Cosmic Language (kosmiskt språk) består av energikoder och är en kanaliserad form av Helig Geometri i ord och ljud.

Ljuskoderna fungerar som stöd i Uppstigningen genom att aktivera och öppna upp nya energiflöden där ny information överförs.

Språket fungerar som en länk mellan oss och våra Stjärnsystrar och bröder från andra planeter, för att öppna upp för en närmare kontakt.

Ta del av de första inspelningarna

Zoë’s Cosmic Langage

Spår 1 – Jordens historia (14 min)

Information rörande Jordens historia, vilka utomjordiska civilisationer som varit inblandade genom alla år. Vilka civilisationer, som t ex Atlantis och Lemurien, som existerat på jorden samt deras uppgång och fall.

Genomgång av vilka platser på jorden som gammal och viktig visdom ligger begravd, en summering av vilken information som finns på dessa platser och koder för aktivering av informationen överförs i inspelningen.

Spår 2 – Aktivering av nya Själsuppgifter (14 min)

Genomgång av olika större själsgrupper och deras gemensamma och individuella själsuppdrag. Ljuskoder för själslig uppgradering överförs. Information om dessa själars livsuppgifter samt nästa steg i uppdragen på jorden överförs.

Spår 3 – Den nya jorden och uppdragen (25 min)

Genomgång/påminnelse/aktivering av de sista stegen i Uppstigningen (8 av 12 viktiga områden/steg för alla som är inblandade i att assistera mänskligheten) och nya själsuppdrag för den nya jorden aktiveras.

Total Speltid: 53 min

Hur går det till?

Du kan lyssna på inspelningen närsomhelst – i meditation, på bussen osv, men ej när du kör bil eller ägnar dig åt aktivitet som kräver din uppmärksamhet.

Ha gärna anteckningsblock och penna till hands, då du kan få viktig information till dig. Och, var beredd på ett gott skratt då språket låter väldigt knasigt.

LYSSNARNAS REFLEKTIONER

Wow!!Är så överväldigad. När jag väl släppte taget i att jag inte förstod någonting av orden så kom betydelsen till mig. Så mycket information och så mycket healing. Det här är underbart, viktigt och så betydelsefullt.

Kände även fysiskt hur det arbetades med mig under tiden jag lyssnade. Fick så mycket värdefull information om min väg och var vi är på väg. Hoppfullt, busigt, kärleksfullt och ja helt enkelt underbart. Kommer lyssna många gånger på dessa spår. Tack, tack tack!!!”

Jessica Mossberg

“När jag lyssnade på spår 2 kom ett vitt ljus/energi genom kronchakrat och svepte genom hela mig ända ner till tårna – kraftfullt och samtidigt med yttersta varsamhet.”

Ann-Sofi

Så fort jag hörde Zoë börja prata på spår 2 började jag gråta. Kom i vågor hela första halvan. En sorg, en längtan, något som slog an hos mej. Nästan som en blixtsnabb igenkänning dom första sekunderna. Sen blev jag lugn och bara lycklig.

Inga Nyström

“Språket kändes hemma, trots att jag medvetet inte förstod någonting.”

Charlotte S

“Detta var helt fantastiskt och jag blev jätteförvånad!”

Maria

“Helt fantastiskt! Det var som att lyssna på en bön på ett annat språk. Jag fick information om det som hände i Lemurien.”

Gun-Britt

“Fantastisk att få ta del av universums hemlighet. Det var så spännande att lyssna på. Tack snälla för denna fantastiska upplevelse! Kommer lyssna på det många gånger.”

Valentina Engström

BAKOM KULISSERNA

BLOGGINLÄGG OM COSMIC LANGUAGE

WakeUpConference 2020 – Ljusets seger, kampen är över

WakeUpConference 2020 – Ljusets seger, kampen är över

WOW! Vilken helg! Vi fick två fantastiska dagar tillsammans i Örebro på WakeUpConference 2020. Jag är helt överlycklig att så många underbaringar samlades under denna magiska helg! Ljusets familj samlas nu. Vi stärks och växer enormt tillsammans. Fler och fler joinar...

läs mer
Kanalisering efter Cosmic Language

Kanalisering efter Cosmic Language

Vi har fått ett mail från en kvinna som tog emot en kanalisering efter det att hon lyssnat till Cosmic Language. Det lustiga är att jag har fått nästan exakt samma övergripande budskap i dagarna. Dessa budskap är till alla som går i frontlinjen och som behöver lite...

läs mer
Fantastisk respons av Cosmic Language

Fantastisk respons av Cosmic Language

WOW!! Nu har jag fått den första feedbacken från de som har lyssnat på inspelningarna av Cosmic Language. Vilken fantastisk respons!! Oj oj oj… Det är verkligen helt otroligt!!! Jag är såå överväldigad! Det är en sådan ära för mig att dela med mig av detta. Jag fällde...

läs mer
Cosmic Language

Cosmic Language

En morgon på ett hotellrum för drygt ett år sen började jag helt plötsligt prata ett märkligt språk. Jag skulle träffa en kär gammal vän den dagen och budskapet var till personen ifråga. Jag tog upp mobilen och tryckte på rec på röstmemo-appen och började spela in....

läs mer

FÖRELÄSNING OCH LJUSMEDITATION