Supermanifestera ditt liv!

Onlinekurs

Under denna onlinekurs delar Zoë med sig av nya verktyg uppdelat i fyra moduler med fokus på energiarbete.

Varje modul består av en kortare föreläsning och framförallt av kraftfullt energiarbete där du själv är delaktig och där Zoë supportar dig genom att jobba igenom ditt energisystem med sin starka healingform Nordic Light Healing™.

Kursen är baserat på Zoë´s koncept Be an Attractive Magnet™, som hyllats av Jack Canfield från filmen The Secret.

Detta är helt fantastiskt. Kursen visade verkligen sin förmåga redan efter en dag efter kursens slut. Jag köpte nämligen ett travspel och investeringen var 144 kr och jag kan nu lösa ut 36000 kr. Det kallar jag resultat. Kursen är verkligen en bra vägledning på hur man jobbar med attraktionslagen. Så kör på bara, det här fungerar!

Håkan Westergard

Först och främst så vill jag tacka för denna fantastiska upplagda kurs! Du lämnar så bra information angående varje steg i kursen. Jag är så tacksam att vara delaktig i denna magiska kurs.

Agnieszka Lazuga

Vitsand

Det här helt otroligt… jag håller på att bygga upp min verksamhet men tyckte att jag fastnat och att ingenting hände. Nu när jag deltar i Supermanifestera ditt liv händer det positiva saker hela tiden och plötsligt vet jag vad jag ska göra. Allt bara löser sig och jag har knappt hunnit gå klart kursen!!

Lotta Carius

Karlskrona

Kursen består av:

  • Introduktionsvideo (se video nedan)
  • Introduktionsvideo – Lagen om Attraktion
  • Introduktionsvideo – Be an Attractive Magnet™
  • Video – såhär genomför du kursen
  • Fyra Starka Processer – Grundpelarna för Manifestering

> Modul 1: Rensa blockeringar

> Modul 2: Koppla ihop dig med ditt Livssyfte

> Modul 3: Stå i din Kraft och Supermanifestera

> Modul 4: Släpp taget – Allt är omhändertaget

Varje modul består av en kortare föreläsning samt meditation (energiarbete/healing av Zoë)

 

  • Avslutningsvideo – Att leva det nya
  • 6 stycken uppföljande Frågestunder där Zoë svarar på frågor som deltagarna har skickat in

Introduktionsvideo

Zoë berättar om programmets upplägg, hur det går till och vad du behöver tänka på.

Här får du även prova på en kort meditation i att manifestera!

(Notera: Priset för kursen är 1550kr. Zoë nämner ett kampanjpris på 950kr i videon men detta pris är inte i kraft längre.)

Fyra Starka Processer

– Grundpelarna för Manifestering

1. Rensa Blockeringar
Vi storstädar tillsammans och kapar banden till sådant som inte tjänar dig längre. Du lyfts därigenom upp till en helt ny nivå av skapande, där du får möjligheten att samskapa med Skaparkraften på ett synkroniserat sätt.

2. Koppla ihop dig med ditt Livssyfte
Zoë assisterar dig i att koppla samman dig med ditt livssyfte genom kontakt med din Andliga Guide och det Högsta Rådet, dvs de som känner till vad det står i dina själsliga kontrakt för detta livet.
Då du lever i linje med det du är här för, med ditt livssyfte, blir det väldigt lätt att manifestera.

3. Stå i din Kraft och Supermanifestera
Med hjälp av de kraftfulla energierna står du stadigt i din Skaparkraft och kliver in i mästarens energi. Du Supermanifesterar genom att lägga in de frekvenser motsvarande det du vill manifestera i ditt energifält.

4. Släppa taget – Allt är omhändertaget
Zoë guidar dig in i ett djupt tillstånd av total tillit och en känsla av att allt är omhändertaget.
Detta är den kritiska delen i manifesteringsprocessen som vi ofta tappar.

”Alltså detta är ren magi! Saker som jag längtat efter och önskat i flera år finns nu i mitt liv. Jag har ”flyt” på så många olika plan och flera saker jag önskat kommer till mig fast i en annan – och ännu bättre- form! Och först nu förstår jag varför. Tack av hela mitt hjärta! Tack!”

Louise

 

”Kan bara säga ”wow” vad härligt och häftigt!!! Att släppa taget och kontrollen var faktiskt inte svårt. Jag är annars ett kontrollfreak, men nu var det bara skönt att släppa och jag kände mig verkligen berörd. Och känner verkligen tacksamhet!!! Något jag upptäckt är att jag är mera tydlig och grundad sedan jag påbörjade denna kurs!”
Tina

 

”Tack för den här kursen, som ger insikt och verktyg att arbeta med för att kunna förändra sitt liv.”

Birgitta Jönsson, Västervik

Live-sända frågestunder

Zoë återkopplar för varje modul och svarar på deltagarnas frågor.

Frågestund 1

Frågestund 3

Frågestund 5 – Uppföljare 1

Frågestund 2

Frågestund 4

Frågestund 6 – Uppföljare 2

Dementi

Supermanifestera ditt liv healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Kursledare

Zoë, känd från TV-succénLivet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë hyllas som Skandinaviens John of God för sina mirakulösa helanden. Hon är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter, och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood. Jack är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de skrivit tillsammans.

 Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Zoë’s nya release Soul Vibration Marketing™.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!