facebook

Om Zoë

 

Zoë, känd från TV-succén ”Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

LÄS MER
Med den ena foten i Naturvetenskapen och den andra i den alternativa världen vill Zoë inspirera till att söka sig utanför vår världsbilds begränsade ramar. Hon uppmanar till att expandera synen på den värld vi lever i och på våra förmågor vi har som människor, och att se möjligheterna till självläkande genom utnyttjandet av vår fulla potential. Zoë delar med sig av sin egen resa från mörker till ljus och hon är ett levande exempel på ”self empowerment”. Hon har gått från att ha varit ett apatiskt mobbningsoffer, maktlös och depressiv under en period på 15 år (!), till att helt och hållet styra sitt eget liv i en positiv och glädjefylld riktning.

Bakgrund

 

Medial coach

Zoë har varit clairvoyant sedan barnsben och har även jobbat som Medium i tidigare liv, bl a i England på 1400-talet, vilket inte var så populärt. Hennes lärare i det här livet har bl a varit Gordon Smith, ”Englands mest exakta medium”, och Vendela Cederholm, som medverkar i TV4 Plus program ”Det okända”.

Zoë har medverkat i TV-programmet ”Livet på andra sidan” på Sjuan.

 

Healer

Zoë certifierades som utövare av Reconnective Healing® 2009 och The Reconnection® 2010, utbildad av Eric Pearl och hans team.

Zoë har även m h a sin andliga guide och olika mästare utformat healingformen Nordic Light Healing™.

 

Bäst-säljande författare

Zoë är medförfattare till Jack Canfield´s bok ”Mastering the Art of Success” som släpptes sommaren 2017. Hösten 2017 fick Zoë ta emot ett Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood. 

I boken skriver Zoë ett kapitel om sina framgångskoncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™. Hon delar med sig av sin resa om att följa sin Själs Sanning och nå framgång, i form av välmående. (Se videon nedan längst ner.)

 

Workshopledare

Zoë håller kurser/workshops både i Sverige och utomlands, på festivaler, events och mässor på företag och för privatpersoner. Zoë delar framförallt med sig av sitt magiska arbete ”Be an Attractive Magnet™”, där deltagarna får möjlighet att kliva in i sin skaparkraft fullt ut.

Zoë har även workshops som ”Träffa din andliga guide”, ”DNA aktiveringar”, ”Kristallernas magiska visdom från Atlantis” etc. 2015 startade Zoë ”Light Gatherings – Gemensamt växande i Uppstigningen”, vilken hundratals vallfärdade för att delta i.

 

Yogalärare

Zoë har en 2-årig yogalärarutbildning, och är internationellt diplomerad yoga- och meditationslärare inom Kundaliniyoga. Hon undervisar både privatpersoner och ute på företag, exempelvis Huddinge kommun, Karolinska Institutet, Pysslingen Förskolor och Skolor, Yogahuset och Mäster Olofsgården i Gamla stan. För kurser och företagsyoga, se under fliken Yoga.

 

Akademisk utbildning

Zoë har sin akademiska utbildning inom naturvetenskapen, där hon har en Fil. Mag. i ämnet neurokemi (hjärnans kemi) från Stockholms Universitet och Karolinska Institutet. Hon har bl a arbetat inom forskning på Karolinska Sjukhuset med rening av DNA, för framtagande av DNA vacciner, och för AstraZeneca inom Alzheimer-forskningen.

 

Sångerska och låtskrivare

Zoë har arbetat i många år som sångerska och låtskrivare. Hon har bl a deltagit i Melodifestivalen 2002 med sin egen låt ”Hollywood-Do” och 1995 var hon Mariah Carey i ”Sikta mot stjärnorna”. Zoë har fått sin musikutbildning på Adolf Fredriks musikskola, Kungsholmens Musikgymnasium, Kulturama och Berklee College of Music i Boston.

Jack Canfield hyllar Zoë´s arbete

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential från ett energiperspektiv och Zoë’s nya release Soul Vibration Marketing™.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!