Detox Healing Program 10 veckor

 

Följ med på en djupgående renande resa tillsammans med Zoë.

 

Vi belastas dagligen av många gifter och patogener, som försämrar vår hälsa. Det är därför väldigt viktigt att avgifta kroppen med jämna mellanrum för att uppnå optimal vitalitet.

 

Efter succén med 21-dagars healingen de senaste åren, där några dagar detox ingår, går vi nu djupare i denna livsviktiga del.

 

Healing-programmet är fokuserat på rening av den fysiska kroppen.

 

Under detta Detox program ges en introduktion och 10 stycken healing sessioner, som var och en är fokuserade på att avgifta olika delar av kroppen.

 

Under varje session arbetar Zoë via en video med detox av de olika organen och systemen enligt schemat nedan.

 

 

Välkommen till en djupgående rening!

 

 

 

 Zoë introducerar Detox Healing Programmet

 

Zoë berättar om programmets upplägg och överför renande energier.

Pris

2200 kr för hela programmet

(värde ca 10 000kr)

 

Du kan göra hela eller delar av programmet hur många gånger du vill.

Schema

 

Introduktion och prova på – Gratis!! Se videon ovan

Session 1: Patogener – parasiter, virus, svamp, bakterier, amöbor, mögel etc

Session 2: Matsmältningssystemet – mage/tarm. Tarmplack

Session 3: Lungor

Session 4: Njurar

Session 5: Blodet och Lymfan

Session 6: Körtlar

Session 7: Skelett, brosk, senor och muskler.

Session 8: Tungmetaller

Session 9: Hjärnan och nervsystemet

Session 10: Lever

 

Du kan upprepa varje steg hur många ggr du önskar.

Boka din plats här

Deltagarnas Upplevelser

Zoë delger deltagarnas upplevelser.

Återkoppling efter Session 1
Återkoppling efter Session 2
Återkoppling efter Session 3
Återkoppling efter Session 4
Återkoppling efter Session 5
Återkoppling efter Session 6
Återkoppling efter Session 7
Återkoppling efter Session 8
Återkoppling efter Session 9
Återkoppling efter Session 10

Henny Andersson -bild

“Tack för en fantastisk 21 dagars resa och för att jag har fått insikten om att allt som sker, sker för det allra högsta bästa. Tack för det fantastiska jobb du gör, mycket kärlek och massor av tacksamhet.”

Henny Andersson, Hässleholm

Diana Ekström -bild

“Tusen tusen tack Zoë för det jobb du gör för allas vårt bästa️. Tack mitt team, tack alla ”medresenärer” på denna healing. Allt gott till er alla.”

Diana Ekström, Stockholm

Gabriella Morlin -bild

“Tack för en fantastisk och underbar 21 dagars healing! Det här var en mycket viktigt uppgradering av mitt energisystem i denna tiden! Så tusen Tack Zoë!”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

Annica Skogsberg -bild

“Idag gick det som vågor genom hela kroppen, som att vara i en båt som guppar på havet och samtidigt få massage. Helt underbart. Tack mitt team, tack Zoe och tack mig själv från hela mitt hjärta och själ.”

Annica Skogsberg, Mariestad

Margareta Ljung -bild

“Jag är så tacksam för 21-dagars healingen och har njutit av hela processen och längtat efter healingtimmen på kvällarna. Min fot värker alltid på morgnarna en stund men kände nu ingen värk alls! Den var borta. Foten kändes mjukare. Jag har aldrig upplevt något liknande i hela mitt liv. Är så tacksam.Vilket fantastiskt arbete du har gjort Zoe!”

Margareta Ljung, Göteborg

Kerstin -bild

“Jag vill tacka Dig för dessa veckor. Har verkligen känt att det hänt en hel del inom mig, rört upp gamla känslor. Men som avklingat snabbt. Nu efter 3:e veckan mår jag bättre än jag gjort på länge och kan sova betydligt bättre, otroligt.”

Kerstin, Solna

Paula Emanuelsson -bild

“Tusen tack för dessa otroliga veckor, den 2:a dagen för Kristus-energin hade en sån enorm stark energi som jag aldrig känt tidigare, jag sov 3 timmar efteråt. På kuppen så har jag även kunnat sluta med kaffe som jag inte mådde så bra av. Stor kram till dig och alla dina jobbarkompisar i himmelriket.”

Paula Emanuelsson, Stora Höga

Pia -bild

“Tack från hela mitt hjärta för att jag fått vara med på denna underbara, omtumlande resa. Jag har fått en sån inre tacksamhet till mig själv och respekt för mina val i livet och en enorm inre kärlek och ljus. Känns som mina manifestationer går fortare och lättare!”

Pia, Skövde

Dementi

Sessionerna behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.