facebook

21-dagars Healing med Zoë

Tema: Himmelskt SPA – Njut av härliga energier!

Boka din plats idag!

21-dagars healing september 2022

2500kr

Vad deltagare säger om 21-dagars healingen:

En stor börda har lyfts av från mina axlar. Jag upplever en djupare frid och insikt om vart jag kommer ifrån. Nu kan jag hänge mig åt den uppgift jag är här för! Att tjäna andra så att de kan hitta sitt eget ljus. Tack återigen, är oerhört tacksam att ni är verktyg för ljusets expansion här på jorden.

Kajsa Nilsson

Ulricehamn

Healingen har varit så stark i sina högfrekventa energier att jag fallit i djup healande sömn under healingprocesserna. 

När Healingbadet av Kristuskoderna aktiverades i min kropp så kände och såg jag hur ljusgnistor av kristusenergi tändes upp i mitt energisystem. Tack Zoë för allt ditt fina healingarbete som du utför!

Gabriella Morlin

Örnsköldsvik

Vilken känsla! Vilken befrielse! Mitt liv vände på bara några dagar, jag kände energin av hur det bara flödade positiv energi till mig, sen tog det bara två dagar och människor som jag längtat efter i flera år började höra av sig och ville ses! Jag känner hur lycka återvänder till mig och jag kan äntligen läka på riktigt. Tack alla för detta fantastiska arbete vi gör tillsammans!

Linda Brodin

Skövde

Häng med på den återkommande succén!

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë och ditt Healingteam  överför lugnande och vilsamma energier, så att du kan släppa kampen från ditt jordeliv.

Önskar du pausa från ”görandet” för att bara vila och återhämta dig, är du varmt välkommen att njuta av dessa underbara himmelska energier .

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Margareta Ljung -bild

”Jag är så tacksam för 21-dagars healingen och har njutit av hela processen och längtat efter healingtimmen på kvällarna. Min fot värker alltid på morgnarna en stund men kände nu ingen värk alls! Den var borta. Foten kändes mjukare. Jag har aldrig upplevt något liknande i hela mitt liv. Är så tacksam.Vilket fantastiskt arbete du har gjort Zoe!”

Margareta Ljung, Göteborg

Annica Skogsberg -bild

”Idag gick det som vågor genom hela kroppen, som att vara i en båt som guppar på havet och samtidigt få massage. Helt underbart. Tack mitt team, tack Zoe och tack mig själv från hela mitt hjärta och själ.”

Annica Skogsberg, Mariestad

Gabriella Morlin -bild

”Tack för en fantastisk och underbar 21 dagars healing! Det här var en mycket viktigt uppgradering av mitt energisystem i denna tiden! Så tusen Tack Zoë!”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

Diana Ekström -bild

”Tusen tusen tack Zoë för det jobb du gör för allas vårt bästa️. Tack mitt team, tack alla ”medresenärer” på denna healing. Allt gott till er alla.”

Diana Ekström, Stockholm

Henny Andersson -bild

”Tack för en fantastisk 21 dagars resa och för att jag har fått insikten om att allt som sker, sker för det allra högsta bästa. Tack för det fantastiska jobb du gör, mycket kärlek och massor av tacksamhet.”

Henny Andersson, Hässleholm

Kerstin

”Jag vill tacka Dig för dessa veckor. Har verkligen känt att det hänt en hel del inom mig, rört upp gamla känslor. Men som avklingat snabbt. Nu efter 3:e veckan mår jag bättre än jag gjort på länge och kan sova betydligt bättre, otroligt.”

Kerstin, Solna

Paula

”Tusen tack för dessa otroliga veckor! Den andra dagen, med överföring av för Kristus-energin, hade en sån enorm stark energi som jag aldrig känt tidigare. Jag sov 3 timmar efteråt. På kuppen så har jag även kunnat sluta med kaffe som jag inte mådde så bra av. Stor kram till dig och alla dina jobbarkompisar i himmelriket.”

Paula Emanuelsson, Stora Höga

Pia

”Tack från hela mitt hjärta för att jag fått vara med på denna underbara, omtumlande resa. Jag har fått en sån inre tacksamhet till mig själv och respekt för mina val i livet och en enorm inre kärlek och ljus. Känns som mina manifestationer går fortare och lättare!”

Pia, Skövde

Birgitta

”Tack för 21 helt underbara dygn! När sista dagen var inne kände jag saknad för att ”det var över” och bestämde mig för att fråga dej om vi kunde få en ny 21-dagars healing någon gång under hösten – och visst blev det så. Ser fram emot September!”

Birgitta Engdahl, Kristianstad

Niclas

”Tack för all healing och enorma energier!
Häftigaste var ovillkorlig kärlek-dagen med Maria Magdalena och att jag hörde din röst. Amazing!”

Niclas, Fellingsbro

Monica

”Jag vill först tacka  så JÄTTE mycket för fantastiska 3 veckor! Jag har blivit så tagen av denna energi så jag vill lära mer!!! Jag vill gärna gå en kurs hos dig så fort som möjligt!”

Monica Svanberg, Hjältevad

Lotta

”Mitt begär efter godis sötsaker har försvunnit, begäret är borta och jag kan gå in i en affär utan att vilja ha chips choklad. För mig är det helt enormt att inte vara slav under sockret längre. Jag känner mig annorlunda i kroppen och det har försvunnit några kilo. Jag har fått en smalare kropp och jag känner mig lättare, det är underbart! Jag jobbar på en tarotlinje och jag har märkt en utveckling att jag tar emot mer detaljerad information från högre frekvenser. Jag kunde inte vara nöjdare än så här  Tack, tack Tack underbara fina du!”

Lotta Kaliff, Kumla

Susanne

”Vill tacka så enormt mycket för den här resan. Det känns som att jag aldrig vill att det ska ta slut, så underbart är det att känna det här lugnet tryggheten och kärleken som jag känt den här tiden. Det har varit jobbiga saker som kommit upp också men det har känts som om jag fått läka mycket och det ville och behövde jag.”

Susanne Jonsson, Stockholm

Irja

”Varm tack för 21 dagars healing! Det har varit mycket olika saker som kommit upp. Väldigt mycket motgångar ena dan o nästa dag hur lätt som helst. Så jag har bara sagt ja till det som kommit o gått. Jag har varit i hjärtats heliga rum, så mycket så möjlig . Och Haft kontakt med min andliga guide. Tack för att du jobbar med det du gör.”

Irja Paasila, Riala

Solveig

”Stort Tack Zoë för dessa fantastiska och starkt omtumlande veckor! Är så tacksam för denna 21-dagars healing, känns som en ny start i livet.”

Solveig Olars

Anonym

”Jag måste få tacka för en fantastisk healing. Jag har lagt av med godis sen jag började på healingen. Jag har varit en godisråtta. Men tack vare din healing så kunde jag sluta äta godis. Jag är så tacksam för det. Jag mår otroligt bra och känner verkligen att jag är i min kraft.”

Anonym, Helsingborg

Monica S

”Tack för 21-dagars healingen. Jag är nästan 80 år och har lite krämpor,men jag blev av med yrseln och tror att jag fick 1 lagad hjärtklaff och förbättrad bukspottkörtel.”

Monica Samuelsson, Farsta

Maivor

”Vill tacka så hjärtligt för allt du gör och gjort under dessa veckor! Jag upplever dig som klar, tydlig och varm. Mycket ödmjuk, realistisk och uppmuntrande på ett förtroendeingivande sätt. Sånt uppskattar jag. Meditationen vi hade i grupp som avslutning, var för mig stark energimässigt och mycket vacker!”

 

Maivor Stigengreen, Markaryd

Sara

”Jag är så enormt tacksam över allt du gör och för att du delar med dig av dig och ditt ljus! Jag känner att jag påbörjat en resa inåt och det har jag dig att tacka för!”

 

Sara, Stockholm

Susanne Larsson

Wow! Tusen tack Zoë för denna vackra, och uppvaknande healing. Nu känner jag att livet börjar återvända.” 

Susanne Larsson, Stockholm

Jennie Månsson

”Det är första gången jag är med på 21- dagars och har älskat varje stund av det. Det är helt fantastiskt det arbete du gör för att hjälpa oss. Jag är så otroligt tacksam️.

Jennie Månsson, Bromölla

Zoë presenterar den nya omgången:

Zoë går igenom höstens nya omgång. Du får även ta del av en vägledd meditation där du får ta emot healing.

BOKA-TIDIGT-ERBJUDANDE 1500kr!

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr

Rabatt t.o.m. 28 augusti 2022!

Du får:

  • healing varje dag i 21 dagar!
  • tillgång till din egen kurssida
  • stöd i processen i form av 3 Återkopplingsvideos
  • tillgång till programmets privata Facebook-grupp
  • göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen är fortfarande lika effektiv!
  • Zoës Hjärtmeditation (ljudfil) – vägledd meditation (5 min)

OBS! BETALNING

Du gör en beställning genom att klicka på produkten under/bredvid. 

Betalar du med Swish eller Paypal (bank/kreditkort) får du tillgång till programmet omgående.

Betalar du via bankgiro får du tillgång till programmet så fort vi har sett din inbetalning, vilket kan ta i vissa fall upp till en vecka.

Skicka in en bild av kvittot om du betalar med bankgiro dagarna innan 28 augusti 2022 då boka-tidigt-rabatten går ut. Vi kommer då att kunna godkänna din betalning omgående och du får tillgång till programmet innan kursstart.

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

Temat för den nya omgången

 

Himmelskt SPA

– Njut av härliga energier

Varmt välkommen att ge dig själv en lugn och harmonisk healingperiod där du får vila och bli ompysslad av ljusvarelser från de högre sfärerna. Släpp alla dina måsten och krav, och låt kampen från jordelivet lämna din kropp och ditt sinne. Kom in i en djup avslappning och unna dig en skön vila i dessa härliga energier!

Vi är många som har kämpat länge under denna viktiga tid i Uppstigningen och Uppvaknandet. Även om vi alla hjälps åt efter bästa förmåga, drar vi ett väldigt tungt lass.

Vi har genomgått stora förändringar individuellt och värdsligt. Vi har jobbat hårt med vår personliga utveckling under åratal och transformerat djupa trauman från olika liv. Många är trötta och behöver påfyllning av kraft och styrka, för att orka fortsätta vår gemensamma Uppstigningsresa.

Vi är även omgivna av oro och rädslor i dessa tider och vi behöver landa i en trygghet, tillit och även känna hopp, glädje och en ljus framtidstro.

Därför erbjuder Zoë dig att ta emot en healingsession per dag under 21 dagar, där du får njuta av härliga himmelska energier. Zoë och ditt Healingteam, bestående av Uppstigna mästare, änglar, ärkeänglar, högt utvecklade civilisationer från andra planeter m fl, samlas runt dig och ger av all sin kärlek och omtanke till dig.

Resan börjar med att du får landa i en djup avslappning, där du får hjälp att släppa kampen, alla krav och måsten, och vila i en skön tillit till att du är hållen. Din gudomliga fulländning förankras – du är helt perfekt och är oändligt älskad precis som du är.

Du får sedan ta del av olika SPA-behandlingar, på en energinivå, där du bl a ges djupgående och läkande massage för hela kroppen, kurbad, aromamassage, kristallhealing mm.

Du får även ta del av energier från olika himmelska sfärer via olika healingbad, av exempelvis Kristusenergin, ovillkorlig kärlek, energi från enhörningar, älvor, Stjärnfamiljen och Hybridbarnen.

Då healingen inte har någon tid, kan du starta när du så önskar. Denna 21-dagars healing är perfekt att göra under din ledighet i sommar.

Du kan även göra om sessionerna hur många gånger du vill (utan att betala något extra).

Den gemensamma starten, då Zoë återkopplar efter varje vecka i en video, sker den 1 september 2022.

Varmt välkommen med på denna avkopplande resa där du får möjlighet att vila och återhämta dig i himmelskt sköna energier!

Aktivt deltagande

Du uppmanas av Healingteamet under denna omgång att vara aktiv i processen på följande sätt. Zoë berättar mera om det aktiva deltagandet i introduktionsvideon.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

1. Hjärtmeditationen (ingår i programmet) – vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi. Lyssna gärna varje dag, helst på morgonen.En längre version finns att köpas till här.

2. Var ute i naturen

3. Vila mycket t ex genom att lyssna till Klangskålar (Tibetan Soundbath 2002 rekommenderas), Valsång eller Christopher Lloyd Clarke.

4. Var i en djup kontemplativ kontakt med dig själv, gärna i tystnad och utan digital uppkoppling.

5. Pyssla om dig själv

6. Anteckna gärna dina upplevelser under och mellan healingsessionerna.

Extra verktyg

De programmerade rosenkvartskristallerna är ett fint extra verktyg för att stödja dig under denna SPA-upplevelse. Du kan använda dessa eller egna rosenkvarts under healingsessionerna.

Det är inget måste att använda kristallerna. Healingen du får är lika effektiv utan dem.

Rosenkvartsen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med energin för ovillkorlig kärlek. Kristallen hjälper dig att nå och förankra energin av ovillkorlig kärlek i din kropp.

Rosenkvartshjärta – Beställ HÄR!

Rosenkvartshänge – Beställ HÄR!

Din egen kurssida 

Du får även en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, hjärtmeditationen, introduktionsvideon, frågor och svar, och återkopplingsvideos. Kurssidan hittar du i din orderbekräftelse.

Återkopplingsvideos

Zoë ger sina reflektioner och svarar på deltagarnas frågor efter varje vecka. Du får två mejl per vecka med instruktioner till veckans återkopplingsvideo som även mejlas till dig efter veckans slut. Du hittar den även på din kurssida.

OBS! Zoë-teamet svarar på frågor via mejl, gällande denna omgång av 21-dagars healingen, som skickats in senast den 6 oktober 2022. Ej senare.

Facebook-grupp

Du får tillgång till en sluten Facebook-grupp där endast deltagarna av 21-dagars healingen finns. Du hittar länken dit i ditt Välkomstbrev och på kurssidan. I gruppen kan du läsa om andra deltagares processer. Dela gärna med dig av dina upplevelser. Om du inte har Facebook så finns all information på din kurssida också.

SCHEMA

 

Varje dag har ett tema då Zoë och Uppstigningsteamet arbetar med olika healingaspekter.

Zoë och ditt Healingteam, bestående av Uppstigna mästare, änglar, ärkeänglar, högt utvecklade civilisationer från andra planeter m fl, samlas runt dig och ger av all sin kärlek och omtanke till dig.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl du får utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

Dag 1:   Djup avslappning

Dag 2:   Släpp alla krav och måsten

Dag 3:   Släpp kampen

Dag 4:   Bara vara – du måste ingenting

Dag 5:   Vila i en skön tillit

Dag 6:   Du är helt perfekt

Dag 7:   Du är oändligt älskad

Dag 8:   SPA-behandling – Energimassage helkropp

Dag 9:   SPA-behandling – Energimassage ansikte och huvud

Dag 10: SPA-behandling – Aromamassage

Dag 11: SPA-behandling – Kurbad med himmelska örter

Dag 12: SPA-behandling – Fötter och underben inkl kroppskorrigeringar

Dag 13: SPA-behandling – Kristallhealing

Dag 14: SPA-behandling – Glowing Beauty (lysande skönhet)

Dag 15: Healingbad – Ovillkorlig kärlek

Dag 16: Healingbad – Kristusenergi (rening)

Dag 17: Healingbad – Stjärnstoff från Stjärnfamiljen

Dag 18: Healingbad – Enhörning (Unicorn)

Dag 19: Healingbad – Älvornas rike (Fairy Kingdom)

Dag 20: Healingbad – Hybridbarnen

Dag 21: Vila i Gud

Under 21-dagars har jag fått uppleva en total befrielse av att få vara i det högsta helt underbara ljuset! Att få hitta tillbaka hem, djupt in i sitt hjärta och själ, har varit så enormt stort! I hela explosionen av känslor har tårarna flödat, tårar av lycka! Tack Zoë och alla ni där ute! Jag älskar att vara med i 21-dagars healingen… och jag är så lycklig!!

Maria

Sigtuna

Jag är så glad att vara med på denna 21-dagars healing, som är min första. Har haft fantastiska upplevelser, utomjordliga och jordliga. Jag har gråtit, skrattat, andats, svettats och jag upplever en lätthet, en friktionsfrihet, ett flow.

Emma Jungel Ericson

Falun

Den starkaste upplevelsen under 21-dagars healingen var när jag var i kristallkammaren första gången… tårarna rann och jag kände mig fullkomligt omsluten av mjuk kärlek, glädje och inre ro. Jag känner stor tacksamhet att ha fått uppleva allt det här!

Britt-Marie

Eksjö

Den här resan har varit fantastisk! Jag känner mig lugnare, lättare, modigare, jag vågar lite mera på mig själv. Jag känner en lätthet i mig som jag aldrig har känt under hela mitt liv, vilket är en underbar känsla!

Sibylla Helsdotter Gagner

Sundsvall

Jag färdades genom portalen, the 11th Gate, och kom fram till den nya världen. Herregud så vackert. Ett paradis med mängder av fjärilar, blommor, fåglar, grönska, böljande dalar och porlande bäckar där djur och människor lever i samspel och ingen står över någon annan. Det finns ju inga ord för att beskriva den tacksamhet jag känner. Vilken resa! Vilken lärdom. TACK, TACK, TACK Zoë!!!

Sofie Petersson

Sverige

Återkopplingvideos för 21-dagars healingen september 2022

Efter varje healing vecka återkopplar Zoë med en video. Zoë går igenom veckan som varit och vad hon och healingteamet jobbat med. Hon svarar på deltagarnas frågor och läser upp brev som kommit in.

Återkoppling efter Vecka 1

– torsdag 8 september 2022

Återkoppling efter Vecka 2

– torsdag 15 september 2022

Återkoppling efter Vecka 3

– torsdag 22 september 2022

21-dagars healingen – hur går det till?

Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten.

Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot.

Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver.

Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig.

I denna video berättar Zoë ALLT du behöver veta inför 21-dagars processen.

Så här går det till

Intention

– Sätt gärna en intention för hela 21-dagarsprocessen, innan du startar.
– Den kan vara allmän, eller mera detaljerad.
– Uppnås din intention innan processen är slut, kan du sätta en ny.
– Anledningen till detta är att det är bra att du är deltagande i processen.

Hjärtmeditationen

– Gör gärna Hjärtmeditationen varje dag och under hela processen.

– Du hittar Hjärtmeditationen (kort version) på din kurssidan.

 

Kosten

– Trappa gärna ner på kaffe, socker, alkohol, kött, tobak osv.

– Ta ej emot healingen om du är under påverkan av alkohol eller andra droger.

Vid healingen

– Du bestämmer själv när du vill börja 21-dagars healingen.

– Du tar emot varje dag när du så önskar, på dagen eller på natten när du sover

– Varje healing session varar ca 1 timme, men avsätt gärna ytterligare ca 30 minuter efteråt för att kunna komma tillbaka i lugn och ro, och för reflektion.
– Du kan ta emot vid olika tidpunkter de olika dagarna. Men, låt det gärna gå lång tid emellan sessionerna, så att energierna får jobba så lång tid som möjligt emellan.
– Du behöver inte meddela oss vilken tid eller dag du väljer att ta emot och börja healingen.
– Försök göra alla sessionerna i följd, men missar du någon dag, återupptar du healingen där du är och skjuter bara fram processen. Men, gör inte många uppehåll. Det stör processen.
– Stäng av mobilen, WiFi, TV, etc, så att du kan vara helt ostörd under sessionen.
– Lägg dig ner bekvämt.
– Ha gärna en filt till hands, du kan börja frysa, speciellt vid reningen.
– Sedan öppnar du bara upp dig och tar emot. Du behöver inte säga eller göra något speciellt innan.
– Ha lugn och skön musik, om det känns bra för dig. Annars helt tyst.
– Tips på musik: Christopher Lloyd Clarke “Adrift”, “Ascension” eller annan musik av samme kompositör. Valsång, t ex Whale Song, Whale Sound. Finns att ladda ner på Spotify.

Ditt healingteam

– Du har ditt eget Healing team som jobbar med dig under dessa 21 dagar.

– Healingteamet kommer från olika högre sfärer för att assistera och de består av healingmästare, änglar och ljusentiteter från andra civilisationer.

Efter healingen

– Drick mera vatten än vanligt, speciellt under reningsdagarna.
– Se till att vila mer än vanligt, så att energin får bra förutsättningar att jobba igenom dig.
– Avsett gärna tid för reflektion emellan sessionerna – anteckna t.ex. vad som kommit upp under sessionerna (om du minns) och vad som sker i dig emellan sessionerna. Anledningen är att det kan komma upp en del som behöver bearbetas, som legat begravt i dig, och som nu vill göra sig hörd. Du kan även få fin vägledning, om ditt nästa steg i livet, etc.

Dela med dig

– Önskar du dela med dig av din resa går det bra att maila till info@zoeland.se och någon i Zoë teamet kommer att svara i mån av tid. Vi har inte alltid tid att svara så långt, men det är fint för oss att följa med dig under resans gång.
– Har du allmänna frågor angående healingen kan du även maila dessa. Dock har Zoë inte möjlighet att ge någon privat medial vägledning av det som händer för dig under din process.
 OBS! Dina frågor och reflektioner kommer att tas upp i den live-sända Återkopplingarna varje vecka. Inga namn nämns där. Vill du inte att ditt brev läses upp, meddela oss.

Övrigt

– Det är viktigt att du har en positiv inställning till att detta fungerar, för att det ska fungera.

Dementi

– Enligt Svensk lag får inte Zoë ge några garantier avseende specifikt läkande. 21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionerna. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Frågor & Svar

Hur fungerar healingen?

– Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? var du får all information om hur detta går till.

– Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healing.

Hur jobbar Zoë under distanshealingen?

– Vi är alla energier och sammankopplade via ett universalt energinätverk och Zoë överför energier via detta nätverk. Hon kopplar upp sig på alla samtidigt och jobbar parallellt genom att splitta hennes medvetande så att hon jobbar multidimensionellt på varje person. På det sättet blir healingen individuellt anpassad.

– Det tillsätts en hel grupp eller stab av guider och entiteter till varje person som är med i healingen som jobbar på just ditt behov.

– Du har alltså ett helt team (din huvudguide, änglar, mästare, entiteter från andra civilisationer, etc) runt omkring dig som jobbar tillsammans med dig och för ditt högsta bästa.

– Det är mycket Kristusenergi som kommer igenom då Zoë jobbar. Andra energier som kommer igenom är lugnande, stärkande, renande, balanserande, jordande och hon arbetar ofta med den ovillkorliga kärleksenergin och uppgraderingsfrekvenser.

Hur öppnar jag upp mig?

– Föreställ dig att du kramar någon.

– På Toolbox 3 skivan av Be an Attractive Magnet™ finns en vägledd meditation som kan hjälpa dig att öppna upp.

Vad kan jag uppleva?

– Under sessionerna kan du känna kyla, värme, pirr, stickningar, vibrationer, hur energierna sveper igenom kroppen, etc.

– Du kan få ryckningar i kroppen, svettningar, frossa, ögonen kan fladdra, hjärtklappning och många sväljningar.

– Du kan uppleva både lättare smärta och välbehag.

– Du kan se färger, få upp andra bilder (som kan vara vägledande), känna dig yr och illamående.

– Du kan börja skratta, gråta osv. Låt det som sker få ske, gör inte motstånd.
– En del känner väldigt mycket, medans några inte känner så mycket alls eller inget alls. Healingen fungerar ändå.
– Efteråt är det vanligt att känna sig lättare, gladare, mera vibrerande osv. Smärtor, skador och sjukdomar kan läka ut. Det kan även komma upp en del gamla känslor, trauman, smärtor, etc, som behöver bearbetas och tas om hand.

– Du kan även bli väldigt trött och detoxsymptom är vanliga. Var bara med det som är.

Kan jag ta emot på natten?

– Ja, healingen fungerar även om du tar emot på natten när du sover. Men gör gärna några extra övningar under dagen. Men det väljer du helt själv. Healingen är lika stark och verkande oavsett när du tar emot den.

När skall jag inte ta emot healing?

– Ta ej emot healingen om du är under påverkan av alkohol eller andra droger.

Kan jag ta ett uppehåll?

– Det bästa är om du gör hela processen på alla 21 dagar utan uppehåll.

– Men skulle du glömma någon dag eller behöva göra uppehåll pga andra åtaganden, resor eller dyl. så går det bra.

– Men gör inte många uppehåll, då det stör processen.

Vad är mitt ansvar i healingsprocessen?

– Det egna ansvaret och din delaktighet i healingen är en mycket viktigt del i din läkning och det ger otroliga möjligheter till läkande om du själv är mera aktiv i din process.

– Du själv har ansvar för din egen hälsa och eget läkande medans Zoë hjälper så gott hon kan med dina problem. Zoë ger inte några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionerna. Zoë avråder dig att sluta med eventuella medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

– Du har här möjligheten att förändra dig själv och din hälsosituation!

– Ha aldrig förväntningar av en healing session utan du kan ha intentioner vad du vill ska ske men ta i beaktande att andra saker kan hända under läkningsprocessen som du inte förväntat dig.

– Det är väldigt individuellt vad man behöver och vad man ska få ut av processen. Du kan känna dig sämre till en början för att sen bli bättre. Vissa läker momentant medans några kan bli sämre. Om man blir sämre kan det vara detoxningssymptom eller att kroppen vill uppmärksamma dig på din sjukdom, åkomma, skada eller problem och lära dig förstå varför du har den, dvs. din läxa, t.ex. vad orsaken var för din skada när den hände? Vad vill detta säga dig? Det finns alltid en anledning till varför något sker så som att du skall varva ner, älska dig själv, inte vara ett offer, prioritera dig själv, själsliga kontrakt, etc.

– Allt går att återställa. Ge inte upp!

Skall jag sluta ta mina mediciner?

– Nej, fortsätt ta dina mediciner så som din läkare har ordinerat.

– Känner du att du vill sluta med vissa mediciner prata med din läkare vad som passar dig bäst.

– Om du ändå vill avsluta viss medicinering gör du det på ditt eget ansvar.

Nordic Light Healing™

Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer mm.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing™ för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia mm mm.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Läs mer om Nordic Light Healing™ HÄR eller se videon brevid där berättar Zoë om sin form Nordic Light Healing™, om healing som alternativ metod och vad som är möjligt.

”Tack så oändligt mycket för denna 21-dagars. Jag kan inte uttrycka i ord allt jag upplevt och den människa jag blivit och den insikt jag fått. Vilken resa jag gjort tillsammans med er och alla andra i gruppen.”

Christina Uddfeldt, Stockholm

”Tack från hjärtat och från hela min varelse för den underbara healing- och kärleksenergi jag fått ta emot under alla 21 dagarna! Helt otroligt! Så mycket har hänt – på alla nivåer! Det har varit en upplevelse som man bara kunnat drömma om. Alla sessionerna har varit en upplevelse –  för den fysiska kroppen, den mentala och den andliga delen!

Jag är gladare, kan röra mej mycket lättare och har blivit av med den värk som jag haft under längre tid pga artros. Men framför allt så har jag fått hjälp med att öppna mitt hjärta! När jag fokuserar inåt så får jag uppleva samma kärlekskänsla som jag fick ta emot under sessionerna med villkorslös kärlek och självkärlek! Är såå lycklig för allt detta…”

Ulla Jansson, Karlstad

”Det är första gången jag har kommit i kontakt med din healing och jag har aldrig tidigare upplevt så starka energier. Det var en helt galen berg- och dalbana och jag uppskattade varenda minut. Stort tack!”

Kerstin Wagner, Karlshamn

”Stort tack för denna omgång 21-dagars som har fått mig att landa i min kropp. Och känslan i mitt hjärta. Wow! Ja, hur ska jag förklara det. Det känns som att jag har en direkt uppkoppling till Universum. Till Alltet. Till Kärleken. Det känns så STORT att jag blir överväldigad. Och ödmjuk. Jag får tårar i ögonen av tacksamhet för SOM jag har jobbat med att bli fri från allt trauma i mitt cellminne.”

Susanne Larsson, Åre

”Under första 21-dagars blossade min reumatiska värk upp och höll i sig tills jag var med på min andra 21-dagars. Efter den omgången försvann värken och den är fortfarande borta. Superskönt!

Stort tack till dig Zoë. Du har fått min resa att börja rulla. Ser fram emot nästa 21-dagars.”

Åsa Eriksson, Alunda

Du bokar in dig här

21-dagars healing september 2022

2500kr

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!