facebook

 

 

.

 

I PowerPodden vill Zoë inspirera dig att hitta din egen inre kraft med hjälp av det bästa inom andlig och personlig utveckling. Hon delar med sig av alltifrån hälsa, kost, detox, healing, yoga, meditation, alternativa metoder, spännande terapiformer, till kontakten med de andliga sfärerna.

Välkommen att lyssna till Zoë

och hennes gäster!

I PowerPodden vill Zoë inspirera dig att hitta din egen inre kraft med hjälp av det bästa inom andlig och personlig utveckling. Hon delar med sig av alltifrån hälsa, kost, detox, healing, yoga, meditation, alternativa metoder, spännande terapiformer, till kontakten med de andliga sfärerna.

Välkommen att lyssna till Zoë och hennes gäster!

Klicka på rosa knappen för att logga in till din sida med Poddgåvor:

Anmäl dig via formuläret och få tillgång till gratis meditationer och andra  gåvor från Zoë.

Avsnitt 41: Smaragdtavlans hemligheter

 

30 maj 2023

Under Ljusuppdraget öppnade vi upp fem olika delar av The Emerald Tablet och tog emot Ljuskoder från dessa. Zoë berättar om Ljuskodernas transformerande kraft. Hon delar även med sig av den kristallina Ankhens läkande verkan och hur vi kan använda oss av den.

Avsnitt 40: Ljustunneln

 

17 maj 2023

Zoë berättar om de fantastiska upplevelser hon haft efter Aktivera Ljuskoder Del 3 – The Emerald Tablet. Thoth placerade en Ankh i kristall i hjärtat som visade sig ha magiska healingkrafter och Zoë bjöds in till en resa i Ljustunneln igen.

I avsnittet refererar Zoë till denna healingmeditation: Din kristallkammare och Den 11e Portalen

Avsnitt 39: Reflektioner

 

4 maj 2023

Zoë reflekterar över de kollektiva energierna i Uppstigningen just nu, och delar med sig av några personliga händelser. Hon berättar om den starkare utomjordiska kontakten hon upplevt på sistone.

Zoë går djupare in i innehållet av Reningsprogrammet Del 2 och hon delar med sig av information från mejlen inför kommande Ljusuppdrag “Aktivera Ljuskoder – The Emerald Tablet”.

Mera information om Ljusuppdraget hittar du här!

Avsnitt 38: Kanalisering om Smaragdtavlan

 

19 april 2023

Zoë delar med sig av sin kanalisering om kommande Ljusuppdrag, då vi ska öppna upp en av de 13 Smaragdtavlorna – The Emerald Tablet. Hon sammanfattar även mästarnas information till oss kring healing, helig geometri, frekvensläkning, rena universella tekniker och Uppstigningen.

Mera information om Ljusuppdraget hittar du här!

Avsnitt 37: Vad hände i Sphinxen?

 

5 april 2023

Zoë berättar om det spännande Ljusuppdraget i Sphinxen där vi fick ta emot nya Ljuskoder i Den Gyllene Salen, och även besöka Amenti salar. Hon delar med sig av deltagarnas magiska upplevelser för de olika stegen i uppdraget.

Nu gör vi oss redo för nästa uppdrag då vi ska få ta emot Ljuskoder från The Emerald Tablet den 11 maj.

 Mera information om Ljusuppdraget hittar du här!

Avsnitt 36: Thoth – Den nya människan

 

23 mars 2023

Thoth ger oss information om de fysiska ingångarna till Agartha, de oupptäckta pyramiderna i Sverige och hybridbarnen. Han svarar på frågan om jorden är platt och berättar om The Halls of Amenti, The Emerald Tablets och Kristallskallarna. Han ger sin bild av de Ljusuppdrag kallade ”Aktivera Ljuskoder” som Zoë delar med sig av.

Thoth vägleder oss in i en kraftfull meditation där en Ankh av kristall placeras i hjärtat och han för oss in till de alkemiska salarna.

Thoth lånar transmediumet Paula Rabenius kropp för att förmedla sin information.

Läs mer om Aktivera Ljuskoder här

Mera info om Paula Rabenius och Thoth hittar du här:

Hemsida: finndinkraft.se
Resor: inspiredjourneys.se
Facebook: facebook.com/rabenius
YouTube: @thothgerhogrekunskapviapau4701
Facebook grupp: Thoth Live
Facebook grupp: Högre kunskap i den nya tiden! 

Avsnitt 35: Transmediumskap med Paula Rabenius

 

9 mars 2023

Zoë intervjuar Paula Rabenius och de pratar om hennes spännande liv som transmedium, där hon samarbetar med Thoth. Paula delar Thoths information om hur pyramiderna i Giza byggdes. Hon berättar om sina resor, hennes erfarenhet av Sphinxen, The Emerald Tablet och The Halls of Amenti. Hon berättar även om den nya kraftplats som hon fått direktiv av Thoth att bygga i Dalarna.

Mera info om Paula Rabenius och Thoth hittar du här:

Hemsida: finndinkraft.se
Resor: inspiredjourneys.se
Facebook: facebook.com/rabenius
YouTube: @thothgerhogrekunskapviapau4701
Facebook grupp: Thoth Live
Facebook grupp: Högre kunskap i den nya tiden! 

Vinnaren i utlottningen av Paulas böcker blev Anna och anknen gick till Camilla. Grattis till er båda!

Avsnitt 34: Budskap från Mästarna

 

28 februari 2023

Zoë delar med sig av sina kanaliseringar från sitt Uppstigningsteam och de sju Universella Mästarna. De berättar vilken visdom de besitter och vilken information de kommer att överföra under 21-dagars healingen ”Väck din inre mästare – kom ihåg vem du är”.

Mera information om 21-dagars healingen hittar du HÄR!

Avsnitt 33: Hämta hem din Mästare

 

16 februari 2023

Zoë vill inspirera dig att ta kontakt med parallella liv där du varit i din fulla kraft, haft tillgång till din själs visdom och haft magiska krafter.

Vi lever i en tid där du har möjlighet att hämta hem ditt mästerskap som en del i Uppstigningen.

Mera information om 21-dagars healingen hittar du HÄR!

Avsnitt 32: Sphinxen kallar

 

3 februari 2023

Vi laddar inför ännu ett spännande Ljusuppdrag – denna gång hämtar vi och aktiverar Ljuskoder från Sphinxen. Uppdraget kom till Zoë redan på 90-talet när hon bodde i USA. Zoë delar med sig av den information som har kommit in från andra deltagare.

Hon summerar även den härliga WakeUp konferensen och berättar om den nya 21-dagars healingen ”Väck din inre mästare – kom ihåg vem du är”.

Boka din plats till Aktivera Ljuskoder Del 2 Sphinxen HÄR!

Mera information om 21-dagars healingen hittar du HÄR!

Avsnitt 31: 2023 – Öppningsåret

 

18 januari 2023

Zoë delar med sig av sina kanaliseringar om 2023, som hennes guider kallar för Öppningsåret.

Hon berättar hur detta redan har börjat manifestera sig i hennes eget liv, t ex i form av en magisk dans i kyrkan. Det är dags att överbrygga de polariserade lägrena och komma samman.

Ta del av flera kanaliseringar om 2023 i Nyårspepp 2023 med Zoë och Ljusguiderna.

Avsnitt 30: Hur blir 2023? Astrologi & Gene Keys med Kaliana

 

21 december 2022

Lyssna till ett superspännande avsnitt där Kaliana berättar om vad astrologin och Gene Keys säger om 2023. Gene Keys beskriver så vackert ”The Great Change”, den stora transformation som vi går igenom kollektivt. Kalianas mjuka ord går rakt in i hjärtat, där de läker, skapar trygghet och tillit i den turbulenta tid vi lever i

Mera info om Kaliana hittar du på hennes hemsida och Instagram.

Ta fram din personliga Gene Keys profil här.

Avsnitt 29: Nya DNA aktiveringar

 

15 december 2022

Zoë berättar om det spännande Ljusuppdraget i Titicacasjön och om deltagarnas magiska upplevelser när de fick ta emot Ljuskoderna från Solskivan. Dessa är helt nya DNA aktiveringar som tillhör de tidigare som Zoë har delat sedan 2014.

Zoë inspirerar även till en härlig start på det nya året med Nyårspepp 2023 med Zoë och Ljusguiderna.

Boka dina plats till Nyårspeppet 2023 här!

Avsnitt 28: Städ-hemlisar

 

30 november 2022

Zoë delar med sig av två hemliga historier från sin andliga utvecklingsresa. Den ena hur hon i hemlighet utförde ett reningsuppdrag och därmed upptäckte sin healingförmåga. Den andra där hon deltog i ett Ljusarbete i Washington för att transformera det destruktiva maskulina till det gudomligt maskulina.

För mera info om Aktivera Ljuskoder klicka här.

Reningsprogrammet hittar du här.

Avsnitt 27: Tidningen Free med Marie Sjölander

 

16 november 2022

Marie Sjölander, ägare och chefredaktör för tidningen Free, berättar om sina 30år i branschen. Hon är ett praktexempel inom marknadsföring för sitt sätt att “sälja utan att sälja”. Hon är ett levande bevis på att man kan jobba sig uppåt, från att ha hoppat av gymnasiet till ekonomiansvarig och ägare av tidningen.

Marie inspirerar genom sin neutralitet, sitt ickedömande och sitt mod att vara sig själv. Hon är en doldis som ger oss möjligheten att synas, för att vi ska kunna hjälpa andra.

Tidningen Free hittar du här och på Facebook och Instagram.

Avsnitt 26: WakeUpGlobe med Michael & Joanna Oddane

 

9 november 2022

En personlig intervju med Joanna & Michael Oddane om deras resa genom Uppvaknandet, och om deras personliga och andliga utveckling. De berättar om hur det var att trycka på paus-knappen i början av 2022, vad de har lärt sig och hur planerna ser ut framöver.

Vi ser alla fram emot att träffas på WakeUpConference i Malmö den 28-29 januari 2023!

 Mera information här wakeupconference.se

WakeUpGlobe på YouTube.

Avsnitt 25: Hur blir det? Världsläget idag

 

3 november 2022

Zoë delar med sig av sina kanaliseringar gällande världsläget. Hon ställer frågor som “När kommer den mörka sidan ge upp helt?”, “Kommer det stora avslöjanden i vanlig media?” och “Blir det en avstängning?”

Vi är många som undrar över när upplösningen av det spända världsläget kommer att ske och i vilken form. Zoë vill på detta sätt sprida lugn och ge lite pepp på vägen mot Den Nya Jorden.

Avsnitt 24: Kristallakademin med Gitte Liljekvist

 

20 oktober 2022

Lyssna till ett härligt samtal med Zoë och Gitte från Kristallakademin. De dyker in i kristallernas magiska värld och Gitte tipsar om bra kristaller för rening och beskydd. De pratar även om olika typer av kristaller, hur de kan stödja dig genom deras budskap och vibration, och hur man lyckas som visionär entreprenör.

Kristallakademin hittar du här: Hemsida, Instagram, Facebook, YouTube

Du får 10% rabatt på Wish Bag “I am protected” med koden: Powerpodden

Erbjudandet gäller t.o.m. 10 november 2022.

Produkten hittar du här!

Avsnitt 23: Hybridbarn och solskivan

 

13 oktober 2022

Zoë berättar om de nya spännande uppdrag vi har, där vi ska hämta och aktivera Ljuskoder på kraftplatser och från kraftföremål.

Först ut är Ljuskoderna från Solskivan i Titicacasjön och Zoë läser upp sina kanaliseringar kring det. Hon berättar även om vilka Hybridbarnen är och deras betydelse för First Contact. Hybridbarnen är anledningen till att vi gör dessa Ljusuppdrag.

Avsnitt 22: Vibrationshöjare

 

6 oktober 2022

Hur höjer man sin vibration? Zoë ger dig sina 15 bästa tips för att höja sin frekvens. Vi gör även en gemensam Ljusmeditation där vi kopplar upp oss till Det Gyllene Ljusnätverket. Använd gärna 533-kristallen under meditationen.

Här hittar du 533-kristallen.

Här går du med i Light Gatherings gruppen på Facebook.

Avsnitt 21: Rening och beskydd

 

21 september 2022

Zoë ger sin bild av beskydd och rening i den nya tiden, vilket skiljer sig från den gamla andliga skolans syn. I Uppstigningen transformerar vi detta, från en rädslobaserad syn till ett högfrekvent sätt att skydda och rena sig.

Zoë reflekterar även kring valet och hur vi tillsammans skapar den nya jorden.

Avsnitt 20: Nya andliga uppdrag

 

7 september 2022

Vi har nya spännande andliga ljusuppdrag att genomföra. Som en förberedelse inför First Contact (Första fysiska kontakten med våra Stjärnsystrar och bröder) inbjuds du till energiresor till kraftplatser för att aktivera och hämta gömda Ljuskoder.

Zoë pratar även om vår födslorätt att vara försörjda.

Avsnitt 19: Djup själslig kontakt

25 augusti 2022

Zoë berättar om sin resa in i Det Stora Ögonblicket av Oneness och upplevelsen av att vara ihopkopplad med allt. Hon ger dig höst-pepp med en krispig nystart och hur man skapar bestående förändringar i livet. Zoë berör även Valet 2022, och hur vi kan driva igenom ett systemskifte.

Avsnitt 18: Höj dig över kaoset

17 augusti 2022

Zoë ger sin bild av energierna just nu i det världsliga kaoset och hon inspirerar till att lyfta sig över det som pågår. Hon delar även med sig av sin djupa själsliga kontakt som hon odlat via höstens 21-dagars healing – ”Himmelskt SPA”.

I avsnittet tipsar Zoë om:

Avsnitt 17: Sommarprat med Zoë 2021

22 juni 2021

Zoë berättar sin historia när hon tappade bort sin själsliga kraft och om resan tillbaka till sig själv igen. Hon inspirerar dig till att hoppa upp på livets räkmacka genom att följa ditt hjärtas unika väg. Zoë reflekterar även över vår tids största andliga läxa, bortom virusets yta.

Missa inte Zoës Sommarprat!

Musik som spelas i avsnittet

Sommar sommar sommar – Göteborg Wind Orchestra

Främling – Carola

Spirit Fall – David Åhlén

Lilla Sofie – HepStars

Den blomstertid nu kommer – The Real Group

So Much Magnificence – Deva Premal & Miten

Jesus Kristus – David Åhlén

I am Light – India Arie

Song of your heart – Snatam Kaur

Hollywood-Do – Zoë

Avsnitt 16: Djup Självkärlek

19 april 2019

Zoë ger dig en djupgående reflektion och förklaring av vad Självkärlek egentligen handlar om. Hon delar med sig av en kanalisering där hon ger dig viktiga nycklar på din väg till att älska dig själv på djupet.

Avsnitt 15: Kontakt med andliga guiden

5 april 2019

Du får tips om hur du kommer i kontakt med din guide. Zoë och Kicki berättar även om magiska tecken från ovan och diskuterar Zoë´s byte av guide 2013.

Din guide vill komma i kontakt med dig!

Avsnitt 14: Skapandekraften

22 mars 2019

Vi för Attraktionslagen till en mycket djupare och högre nivå, när vi diskuterar hur allt i ditt energifält är skapande. Alltifrån släktmönster till din själsuppgift. Zoë berättar även hur du kan förstärka din attraktiva kraft för att kunna dra till dig det du önskar ha i ditt liv med lätthet.

Avsnitt 13: Den feminina kraften

8 mars 2019

Zoë och Kicki reflekterar kring den internationella kvinnodagen ur ett andligt perspektiv. Vi pratar om hur obalansen mellan det maskulina och feminina uppstod för tusentals år sedan på Atlantis och hur vi kan återställa balansen genom ett kollektivt ansvar.

Avsnitt 12: Din andliga guide

22 februari 2019

Zoë och Kicki diskuterar den andliga guiden som är huvudansvarig under ens liv och har koll på de själsliga kontrakten. Zoë berättar om en traumatisk händelse då guiden grep in för att rädda hennes liv.

Avsnitt 11: Tvillingsjälar med Karolina Österman

8 februari 2019

Zoë intervjuar grundaren av Minervas om det spännande ämnet Tvillingsjälar och Själsfränder. De reder ut begreppen och delar med sig av sina erfarenheter.  Att dela livets resa med sin tvillingsjäl är både himmelskt och utmanande.

Mera information om tvillingsjälar och själsfränder hittar du på Minervas hemsida.

Avsnitt 10: Frisk av Detox?

25 januari 2019

Zoë går igenom grunderna i att detoxa och delar med sig av sin djupgående detoxresa hon gjort på Levande föda-gården. Hon berättar även om hur vetegräset kan hålla det renande Kristusljuset med hjälp av Helig Geometri.

Avsnitt 9: Familjekonstellationer med Dinmali

11 januari 2019

PowerPoddens första gäst Dinmali berättar om sitt arbete med Familjekonstellationer. Det är ett fantastiskt sätt att lösa upp mönster som hindrar dig i att kliva in i din fulla kraft och som grundar sig i ogynnsamma knutar i familjen och släkten upp till sju generationer bakåt i tiden.

Ta del av Dinmali´s arbete på: www.dinmali.com

Avsnitt 8: Hur blir 2019?

28 december 2018

Zoë reflekterar kring det nya året vi träder in i och vad kan vi förvänta oss av 2019.

Hon pratar om vad som kan supporta oss under det kommande året för att kunna navigera mjukare i en turbulent tid.

Avsnitt 7: Energikänslighet

14 december 2018

Zoë ger dig sin bild av hur energier i saker, situationer och hos andra människor påverkar oss. Hon svarar på varför vissa är mera känsliga än andra och vad du kan göra för att inte påverkas så mycket.

Som Podd-gåva bjuder Zoë på en reningsmeditation, som stödjer dig i att rena ditt energifält. Bra att använda varje dag! Signa upp dig ovan i formuläret.

Avsnitt 6: Vad är levande föda?

29 november 2018

Zoë tar dig med på en högvibrerande matresa på Levande Föda-gården. Hon guidar dig i alla de processer för maten som gör den så otroligt näringsrik och hon berättar om vad skillnaden är mellan Raw Food och levande föda.

Avsnitt 5: Intensivt i Uppstigningen

16 november 2018

Zoë och Kicki diskuterar den intensiva period vi är inne i just nu i Uppstigningen. Zoë delar med sig av sin erfarenhet och tipsar om vad vi kan göra för att underlätta i processen och hjälpa oss själva och varandra.

Gå med i Light Gatherings – Ljuskedjan gruppen på Facebook HÄR.

Avsnitt 4: Längtan efter renhet

2 november 2018

Zoë påbörjar sin resa på Levande Föda-gården i Valdermarsvik, där hon genomför en djup rening. Det var hennes starka längtan till att leva helt rent som förde henne hit.

I veckans avsnitt delar hon med sig av hur hon har ändrat sin kost genom åren och vilka utmaningar hon har mött i den processen.

Avsnitt 3: Livet ur ett energiperspektiv

19 oktober 2018

Zoë förklarar varför energidelen av vår verklighet är så pass mycket mera betydelsefull än den fysiska delen. Hon berättar om den grundläggande orsaken till varför sjukdomar uppstår i kroppen och hur du kan lära dig att lyssna till kroppens visdom.

Avsnitt 2: Zoës resa – från mörker till ljus

5 oktober 2018

Zoë delar med sig av sin resa från mörker till ljus, om att ta sig igenom mobbning, depression och utmattning. Hon berättar om hur hon tappade kontakten med sin inre kraft och om hennes väg tillbaka till den. Vändningen kom år 2000 inne i Söderledstunneln…

Avsnitt 1: Din inre kraft

21 september 2018

I det första avsnittet diskuterar Zoë begreppet ”self empowerment” och varför den inre kraften är så viktig. Hon presenterar även sin side-kick och de berättar vad PowerPodden kommer att ta upp för spännande ämnen framöver.

Premiärfesten för PowerPodden

Den 21 september hade vi Premiärfest för PowerPodden där Zoë presenterade sin side-kick, Kicki Pallin, och lyssnarna kunde tävla om fina priser!

Se filmen från festen nedan.

Zoë med sin side-kick, Kicki Pallin

 

Vinnarna från premiärkvällen:

➡ Kärleksboosta ditt liv: VINNARE: Irene Andersson
➡ Gud är banken VINNARE: My Fagerudd
➡ 21-dagars Healingen VINNARE: Maria Söderback
➡ Detox Healing Programmet VINNARE: Britt-Marie Sannegård
➡ Supermanifestera ditt liv VINNARE: Susanna Ewerklou
➡ Årsprenumeration av tidningen Inspire VINNARE: Ylva Nilsson

 

GRATTIS till er alla! Ni har alla blivit meddelade via mejl.

VILL DU BIDRA TILL PODDEN?

Kontakta oss på

podd@zoeland.se

Zoë, känd från TV-succén ’Livet på andra sidan’ är en av Skandinaviens ledande spirituella lärare.

Hon är en eftertraktad healer, intuitiv coach, yogalärare och workshopledare med många livsförändrande koncept.

Hon har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl.

Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood. Jack är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över. Han benämns som USAs #1 Success Coach.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

Zoë har sin akademiska bakgrund inom Neurokemi och har arbetat inom forskning av DNA vacciner och Alzheimer´s sjukdom. Hon har även arbetat som sångerska och låtskrivare och deltog i Melodifestivalen 2002 med sin egen låt ”Hollywood-Do”.

Zoë är här för att dela med sig av sin visdom och transformerande energier då vi tar ett kvantsprång i vår evolution i Uppstigningen.

Zoë, känd från TV-succén ’Livet på andra sidan’ är en av Skandinaviens ledande spirituella lärare.

Hon är en eftertraktad healer, intuitiv coach, yogalärare och workshopledare med många livsförändrande koncept.

Hon har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl.

Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood. Jack är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över. Han benämns som USAs #1 Success Coach.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

Zoë har sin akademiska bakgrund inom Neurokemi och har arbetat inom forskning av DNA vacciner och Alzheimer´s sjukdom. Hon har även arbetat som sångerska och låtskrivare och deltog i Melodifestivalen 2002 med sin egen låt ”Hollywood-Do”.

Zoë är här för att dela med sig av sin visdom och transformerande energier då vi tar ett kvantsprång i vår evolution i Uppstigningen.

Få Zoës Hjärtmeditation Gratis!

Anmäl dig till Nyhetsbrevet och din gåva skickas direkt till din inkorg.

Din gåva finns i din inkorg!