21-dagars Healing med Zoë

NY omgång: 

Tema: Galaktisk gemenskap – återförening med våra kosmiska ljusvänner

 

BOKA DIN PLATS HÄR!

21-dagars healing april 2024

1500 kr t.o.m. 3 april

(ordinarie 2500kr)

Vad deltagare säger om 21-dagars healingen:

En stor börda har lyfts av från mina axlar. Jag upplever en djupare frid och insikt om vart jag kommer ifrån. Nu kan jag hänge mig åt den uppgift jag är här för! Att tjäna andra så att de kan hitta sitt eget ljus. Tack återigen, är oerhört tacksam att ni är verktyg för ljusets expansion här på jorden.

Kajsa Nilsson

Ulricehamn

Healingen har varit så stark i sina högfrekventa energier att jag fallit i djup healande sömn under healingprocesserna. 

När Healingbadet av Kristuskoderna aktiverades i min kropp så kände och såg jag hur ljusgnistor av kristusenergi tändes upp i mitt energisystem. Tack Zoë för allt ditt fina healingarbete som du utför!

Gabriella Morlin

Örnsköldsvik

Vilken känsla! Vilken befrielse! Mitt liv vände på bara några dagar, jag kände energin av hur det bara flödade positiv energi till mig, sen tog det bara två dagar och människor som jag längtat efter i flera år började höra av sig och ville ses! Jag känner hur lycka återvänder till mig och jag kan äntligen läka på riktigt. Tack alla för detta fantastiska arbete vi gör tillsammans!

Linda Brodin

Skövde

Häng med på den återkommande succén!

Längtar du efter att lyftas upp till vår kosmiska ljusfamilj och kopplas ihop med den galaktiska gemenskapen, är du varmt välkommen att ta del av denna härliga 21-dagars healing!

Denna omgång fungerar som en kick-off för premiären av High Vibe Tribe.
(Du måste inte vara medlem för att delta i 21-dagars healingen. Det går inte att bli medlem innan lanseringen 24e mars)

Zoë erbjuder dig att ta emot en healingsession per dag under 21 dagar, där du välkomnas in i den galaktiska gemenskapen.

Zoë och ditt Healingteam, bestående av din Huvudguide och andra guider, kommer tillsammans med våra kosmiska ljusvänner att samlas runt dig och lyfta upp dig till ett nytt varande tillsammans med vår ljusfamilj.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Gemensam start 10 april 2024

Det går också bra att starta upp distanshealingen den dag du önskar.

EXTRA BONUS!
De 100 första som bokar in sig får en extra Bonus!
(Du får din bonus i din orderbekräftelse)

Margareta Ljung -bild

”Jag är så tacksam för 21-dagars healingen och har njutit av hela processen och längtat efter healingtimmen på kvällarna. Min fot värker alltid på morgnarna en stund men kände nu ingen värk alls! Den var borta. Foten kändes mjukare. Jag har aldrig upplevt något liknande i hela mitt liv. Är så tacksam.Vilket fantastiskt arbete du har gjort Zoe!”

Margareta Ljung, Göteborg

Annica Skogsberg -bild

”Idag gick det som vågor genom hela kroppen, som att vara i en båt som guppar på havet och samtidigt få massage. Helt underbart. Tack mitt team, tack Zoe och tack mig själv från hela mitt hjärta och själ.”

Annica Skogsberg, Mariestad

Gabriella Morlin -bild

”Tack för en fantastisk och underbar 21 dagars healing! Det här var en mycket viktigt uppgradering av mitt energisystem i denna tiden! Så tusen Tack Zoë!”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

Diana Ekström -bild

”Tusen tusen tack Zoë för det jobb du gör för allas vårt bästa️. Tack mitt team, tack alla ”medresenärer” på denna healing. Allt gott till er alla.”

Diana Ekström, Stockholm

Henny Andersson -bild

”Tack för en fantastisk 21 dagars resa och för att jag har fått insikten om att allt som sker, sker för det allra högsta bästa. Tack för det fantastiska jobb du gör, mycket kärlek och massor av tacksamhet.”

Henny Andersson, Hässleholm

Kerstin

”Jag vill tacka Dig för dessa veckor. Har verkligen känt att det hänt en hel del inom mig, rört upp gamla känslor. Men som avklingat snabbt. Nu efter 3:e veckan mår jag bättre än jag gjort på länge och kan sova betydligt bättre, otroligt.”

Kerstin, Solna

Paula

”Tusen tack för dessa otroliga veckor! Den andra dagen, med överföring av för Kristus-energin, hade en sån enorm stark energi som jag aldrig känt tidigare. Jag sov 3 timmar efteråt. På kuppen så har jag även kunnat sluta med kaffe som jag inte mådde så bra av. Stor kram till dig och alla dina jobbarkompisar i himmelriket.”

Paula Emanuelsson, Stora Höga

Pia

”Tack från hela mitt hjärta för att jag fått vara med på denna underbara, omtumlande resa. Jag har fått en sån inre tacksamhet till mig själv och respekt för mina val i livet och en enorm inre kärlek och ljus. Känns som mina manifestationer går fortare och lättare!”

Pia, Skövde

Birgitta

”Tack för 21 helt underbara dygn! När sista dagen var inne kände jag saknad för att ”det var över” och bestämde mig för att fråga dej om vi kunde få en ny 21-dagars healing någon gång under hösten – och visst blev det så. Ser fram emot September!”

Birgitta Engdahl, Kristianstad

Niclas

”Tack för all healing och enorma energier!
Häftigaste var ovillkorlig kärlek-dagen med Maria Magdalena och att jag hörde din röst. Amazing!”

Niclas, Fellingsbro

Monica

”Jag vill först tacka  så JÄTTE mycket för fantastiska 3 veckor! Jag har blivit så tagen av denna energi så jag vill lära mer!!! Jag vill gärna gå en kurs hos dig så fort som möjligt!”

Monica Svanberg, Hjältevad

Lotta

”Mitt begär efter godis sötsaker har försvunnit, begäret är borta och jag kan gå in i en affär utan att vilja ha chips choklad. För mig är det helt enormt att inte vara slav under sockret längre. Jag känner mig annorlunda i kroppen och det har försvunnit några kilo. Jag har fått en smalare kropp och jag känner mig lättare, det är underbart! Jag jobbar på en tarotlinje och jag har märkt en utveckling att jag tar emot mer detaljerad information från högre frekvenser. Jag kunde inte vara nöjdare än så här  Tack, tack Tack underbara fina du!”

Lotta Kaliff, Kumla

Susanne

”Vill tacka så enormt mycket för den här resan. Det känns som att jag aldrig vill att det ska ta slut, så underbart är det att känna det här lugnet tryggheten och kärleken som jag känt den här tiden. Det har varit jobbiga saker som kommit upp också men det har känts som om jag fått läka mycket och det ville och behövde jag.”

Susanne Jonsson, Stockholm

Irja

”Varm tack för 21 dagars healing! Det har varit mycket olika saker som kommit upp. Väldigt mycket motgångar ena dan o nästa dag hur lätt som helst. Så jag har bara sagt ja till det som kommit o gått. Jag har varit i hjärtats heliga rum, så mycket så möjlig . Och Haft kontakt med min andliga guide. Tack för att du jobbar med det du gör.”

Irja Paasila, Riala

Solveig

”Stort Tack Zoë för dessa fantastiska och starkt omtumlande veckor! Är så tacksam för denna 21-dagars healing, känns som en ny start i livet.”

Solveig Olars

Anonym

”Jag måste få tacka för en fantastisk healing. Jag har lagt av med godis sen jag började på healingen. Jag har varit en godisråtta. Men tack vare din healing så kunde jag sluta äta godis. Jag är så tacksam för det. Jag mår otroligt bra och känner verkligen att jag är i min kraft.”

Anonym, Helsingborg

Monica S

”Tack för 21-dagars healingen. Jag är nästan 80 år och har lite krämpor,men jag blev av med yrseln och tror att jag fick 1 lagad hjärtklaff och förbättrad bukspottkörtel.”

Monica Samuelsson, Farsta

Maivor

”Vill tacka så hjärtligt för allt du gör och gjort under dessa veckor! Jag upplever dig som klar, tydlig och varm. Mycket ödmjuk, realistisk och uppmuntrande på ett förtroendeingivande sätt. Sånt uppskattar jag. Meditationen vi hade i grupp som avslutning, var för mig stark energimässigt och mycket vacker!”

 

Maivor Stigengreen, Markaryd

Sara

”Jag är så enormt tacksam över allt du gör och för att du delar med dig av dig och ditt ljus! Jag känner att jag påbörjat en resa inåt och det har jag dig att tacka för!”

 

Sara, Stockholm

Susanne Larsson

Wow! Tusen tack Zoë för denna vackra, och uppvaknande healing. Nu känner jag att livet börjar återvända.” 

Susanne Larsson, Stockholm

Jennie Månsson

”Det är första gången jag är med på 21- dagars och har älskat varje stund av det. Det är helt fantastiskt det arbete du gör för att hjälpa oss. Jag är så otroligt tacksam️.

Jennie Månsson, Bromölla

Zoë presenterar vårens NYA omgång

Zoë går igenom temat och schemat för denna omgång. Du får även ta del av en vägledd meditation där du får ta emot healing från våra Galaktiska Ljusvänner.

BOKA-TIDIGT-ERBJUDANDE 1500kr!

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr

Erbjudandet gäller t.o.m. 3 april 2024!

Gemensam start 10 april 2024

EXTRA BONUS!

De 100 första som bokar in sig får en extra Bonus!
(Du får din bonus i din orderbekräftelse)

  • Healing varje dag i 21 dagar!
  • Tillgång till din egen kurssida
  • Tillgång till programmets privata Facebook-grupp
  • Stöd i processen via återkopplingsvideos
  • Göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen är fortfarande lika effektiv!
  • Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation (5 min)
  • Rekommenderad healing musik för den som önskar ha det i bakgrunden under healingsessionerna

Extra verktyg! (kan köpas till)

Din kristallkammare och den 11e portalen – Beställ HÄR!

Skifta från 3D till multidimensionalitet via nollpunktsenergin – Beställ HÄR!

533-kristallen The Golden Frequency – Beställ HÄR!

533-kristallen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med 5-dimensionellt kristusljus – The Golden Frequency.

Rosenkvartshjärta – Beställ HÄR!

Rosenkvartshänge – Beställ HÄR!

Rosenkvartsen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med energin för ovillkorlig kärlek.

Det är inget måste att använda kristallerna. Healingen du får är lika effektiv utan dem.

 

OBS! BETALNINGEN

Betalar du med Swish eller Paypal (bank/kreditkort) får du tillgång till programmet omgående.

Betalar du via bankgiro får du tillgång till programmet så fort vi har sett din inbetalning, vilket kan ta i vissa fall upp till en vecka.

Boka-tidigt erbjudandet gäller t.o.m. den 3 april 2024 därefter går priset upp till 2500kr.

Din inbetalning via bankgiro ska vara inne senast 3 april 2024 för att du ska få ta del av erbjudandet. Mejla in ditt kvitto om du betalar via bankgiro. Vi kommer då att kunna godkänna din betalning omgående och du får tillgång till programmet innan kursstarten.

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

21-dagars healing april 2024

1500kr t.o.m. 3 april

(ordinare 2500kr)

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Temat för omgång

Galaktisk gemenskap
 – Återförening med våra kosmiska ljusvänner

Varmt välkommen till en härlig och upplyftande återförening med vår kosmiska ljusfamilj!

Vi kickstartar premiären av High Vibe Tribe genom att välkomnas in i en högvibrerande gemenskap tillsammans med våra galaktiska ljusvänner.

(Du måste inte vara medlem för att delta i 21-dagars healingen. Det går inte att bli medlem innan lanseringen 24e mars)

Våra Galaktiska Ljusvänner kommer att dela med sig av sin visdom och helande energier med oss, och vi kommer att kopplas samman med dem till en enda stor ljusfamilj.

Du får genomgå en själslig rening och ett återställande av din själs ljus. En process som normalt sett görs vid övergången till andra sidan, men som nu sker när du ännu är kvar i kroppen.

I en frikoppling från 3D och expansion av din själs frekvenser, öppnas en närmare kontakt upp med högt utvecklade kosmiska ljusvarelser.

Du får härigenom möjligheten att hämta hem din ursprungliga själsliga frekvens och galaktiska aspekt av dig.

Zoë erbjuder dig att ta emot en healingsession per dag under 21 dagar, där du får njuta av magiskt upplyftande energier. Zoë och ditt Healingteam, bestående av din Huvudguide och andra guider, kommer tillsammans med våra kosmiska Ljusvänner att samlas runt dig och ge av all sin ovillkorliga kärlek till dig.

Resan börjar med att ditt Healingteam, bestående av din andliga guide och andra guider, välkomnar dig in i processen. Du förbereds därefter genom en kalibrering av ditt energisystem i kristallkammaren.

Du genomgår en process av att återta din själs fulla ljus genom att kapa ohälsosamma band i 3D, renas från själslig karma. Ett återtagande av din själs ljus förstärks i en vila i din själs energi och i ett bad av ovillkorlig kärlek till din själ.

Sedan sker en expansion av dina själsfrekvenser, ett förkroppsligande av dessa och en jordning till den nya jorden.

Du är nu redo att lyftas upp för att möta olika galaktiska och kosmiska ljusvänner som Det Högsta Rådet, Isis, Yeshua, Maria Magdalena, Metatron, Quan Yin och Galaktiska Federationen av Ljus.

Processen avslutas med ett härligt firande i en stor Ljusfest tillsammans med våra ljusvänner. Vi kopplar även in oss på och stärker både Det Gyllene Ljusnätverket och den nya jordens ljusnätverk där High Vibe Tribe ingår.

Då healingen inte har någon tid, kan du starta när du så önskar.

Vi gör även denna omgång gemensamt med start onsdagen den 10 april 2024.

Du kan även göra om sessionerna hur många gånger du vill (utan att betala något extra).

Varmt välkommen till en härlig och upplyftande återförening med vår kosmiska ljusfamilj!

Aktivt deltagande

Du uppmanas av Healingteamet under denna omgång att vara aktiv i processen på följande sätt. Zoë berättar mera om det aktiva deltagandet i introduktionsvideon.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

 

1. Hjärtmeditationen (ingår i programmet) – vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi. Lyssna gärna varje dag, helst på morgonen. En längre version finns att köpas till här.

2. ”Själens röst” första månadens innehåll i High Vibe Tribe. Om du är medlem i High Vibe Tribe kan du jobba med att stärka kontakten med din själs röst. Medlemsskapet kan från och med lanseringen den 24 mars köpas för kampanjpris 133kr.Håll tillgodo, det går inte att bli medlem tidigare.

(Det är inget måste att vara medlem i High Vibe Tribe för att ta del av 21-dagars healingen)

3. Anteckna gärna dina upplevelser under och mellan healingsessionerna.

Extra verktyg

Din kristallkammare och den 11e portalen – Beställ HÄR!

Skifta från 3D till multidimensionalitet via nollpunktsenergin – Beställ HÄR!

533-kristallen The Golden Frequency – Beställ HÄR!

533-kristallen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med 5-dimensionellt kristusljus – The Golden Frequency.

Rosenkvartshjärta – Beställ HÄR!

Rosenkvartshänge – Beställ HÄR!

Rosenkvartsen är programmerad av Zoë enligt Atlantean Crystal Technology™ med energin för ovillkorlig kärlek.

Det är inget måste att använda kristallerna. Healingen du får är lika effektiv utan dem.

Din egen kurssida 

Du får även en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, hjärtmeditationen, introduktionsvideon, frågor och svar, och återkopplingsvideos. Kurssidan hittar du i din orderbekräftelse.

Återkopplingsvideos

Zoë ger sina reflektioner och svarar på deltagarnas frågor efter varje vecka då vi kör den gemensamma omgången med start 10 april. Du får två mejl per vecka med instruktioner till veckans återkopplingsvideo som även mejlas till dig efter veckans slut. Du hittar videon även på din kurssida.

Facebook-grupp

Under programmets gång får du dagliga påminnelser i den slutna Facebook-gruppen som är till för endast delatagarna av programmet. (Du hittar länken på din kurssida.)

I gruppen kan du även dela med dig av dina upplevelser, läsa om andra deltagares processer och ställa frågor till Zoë-teamet direkt. Om du inte har Facebook så är det inga problem. Du får all information också i återkopplingsmejlen som vi skickar ut under den gemensamma omgången.

SCHEMA

 

Varje dag har ett tema då Zoë och Healingteamet tillsammans med våra ljusvänner arbetar med olika healingteman.

Zoë och ditt Healingteam, bestående av din Huvudguide och andra guider, kommer tillsammans med våra kosmiska ljusvänner att samlas runt dig och lyfta upp dig till ett nytt varande tillsammans med vår ljusfamilj.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl som du får, utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

 

Dag 1: Healingteamet välkomnar och kalibrering i kristallkammaren

Dag 2: Kapa ohälsosamma 3D-band

Dag 3: Rening av själslig karma

Dag 4: Återtagande av ditt själsliga ljus

Dag 5: Vila i din själs ljus

Dag 6: Ovillkorlig kärlek till din älskade själ

Dag 7: Expansion av dina själsfrekvenser

Dag 8: Förkroppsligande av dina rena och höga själsfrekvenser

Dag 9: Jordning till den nya jorden

Dag 10: Återförening med kosmiska Ljusvänner Det Högsta Rådet

Dag 11: Återförening med kosmiska Ljusvänner Isis

Dag 12: Återförening med kosmiska Ljusvänner Yeshua

Dag 13: Återförening med kosmiska Ljusvänner Maria Magdalena

Dag 14: Återförening med kosmiska Ljusvänner Metatron

Dag 15: Återförening med kosmiska Ljusvänner Quan Yin

Dag 16: Återförening med kosmiska Ljusvänner Galaktiska Federationen av Ljus

Dag 17: Återförening med kosmiska Ljusvänner Agartha

Dag 18: Ljusfest – vi firar tillsammans med våra Ljusvänner

Dag 19: Inkoppling till det gyllene ljusnätverket

Dag 20: Inkoppling till och stärkning av den nya jordens ljusnätverk av ljusarbetare

Dag 21: Ljusfest – upplyftande av den nya jordens ljusnätverk av ljusarbetare

 

*Schemat uppdaterades 28 mars med kosmiska Ljusvänner från Agartha

Återkopplingvideos för 21-dagars healingen april 2024

Efter varje healing vecka återkopplar Zoë med en video. Zoë går igenom veckan som varit och vad hon och healingteamet jobbat med. Hon svarar på deltagarnas frågor och läser upp brev som kommit in.

Återkoppling efter Vecka 1

– onsdag 17 april 2024

Återkoppling efter Vecka 2

– onsdag 24 april 2024

Återkoppling efter Vecka 3

– onsdag 1 maj 2024

Under 21-dagars har jag fått uppleva en total befrielse av att få vara i det högsta helt underbara ljuset! Att få hitta tillbaka hem, djupt in i sitt hjärta och själ, har varit så enormt stort! I hela explosionen av känslor har tårarna flödat, tårar av lycka! Tack Zoë och alla ni där ute! Jag älskar att vara med i 21-dagars healingen… och jag är så lycklig!!

Maria

Sigtuna

Jag är så glad att vara med på denna 21-dagars healing, som är min första. Har haft fantastiska upplevelser, utomjordliga och jordliga. Jag har gråtit, skrattat, andats, svettats och jag upplever en lätthet, en friktionsfrihet, ett flow.

Emma Jungel Ericson

Falun

Den starkaste upplevelsen under 21-dagars healingen var när jag var i kristallkammaren första gången… tårarna rann och jag kände mig fullkomligt omsluten av mjuk kärlek, glädje och inre ro. Jag känner stor tacksamhet att ha fått uppleva allt det här!

Britt-Marie

Eksjö

Den här resan har varit fantastisk! Jag känner mig lugnare, lättare, modigare, jag vågar lite mera på mig själv. Jag känner en lätthet i mig som jag aldrig har känt under hela mitt liv, vilket är en underbar känsla!

Sibylla Helsdotter Gagner

Sundsvall

Jag färdades genom portalen, the 11th Gate, och kom fram till den nya världen. Herregud så vackert. Ett paradis med mängder av fjärilar, blommor, fåglar, grönska, böljande dalar och porlande bäckar där djur och människor lever i samspel och ingen står över någon annan. Det finns ju inga ord för att beskriva den tacksamhet jag känner. Vilken resa! Vilken lärdom. TACK, TACK, TACK Zoë!!!

Sofie Petersson

Sverige

21-dagars Kids

Barn 9-12 år  – Gratis

Unga 13-18 år – 50% rabatt

 

Denna omgång välkomnar vi även in barnen att vara med i processen.

Alla barn från 9-12 år är välkomna att vara med helt Gratis och barnen/ungdomarna mellan 13-18 år får 50% rabatt.

Observera att Zoë ej får behandla barn mellan 0-8 år (enligt svensk lag), men det går givetvis bra att barnen ligger bredvid dig när du tar emot healingen.

* Om du bokar för ett barn: viktigt att du frågar barnet innan om hen vill vara med och ta emot healingen!

*Om du som bokar är 13-18 år: du måste boka i målsmans sällskap, dvs  en vuxen bokar in sig och går 21-dagars healingen tillsammans med dig

Önskar du boka in ett barn/en ungdom kontakta oss på info@zoelad.se

OBS! Programmet måste ske i målsmans sällskap dvs en vuxen gör 21-dagars healingen tillsammans med barnet/ungdomen.

Ditt barn får gärna ligga bredvid dig och ta emot healingen samtidigt med dig under dagen eller natten, men det är inget måste.

21-dagars healingen – hur går det till?

Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten.

Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot.

Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver.

Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig.

I denna video berättar Zoë ALLT du behöver veta inför 21-dagars processen.

Så här går det till

Intention

– Sätt gärna en intention för hela 21-dagarsprocessen, innan du startar.
– Den kan vara allmän, eller mera detaljerad.
– Uppnås din intention innan processen är slut, kan du sätta en ny.
– Anledningen till detta är att det är bra att du är deltagande i processen.

Hjärtmeditationen

– Gör gärna Hjärtmeditationen varje dag och under hela processen.

– Du hittar Hjärtmeditationen (kort version) på din kurssidan.

 

Kosten

– Trappa gärna ner på kaffe, socker, alkohol, kött, tobak osv.

– Ta ej emot healingen om du är under påverkan av alkohol eller andra droger.

Vid healingen

– Du bestämmer själv när du vill börja 21-dagars healingen.

– Du tar emot varje dag när du så önskar, på dagen eller på natten när du sover

– Varje healing session varar ca 1 timme, men avsätt gärna ytterligare ca 30 minuter efteråt för att kunna komma tillbaka i lugn och ro, och för reflektion.
– Du kan ta emot vid olika tidpunkter de olika dagarna. Men, låt det gärna gå lång tid emellan sessionerna, så att energierna får jobba så lång tid som möjligt emellan.
– Du behöver inte meddela oss vilken tid eller dag du väljer att ta emot och börja healingen.
– Försök göra alla sessionerna i följd, men missar du någon dag, återupptar du healingen där du är och skjuter bara fram processen. Men, gör inte många uppehåll. Det stör processen.
– Stäng av mobilen, WiFi, TV, etc, så att du kan vara helt ostörd under sessionen.
– Lägg dig ner bekvämt.
– Ha gärna en filt till hands, du kan börja frysa, speciellt vid reningen.
– Sedan öppnar du bara upp dig och tar emot. Du behöver inte säga eller göra något speciellt innan.
– Ha lugn och skön musik, om det känns bra för dig. Annars helt tyst.
– Tips på musik: Christopher Lloyd Clarke “Adrift”, “Ascension” eller annan musik av samme kompositör. Valsång, t ex Whale Song, Whale Sound. Finns att ladda ner på Spotify.

Ditt healingteam

– Du har ditt eget Healing team som jobbar med dig under dessa 21 dagar.

– Healingteamet kommer från olika högre sfärer för att assistera och de består av healingmästare, änglar och ljusentiteter från andra civilisationer.

Efter healingen

– Drick mera vatten än vanligt, speciellt under reningsdagarna.
– Se till att vila mer än vanligt, så att energin får bra förutsättningar att jobba igenom dig.
– Avsett gärna tid för reflektion emellan sessionerna – anteckna t.ex. vad som kommit upp under sessionerna (om du minns) och vad som sker i dig emellan sessionerna. Anledningen är att det kan komma upp en del som behöver bearbetas, som legat begravt i dig, och som nu vill göra sig hörd. Du kan även få fin vägledning, om ditt nästa steg i livet, etc.

Dela med dig

– Önskar du dela med dig av din resa går det bra att maila till info@zoeland.se och någon i Zoë teamet kommer att svara i mån av tid. Vi har inte alltid tid att svara så långt, men det är fint för oss att följa med dig under resans gång.
– Har du allmänna frågor angående healingen kan du även maila dessa. Dock har Zoë inte möjlighet att ge någon privat medial vägledning av det som händer för dig under din process.
 OBS! Dina frågor och reflektioner kommer att tas upp i den live-sända Återkopplingarna varje vecka. Inga namn nämns där. Vill du inte att ditt brev läses upp, meddela oss.

Övrigt

– Det är viktigt att du har en positiv inställning till att detta fungerar, för att det ska fungera.

Dementi

– Enligt Svensk lag får inte Zoë ge några garantier avseende specifikt läkande. 21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionerna. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Frågor & Svar

Hur fungerar healingen?

– Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? var du får all information om hur detta går till.

– Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healing.

Hur jobbar Zoë under distanshealingen?

– Vi är alla energier och sammankopplade via ett universalt energinätverk och Zoë överför energier via detta nätverk. Hon kopplar upp sig på alla samtidigt och jobbar parallellt genom att splitta hennes medvetande så att hon jobbar multidimensionellt på varje person. På det sättet blir healingen individuellt anpassad.

– Det tillsätts en hel grupp eller stab av guider och entiteter till varje person som är med i healingen som jobbar på just ditt behov.

– Du har alltså ett helt team (din huvudguide, änglar, mästare, entiteter från andra civilisationer, etc) runt omkring dig som jobbar tillsammans med dig och för ditt högsta bästa.

– Det är mycket Kristusenergi som kommer igenom då Zoë jobbar. Andra energier som kommer igenom är lugnande, stärkande, renande, balanserande, jordande och hon arbetar ofta med den ovillkorliga kärleksenergin och uppgraderingsfrekvenser.

Hur öppnar jag upp mig?

– Föreställ dig att du kramar någon.

– På Toolbox 3 skivan av Be an Attractive Magnet™ finns en vägledd meditation som kan hjälpa dig att öppna upp.

Vad kan jag uppleva?

– Under sessionerna kan du känna kyla, värme, pirr, stickningar, vibrationer, hur energierna sveper igenom kroppen, etc.

– Du kan få ryckningar i kroppen, svettningar, frossa, ögonen kan fladdra, hjärtklappning och många sväljningar.

– Du kan uppleva både lättare smärta och välbehag.

– Du kan se färger, få upp andra bilder (som kan vara vägledande), känna dig yr och illamående.

– Du kan börja skratta, gråta osv. Låt det som sker få ske, gör inte motstånd.
– En del känner väldigt mycket, medans några inte känner så mycket alls eller inget alls. Healingen fungerar ändå.
– Efteråt är det vanligt att känna sig lättare, gladare, mera vibrerande osv. Smärtor, skador och sjukdomar kan läka ut. Det kan även komma upp en del gamla känslor, trauman, smärtor, etc, som behöver bearbetas och tas om hand.

– Du kan även bli väldigt trött och detoxsymptom är vanliga. Var bara med det som är.

Kan jag ta emot på natten?

– Ja, healingen fungerar även om du tar emot på natten när du sover. Men gör gärna några extra övningar under dagen. Men det väljer du helt själv. Healingen är lika stark och verkande oavsett när du tar emot den.

När skall jag inte ta emot healing?

– Ta ej emot healingen om du är under påverkan av alkohol eller andra droger.

Kan jag ta ett uppehåll?

– Det bästa är om du gör hela processen på alla 21 dagar utan uppehåll.

– Men skulle du glömma någon dag eller behöva göra uppehåll pga andra åtaganden, resor eller dyl. så går det bra.

– Men gör inte många uppehåll, då det stör processen.

Vad är mitt ansvar i healingsprocessen?

– Det egna ansvaret och din delaktighet i healingen är en mycket viktigt del i din läkning och det ger otroliga möjligheter till läkande om du själv är mera aktiv i din process.

– Du själv har ansvar för din egen hälsa och eget läkande medans Zoë hjälper så gott hon kan med dina problem. Zoë ger inte några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionerna. Zoë avråder dig att sluta med eventuella medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

– Du har här möjligheten att förändra dig själv och din hälsosituation!

– Ha aldrig förväntningar av en healing session utan du kan ha intentioner vad du vill ska ske men ta i beaktande att andra saker kan hända under läkningsprocessen som du inte förväntat dig.

– Det är väldigt individuellt vad man behöver och vad man ska få ut av processen. Du kan känna dig sämre till en början för att sen bli bättre. Vissa läker momentant medans några kan bli sämre. Om man blir sämre kan det vara detoxningssymptom eller att kroppen vill uppmärksamma dig på din sjukdom, åkomma, skada eller problem och lära dig förstå varför du har den, dvs. din läxa, t.ex. vad orsaken var för din skada när den hände? Vad vill detta säga dig? Det finns alltid en anledning till varför något sker så som att du skall varva ner, älska dig själv, inte vara ett offer, prioritera dig själv, själsliga kontrakt, etc.

– Allt går att återställa. Ge inte upp!

Skall jag sluta ta mina mediciner?

– Nej, fortsätt ta dina mediciner så som din läkare har ordinerat.

– Känner du att du vill sluta med vissa mediciner prata med din läkare vad som passar dig bäst.

– Om du ändå vill avsluta viss medicinering gör du det på ditt eget ansvar.

Nordic Light Healing™

Detta är Zoës ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer mm.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing™ för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia mm mm.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Läs mer om Nordic Light Healing™ HÄR eller se videon brevid där berättar Zoë om sin form Nordic Light Healing™, om healing som alternativ metod och vad som är möjligt.

”Tack så oändligt mycket för denna 21-dagars. Jag kan inte uttrycka i ord allt jag upplevt och den människa jag blivit och den insikt jag fått. Vilken resa jag gjort tillsammans med er och alla andra i gruppen.”

Christina Uddfeldt, Stockholm

”Tack från hjärtat och från hela min varelse för den underbara healing- och kärleksenergi jag fått ta emot under alla 21 dagarna! Helt otroligt! Så mycket har hänt – på alla nivåer! Det har varit en upplevelse som man bara kunnat drömma om. Alla sessionerna har varit en upplevelse –  för den fysiska kroppen, den mentala och den andliga delen!

Jag är gladare, kan röra mej mycket lättare och har blivit av med den värk som jag haft under längre tid pga artros. Men framför allt så har jag fått hjälp med att öppna mitt hjärta! När jag fokuserar inåt så får jag uppleva samma kärlekskänsla som jag fick ta emot under sessionerna med villkorslös kärlek och självkärlek! Är såå lycklig för allt detta…”

Ulla Jansson, Karlstad

”Det är första gången jag har kommit i kontakt med din healing och jag har aldrig tidigare upplevt så starka energier. Det var en helt galen berg- och dalbana och jag uppskattade varenda minut. Stort tack!”

Kerstin Wagner, Karlshamn

”Stort tack för denna omgång 21-dagars som har fått mig att landa i min kropp. Och känslan i mitt hjärta. Wow! Ja, hur ska jag förklara det. Det känns som att jag har en direkt uppkoppling till Universum. Till Alltet. Till Kärleken. Det känns så STORT att jag blir överväldigad. Och ödmjuk. Jag får tårar i ögonen av tacksamhet för SOM jag har jobbat med att bli fri från allt trauma i mitt cellminne.”

Susanne Larsson, Åre

”Under första 21-dagars blossade min reumatiska värk upp och höll i sig tills jag var med på min andra 21-dagars. Efter den omgången försvann värken och den är fortfarande borta. Superskönt!

Stort tack till dig Zoë. Du har fått min resa att börja rulla. Ser fram emot nästa 21-dagars.”

Åsa Eriksson, Alunda

Du bokar in dig här

21-dagars healing april 2024

1500kr t.o.m. 3 april

(ordinarie 2500kr)

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!