facebook

DNA aktiveringar

Vid det senaste fallet av Atlantis för 13-14 000 år sedan stängdes större delen av vårat DNA av och togs delvis även bort. Vi hade tidigare tillgång till vår fulla kapacitet.

Vid vår tid nu, under den så kallade Uppstigningen, kommer dessa nedsläckta delar tillbaka till oss på olika sätt. Genom starka energier som vi översköljs av samt även via specifika aktiveringar. Zoë utför både DNA aktiveringar och DNA uppgraderingar, online, personligen och via programmerade kristaller.

Läs mer om Atlantis...

Atlantis var en blomstrande kultur med högt utvecklade människor som var i sin fulla gudomliga kraft och hade tillgång till magiska gåvor som healing, telepati, kristallprogrammering etc., och de utnyttjade den fria och rena energiförsörjningen som Universum erbjuder.

Atlantis föll, för tredje gången, för 13 – 14 000 år sedan, pga att kraften hade börjat missbrukas. Makt och girighet sattes på kartan och det var därför som vi var tvungna att stänga av den största delen av vårt DNA (vår kraft).

Många av oss har minnen av Atlantis idag, Zoë är en av dom.

Zoë minns hur hon släckte ner olika delar av DNAt, personligt och kollektivt, på olika sätt. Hon minns smärtan i att vara tvungen att göra det. Zoë minns att koder, energier gömdes, både här på jorden, på andra planeter, i den eteriska världen och inuti oss människor. 

Vissa energier/koder har sedan dess förvarats under pyramider, på andra planeter (t ex på Plejaderna) och när tiden nu är inne är det dags att använda de nycklar vi har för att låsa upp allt igen.

Siru, Stockholm

”Jag tackar från hela mitt hjärta för DNA-aktiveringen i Stockholm. Helt underbart! Energierna var sådana att jag bara försvann, min överkropp kändes inte alls. Jag kände eller närmare sagt såg ett gyllene band på mina axlar och upp mot huvudet. Jättefint! Och värmen var enorm från dina händer!”

Siru, Stockholm

Lotta Kaliff, Kumla

”Tack Zoë för en fantastisk upplevelse! DNA aktiveringen var så kraftfull! Jag kände stark värme i nacken, stickningar i kronchackrat och pirr i hela kroppen. Jag har sovit fantastiskt djupt och gott i natt. Jag känner mig som ett fulladdat batteri. En ny stark energi, en härlig känsla.”

Lotta Kaliff, Kumla

 

Kaisu Uimaniemi

”Jag vill tacka dig Zoë. Jag kände att min andliga utveckling fick en riktig puff framåt när jag gjorde DNA aktiveringen och köpte kristus kristallen. Jag har gjort yoga i många år och varit sökare en lång tid. DNA aktiveringen var precis vad jag behövde  och är verkligen tacksam för detta.”

Kaisu Uimaniemi

Madde. Kalmar

”Under Zecamikoderna så kändes det som om någonting aktiverades i mitt huvud, trycket var enormt och under vissa stunder nästan jobbigt. Sen såg jag din aura så tydligt – GUUUUUD SICKEN KRAFT DU HAR MÄNNISKA !! Under aktiverandet av Kristus energin så kände jag och såg en vit pelare komma ner från himlen och rakt ner i mina tår. Vid den sista meditationen så kommer Anubis springande emot mig, ta upp mig i sin ena hand, ruskar om mig, blåser mig full med RA energin. Jag är enormt varm, det pirrar i hela kroppen och jag känner hur allting faller på plats.”

Madde, Kalmar

Ljusnyckeln

I ett möte med Jesus och Maria Magdalena i maj 2013 fick Zoë tillåtelsen att dela en ljuskod för aktiveringen av Kristusmedvetandet, något som hon burit med sig sedan fallet av Atlantis för 13 000 – 14 000 år sedan.

Denna energi aktiverar den delen av DNAt som ger oss tillåtelsen att visa ljuset igen, tillåtelsen att kliva in i vår kraft fullt ut, vilket vi har varit tvungna att gömma sedan fallet av Atlantis.

Ljuskoden överförs via internet och Zoë arbetar ner en ljusstråle från huvudet och ner till sakrum. Upplevelsen hos mottagaren är alltifrån total ”bliss” till inte så mycket alls.

Det är inte så att alla behöver detta, utan den ges till de som känner sig dragna till det, till de personer som låtit förvara denna ljuskod hos Zoë

Atlantiskoderna

Vid två tillfällen, den 22 sep och den 11 okt 2013, etablerade Zoë, tillsammans med några andra, det nya gyllene kosmiska nätverket.

Detta är Zoë´s stora uppgift i hennes nuvarande inkarnation och är alltså delar av de aktiveringsnycklar, koder eller energier som har hållits gömda sedan fallet av Atlantis

Uppkopplingen till detta nya gyllene kosmiska nätverk, sker i tre steg och är sedan en pågående process. Det sker genom aktivering av Zecamikoderna, överföring av den nya Kristusenergin och RA- (Sol-) energin.

Alla tre överföringarna sker online per donation.

The Golden Frequency

The Golden Frequency är 5-dimensionellt Kristusljus och innehåller en stor mängd nya koder som ska in i vårat DNA under Uppstigningsprocessen.

Genom att ta del av den energin sker en ”aktivering” av ditt DNA, eller snarare en uppgradering av ditt DNA.

Koderna finns bl a inprogrammerade i kristallhänget, kallad 5-33.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!