facebook

Kurser med Zoë

Alla Zoë´s kurser hjälper dig att finna din egen inre kraft, så att du kan leva din högsta potential. Zoë ger dig möjligheten att komma i kontakt med din andliga guide för att utveckla din medialitet. Hon ger dig magin i Be an Attractive Magnet™ så att du kan bli en skapande mästare av ditt liv. Zoë delar med sig av koder för att uppgradera ditt DNA och undervisar i kristallteknologi som användes på Atlantis. Hon förklarar processen i Uppstigningen och du lär dig stå stadigt i ditt eget ljus.

 

Många kurser och föreläsningar finns även online!

Supermanifestera ditt liv

Onlinekurs

Under denna onlinekurs delar Zoë med sig av nya verktyg uppdelat i fyra moduler med fokus på energiarbete.

Varje modul består av en kortare föreläsning och framförallt av kraftfullt energiarbete där du själv är delaktig och där Zoë supportar dig genom att jobba igenom ditt energisystem med sin starka healingform Nordic Light Healing™.

Kursen är baserat på Zoë´s koncept Be an Attractive Magnet™, som hyllats av Jack Canfield från filmen The Secret.

 

Mer info och anmälan

21-dagars Healing med Zoë

En transformerande resa på 21 dagar

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë jobbar i huvudsak med rening, stärkning, balansering och uppgradering av ditt energisystem med hjälp av höga frekvenser.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt osv.

Önskar du storstäda i ditt inre, få assistans att stärka din fysiska hälsa, rensa gammal karma och framförallt kliva upp i frekvensnivå, så är du välkommen att ta del av denna omvälvande pånyttfödelse.

 

Mer info och anmälan

Detox Healing Programmet

Onlinekurs

Följ med på en djupgående renande resa tillsammans med Zoë.

Vi belastas dagligen av många gifter och patogener, som försämrar vår hälsa. Det är därför väldigt viktigt att avgifta kroppen med jämna mellanrum för att uppnå optimal vitalitet.

Healing-programmet är fokuserat på rening av den fysiska kroppen.

Under detta Detox program ges en introduktion och 10 stycken healing sessioner, som var och en är fokuserade på att avgifta olika delar av kroppen.

 

Mer info och anmälan

Intensivkurs i Be an Attractive Magnet™

Lyft Lagen om attraktion till en helt ny nivå!

Följ med på en intensiv djupdykning i manifesteringsarbetet med Be an Attractive Magnet™, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Kursen ger dig verktyg hur du styr dina energier i skapandeprocessen. Du rensar dina blockeringar som hindrar dig från att leva din fulla potential och du förstärker även andra delar i samskapandet med Universum.

 

Mer info och anmälan

Soul Vibration Marketing™

Är du egenföretagare?

Magiska energitekniker från konceptet Be an Attractive Magnet ™ hjälper entreprenörer och företag att maximera sin framgång med hjälp av sin själs vibration som marknadsföringsverktyg.

 

Använd Soul Vibration Marketing™ till:

– Skapa ditt unika energivarumärke genom ditt hjärta.
– Ladda dina produkter och tjänster med din själs vibrationer.
– Dra till dig kunder och klienter med lätthet.
– Dra till dig framgångsrika affärspartners och medarbetare.

 

Mer info och anmälan

Light Gatherings

Stockholm och Online

Vi samlas kring Uppstigningen för att känna stöd och för att få mera klarhet kring vad det är som sker. Zoë delar med sig av sin erfarenhet och information kring det som händer i dessa spännande tider av stora förändringar.

Serien är upplagd som en kurs som innehåller föreläsningar, stärkande övningar, energiöverföringar, DNA aktiveringar mm.

 

Mer info och anmälan

Medial utveckling

Utvecklas i trygg miljö

Lär dig att etablera en stadig kontakt med din andliga guide för vidare arbete med andevärlden. Du får göra övningar i psykometri, chakraavläsning, automatskrift eller inspirerad skrift, och lära dig att ta in information från olika delar av andevärlden – änglar, mästare, andra civilisationer, anförvanter på andra sidan, dvs de som har gått över etc.

 

Mer info och anmälan

DNA aktiveringar

Ta del av gömda koder från Atlantis

Zoë ger flera olika DNA aktiveringar, som både aktiverar och uppgraderar ditt DNA. Hon delar med sig av koder som varit gömda sedan senaste fallet av Atlantis, för 13 – 14 000 år sedan.

Dessa koder fungerar som ett stöd i den Uppstigningsprocess vi alla är inne i.

 

Mer info

Kristallernas magiska visdom från Atlantis

Kristallteknologi från Atlantis

En unik kurs där Zoë delar med sig av nyligen återtagen information om användningen av kristaller på Atlantis, t ex kristallprogrammering, kristallers anatomi, telepati, healing, energiförsörjning mm.

Under kursen lär du dig att skapa en relation till kristallerna och att kommunicera med dom. Du får en inblick i den avancerade kristallteknologin som användes på Atlantis och du får även pröva att programmera din egen kristall.

 

Mer info och anmälan

Kärleksboosta ditt liv

Dra till dig Själsfränder/Tvillingsjäl

Hjärtligt välkommen till en magisk kväll helt dedikerad till kärleken i alla dess former. Tona in dig på den ovillkorliga kärleken genom Maria Magdalenas läror och ta hjälp av Zoë´s magiska energitekniker för att kunna dra till dig din Tvillingsjäl/dina Själsfränder, eller helt enkelt blåsa in mera kärlek i ditt liv.

 

Mer info och anmälan

Gud är banken

Förändra din ekonomiska situation totalt!

Välkommen att ägna en heldag åt att gå på djupet och förändra din ekonomiska situation. Denna dag blir startskottet för ditt nya liv i överflöd. Zoë serverar dig viktiga nycklar, omvälvande energier och magiska tekniker, som gör att du får möjlighet att göra en helomvändning ekonomiskt.

Under dagen kommer du att ställa in dig på Universums överflöd, förankra frekvensen för pengar i ditt energisystem och förfina din attraherande signal, så att pengar och överflöd blir en naturlig del i ditt liv.

 

Mer info och anmälan

Träffa andliga guider

Möt andliga guider, änglar, mästare och andra civilisationer

Zoë leder dig med trygg och varm hand in i de olika rikena. Under kvällen får du möjlighet att träffa din andliga guide, änglar, mästare, andra civilisationer osv.

Zoë berättar även om sina egna erfarenheter och om hennes möten med olika dimensioner. Hon håller en mycket hög frekvens, vilket underlättar för deltagarna att nå de olika sfärerna.

 

Mer info och anmälan

Själens kraftkurser

Gå bortom dina begränsningar

 

Livsförändrande kurser som leder dig till din sanna storhet, bortom dina begränsningar!

 

Steg I Blomma ut i din fulla potential

Lös upp blockeringar, känn självkärlek, finn din själsuppgift mm.

 

Steg II Bli en skapande mästare

Lär dig det magiska skapandet mha Be an Attractive Magnet™

 

Steg III Supermanifestering

Lär dig supermanifestera mha din själs vibration, kristaller, energitekniker mm.

 

Mer info och anmälan

Yoga

Energigivande pass för ett friskare liv

Kundaliniyoga är ett fantastiskt sätt att komma i kontakt med sitt allra innersta, sin kraft, sitt lugn, sin glädje och sin egen sanning. Zoë ger yogaklasser för företag och på festivaler mm.

 

Mer info

Inspireras av Zoë

Skriv upp dig på Zoë’s nyhetsbrev och få en gratis gåva.