FÅ GRATIS FÖRELÄSNING

 

ONLINEKURS!

Onlinekursen var mycket effektivare än vad jag någonsin hade trott. Under helgen och på måndagen efter fick jag sju nya bokningar. Det var magiskt! Zoe är fantastisk med sin energi! Rekommenderas varmt!

Inger Molin

Älmhult

En mycket bra kurs! Det blev så starkt när jag fann mina tre ord som representerar min själs vibration. Jag började gråta, det var så stort. Det känns också så skönt att veta att mina kunder har redan kontrakt med mig. Kunde liksom slappna av när det gäller marknadsföring. Är så nöjd med hela kursen och jag kan varmt rekommendera den till alla ljusarbetare.

Madeleine Magnusson

Denna kurs är verkligen en ögon-öppnare för en som läst traditionell marknadsföring både på universitet och genom nyföretagarcentrum. Jag känner mig inte längre som ett offer under omständigheter och marknadens ständiga förändringar, utan istället som skaparen av min egen verklighet.

Patrik Tibell

Åby

Marknadsföring i den Nya Eran!

Expandera ditt företag med magiska energitekniker!

Magiska energitekniker från konceptet Be an Attractive Magnet™ hjälper entreprenörer och företag att maximera sin framgång med hjälp av sin själs vibration som marknadsföringsverktyg. Applicera en fördjupning av Attraktionslagen  i ditt företag och nå ut med ditt  budskap och dina gåvor till  hela din målgrupp.

Detta är den Nya Tidens Marknadsföring!

Använd Soul Vibration Marketing™ till att:

  • Dra till dig kunder och klienter med lätthet.
  • Dra till dig  högsta bästa affärspartners och medarbetare.
  • Nå hela din unika målgrupp med enkla tekniker.
  • Effektivisera din marknadsföring med minimala utgifter.
  • Tona in på ditt automatiska överflöd när du följer ditt kall.

Lev ditt Kall – Världen väntar på dig!

Zoës framgångsrika entreprenörskap lyfts fram i Enterprise Magazine

Jack Canfield lovordar Zoës arbete!

”Det var detta som fattades i filmen The Secret!”
Jack Canfield

Jack intervjuar Zoë i sitt hem i Santa Barbara i Kalifornien. Dom pratar om boken Mastering the Art of Success som de har skrivit tillsammans. Zoë delar med sig av grunderna i hennes magiska arbete Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgångar.

I denna video diskuterar Zoë och Jack våran framgångspotential från ett energiperpektiv och Zoë’s nya release av Soul Vibration Marketing™.

Lyft ditt företagande till max!

Soul Vibration Marketing™ Produkter

Boosta ditt företag med kraftfulla energitekniker

Lär dig hur du använder kraften i din själs vibration som ett magiskt marknadsföringsverktyg. Skapa ditt energivarumärke för att dra till dig kunder och affärspartners. Köp HÄR!

En intensiv, djupgående och omvälvande onlinekurs!

Under denna kurs delar Zoë med sig av sina hemliga knep för att effektivisera och boosta din marknadsföring till max, på ett energimässigt sätt. Du lär dig hitta din unika energi, din själsvibration, och sedan förstärka och dra till dig kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners, med lätthet.

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs med hjälp av höga healingfrekvenser. 

Du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut! 

Kursen omfattar 9 tim ljudinspelning. Köp HÄR!

”Mastering the Art of Success” med Jack Canfield, Zoë och andra experter från hela världen

(endast på engelska)

Zoë skriver om sina koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™ i sin del av boken som heter Follow Your Soul´s Blueprint to Success”.

Boken släpptes sommaren 2017 och hösten 2017 fick Zoë ta emot ett Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood.

Jack Canfield benämns som USAs #1 Success Coach är bl.a. känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

Köp HÄR! (finns även i pdf format)

Zoë gästar radioprogrammet ”Secret of Success”

Zoë gästar det amerikanska radioprogrammet “Secrets of Success” där hon pratar om sina framgångskoncept Soul Vibration Marketing™Be an Attractive Magnet™ och boken “Mastering the Art of Success” som hon har skrivit tillsammans med Jack Canfield et al.

Zoë berättar även om hur man når framgång genom att leva sin Sanning och vara i kontakt med hjärtat.

Intervjun sändes i radiostationen WHPC 90.3 FM.

ONLINE Intensivkurs i Soul Vibration Marketing™

UTE NU!

Under denna onlinekurs delar Zoë med sig av sina hemliga knep för att effektivisera och boosta din marknadsföring till max, på ett energimässigt sätt. Du lär dig hitta din unika energi, din själsvibration, och sedan förstärka och dra till dig kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners, med lätthet.

Soul Vibration Marketing™ är ett utvidgat och nytt sätt att arbeta med Lagen om Attraktion, baserat på Zoë’s framgångskoncept Be an Attractive Magnet™, som båda hyllats av USAs #1 Success Coach Jack Canfield från filmen “The Secret”.

Lev ditt kall

– Världen väntar på dig!

Kursbeskrivning

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs med hjälp av höga healingfrekvenser. Du får djupdyka in i vad din själsuppgift är och hitta din själsvibration för att sedan använda den i din energimässiga marknadsföring.

Du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Kursen omfattar:

  • 9 tim ljudinspelning
  • Tillgång till din egen kurssida
  • Privat Facebook-grupp endast för deltagarna
  • Tidigare återkopplingsvideo där Zoë svarar på frågor

Kursen består av följande delar

Skapa ditt unika energivarumärke

Du hittar din unika Själsuppgift och tonar in dig på din själsvibration, genom ditt hjärta. Du lär dig att förstärka din energi för att sedan ladda dina produkter och tjänster, med den. På detta sätt når du ut till hela din målgrupp och optimerar din marknadsföring.

Kraftfulla energitekniker

Du lär dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, materiella saker eller personer som kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners.

Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ett framgångsrikt företagande.

Rensning av blockeringar

Du rensar ut de blockeringar som hindrar dig från att nå ut med din marknadsföring av ditt företag. Det kan finnas underliggande blockeringar och motstånd, såsom osäkerhet, som gör att ditt sanna budskap inte når fram. Vi lyfter upp och rensar ut sådant som kan ligga i vägen för din framgång.

Samskapande med ditt Livssyfte

Alla är här av en anledning och har ett kall. Du lär dig att hitta och samskapa i linje med ditt livssyfte, din själsuppgift, som gör manifesteringen mycket lätt.  Genom detta samskapande med din Själsuppgift lever du ditt kall och  kliver in i ett automatiskt överflöd av total försörjning.

Den nya eran inom marknadsföring

Det nya sättet att marknadsföra innebär bl a förståelsen av att konkurrens inte existerar, en lätthet i skapandet av det du brinner för och att givandet är i fokus.

Förbered dig på en mycket intensiv, djupgående och omvälvande onlinekurs!

Vad tidigare deltagare säger om Intensivkursen i Soul Vibration Marketing™

”Mycket välplanerad, välgenomförd och välbehövlig kurs!  Den annorlunda attityden till marknadsföring och försäljning känns helt rätt för oss. Zoë engagerar och inspirerar med sin karisma och sin erfarenhet och man blir sprängfylld med massor av både praktiska verktyg och idéer att gå vidare med. Rekommenderas varmt!”

Madeleine & Lars

Stockholm

“Denna kurs rekommenderas varmt. Zoë’s lugna härliga energi skapar ett tryggt och mjukt klimat. Ovärderliga tekniker och verktyg att ha med mig i livets verktygslåda.”

Carina Eriksson

Stockholm

“Zoë är en stor förebild som lever sin sanning. En jättefin kurs som är bra för alla som vill förbättra världen.”

Maria

“Naturligt och äkta sätt att marknadsföra sig. Känner mig inspirerad att börja om med mitt företag som varit vilande ett tag. Känns lätt, roligt och från hjärtat att bidra på ett nytt sätt.”

Anita Carlsson

“Zoë känns så genuin och ren i sitt budskap. Jag kan varmt rekommendera andra att gå den här kursen!”

Mikaela

“Fantastiskt inspirerande och kärleksfull kurs. Gudomliga verktyg framförda av Zoë med så mycket ljus, värme, glädje och kärlek. En 100% äkta kurs! Tack!”

Katarina Mariadotter

Öland

“Jag rekommenderar denna kurs vidare. Den är lugn och systematisk, vilket gör att man på ett lättfattligt sätt kan ta till sig verktygen.”

Berit Nilsson

Stockholm

“Kraftfulla energiövningar som känns grundande och upplyftande på en och samma gång. Zoë’s genuint kärleksfulla och lyhörda sätt går rakt in i hjärteroten och berör.”

Maija Tapani

Stockholm

“Denna kurs gav mig ny energi och bekräftelse i det jag känt tidigare. Zoë’s ord går in i hjärtat. Värdefulla övningar och nya insikter.”

Ulrika

Stockholm

“Nu är jag helt på spår med vad jag behöver göra för att jag skall kunna driva min verksamhet med lätthet och i glädje. En stor öppning har skett och jag inser hur viktigt det är att jag är i full kontakt med mitt inre hjärta och min längtan. Det känns toppen!”

Marianne

“Soul Vibration Marketing med Zoë är en kurs i tiden. Med värme, kunskap och humor förmedlar Zoë på ett lätt och levande sätt hur själen dirigerar i ditt företagande i kärlekens tecken så som vi alla vill marknadsföring ska ske: med lätthet och utan konkurrens. Stort tack!”

Anita Ryderstedt

Stockholm

“Fantastisk kurs med övningar som gav mycket och enkelt kan utföras hemma. Fantastisk kursledare som var mån om ge konkreta svar på alla frågor som dök upp. Uppskattas mycket! Fantastiskt glad att jag hittade hit och jag har en känsla av att det kommer förändra mitt liv!”

Camilla Borgström

Grödinge

“Jag rekommenderar denna kurs till alla som är företagare. Roligt och lekfullt!”

Ann-Christin Zacryander

Visby

“Zoë är lugn och lätt att följa. Hon har fina presentationer och övningar som leder kursen framåt. Mycket härlig energi!”

Anna Östrand

Stockholm

“Zoë sprider glädje, kraft och inspiration och är tydlig och klar i sin undervisning. Jag har fått bra och enkla verktyg för att kraftfullt kunna marknadsföra mitt företag. Tack!”

Maria Karlsson

Enköping

Återkoppling efter Intensivkursen Soul Vibration Marketing™ i Stockholm 20-21 april 2018

Zoë återkopplar till deltagarnas frågor och reflektioner som kom in efter kursen.

Gratis eKurs i

Be an Attractive Magnet™

Lyft lagen om attraktion till en mästares nivå med magiska energitekniker!

 

Få en gratis introduktion till alla delarna i Be an Attractive Magnet™.

Du får 6 st kursbrev över två veckor via mejl med information, videos, inspiration, övningar, tips och tricks.

Liknande produkter:

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!