facebook

Kurser med Zoë

Kurser med Zoë

Alla Zoë´s kurser hjälper dig att finna din egen inre kraft, så att du kan leva din högsta potential. 

Zoë ger dig möjligheten att komma i kontakt med din andliga guide för att utveckla din medialitet. Hon ger dig magin i Be an Attractive Magnet™ så att du kan bli en skapande mästare av ditt liv. Zoë delar med sig av koder för att uppgradera ditt DNA och hon förklarar processen i Uppstigningen och du lär dig stå stadigt i ditt eget ljus.

Alla kurser och föreläsningar finns online!

Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med detta omfattande Reningsprogram.

Programmet är tänkt att stödja dig i att rena dig från all den negativa energipåverkan som finns runtomkring dig och som gör ett avtryck på ditt välmående och din hälsa.

Det är ett väldigt fint program, med ovärderliga verktyg, som du kan använda i din vardag. Reningsprogrammet hjälper dig att hålla ditt energifält rent och högvibrerande.

Reningsprogram

Rena dig från ohälsosamma energier

Ge dig själv en djupgående rening av dina energier med detta omfattande Reningsprogram.

Programmet är tänkt att stödja dig i att rena dig från all den negativa energipåverkan som finns runtomkring dig och som gör ett avtryck på ditt välmående och din hälsa.

Det är ett väldigt fint program, med ovärderliga verktyg, som du kan använda i din vardag. Reningsprogrammet hjälper dig att hålla ditt energifält rent och högvibrerande.

Mer info…

21-dagars Healing med Zoë

En transformerande resa på 21 dagar

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë jobbar i huvudsak med rening, stärkning, balansering och uppgradering av ditt energisystem med hjälp av höga frekvenser.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt osv.

Önskar du storstäda i ditt inre, få assistans att stärka din fysiska hälsa, rensa gammal karma och framförallt kliva upp i frekvensnivå, så är du välkommen att ta del av denna omvälvande pånyttfödelse.

Mer info…

5-dagars Healing med Zoë

Energiboost med Änglarna

Följ med på en 5-dagars healing och Energiboost med Zoë. Det blir en intensiv healingresa på 5 dagar där Zoë assisterar dig i att integrera de intensiva energipåslag som nått jorden den senaste tiden i Uppstigningen.

Det blir en process där vi arbetar med att förankra och etablera energierna i ditt energisystem och få de höga energierna att komma djupt in i din fysiska kropp och landa mjukt.

Denna gång arbetar Zoë med mjuka och höga energier från änglasfärerna som för med sig en känsla av lätthet. 

Mer info…

Supermanifestera ditt Liv

Onlinekurs

Under denna onlinekurs delar Zoë med sig av nya verktyg uppdelat i fyra moduler med fokus på energiarbete.

Varje modul består av en kortare video-föreläsning och framförallt av kraftfullt energiarbete där du själv är delaktig och där Zoë supportar dig genom att jobba igenom ditt energisystem med sin starka healingform Nordic Light Healing™.

Kursen är baserat på Zoë´s koncept Be an Attractive Magnet™, som hyllats av Jack Canfield från filmen The Secret.

Mer info…

Detox Healing Programmet

Onlinekurs

Följ med på en djupgående renande resa tillsammans med Zoë.

Vi belastas dagligen av många gifter och patogener, som försämrar vår hälsa. Det är därför väldigt viktigt att avgifta kroppen med jämna mellanrum för att uppnå optimal vitalitet.

Healing-programmet är fokuserat på rening av den fysiska kroppen.

Under detta Detox program ges en introduktion och 10 stycken healing sessioner, som var och en är fokuserade på att avgifta olika delar av kroppen.

Mer info…

Cosmic Language med Zoë

Ljuskoder för Uppstigningen

Cosmic Language (kosmiskt språk) består av energikoder och är en kanaliserad form av Helig Geometri i ord och ljud. Ljuskoderna fungerar som stöd i Uppstigningen genom att aktivera och öppna upp nya energiflöden där ny information överförs.

Språket fungerar som en länk mellan oss och våra Stjärnsystrar och bröder från andra planeter, för att öppna upp för en närmare kontakt.

Klicka på mer info nedan och anmäl dig till en gratis föreläsning där Zoë berättar mera om språkets bakgrund och betydelse!

Mer info…

Be an Attractive Magnet™

Lyft Lagen om attraktion till en helt ny nivå!

Följ med på en intensiv djupdykning i manifesteringsarbetet med Be an Attractive Magnet™, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Kursen ger dig verktyg hur du styr dina energier i skapandeprocessen. Du rensar dina blockeringar som hindrar dig från att leva din fulla potential och du förstärker även andra delar i samskapandet med Universum.

Mer info…

Soul Vibration Marketing™

Magiska energitekniker för egenföretagare?

Magiska energitekniker från konceptet Be an Attractive Magnet™ hjälper entreprenörer och företag att maximera sin framgång med hjälp av sin själs vibration som marknadsföringsverktyg.

 Använd Soul Vibration Marketing™ till:

  • Skapa ditt unika energivarumärke genom ditt hjärta.
  • Ladda dina produkter och tjänster med din själs vibrationer.
  • Dra till dig kunder och klienter med lätthet.
  • Dra till dig framgångsrika affärspartners och medarbetare.

Mer info…

Light Gatherings

Gemensamt växande i Uppstigningen

Vi samlas kring Uppstigningen för att känna stöd och för att få mera klarhet kring vad det är som sker. Zoë delar med sig av sin erfarenhet och information kring det som händer i dessa spännande tider av stora förändringar.

Serien är upplagd som en kurs som innehåller föreläsningar, stärkande övningar, energiöverföringar, DNA aktiveringar, med mera.

Mer info…

Medial Utveckling

Zoë’s mediala skola

Lär dig att etablera en stadig kontakt med din andliga guide för vidare arbete med andevärlden. Du får göra övningar i psykometri, chakraavläsning, automatskrift eller inspirerad skrift, och lära dig att ta in information från olika delar av andevärlden – änglar, mästare, andra civilisationer, anförvanter på andra sidan, dvs de som har gått över etc.

Mer info…

DNA Aktiveringar

Ta del av gömda koder från Atlantis

Zoë ger flera olika DNA aktiveringar, som både aktiverar och uppgraderar ditt DNA. Hon delar med sig av koder som varit gömda sedan senaste fallet av Atlantis, för 13 – 14 000 år sedan.

Dessa koder fungerar som ett stöd i den Uppstigningsprocess vi alla är inne i.

Mer info..

Kärleksboosta ditt liv

Dra till dig Själsfränder/Tvillingsjälar

Vi boostar kärleksenergin genom att göra magiska övningar i Be an Attractive Magnet™-serien, och du kommer att kunna skapa ett energiband till dina Själsfränder och/eller din Tvillingsjäl, så att ni kan kommunicera och sedan dras till varandra.

Så, oavsett om du önskar träffa din livspartner, nya vänner, stärka kärleken till dig själv och/eller dina nära och kära, är detta kursen för dig.

Mer info…

Gud är banken

Förändra din ekonomiska situation totalt

Denna onlinekurs kommer att bli startskottet för ditt nya liv i överflöd! Zoë serverar dig viktiga nycklar, omvälvande energier och magiska tekniker, som gör att du får möjlighet att göra en helomvändning ekonomiskt.

Vi är ämnade att leva i ett totalt överflöd av ALLT – vänner, kärlek, pengar, näringsrik mat etc etc. Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av, det är inte endast till för några få. Det enda du behöver göra är att förstå Universums lagar och sedan lära dig hur du kan använda dig av dessa till din och jordens fördel.

Mer info…

Återställning av Auratransformation

En djupgående permanent reversering

Till dig som önskar ta bort din Auratransformation, erbjuder nu Zoë ett omfattande Healingprogram, där du under en djupgående healingsession (via video) genomgår en permanent reversering (återställning).

Under reverseringen får du hjälp av Zoë och ett specialteam som består av Uppstigna mästare, ärkeänglar, änglar, healingmästare från andra civilisationer som t ex Sirius och Plejaderna.

Mer info…

Yoga

Energigivande pass för ett friskare liv

Kundaliniyoga är ett fantastiskt sätt att komma i kontakt med sitt allra innersta, sin kraft, sitt lugn, sin glädje och sin egen sanning. Zoë ger yogaklasser för företag och på festivaler, med mera.

Mer info…

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!