facebook

 

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut. Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

LÄS MER
Med den ena foten i Naturvetenskapen och den andra i den alternativa världen vill Zoë inspirera till att söka sig utanför vår världsbilds begränsade ramar. Hon uppmanar till att expandera synen på den värld vi lever i och på våra förmågor vi har som människor, och att se möjligheterna till självläkande genom utnyttjandet av vår fulla potential. Zoë delar med sig av sin egen resa från mörker till ljus och hon är ett levande exempel på “self empowerment”. Hon har gått från att ha varit ett apatiskt mobbningsoffer, maktlös och depressiv under en period på 15 år (!), till att helt och hållet styra sitt eget liv i en positiv och glädjefylld riktning.

Bakgrund

Akademisk utbildning

Zoë har sin akademiska utbildning inom naturvetenskapen, där hon har en Fil. Mag. i ämnet neurokemi (hjärnans kemi) från Stockholms Universitet och Karolinska Institutet. Hon har bl a arbetat inom forskning på Karolinska Sjukhuset med rening av DNA, för framtagande av DNA vacciner, och för AstraZeneca inom Alzheimer-forskningen.

 

Medial coach

Zoë har varit clairvoyant sedan barnsben och har även jobbat som Medium i tidigare liv, bl a i England på 1400-talet, vilket inte var så populärt. Hennes lärare i det här livet har bl a varit Gordon Smith, “Englands mest exakta medium”, och Vendela Cederholm, som medverkar i TV4 Plus program “Det okända”.

Zoë medverkar i TV-programmet “Livet på andra sidan” på Sjuan.

 

Healer

Zoë certifierades som utövare av Reconnective Healing® 2009 och The Reconnection® 2010, utbildad av Eric Pearl och hans team.

Zoë har även m h a sin andliga guide och olika mästare utformat healingformen Nordic Light Healing™.

 

Workshopledare

Zoë håller kurser/workshops både i Sverige och utomlands, på festivaler, events osv., på företag och för privatpersoner. Zoë delar framförallt med sig av sitt magiska arbete “Be an Attractive MagnetTM”, där deltagarna får möjlighet att kliva in i sin skaparkraft fullt ut. Zoë har även workshops som “Träffa din andliga guide”, “DNA aktiveringar”, “Kristallernas magiska visdom från Atlantis” etc. 2015 startade Zoë “Light Gatherings – Gemensamt växande i Uppstigningen”, vilken hundratals vallfärdar för att delta i.

 

Yogalärare

Zoë har en 2-årig yogalärarutbildning, och är internationellt diplomerad yoga- och meditationslärare inom Kundaliniyoga. Hon undervisar både privatpersoner och ute på företag, exempelvis Huddinge kommun, Karolinska Institutet, Pysslingen Förskolor och Skolor, Yogahuset och Mäster Olofsgården i Gamla stan. För kurser och företagsyoga, se under fliken Yoga.

 

Sångerska och låtskrivare

Zoë har arbetat i många år som sångerska och låtskrivare. Hon har bl a deltagit i Melodifestivalen med sin egen låt “Hollywood-Do” och 1995 var hon Mariah Carey i “Sikta mot stjärnorna”. Zoë har fått sin musikutbildning på Adolf Fredriks musikskola, Kungsholmens Musikgymnasium, Kulturama och Berklee College of Music i Boston.

 

Zoë i Melodifestivalen 2002 med sin låt “Hollywood-Do”.