Kärleksboosta ditt liv (onlinekurs)

1,100kr

Boosta din kärleksenergi genom magiska övningar. Du får tillgång till din egen kurssida med 4h videomaterial.

Hjärtligt välkommen till denna online videokurs helt dedikerad till kärleken i alla dess former!

Boosta din kärleksenergi genom magiska övningar.

Du får tillgång till din egen kurssida med 4h videomaterial.

Längtar du efter mera kärlek i ditt liv?
Vill du träffa din Tvillingsjäl?
Få kontakt med dina själsfränder?
Blåsa in mera kärlek i dina relationer?
Bada i självkärlek?

Vi boostar kärleksenergin genom att göra magiska övningar i Be an Attractive Magnet-serien, och du kommer att kunna skapa ett energiband till dina Själsfränder och/eller din Tvillingsjäl, så att ni kan kommunicera och sedan dras till varandra.

Så, oavsett om du önskar träffa din livspartner, nya vänner, stärka kärleken till dig själv och/eller dina nära och kära, är detta kursen för dig.

Du kommer att gå till botten med dina ohälsosamma relationsmönster och sedan öppnas möjligheten till omprogrammering av dessa, för att i nästa steg skapa dig mera kärleksfulla relationer.

Zoë berättar även om åren tillsammans med Maria Magdalena då de levde sida vid sida och för därigenom läran om ovillkorlig kärlek vidare. Vi tonar in på och förstärker denna kraftfulla och läkande energi för att kunna hela oss själva och andra.

 

Kursen i korthet:

Kursen består av föreläsningar, övningar, meditationer, energitekniker och mycket mer.

* Berättelsen om Maria Magdalena

* Den ovillkorliga kärlekens läkande och skyddande kraft

* Självkärlek och relationen till dig själv

* Rensning av hinder för kärleken

* Övning: Känn, förankra och förstärk den ovillkorliga kärleken

* Övning: Ta kontakt med, skapa energiband till och dra till dig dina Själsfränder/din Tvillingsjäl

Tid: ca 4 timmar i video-format

 

Då du har genomfört din betalning får du en orderbekräftelse var du hittar ett Välkomstbrev med länk och lösenord till din egen kurssidan.

Kika i din skräppost, de kan ha hamnat där.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield