Reningsprogram

Rena dig från ohälsosamma energier med Nordic Light Healing™

NYHET!  – Del 2 ute nu!

Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med detta omfattande Reningsprogram, uppdelat i Del 1 och Del 2.

Produkten för Del 2 hittar du inne på kurssidan till Del 1.

Programmet är tänkt att stödja dig i att rena dig från all den negativa energipåverkan som finns runtomkring dig och som gör ett avtryck på ditt välmående och din hälsa.

Det är ett väldigt fint program, med ovärderliga verktyg, som du kan använda i din vardag. Reningsprogrammet hjälper dig att hålla ditt energifält rent och högvibrerande.

“Det här är det bästa jag gjort på länge! Vilken fantastisk healing och rening. För första gången på flera år känner jag mig som mig! Bara mig! Inga andra energier eller dräneringar därav. Inga energiband som drar och tar. Helt underbart!

Jag har haft jättemycket problem med entiteter, andar och portaler. Särskilt i vårt tidigare boende, som vi tack och lov lämnat bakom oss. Allt började när vi flyttade dit, för snart sju år sedan. Så otroligt skönt att äntligen få vara helt fri från allt det! Tack Zoë och ditt fantastiska team!”

Jenny Ferenczy

Lönneberga

Rena din energi och stärk dig själv inifrån!

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte.

Varje dag vistas vi i miljöer där det finns energier som inte gagnar oss. Det kan vara energier från platser och människor, både de vi har en relation till och de som vi inte känner alls. Du kanske har en kollega som påverkar dig negativt varje dag.

Det är väldigt vanligt att vi plockar upp energier som inte är bra för oss och som påverkar vår hälsa och psykiska mående på ett negativt sätt. Därför är det viktigt att vi renar bort dessa och samtidigt skapar ett starkt beskydd, för att inte dra på oss ytterligare negativa energier.

Både Del 1 och 2 av Reningsprogrammet består av en introduktionsvideo (Gratis för alla) och 5 st healingvideos. Till varje healingvideo ingår en kort introduktion och en återkopplingsvideo.

Under dessa healingsessioner får du ta del av starka och renande healingenergier och andliga operationer, där mörka entiteter/andar och negativa implantat tas bort från ditt energisystem. Även mörka portaler och initieringar (som du väljer själv) tas bort.

Du får även hjälp med att göra en ordentlig husrening, rena dina chakran, laga din aura, renas från Mind Control, få stöd i dina anhörigas reningsprocess och eliminera risken för kopplingar till mörka dimensioner.

Under dessa healingsessioner är det Zoë och hennes samarbetspartners från de högre sfärerna som utför processerna. Det är ett stort Healingteam, som vill det allra högsta bästa för dig, och som samlas runt dig för stöd under detta omfattande Reningsprogram.

Healingteamet består framförallt av healingexperter från andra högt utvecklade civilisationer. De flesta ingår i Galaktiska Federationen av Ljus.

Introduktionsvideo Del 1

Zoë presenterar Reningsprogrammet och berättar ingående vad programmet består av. Du får även ta del av en kort healingsession i slutet. Längre ner på sidan hittar du en kortare introduktionsvideo för Del 2.

”Jag lyssnade på introduktionsvideon inför Reningsprogrammet och av att bara ta emot healingen på slutet hände det grejer!!! En stor svart klump togs bort på vänster sida. Wow vad jag ser fram emot detta!”

Martina Tikkinen

Bagarmossen

Innehåll Del 1

Introduktionsvideo: Hur går det till? (Gratis)

Zoë går igenom allt du behöver veta för att kunna genomföra programmet på bästa sätt. Hon förklarar hur det går till och berättar mera ingående om de olika delarna av programmet.

I slutet av videon får du även prova på dessa starka reningsenergier som används under programmet.

HEALINGVIDEOS

Varje healingvideo är ca 15-30 min lång och kommer med tillhörande introvideo.

Video 1 – Rening av negativa energier i vardagen

Ditt energifält renas från negativa energier som du tagit upp från platser och från personer i din omgivning. Både de du känner och har en relation till, och de du inte känner, t ex de du kommit i kontakt med i offentliga miljöer.

Vi jobbar även med att kapa alla negativa band i alla våra relationer. Här ingår även t ex att kapa de energiband vi har kvar genom de sexuella kontakter vi har haft genom livet.

Behöver du ytterligare stöd i att försonas med personer, händelser osv rekommenderar vi att göra processen i meditationen ”Försoning med och hedrande av 3D”.

Video 2 – Rening av mörka entiteter/andar och portaler där du bor och arbetar

Här renas ditt energifält från de mörka entiteter, dvs negativa andar, som kan ha kommit in i och bosatt sig där. De kan vistas i ditt energifält dagligen och påverkar därmed dina tankar och handlingar, ja hela ditt mående till kropp och själ. Dessa kan även bidra till att göra oss fysiskt nedsatta, dra på oss åkommor, skador och t.o.m. göra oss sjuka.

Reningen sker genom att du sänks ned i ett reningsbad med helt rent kristallint vatten laddat med Kristusenergin. Jesus finns med och utför processen tillsammans med Zoë och Healingteamet.

Det kan även finnas mörka portaler i de miljöer där du bor eller vistas mycket, t ex din arbetsplats, som inte är hälsosamma för dig. Ibland fungerar dessa som en svängdörr till andra sidan och platsen drar då till sig dåligt mående entiteter, energier och andar.

Vi jobbar med att ta bort dessa mörka portaler från dina miljöer.

Video 3 – Borttagning av implantat och förbannelser

Under denna session opereras negativa implantat/chip bort från dig och du renas från eventuella förbannelser eller besvärjelser.

Något som de flesta människor inte är medvetna om är att det kan finnas negativa implantat eller chip (i energiform) som är satta på dig i detta livet eller under andra livstider. Dessa påverkar också hela ditt varande och din hälsa.

Det är även viktigt att få bort förbannelser som eventuellt kan ha satts på dig under detta livet eller i andra liv.

Video 4 – Ta bort initieringar

Det kan finnas initieringar som du har fått ta emot under din andliga utveckling och som du vill ta bort, t ex Reiki. (OBS! Inget som du måste göra!)

Det kan vara initieringar som du fått under denna livstid eller under andra liv. Dessa initieringar kan ibland vara ett hinder för dig och din Uppstigning. Vissa initieringar håller dig kvar i ett mera lågt vibrerande tillstånd, som inte gagnar dig och din utveckling.

Du bestämmer själv vilka initieringar du vill ta bort, genom att t ex skriva ner dessa på ett papper eller säga de högt, innan sessionens start.

Har du gjort en Auratransformation (AT) finns det ett separat program för det.

Video 5 – Skapa ett starkt beskydd inifrån

Zoë vägleder dig in till din egen kraft, där du förstärker ditt eget inre ljus och skapar dig ett starkt beskydd.

Det är viktigt att lära dig att skapa dig ett starkt beskydd inifrån dig själv, för att kunna hålla dessa negativa energier borta ifrån dig.

Återkopplingar (5 st)

Zoë återkopplar efter varje session.

 

“Känner mig lätt, fri, befriad, glad! Fortsätter med Session 1 och 5 varje dag.”

Agneta Dyberg

Höör

“Kände en enorm lättnad efter borttagning av initieringar. Det var jag oförberedd på. Hade tydligen chip som opererades bort också. Grejades kännbart i sacrum.”

Kerstin Annerssvens

Offerdal

“Känner mig mycket bättre. Går mer in i min egen energi och kraft. Känner mig renare och helare än på länge. Känns som jag har tagit tillbaka delar av mig själv som jag har tappat bort under en turbulent tid.”

Alexandra Melin

Norrköping

”Innerligt tack för dessa fem dagar. Wow – vilken rening! Det har grävts och korrigerats under sessionerna, som andlig kirurgi. Har fått upp bilder på högteknologiska verktyg. Även olika praktfulla mönster i guld. Jag småler över hur kraftfulla dessa fem dagar varit.”

Lena Stenman

Djurhamn

Innehåll Del 2

Du hittar Del 2 produkten inne på kurssidan för Del 1.

I videon nedan berättar Zoë ingående vad Del 2 av Reningsprogrammet består av.

Introduktionsvideo: Hur går det till? (Gratis)

Zoë introducerar Del 2 av Reningsprogrammet. Hon förklarar hur det går till och berättar mera ingående om de olika healingsessionerna som ingår i programmet.

HEALINGVIDEOS

Varje healingvideo är ca 15-30 min lång och kommer med tillhörande introvideo.

Video 1 – Husrening

Under den första healingsessionen får du möjligheten att rena byggnader, som t ex huset du bor i, din arbetsplats och andra platser.

Vi renar dessa byggnader från det som ”sitter i väggarna”, från de negativa energiavtryck – dvs från negativa energier från de som bott och vistats i byggnaden. Vi går in och renar i den fysiska materian och i energierna.

Rening sker även av mörka entiteter som kan finnas på dessa platser.

Vi kommer att gå in i byggnaden med en stor virvel/tornado/dammsugare för att rena bort och suga ut dessa negativa energier och entiteter.

Video 2 – Chakrarening, rening och lagning av din aura

Under den andra healingsessionen kommer vi att jobba med att rena dina chakran, göra en allmän rening av auran och även laga din aura.

Vi kommer även att kontrollera chakranas spinn/rotation och kalibrera dessa så att harmoni skapas.

Detta gör vi därför att man kan ha läckage i auran pga att det har blivit revor, hål eller att delar av eller hela auran har kollapsat.

Dessa uppstår ofta i samband med någon form av trauma – fysiskt, emotionellt, etc. Om man är med om en fysisk olycka, en attack av mörka entiteter, utsatt för psykisk eller fysisk misshandel, haft en svår period med tunga känslor osv så kan det bli försvagningar i aurans energi och den kan t.o.m. gå sönder.

Konsekvenserna för det är förstås allvarliga, eftersom vi då har ett läckage i vår energi som kan leda till utmattning och annan ohälsa.

Det är lätt att mörka entiteter tar sig in genom dessa hål/revor, det kan även finnas dränage som är satt på dig.

Negativa energier påverkar dig också mera då din aura inte är intakt och stark i sin utstrålning. Det kan förstås även bli fysiska konsekvenser då energin är försvagad, som att det lättare uppstår skador, åkommor och sjukdomar.

Att laga auran är en väldigt viktig del i ens välmående.

Video 3 – Rening av anhöriga – allmän rening för det högsta bästa

Under den tredje healingsessionen jobbar vi med en allmän rening för dina anhöriga.

Våra nära och kära kan givetvis dra hem mörka entiteter och energier, som påverkar oss. Våra anhöriga kanske inte vill göra Reningsprogrammet, de kanske inte tror på ”sånt” och inte är öppna för detta alls.

I din reningsprocess är det väldigt viktigt att också din omgivning och de du umgås mycket med inte sänker dig. Därför har vi skapat denna session för att stödja dig här.

Under ledning av mina guider har de gett mig instruktioner hur vi kan komma till rätta med detta dilemma.

Under sessionen arbetar vi för Det Högsta Bästa för personen i fråga dvs den anhöriga, och vi ser till att följa personens själsliga kontrakt och var de befinner sig i sin utveckling, så att det inte strider mot deras fria vilja.

Vi kommer att jobba med att ta bort mörka entiteter och negativa energier i första hand. Vi jobbar med det som är det allra viktigaste, så att deltagaren, dvs den som anmält sig till programmet inte ska fara illa.

Att operera bort chip/implantat och ta bort initieringar är en mera omfattande procedur, där den fria viljan ofta hindrar oss från att ta bort dessa. Men det kan finnas en möjlighet att ta bort dessa.

Denna healingsession blir en kombination av de olika sessionerna i Del 1, men inte lika omfattande.

Vi kommer även att jobba med att rena missbruksenergier och koppla loss från beroende/missbruksfältet.

Video 4 – Rening från Mind Control

Under den fjärde healingsessionen kommer vi att jobba med att ta bort kopplingar till de mörkas kontroll, som t ex mind control, hjärntvätt och olika märkningar av oss.

Sessionen kommer att utföras uppe på ett skepp och det blir som en operation som utförs av mig och healingteamet.

Eftersom vi har levt i tusentals år under de mörkas kontroll behöver vi göra en rejäl storstädning för att ta bort alla de kopplingar som har satts på oss genom olika livstider.

Det handlar om mind control, via bestrålning av olika frekvenser, TV/Radio/Medias hjärntvätt, olika märkningar/kopplingar genom t ex vaccinationer som har satts på oss samt kopplingar till mörka morfiska fält. Dvs tanke-/känslofält som man kan koppla in sig på och tyvärr fastna i, så det som tillhör fältet loopar och upprepas om och om igen.

Vi kommer under den här healingsessionen att ta bort alla dessa kopplingar som du utsatts för genom dina livstider under mörk kontroll.

Vi kommer även att jobba med att rena bort mörka energifält och felprogrammeringar som de mörka har satt på olika saker, t ex försköningen av jakt/dödande, förvridna programmeringar av sex mm.

Sessionen avslutas med att du återkopplar till din själsliga essens och förstärker kontakten och energin av den.

Video 5 – Dimensionsskifte från de mörka kopplingarna

Under den femte healingsessionen får du möjligheten att göra ett dimensionsskifte där du förflyttas upp till en dimension där de mörka kopplingarna inte kan existera.

Du frigörs på så sätt från de mörka kopplingarna. Det är som en sorts bortkoppling och även en aktivering av ditt energifält till att kunna existera och verka från en ny och högre dimension.

Vi kommer under healingsessionen börja med att utföra en rening av ditt DNA, så att de mörka krafterna inte kan koppla in sig på dig via ditt DNA.

Ditt DNA kommer också att kopplas till de ljusa tidslinjerna.

Vi kommer därefter genomföra dimensionsskiftet.  För att sedan etablera denna nya nivå i dig och ditt energifält.

Tanken med detta är förstås att de mörka krafterna inte ska kunna koppla in sig till ditt energifält.

Vi kommer även att arbeta med att rena dig från självdestruktiva beteenden, då det framförallt är dessa som bidrar till att sänka sig själv.

Återkopplingar (5 st)

Zoë återkopplar efter varje session.

 

”Jag har i 10 år längtat efter precis det här med att få hjälp med att rena mitt energisystem, mina chakran, mitt hem. Jag har bett om det hur många gånger som helst och nu har jag fått det. Känner mig så innerligt tacksam, lycklig, lätt och strålande. Har fått tillgång till mer av mig själv känns det som. Tycker att jag ser annorlunda ut när jag ser mig själv i spegeln.”

Linda Krogerus

Göteborg

“Efter husrensningen kändes ett ENORMT skifte som om en helt ny tidsera börjat! Är också såå tacksam för rening av anhöriga och alla sessionerna! Hjälper så mycket!”

Maria

Uppsala

“Det var som att vakna upp ur en lång jobbig mardröm, att ha åkt torktumlare i flera år och helt plötsligt landa på fötterna, öppna ögonen och ha en integritet.Jag behöver inte förklara, försvara och be om förlåtelse över att jag finns till. Det var en underbar stund att känna denna “rosa bubbla” omsluta mig med sådan kärlek och sådant lugn.”

Maria

Järvsö

”Jag har en son som mått dåligt stora delar av sin ungdom och vuxna liv. Samma dag jag gjorde Session 3 rörde allt till sig i hans tillvaro. Så plötsligt blev allt lugnt, lugnare än jag sett honom på flera år. Jag har inte ord att beskriva känslan att se honom så målmedveten och lugn. Jag är så oerhört tacksam.”

Britt

Leksand

“Vill bara tacka så hjärtligt för denna omgång av Reningsprogrammet som har känts väldigt lätt. Jag har varit sjuk en längre tid med svåra smärtor i kroppen men efter denna omgång så känner jag en väldig lättnad och jag har fått styrkan tillbaka. Jag har under dessa dagar gjort saker jag inte gjort på 10 år!”

Madeleine

Stockholm

Varmt välkommen till detta kraftfulla och starkt renande healingprogram!

Andra vibrationshöjande verktyg

Kan kombineras med programmet. Gör ej under själva healingsessionerna.

1. Hjärtmeditationen

Gå inåt i ditt hjärta och stärk ditt ljus – Ingår i programmet!

2. Expandera ditt Ljus

Koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket – Ingår i programmet!

3. Hedra och försonas med 3D

Försonas med och hedra musik, familj/släkt, systemen, kost, personer, släppa taget om – se på det med kärlek – Köpes till HÄR!

4. Ditt kvantsprång till den nya jorden

Du ställer in dig på/tonar in dig till den nya jorden – Köpes till HÄR!

Nordic Light Healing™

Detta är Zoë’s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer mm. Ta gärna del av informationen i videon om Nordic Light Healing™, där Zoë berättar hur hon arbetar med healing.

Frågor & Svar

Hur vet jag om jag behöver rena min energi?

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte. Börja med att titta på introduktionsvideon och känn därefter in om du behöver rening. Du har din unika livsväg att gå och det är bara du som vet vad som är rätt för Dig.

Hur gör jag Reningsprogrammet?

Du loggar in på din kurssida (länk och lösenord skickas till dig) och lyssnar på varje video och följer Zoës instruktioner. Varje video är ca 20-30 min lång. Du behöver ej ha tidigare erfarenhet av healing eller dylikt. Alla kan ta emot denna healing och rena sig.

Hur många sessioner skall jag göra per dag?

Som utgångspunkt gör du en session per dag.

Zoë rekommenderar dig att också göra healingsession 1 från Del 1 – Rena dig från vardagsenergier –  varje dag, gärna på kvällen.

Även healingsession 5 från Del 1 – Skapa ett starkt beskydd inifrån – görs gärna på morgonen för att ha ett bra utgångsläge från starten på dagen.

Alla andra healingsessioner gör du så många gånger och så ofta som känns rätt för dig.

Det är viktigt att du känner efter hur mycket din kropp och ditt energisystem klarar av. Energierna är väldigt starka och det är viktigt att vara varsam med dig själv. 

Det kan vara bra att pausa emellan sessionerna och inte göra dessa 365 dagar om året. Känn in själv när och om du behöver pausa emellan. Gör inte för mycket.

Skall jag ligga ner eller sitta när jag ta emot healingen?

Zoë berättar i varje video om du skall sitta eller ligga ner. Mera info på kurssidan.

Måste jag titta på videon för att få healingen eller räcker det med att jag säger att jag vill ta emot och lägger mig ner?

Det är bra om du lyssnar på videon i början och följer Zoës instruktioner. Under vissa sessioner skall du vara mera delaktig än andra.

Skall jag ta sessionerna i ordning eller kan jag göra dem i vilken ordning jag vill?

Du kan göra healingsessionerna i vilken ordning du vill men gör gärna sessionerna i rätt ordning den första gången du genomgår programmet.

Kan jag göra alla sessioner (dvs hela programmet) på en dag?

Nej, det blir för mycket att göra alla på en dag.  Börja med att göra en session per dag och känn sedan efter hur du vill använda dig av programmet i din vardag och hur ofta du gör vissa sessioner. 

Energierna är väldigt starka och det är viktigt att vara varsam med dig själv. 

Hur många gånger kan jag upprepa en session?

Vissa sessioner rekommenderar Zoë att du kan göra varje dag och andra med jämna mellanrum. Se infon vid varje video på kurssidan.

Hur vet jag att allt är renat?

Reningsprogrammet fungerar hundraprocentigt, men det kan vara saker som håller dig tillbaka, t.ex rädsla. Då behöver du arbeta med att släppa din rädsla, då den kan göra att du  fortsätter att dra till dig negativa energier osv.

Hur ofta kan jag göra om hela Reningsprogrammet?

Du kan upprepa Reningsprogrammet hur många gånger du vill (utan att betala något extra).

Måste jag göra Del 1 innan Del 2?

Ja, Del 1 lägger grunden i din reningsprocess så att vi kan gå djupare under Del 2.

Är det mer än 6 månader sedan du gjorde Del 1, gör gärna om det igen innan du gör Del 2.

Måste jag pausa mellan omgångarna om jag gör om programmet?

Det kan vara bra att pausa emellan omgångarna och inte göra dessa 365 dagar om året. Känn in själv när och om du behöver pausa emellan. Gör inte för mycket.

Vad kan jag göra för att skydda mig mot entiteter och mörka energier och stärka upp mitt ljus?

Vi rekommenderar att göra Reningsprogrammet när du känner att det är dags för en rening.

Du stärker och skyddar dig genom att hålla ett starkt ljus. Healingsession 5 från Del 1 Skapa ett starkt beskydd inifrån – hjälper dig med det.

Du kan upprepa programmet hur många gånger du vill (utan att betala något extra). Pausa mellan omgångarna. Gör inte för mycket. 

Det här reningsprogrammet är unikt, så kraftfulla sessioner och att äntligen bli fri från allt. Jag känner att ett helt nytt liv kommer att öppnas upp för mig nu!  Jag är så tacksam!

Jessica

“Detta har varit en life changer! Jag känner mig mycket ljusare och jag känner av andras energier mycket starkare. Om det är något jag verkligen kan rekommendera att man gör så är det detta Reningsprogram. Från djupet av mitt hjärta vill jag tacka alla som har varit med och gjort detta möjligt!”

Martina Tikkinen

Bagarmossen

Dementi

Reningsprogrammet behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoës Hjärtmeditation Gratis!

Anmäl dig till Nyhetsbrevet och din gåva skickas direkt till din inkorg.

Din gåva finns i din inkorg!