facebook

Reningsprogram

Rena dig från ohälsosamma energier med Nordic Light Healing™

Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med detta omfattande Reningsprogram.

Programmet är tänkt att stödja dig i att rena dig från all den negativa energipåverkan som finns runtomkring dig och som gör ett avtryck på ditt välmående och din hälsa.

Det är ett väldigt fint program, med ovärderliga verktyg, som du kan använda i din vardag. Reningsprogrammet hjälper dig att hålla ditt energifält rent och högvibrerande.

“Det här är det bästa jag gjort på länge! Vilken fantastisk healing och rening. För första gången på flera år känner jag mig som mig! Bara mig! Inga andra energier eller dräneringar därav. Inga energiband som drar och tar. Helt underbart!

Jag har haft jättemycket problem med entiteter, andar och portaler. Särskilt i vårt tidigare boende, som vi tack och lov lämnat bakom oss. Allt började när vi flyttade dit, för snart sju år sedan. Så otroligt skönt att äntligen få vara helt fri från allt det! Tack Zoë och ditt fantastiska team!”

Jenny Ferenczy

Lönneberga

Rena din energi och stärk dig själv inifrån!

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte.

Varje dag vistas vi i miljöer där det finns energier som inte gagnar oss. Det kan vara energier från platser och människor, både de vi har en relation till och de som vi inte känner alls. Du kanske har en kollega som påverkar dig negativt varje dag.

Det är väldigt vanligt att vi plockar upp energier som inte är bra för oss och som påverkar vår hälsa och psykiska mående på ett negativt sätt. Därför är det viktigt att vi renar bort dessa och samtidigt skapar ett starkt beskydd, för att inte dra på oss ytterligare negativa energier.

Programmet består av en introduktionsvideo (Gratis för alla) och 5 st healingvideos. Till varje healingvideo ingår en kort introduktion och en återkopplingsvideo.

Under dessa healingsessioner får du ta del av starka och renande healingenergier och andliga operationer, där mörka entiteter/andar och negativa implantat tas bort från ditt energisystem. Även mörka portaler och initieringar (som du väljer själv) tas bort.

Under dessa healingsessioner är det Zoë och hennes samarbetspartners från de högre sfärerna som utför processerna. Det är ett stort Healingteam, som vill det allra högsta bästa för dig, och som samlas runt dig för stöd under detta omfattande Reningsprogram.

Healingteamet består framförallt av healingexperter från andra högt utvecklade civilisationer. De flesta ingår i Galaktiska Federationen av Ljus.

BOKA DIN RENING IDAG!

Reningsprogram (online videos)

1100kr

Introduktionsvideo

Zoë presenterar Reningsprogrammet och berättar ingående vad programmet består av. Du får även ta del av en kort healingsession i slutet.

”Jag lyssnade på introduktionsvideon inför Reningsprogrammet och av att bara ta emot healingen på slutet hände det grejer!!! En stor svart klump togs bort på vänster sida. Wow vad jag ser fram emot detta!”

Martina Tikkinen

Bagarmossen

Innehåll:

Introduktionsvideo: Hur går det till? (Gratis)

Zoë går igenom allt du behöver veta för att kunna genomföra programmet på bästa sätt. Hon förklarar hur det går till och berättar mera ingående om de olika delarna av programmet.

I slutet av videon får du även prova på dessa starka reningsenergier som används under programmet.

HEALINGVIDEOS

Varje healingvideo är ca 15-30 min lång och kommer med tillhörande introvideo.

Video 1 – Rening av negativa energier i vardagen

Ditt energifält renas från negativa energier som du tagit upp från platser och från personer i din omgivning. Både de du känner och har en relation till, och de du inte känner, t ex de du kommit i kontakt med i offentliga miljöer.

Vi jobbar även med att kapa alla negativa band i alla våra relationer. Här ingår även t ex att kapa de energiband vi har kvar genom de sexuella kontakter vi har haft genom livet.

Behöver du ytterligare stöd i att försonas med personer, händelser osv rekommenderar vi att göra processen i meditationen ”Försoning med och hedrande av 3D”.

Video 2 – Rening av mörka entiteter/andar och portaler där du bor och arbetar

Här renas ditt energifält från de mörka entiteter, dvs negativa andar, som kan ha kommit in i och bosatt sig där. De kan vistas i ditt energifält dagligen och påverkar därmed dina tankar och handlingar, ja hela ditt mående till kropp och själ. Dessa kan även bidra till att göra oss fysiskt nedsatta, dra på oss åkommor, skador och t.o.m. göra oss sjuka.

Reningen sker genom att du sänks ned i ett reningsbad med helt rent kristallint vatten laddat med Kristusenergin. Jesus finns med och utför processen tillsammans med Zoë och Healingteamet.

Det kan även finnas mörka portaler i de miljöer där du bor eller vistas mycket, t ex din arbetsplats, som inte är hälsosamma för dig. Ibland fungerar dessa som en svängdörr till andra sidan och platsen drar då till sig dåligt mående entiteter, energier och andar.

Vi jobbar med att ta bort dessa mörka portaler från dina miljöer.

Video 3 – Borttagning av implantat och förbannelser

Under denna session opereras negativa implantat/chip bort från dig och du renas från eventuella förbannelser eller besvärjelser.

Något som de flesta människor inte är medvetna om är att det kan finnas negativa implantat eller chip (i energiform) som är satta på dig i detta livet eller under andra livstider. Dessa påverkar också hela ditt varande och din hälsa.

Det är även viktigt att få bort förbannelser som eventuellt kan ha satts på dig under detta livet eller i andra liv.

Video 4 – Ta bort initieringar

Det kan finnas initieringar som du har fått ta emot under din andliga utveckling och som du vill ta bort, t ex Reiki. (OBS! Inget som du måste göra!)

Det kan vara initieringar som du fått under denna livstid eller under andra liv. Dessa initieringar kan ibland vara ett hinder för dig och din Uppstigning. Vissa initieringar håller dig kvar i ett mera lågt vibrerande tillstånd, som inte gagnar dig och din utveckling.

Du bestämmer själv vilka initieringar du vill ta bort, genom att t ex skriva ner dessa på ett papper eller säga de högt, innan sessionens start.

Har du gjort en Auratransformation (AT) finns det ett separat program för det.

Video 5 – Skapa ett starkt beskydd inifrån

Zoë vägleder dig in till din egen kraft, där du förstärker ditt eget inre ljus och skapar dig ett starkt beskydd.

Det är viktigt att lära dig att skapa dig ett starkt beskydd inifrån dig själv, för att kunna hålla dessa negativa energier borta ifrån dig.

Återkopplingar (5 st)

Zoë återkopplar efter varje session.

 

“Känner mig lätt, fri, befriad, glad! Fortsätter med Session 1 och 5 varje dag.”

Agneta Dyberg

Höör

“Kände en enorm lättnad efter borttagning av initieringar. Det var jag oförberedd på. Hade tydligen chip som opererades bort också. Grejades kännbart i sacrum.”

Kerstin Annerssvens

Offerdal

“Känner mig mycket bättre. Går mer in i min egen energi och kraft. Känner mig renare och helare än på länge. Känns som jag har tagit tillbaka delar av mig själv som jag har tappat bort under en turbulent tid.”

Alexandra Melin

Norrköping

Varmt välkommen till detta kraftfulla och starkt renande healingprogram!

”Innerligt tack för dessa fem dagar. Wow – vilken rening! Det har grävts och korrigerats under sessionerna, som andlig kirurgi. Har fått upp bilder på högteknologiska verktyg. Även olika praktfulla mönster i guld. Jag småler över hur kraftfulla dessa fem dagar varit.”

Lena Stenman

Djurhamn

Andra vibrationshöjande verktyg

Kan kombineras med programmet. Gör ej under själva healingsessionerna.

1. Hjärtmeditationen

Gå inåt i ditt hjärta och stärk ditt ljus – Ingår i programmet!

2. Expandera ditt Ljus

Koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket – Ingår i programmet!

3. Hedra och försonas med 3D

Försonas med och hedra musik, familj/släkt, systemen, kost, personer, släppa taget om – se på det med kärlek – Köpes till HÄR!

4. Ditt kvantsprång till den nya jorden

Du ställer in dig på/tonar in dig till den nya jorden – Köpes till HÄR!

Nordic Light Healing™

Detta är Zoë’s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer mm. Ta gärna del av informationen i videon om Nordic Light Healing™, där Zoë berättar hur hon arbetar med healing.

Frågor & Svar

Hur vet jag om jag behöver rena min energi?

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte. Börja med att titta på introduktionsvideon och känn därefter in om du behöver rening. Du har din unika livsväg att gå och det är bara du som vet vad som är rätt för Dig.

Hur gör jag Reningsprogrammet?

Du loggar in på din kurssida (länk och lösenord skickas till dig) och lyssnar på varje video och följer Zoës instruktioner. Varje video är ca 20-30 min lång. Du behöver ej ha tidigare erfarenhet av healing eller dylikt. Alla kan ta emot denna healing och rena sig.

Hur många sessioner skall jag göra per dag?

Som utgångspunkt gör du en session per dag.

Zoë rekommenderar dig att också göra healingsession 1 – Rena dig från vardagsenergier –  varje dag, gärna på kvällen.

Även healingsession 5 – Skapa ett starkt beskydd inifrån – gärna på morgonen för att ha ett bra utgångsläge från starten på dagen.

Healingsession 2, 3 och 4 gör du så många gånger och så ofta som känns rätt för dig.

Det är viktigt att du känner efter hur mycket din kropp och ditt energisystem klarar av. Energierna är väldigt starka och det är viktigt att vara varsam med dig själv. 

Det kan vara bra att pausa emellan sessionerna och inte göra dessa 365 dagar om året. Känn in själv när och om du behöver pausa emellan. Gör inte för mycket.

Skall jag ligga ner eller sitta när jag ta emot healingen?

Zoë berättar i varje video om du skall sitta eller ligga ner. Mera info på kurssidan.

Måste jag titta på videon för att få healingen eller räcker det med att jag säger att jag vill ta emot och lägger mig ner?

Det är bra om du lyssnar på videon i början och följer Zoës instruktioner. Under vissa sessioner skall du vara mera delaktig än andra.

Skall jag ta sessionerna i ordning eller kan jag göra dem i vilken ordning jag vill?

Du kan göra healingsessionerna i vilken ordning du vill men gör gärna sessionerna i rätt ordning den första gången du genomgår programmet.

Kan jag göra alla sessioner (dvs hela programmet) på en dag?

Nej, det blir för mycket att göra alla på en dag.  Börja med att göra en session per dag och känn sedan efter hur du vill använda dig av programmet i din vardag och hur ofta du gör vissa sessioner. 

Energierna är väldigt starka och det är viktigt att vara varsam med dig själv. 

Hur många gånger kan jag upprepa en session?

Vissa sessioner rekommenderar Zoë att du kan göra varje dag och andra med jämna mellanrum. Se infon vid varje video på kurssidan.

Hur vet jag att allt är renat?

Reningsprogrammet fungerar hundraprocentigt, men det kan vara saker som håller dig tillbaka, t.ex rädsla. Då behöver du arbeta med att släppa din rädsla, då den kan göra att du  fortsätter att dra till dig negativa energier osv.

Hur ofta kan jag göra om hela Reningsprogrammet?

Du kan upprepa Reningsprogrammet hur många gånger du vill (utan att betala något extra).

Måste jag pausa mellan omgångarna om jag gör om programmet?

Det kan vara bra att pausa emellan omgångarna och inte göra dessa 365 dagar om året. Känn in själv när och om du behöver pausa emellan. Gör inte för mycket.

Vad kan jag göra för att skydda mig mot entiteter och mörka energier och stärka upp mitt ljus?

Vi rekommenderar att göra Reningsprogrammet när du känner att det är dags för en rening.

Du stärker och skyddar dig genom att hålla ett starkt ljus. Healingsession 5 – Skapa ett starkt beskydd inifrån – hjälper dig med det.

Du kan upprepa programmet hur många gånger du vill (utan att betala något extra). Pausa mellan omgångarna. Gör inte för mycket. 

BOKA DIN RENING IDAG!

Reningsprogram (online videos)

1100kr

Det här reningsprogrammet är unikt, så kraftfulla sessioner och att äntligen bli fri från allt.

Jag känner att ett helt nytt liv kommer att öppnas upp för mig nu!

Jag är så tacksam!

Jessica

Dementi

Reningsprogrammet behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoës Hjärtmeditation Gratis!

Anmäl dig till Nyhetsbrevet och din gåva skickas direkt till din inkorg.

Din gåva finns i din inkorg!