facebook

Reningsprogram

Rena dig från ohälsosamma energier med Nordic Light Healing™

Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med detta omfattande Reningsprogram.

Programmet är tänkt att stödja dig i att rena dig från all den negativa energipåverkan som finns runtomkring dig och som gör ett avtryck på ditt välmående och din hälsa.

Det är ett väldigt fint program, med ovärderliga verktyg, som du kan använda i din vardag. Reningsprogrammet hjälper dig att hålla ditt energifält rent och högvibrerande.

Bokningen öppnas hösten 2022!

Rena din energi och stärk dig själv inifrån!

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte.

Varje dag vistas vi i miljöer där det finns energier som inte gagnar oss. Det kan vara energier från platser och människor, både de vi har en relation till och de som vi inte känner alls. Du kanske har en kollega som påverkar dig negativt varje dag.

Det är väldigt vanligt att vi plockar upp energier som inte är bra för oss och som påverkar vår hälsa och psykiska mående på ett negativt sätt. Därför är det viktigt att vi renar bort dessa och samtidigt skapar ett starkt beskydd, för att inte dra på oss ytterligare negativa energier.

Programmet består av en introduktionsvideo (Gratis för alla) och 5 st Healingvideos.

Under dessa healingsessioner får du ta del av starka och renande healingenergier och andliga operationer, där mörka entiteter/andar och negativa implantat tas bort från ditt energisystem. Även mörka portaler och initieringar (som du väljer själv) tas bort.

Under dessa healingsessioner är det Zoë och hennes samarbetspartners från de högre sfärerna som utför processerna. Det är ett stort Healingteam, som vill det allra högsta bästa för dig, och som samlas runt dig för stöd under detta omfattande Reningsprogram.

Healingteamet består framförallt av healingexperter från andra högt utvecklade civilisationer. De flesta ingår i Galaktiska Federationen av Ljus.

Innehåll:

Varje healingvideo är ca 20-30 minuter lång.

Introduktionsvideo: Hur går det till? (Gratis)

Zoë går igenom allt du behöver veta för att kunna genomföra programmet på bästa sätt. Hon förklarar de olika delarna av programmet ingående, vad det betyder osv.

I slutet av videon får du även prova på dessa starka reningsenergier som används under programmet.

Video 1: Rening av negativa energier i vardagen

Ditt energifält renas från negativa energier som du tagit upp från platser och från personer i din omgivning. Både de du känner och har en relation till, och de du inte känner, t ex de du kommit i kontakt med i offentliga miljöer.

Vi jobbar även med att kapa alla negativa band i alla våra relationer. Här ingår även t ex att kapa de energiband vi har kvar genom de sexuella kontakter vi har haft genom livet.

Behöver du ytterligare stöd i att försonas med personer, händelser osv rekommenderar vi att göra processen i meditationen ”Försoning med och hedrande av 3D”.

Video 2: Rening av mörka entiteter/andar och portaler där du bor och arbetar

Här renas ditt energifält från de mörka entiteter, dvs negativa andar, som kan ha kommit in i och bosatt sig där. De kan vistas i ditt energifält dagligen och påverkar därmed dina tankar och handlingar, ja hela ditt mående till kropp och själ. Dessa kan även bidra till att göra oss fysiskt nedsatta, dra på oss åkommor, skador och t.o.m. göra oss sjuka.

Reningen sker genom att du sänkt ned i ett reningsbad med helt rent kristallint vatten laddat med Kristusenergin. Jesus finns med och utför processen tillsammans med Zoë och Healingteamet.

Det kan även finnas mörka portaler i de miljöer där du bor eller vistas mycket, t ex din arbetsplats, som inte är hälsosamma för dig. Ibland fungerar dessa som en svängdörr till andra sidan och platsen drar då till sig dåligt mående entiteter, energier och andar.

Vi jobbar med att ta bort dessa mörka portaler från dina miljöer.

Video 3: Borttagning av implantat och förbannelser

Under denna session opereras negativa implantat/chip bort från dig och du renas från eventuella förbannelser eller besvärjelser.

Något som de flesta människor inte är medvetna om är att det kan finnas negativa implantat eller chip (i energiform) som är satta på dig i detta livet eller under andra livstider. Dessa påverkar också hela ditt varande och din hälsa.

Det är även viktigt att få bort förbannelser som eventuellt kan ha satts på dig under detta livet eller i andra liv.

Video 4: Ta bort initieringar

Operationer utförs för att ta bort initieringar som inte gagnar dig.

Det kan finnas initieringar som du har fått ta emot under din andliga utveckling och som du vill ta bort, t ex Reiki. (OBS! Inget som du måste göra!)

Det kan vara initieringar som du fått under denna livstid eller under andra liv. Dessa initieringar kan ibland vara ett hinder för dig och din Uppstigning. Vissa initieringar håller dig kvar i ett mera lågt vibrerande tillstånd, som inte gagnar dig och din utveckling.

Du bestämmer själv vilka initieringar du vill ta bort, genom att t ex skriva ner dessa på ett papper eller säga de högt, innan sessionens start.

Har du gjort en Auratransformation (AT) finns det ett separat program för det.

Video 5: Skapa ett starkt beskydd inifrån

Zoë vägleder dig in till din egen kraft, där du förstärker ditt eget inre ljus och skapar dig ett starkt beskydd.

Det är viktigt att lära dig att skapa dig ett starkt beskydd inifrån dig själv, för att kunna hålla dessa negativa energier borta ifrån dig.

Återkopplingar

Zoë återkopplar med information om vad som skett under healingsessionerna och svarar på deltagarnas frågor.

 

Varmt välkommen till detta kraftfulla och starkt renande healingprogram!

Andra vibrationshöjande verktyg

(Kan kombineras med healingsessionerna.)

1. Hjärtmeditationen

(Ingår i programmet)

 

2. Expandera ditt Ljus

(Ingår i programmet)

Koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket.

 

3. Hedra och försonas med 3D

(Köptes till HÄR)

Försonas med och hedra musik, familj/släkt, systemen, kost, personer, släppa taget om – se på det med kärlek.

 

4. Ditt kvantsprång till den nya jorden

(Köpes till HÄR)

Du ställer in dig på/tonar in dig till den nya jorden.

Nordic Light Healing™

Detta är Zoë’s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer mm. Ta gärna del av informationen i videon om Nordic Light Healing™, där Zoë berättar hur hon arbetar med healing.

Frågor & Svar

Hur vet jag om jag behöver rena min energi?

Vi utsätts dagligen för negativa energier som påverkar våra liv på en djup nivå, oavsett om vi märker av det eller inte. Börja med att titta på introduktionsvideon och känn därefter in om du behöver rening. Du har din unika livsväg att gå och det är bara du som vet vad som är rätt för Dig.

Hur gör jag Reningsprogrammet?

Du loggar in på din kurssida (länk och lösenord finns i din orderbekräftelse) och lyssnar på varje video och följer Zoës instruktioner. Varje video är ca 20-30 min lång. Du behöver ej ha tidigare erfarenhet av healing eller dylikt. Alla kan ta emot denna healing och rena sig.

Skall jag göra en session per dag?

Ja, endast EN session per dag! Det kan vara bra att pausa emellan sessionerna och inte göra dessa 365 dagar om året. Känn in själv när och om du behöver pausa emellan. Gör inte för mycket.

Skall jag ligga ner eller sitta när jag ta emot healingen?

Zoë berättar i varje video om du skall sitta eller ligga ner. Mera info på kurssidan.

Måste jag titta på videon för att få healingen eller räcker det med att jag säger att jag vill ta emot och lägger mig ner?

Det är bra om du lyssnar på videon i början och följer Zoës instruktioner. Under vissa sessioner skall du vara mera delaktig än andra.

Skall jag ta sessionerna i ordning eller kan jag hoppa i ordningsföljden?

Du kan ta i vilken ordning du vill men för enkelhetens skull så kan du göra den i tur och ordning som programmet är upplagt.

Kan jag göra alla sessioner (dvs hela programmet) på en dag?

Nej, endast EN session per dag!

Hur många gånger kan jag upprepa en session?

Du kan upprepa en session och hela progammet hur många gånger du vill (utan att betala något extra). Vissa sessioner rekommenderar Zoë att du göra varje dag och andra med jämna mellanrum. Se infon vid varje video på kurssidan.

Hur vet jag att allt är renat?

Känn in och lita på din inre vetskap. Reningsprogrammet är hundraprocentig men det kan vara saker som håller dig tillbaka, t.ex rädsla. Då behöver du arbeta på att släppa rädsla för den kan göra att du håller kvar saker.

Hur ofta kan jag göra om hela Reningsprogrammet?

Du kan upprepa Reningsprogrammet hur många gånger du vill (utan att betala något extra).

Måste jag pausa mellan omgångarna om jag gör om programmet?

Det kan vara bra att pausa emellan sessionerna och inte göra dessa 365 dagar om året. Känn in själv när och om du behöver pausa emellan. Gör inte för mycket.

Vad kan jag göra för att skydda mig mot entiteter och mörka energier och stärka upp mitt ljus?

Vi rekommenderar att göra Reningsprogrammet när du känner att det är dags för en rening. Du kan upprepa programmet hur många gånger du vill (utan att betala något extra). Pausa mellan omgångarna. Gör inte för mycket.

Dementi

Reningsprogrammet behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoës Hjärtmeditation Gratis!

Anmäl dig till Nyhetsbrevet och din gåva skickas direkt till din inkorg.

Din gåva finns i din inkorg!