facebook

Kurser i Kundaliniyoga

Kundaliniyoga är yogaformen för alla och är ett fantastiskt sätt att komma i kontakt med sitt allra innersta, sin kraft, sitt lugn, sin glädje och sin egen sanning. Att yoga är som att öppna nya dörrar till ett ofantligt växande som människa och yogan är ett ovärderligt och enkelt redskap i vardagen.

Zoë är internationellt certifierad Kundaliniyogalärare, och gick sin utbildning 2006-2008 för Guru Dharam Singh, Göran Boll och Viveka Pasquier. Hon har även haft lärare som Guru Dass Khalsa, Ram Singh och Karta Purkh.

Zoë ger yogaklasser för företag, och även på olika festivaler.

Yoga för företag

Boka Zoë för en skön och avkopplande paus under konferensen, kick-offen eller på företagets event. 20-90 min på stol eller yogamatta. Maila din förfrågan till info@zoeland.se

Hur utför du Kundaliniyoga?

Du kombinerar olika kroppsställningar, rörelser, andningstekniker, meditationer och mantran. På det sättet kan du lösa upp blockeringar i kroppen, så att energin kan flöda fritt i alla dina energikanaler och ut till alla dina celler. De enkla fokuseringsteknikerna hjälper till att stilla ditt sinne.

Vad har Kundaliniyogan för effekter?

Nervsystemet stärks, hormonerna balanseras, kroppen avgiftas och renas. Du får en närmare kontakt med ditt inre, din själ, och du får därmed en bättre självkännedom, och vet vad som är bra och mindre bra för dig.

I vardagen har Kundaliniyogan effekter som att du är mer i känslomässig balans, pigg, frisk, ha nära till skratt och har lättare att fatta beslut. Det finns yogapass för alla behov, exempelvis för att stärka immunförsvaret, ryggen och andningen, eller vid problem med hjärtat, matsmältningen och migrän.

Varför är Kundaliniyogan så oerhört kraftfull?

Yogan aktiverar och ökar den inneboende livsenergin, vilket framförallt beror på de effektiva andningsteknikerna. Detta i kombination med dess renande effekt gör att du kommer i kontakt med din kraftfullhet och din oerhörda potential.

Kan alla göra Kundaliniyoga?

Ja, de allra flesta kan utföra de relativt lätta övningarna och du utgår hela tiden från din egen förmåga.

Det är dock viktigt att känna efter och inte överanstränga sig.

OBS! Vid menstruation, graviditet, sjukdom, skador eller om du äter medicin, gäller andra instruktioner än de vanliga. Konsultera din lärare.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!