkoppling efter Session 7
Återkoppling efter Session 8
Återkoppling efter Session 9
Återkoppling efter Session 10
Dementi

Sessionerna behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.