facebook

En transformerande resa på 21 dagar

Ny omgång senare i höst!

Vill du göra 21-dagars healingen nu?

Kika på de tidigare omgångarna HÄR och välj vilken du vill göra idag!

Häng med på den återkommande succén – 21-dagars healingen med Zoë!

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë jobbar i huvudsak med rening, stärkning, balansering och uppgradering av ditt energisystem med hjälp av höga frekvenser.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt osv.

Önskar du storstäda i ditt inre, få assistans att stärka din fysiska hälsa, rensa gammal karma och framförallt kliva upp i frekvensnivå, så är du välkommen att ta del av denna omvälvande pånyttfödelse.

Välkommen till ditt nya du 2019!

Margareta Ljung -bild

“Jag är så tacksam för 21-dagars healingen och har njutit av hela processen och längtat efter healingtimmen på kvällarna. Min fot värker alltid på morgnarna en stund men kände nu ingen värk alls! Den var borta. Foten kändes mjukare. Jag har aldrig upplevt något liknande i hela mitt liv. Är så tacksam.Vilket fantastiskt arbete du har gjort Zoe!”

Margareta Ljung, Göteborg

Annica Skogsberg -bild

“Idag gick det som vågor genom hela kroppen, som att vara i en båt som guppar på havet och samtidigt få massage. Helt underbart. Tack mitt team, tack Zoe och tack mig själv från hela mitt hjärta och själ.”

Annica Skogsberg, Mariestad

Gabriella Morlin -bild

“Tack för en fantastisk och underbar 21 dagars healing! Det här var en mycket viktigt uppgradering av mitt energisystem i denna tiden! Så tusen Tack Zoë!”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

Diana Ekström -bild

“Tusen tusen tack Zoë för det jobb du gör för allas vårt bästa️. Tack mitt team, tack alla ”medresenärer” på denna healing. Allt gott till er alla.”

Diana Ekström, Stockholm

Henny Andersson -bild

“Tack för en fantastisk 21 dagars resa och för att jag har fått insikten om att allt som sker, sker för det allra högsta bästa. Tack för det fantastiska jobb du gör, mycket kärlek och massor av tacksamhet.”

Henny Andersson, Hässleholm

Kerstin

“Jag vill tacka Dig för dessa veckor. Har verkligen känt att det hänt en hel del inom mig, rört upp gamla känslor. Men som avklingat snabbt. Nu efter 3:e veckan mår jag bättre än jag gjort på länge och kan sova betydligt bättre, otroligt.”

Kerstin, Solna

Paula

“Tusen tack för dessa otroliga veckor! Den andra dagen, med överföring av för Kristus-energin, hade en sån enorm stark energi som jag aldrig känt tidigare. Jag sov 3 timmar efteråt. På kuppen så har jag även kunnat sluta med kaffe som jag inte mådde så bra av. Stor kram till dig och alla dina jobbarkompisar i himmelriket.”

Paula Emanuelsson, Stora Höga

Pia

“Tack från hela mitt hjärta för att jag fått vara med på denna underbara, omtumlande resa. Jag har fått en sån inre tacksamhet till mig själv och respekt för mina val i livet och en enorm inre kärlek och ljus. Känns som mina manifestationer går fortare och lättare!”

Pia, Skövde

Birgitta

“Tack för 21 helt underbara dygn! När sista dagen var inne kände jag saknad för att “det var över” och bestämde mig för att fråga dej om vi kunde få en ny 21-dagars healing någon gång under hösten – och visst blev det så. Ser fram emot September!”

Birgitta Engdahl, Kristianstad

Niclas

“Tack för all healing och enorma energier!
Häftigaste var ovillkorlig kärlek-dagen med Maria Magdalena och att jag hörde din röst. Amazing!”

Niclas, Fellingsbro

Monica

“Jag vill först tacka  så JÄTTE mycket för fantastiska 3 veckor! Jag har blivit så tagen av denna energi så jag vill lära mer!!! Jag vill gärna gå en kurs hos dig så fort som möjligt!”

Monica Svanberg, Hjältevad

Lotta

“Mitt begär efter godis sötsaker har försvunnit, begäret är borta och jag kan gå in i en affär utan att vilja ha chips choklad. För mig är det helt enormt att inte vara slav under sockret längre. Jag känner mig annorlunda i kroppen och det har försvunnit några kilo. Jag har fått en smalare kropp och jag känner mig lättare, det är underbart! Jag jobbar på en tarotlinje och jag har märkt en utveckling att jag tar emot mer detaljerad information från högre frekvenser. Jag kunde inte vara nöjdare än så här  Tack, tack Tack underbara fina du!”

Lotta Kaliff, Kumla

Susanne

“Vill tacka så enormt mycket för den här resan. Det känns som att jag aldrig vill att det ska ta slut, så underbart är det att känna det här lugnet tryggheten och kärleken som jag känt den här tiden. Det har varit jobbiga saker som kommit upp också men det har känts som om jag fått läka mycket och det ville och behövde jag.”

Susanne Jonsson, Stockholm

Irja

“Varm tack för 21 dagars healing!❤
Det har varit mycket olika saker som kommit upp. Väldigt mycket motgångar ena dan o nästa dag hur lätt som helst. Så jag har bara sagt ja till det som kommit o gått. Jag har varit i hjärtats heliga rum, så mycket så möjlig . Och Haft kontakt med min andliga guide. Tack för att du jobbar med det du gör.”

Irja Paasila, Riala

Solveig

“Stort Tack Zoë för dessa fantastiska och starkt omtumlande veckor! Är så tacksam för denna 21-dagars healing, känns som en ny start i livet.”

Solveig Olars

Anonym

“Jag måste få tacka för en fantastisk healing. Jag har lagt av med godis sen jag började på healingen. Jag har varit en godisråtta. Men tack vare din healing så kunde jag sluta äta godis. Jag är så tacksam för det. Jag mår otroligt bra och känner verkligen att jag är i min kraft.”

Anonym, Helsingborg

Monica S

“Tack för 21-dagars healingen. Jag är nästan 80 år och har lite krämpor,men jag blev av med yrseln och tror att jag fick 1 lagad hjärtklaff och förbättrad bukspottkörtel.”

Monica Samuelsson, Farsta

Maivor

“Vill tacka så hjärtligt för allt du gör och gjort under dessa veckor! Jag upplever dig som klar, tydlig och varm. Mycket ödmjuk, realistisk och uppmuntrande på ett förtroendeingivande sätt. Sånt uppskattar jag. Meditationen vi hade i grupp som avslutning, var för mig stark energimässigt och mycket vacker!”

 

Maivor Stigengreen, Markaryd

Sara

“Jag är så enormt tacksam över allt du gör och för att du delar med dig av dig och ditt ljus! Jag känner att jag påbörjat en resa inåt och det har jag dig att tacka för!”

 

Sara, Stockholm

Susanne Larsson

Wow! Tusen tack Zoë för denna vackra, och uppvaknande healing. Nu känner jag att livet börjar återvända.” 

Susanne Larsson, Stockholm

Senaste omgång av 21-dagars Healingen!

1 april 2019

 

Tema: Djup Själkärlek

Zoë presenterar vårens omgång av 21-dagars.

Se introduktionen här och ta del av en kort healingsession där du får träffa ditt healingteam!

Specialerbjudande!

1500kr för alla dagarna

(ord pris 2500kr, värde 21 000kr)

 

 Ny omgång startar senare i höst!

Boka-tidigt-rabatt

Därefter går priset upp till 2500kr.

OBS! Din betalning ska vara inne senast 2019 för att få ta del av erbjudandet.

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Temat för vårens omgång – April 2019

– Djup Självkärlek

 

Generellt arbetar healingen med rening, stärkning, balansering och uppgradering med hjälp av höga frekvenser.

Denna gång kommer du att djupdyka in i kärleken till dig själv. Självkärlek är nyckeln till upplevelsen av det Gudomliga i din fysiska kropp. Vi renar bort det som hindrar dig från att älska dig själv genom olika operationer. Du tar kontakt med och integrerar ditt Gudomliga ursprung av ovillkorlig kärlek. Du tillåter alla dina celler att lysa av denna läkande kärlekskraft i dig.

Denna omgång blir troligtvis mjukare och lugnare än tidigare processer.

 

SCHEMA

med start måndag 1 april 2019 

Varje dag har ett tema då Zoë och healingteamet arbetar med olika healingaspekter.

 

Dag 1: Förberedelser inför processen. Öppnar upp och tar bort barriärer för att nå in i energisystemet. Förberedande inställningar och balansering.

Dag 2: Förberedelser inför processen. Öppnar upp ännu djupare. Kanalerna in till cellerna breddas och öppnas.

Dag 3: Balansering och kalibrering. Lugnar ner systemet för att nå djupare.

Dag 4: Sjunk in i djup tillit

Dag 5: Operation – emotionella minnen detta livet

Dag 6: Operation – emotionella minnen andra inkarnationer

Dag 7: Rensa bland Själsliga kontrakt

Dag 8: Neutralisera negativa tankeformer

Dag 9: Kontakt med Ditt Gudomliga ursprung

Dag 10: Djup kontakt med din inre Gudomliga kärna

Dag 11: Överbrygga separationen

Dag 12: Tillåtelsen – välkomna in kärleken i dig

Dag 13: Den ovillkorliga kärleken kommer in i och fyller cellerna

Dag 14: Tillåtelsen att bli älskad

Dag 15: Älska din fysiska kropp

Dag 16: Älska dina tillkortakommanden

Dag 17: Älska dina gåvor och talanger

Dag 18: Se kärleken i allt och alla

Dag 19: Du är oändligt älskad. Du är värd det allra bästa.

Dag 20: Din nya Självkärleksmall befästs

Dag 21: Fira – att vara Kärlek

 

OBS! Schemat kan komma att ändras om Zoë får andra direktiv före och under processen.

Aktivt deltagande

 

Under dessa 21-dagar kan du själv vara mycket aktiv i processen om du önskar. Anteckna gärna ner och skapa medvetenhet om dig själv och din resa under programmets gång.

1.    Hjärtmeditationen varje morgon. Du skapar kontakt med din kropp.

2.    Upprepa mantrat nedan mellan sessionerna, gärna morgon och kväll, några gånger per gång:

”Jag är älskad. Jag har alltid varit älskad. Jag kommer alltid att vara älskad.”

3.    Uppmärksamma dina reaktioner, tankar, känslor, bilder och minnen som dyker upp. För in mera kärlek till dessa och din inre kritiker.

4.    TidsresaGe extra mycket kärlek till dig själv för de jobbiga händelser/situationer som varit/är i ditt liv. Sitt med detta i tex meditation. Du gjorde ditt allra bästa. Finns där ev skuld eller skam som du kan ge extra kärlek till?

5.    TillkortakommandenGe extra mycket kärlek till dina ”mindre bra” sidor. Sitt med detta i tex meditation.

6.    Gåvor och talangerSkriv ner och fira dina gåvor, talanger och bra sidor. Sitt med detta i tex meditation.

Rekommenderade meditationer och kristaller

Om du önskar kan du arbeta mera aktivt med hjälp av de rekommenderade guidade meditationerna och kristallerna under processen, men det är inget måste.

Du lyssnar på meditationerna utanför healingsessionerna som ett komplement. Du kan använda kristallerna under healingsessionerna speciellt på de märkta dagarna. Rekommendationerna kan komma att uppdateras strax före och under processen.

De rekommenderade meditationerna och kristaller för denna omgång är:

 

* Hjärtmeditationen – Viktig! – Ingår i programmet. Gör Hjärtmeditationen varje dag (helst på morgonen)

* Rensa dina blockeringar – Toolbox 1

Använd under Dag 5-8

Beställ HÄR>>

* Bada i Självkärlek –           Toolbox 2 

Använd under Dag 9-21

Beställ HÄR>>

* Släpp taget i total tillit – Toolbox 3

Använd under Dag 1-4

Beställ HÄR>>

* Be an Attractive Magnet™ för Kärlek – Spår 2

Använd under Dag 9-21

– Beställ HÄR>>

Rosenkvartshjärta (programmerat med ovillkorlig kärlek)

Kan användas under alla dagar

– Beställ HÄR>>

Rosenkvartshänge (programmerat med ovillkorlig kärlek)

Kan användas under alla dagar

– Beställ HÄR>>

Nytt för vårens omgång!  21-dagars Kids

Barn 9-12 år  – Gratis

Unga 13-18 år – 50% Rabatt

 

Denna omgång välkomnar vi även in barnen att vara med i processen. Världen är orolig och det påverkar barnen mycket. Att älska sig själv i en värld som säger att vi inte duger är inte lätt. Ju tidigare vi kan föra in kärleken till oss själva desto bättre.

Alla barn från 9-12 år är välkomna att vara med helt Gratis och barnen/ungdomarna mellan 13-18 år får 50% rabatt.

Observera att Zoë ej får behandla barn mellan 0-8 år (enligt svensk lag), men det går givetvis bra att barnen ligger bredvid dig när du tar emot healingen.

* Om du bokar för ett barn: viktigt att du frågar barnet innan om hen vill vara med och ta emot healingen!

*Om du som bokar är 13-18 år: du måste boka i målsmans sällskap, dvs  en vuxen bokar in sig och går 21-dagars healingen tillsammans med dig

OBS! Programmet måste ske i målsmans sällskap dvs en vuxen gör 21-dagars healingen tillsammans med barnet/ungdomen.

Ditt barn får gärna ligga bredvid dig och ta emot healingen samtidigt med dig under dagen eller natten, men det är inget måste.

Återkopplingvideos för 21-dagars healingen april 2019

Efter varje healing vecka återkopplar Zoë med en live sändningen på Zoom och Facebook. Zoë går igenom veckan som varit och vad hon och healingteamet jobbat med. Hon svarar på era frågor och läser upp brev som kommit in.

Videon läggs upp nedan vartefter. Den mejlas även till alla deltagarna.

Återkoppling efter Vecka 1

-måndag 8 april 2019

Återkoppling efter Vecka 2

-måndag 15 april 2019

Återkoppling efter Vecka 3

-tisdag 23 april 2019

21-dagars healingen – hur går det till?

Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten.

Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot.

Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver.

Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig.

I denna video berättar Zoë ALLT du behöver veta inför 21-dagars processen.

Så här går det till

Intention

– Sätt gärna en intention för hela 21-dagarsprocessen, innan du startar.
– Den kan vara allmän, eller mera detaljerad.
– Uppnås din intention innan processen är slut, kan du sätta en ny.
– Anledningen till detta är att det är bra att du är deltagande i processen.

Hjärtmeditationen

– Gör gärna Hjärtmeditationen varje dag och under hela processen.

– Klicka på länken nedan för att lyssna på Hjärtmeditationen (kort version) och skriv in lösenordet.

– https://zoeland.se/gava-fran-zoe/

– Lösen: Gåva

Kosten

– Trappa gärna ner på kaffe, socker, alkohol, kött, tobak osv.

– Ta ej emot healingen om du är under påverkan av alkohol eller andra droger.

Vid healingen

– Du bestämmer själv när du vill börja 21-dagars healingen.

– Du tar emot varje dag när du så önskar, på dagen eller på natten när du sover

– Varje healing session varar ca 1 timme, men avsätt gärna ytterligare ca 30 minuter efteråt för att kunna komma tillbaka i lugn och ro, och för reflektion.
– Du kan ta emot vid olika tidpunkter de olika dagarna. Men, låt det gärna gå lång tid emellan sessionerna, så att energierna får jobba så lång tid som möjligt emellan.
– Du behöver inte meddela oss vilken tid eller dag du väljer att ta emot och börja healingen.
– Försök göra alla sessionerna i följd, men missar du någon dag, återupptar du healingen där du är och skjuter bara fram processen. Men, gör inte många uppehåll. Det stör processen.
– Stäng av mobilen, WiFi, TV, etc, så att du kan vara helt ostörd under sessionen.
– Lägg dig ner bekvämt.
– Ha gärna en filt till hands, du kan börja frysa, speciellt vid reningen.
– Sedan öppnar du bara upp dig och tar emot. Du behöver inte säga eller göra något speciellt innan.
– Ha lugn och skön musik, om det känns bra för dig. Annars helt tyst.
– Tips på musik: Christopher Lloyd Clarke “Adrift”, “Ascension” eller annan musik av samme kompositör. Valsång, t ex Whale Song, Whale Sound. Finns att ladda ner på Spotify.

Ditt healingteam

– Du har ditt eget Healing team som jobbar med dig under dessa 21 dagar.

– Healingteamet kommer från olika högre sfärer för att assistera och de består av healingmästare, änglar och ljusentiteter från andra civilisationer.

Efter healingen

– Drick mera vatten än vanligt, speciellt under reningsdagarna.
– Se till att vila mer än vanligt, så att energin får bra förutsättningar att jobba igenom dig.
– Avsett gärna tid för reflektion emellan sessionerna – anteckna t.ex. vad som kommit upp under sessionerna (om du minns) och vad som sker i dig emellan sessionerna. Anledningen är att det kan komma upp en del som behöver bearbetas, som legat begravt i dig, och som nu vill göra sig hörd. Du kan även få fin vägledning, om ditt nästa steg i livet, etc.

Dela med dig

– Önskar du dela med dig av din resa går det bra att maila till info@zoeland.se och någon i Zoë teamet kommer att svara i mån av tid. Vi har inte alltid tid att svara så långt, men det är fint för oss att följa med dig under resans gång.
– Har du allmänna frågor angående healingen kan du även maila dessa. Dock har Zoë inte möjlighet att ge någon privat medial vägledning av det som händer för dig under din process.
 OBS! Dina frågor och reflektioner kommer att tas upp i den live-sända Återkopplingarna varje vecka. Inga namn nämns där. Vill du inte att ditt brev läses upp, meddela oss.

Övrigt

– Det är viktigt att du har en positiv inställning till att detta fungerar, för att det ska fungera.

Dementi

– Enligt Svensk lag får inte Zoë ge några garantier avseende specifikt läkande. 21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionerna. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Frågor & Svar

Hur fungerar healingen?

– Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? var du får all information om hur detta går till.

– Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healing.

Hur jobbar Zoë under distanshealingen?

– Vi är alla energier och sammankopplade via ett universalt energinätverk och Zoë överför energier via detta nätverk. Hon kopplar upp sig på alla samtidigt och jobbar parallellt genom att splitta hennes medvetande så att hon jobbar multidimensionellt på varje person. På det sättet blir healingen individuellt anpassad.

– Det tillsätts en hel grupp eller stab av guider och entiteter till varje person som är med i healingen som jobbar på just ditt behov.

– Du har alltså ett helt team (din huvudguide, änglar, mästare, entiteter från andra civilisationer, etc) runt omkring dig som jobbar tillsammans med dig och för ditt högsta bästa.

– Det är mycket Kristusenergi som kommer igenom då Zoë jobbar. Andra energier som kommer igenom är lugnande, stärkande, renande, balanserande, jordande och hon arbetar ofta med den ovillkorliga kärleksenergin och uppgraderingsfrekvenser.

Hur öppnar jag upp mig?

– Föreställ dig att du kramar någon.

– På Toolbox 3 skivan av Be an Attractive Magnet™ finns en vägledd meditation som kan hjälpa dig att öppna upp.

Vad kan jag uppleva?

– Under sessionerna kan du känna kyla, värme, pirr, stickningar, vibrationer, hur energierna sveper igenom kroppen, etc.

– Du kan få ryckningar i kroppen, svettningar, frossa, ögonen kan fladdra, hjärtklappning och många sväljningar.

– Du kan uppleva både lättare smärta och välbehag.

– Du kan se färger, få upp andra bilder (som kan vara vägledande), känna dig yr och illamående.

– Du kan börja skratta, gråta osv. Låt det som sker få ske, gör inte motstånd.
– En del känner väldigt mycket, medans några inte känner så mycket alls eller inget alls. Healingen fungerar ändå.
– Efteråt är det vanligt att känna sig lättare, gladare, mera vibrerande osv. Smärtor, skador och sjukdomar kan läka ut. Det kan även komma upp en del gamla känslor, trauman, smärtor, etc, som behöver bearbetas och tas om hand.

– Du kan även bli väldigt trött och detoxsymptom är vanliga. Var bara med det som är.

Kan jag ta emot på natten?

– Ja, healingen fungerar även om du tar emot på natten när du sover. Men gör gärna några extra övningar under dagen. Men det väljer du helt själv. Healingen är lika stark och verkande oavsett när du tar emot den.

När skall jag inte ta emot healing?

– Ta ej emot healingen om du är under påverkan av alkohol eller andra droger.

Kan jag ta ett uppehåll?

– Det bästa är om du gör hela processen på alla 21 dagar utan uppehåll.

– Men skulle du glömma någon dag eller behöva göra uppehåll pga andra åtaganden, resor eller dyl. så går det bra.

– Men gör inte många uppehåll, då det stör processen.

Vad är mitt ansvar i healingsprocessen?

– Det egna ansvaret och din delaktighet i healingen är en mycket viktigt del i din läkning och det ger otroliga möjligheter till läkande om du själv är mera aktiv i din process.

– Du själv har ansvar för din egen hälsa och eget läkande medans Zoë hjälper så gott hon kan med dina problem. Zoë ger inte några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionerna. Zoë avråder dig att sluta med eventuella medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

– Du har här möjligheten att förändra dig själv och din hälsosituation!

– Ha aldrig förväntningar av en healing session utan du kan ha intentioner vad du vill ska ske men ta i beaktande att andra saker kan hända under läkningsprocessen som du inte förväntat dig.

– Det är väldigt individuellt vad man behöver och vad man ska få ut av processen. Du kan känna dig sämre till en början för att sen bli bättre. Vissa läker momentant medans några kan bli sämre. Om man blir sämre kan det vara detoxningssymptom eller att kroppen vill uppmärksamma dig på din sjukdom, åkomma, skada eller problem och lära dig förstå varför du har den, dvs. din läxa, t.ex. vad orsaken var för din skada när den hände? Vad vill detta säga dig? Det finns alltid en anledning till varför något sker så som att du skall varva ner, älska dig själv, inte vara ett offer, prioritera dig själv, själsliga kontrakt, etc.

– Allt går att återställa. Ge inte upp!

Skall jag sluta ta min mediciner?

– Nej, fortsätt ta dina mediciner så som din läkare har ordinerat.

– Känner du att du vill sluta med vissa mediciner prata med din läkare vad som passar dig bäst.

– Om du ändå vill avsluta viss medicinering gör du det på ditt eget ansvar.

Nordic Light Healing™

Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer mm.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing™ för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia mm mm.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Läs mer om Nordic Light Healing™ HÄR eller se videon brevid där berättar Zoë om sin form Nordic Light Healing™, om healing som alternativ metod och vad som är möjligt.

“Tack från hjärtat och från hela min varelse för den underbara healing- och kärleksenergi jag fått ta emot under alla 21 dagarna! Helt otroligt! Så mycket har hänt – på alla nivåer! Det har varit en upplevelse som man bara kunnat drömma om. Alla sessionerna har varit en upplevelse –  för den fysiska kroppen, den mentala och den andliga delen!

Jag är gladare, kan röra mej mycket lättare och har blivit av med den värk som jag haft under längre tid pga artros. Men framför allt så har jag fått hjälp med att öppna mitt hjärta! När jag fokuserar inåt så får jag uppleva samma kärlekskänsla som jag fick ta emot under sessionerna med villkorslös kärlek och självkärlek! Är såå lycklig för allt detta…”

Ulla Jansson, Karlstad

“Det är första gången jag har kommit i kontakt med din healing och jag har aldrig tidigare upplevt så starka energier.

Det var en helt galen berg- och dalbana och jag uppskattade varenda minut. Stort tack!”

Kerstin Wagner, Karlshamn

“Stort tack för denna omgång 21-dagars som har fått mig att landa i min kropp. Och känslan i mitt hjärta. Wow! Ja, hur ska jag förklara det. Det känns som att jag har en direkt uppkoppling till Universum. Till Alltet. Till Kärleken. Det känns så STORT att jag blir överväldigad. Och ödmjuk. Jag får tårar i ögonen av tacksamhet för SOM jag har jobbat med att bli fri från allt trauma i mitt cellminne.”

Susanne Larsson, Åre

“Under första 21-dagars blossade min reumatiska värk upp och höll i sig tills jag var med på min andra 21-dagars. Efter den omgången försvann värken och den är fortfarande borta. Superskönt!

Stort tack till dig Zoë. Du har fått min resa att börja rulla. Ser fram emot nästa 21-dagars.”

Åsa Eriksson, Alunda

Du bokar in dig här

Erbjudandet går ut om...

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoë's Hjärtmeditation gratis!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!