facebook

Programmerade Kristaller

Zoë har programmerat kristaller enligt den teknik som hon använde på Atlantis, Atlantiean Crystal Technology™. Det är inte det samma som att ”ladda” en kristall, utan det är en mycket mera avancerad teknik. 

5-33 Kristallsmycke

Zoë har programmerat in ”The Golden Frequency”, dvs 5-dimensionellt Kristusljus (33) i bergskristallsmycket. Kristallen är tänkta att stödja bäraren i att kunna hålla ljuset stadigt, både för sin egen skull och för uppstigningen av jorden. Detta så att alla ljusarbetare kan hjälpas åt att hålla ljuset i ett gemensamt nätverk.

The Golden Frequency innehåller en stor mängd nya koder som ska in i vårat DNA under Uppstigningsprocessen. Så, genom att ta del av den energin sker en ”aktivering” av ditt DNA, eller snarare en uppgradering av ditt DNA

Läs mer...

Kristallerna har noggrant renats, laddats i fullmånen och även i solljuset. Sedan har en virvel av ”The Golden Frequency”-energin individuellt programmerats in i varje kristall (i mittendelen av kristallsmycket). Zoë har programmerat in energin som en sk öppen förankrad mapp, så att energin stannar kvar. En uppkoppling samt nedkoppling är skapad genom hela kristallen, så att innehavaren ständigt kan koppla in sig på nya energier.

I kristallsmycket representerar den runda kulan på toppen jorden, mittenkristallen bärarens kropp och spetsen Universum, och den pekar även mot innehavaren, och således dennes bidrag till uppstigningen.

Du kommer att få det stöd som du behöver för omprogrammering av din kropp, i och med att energin arbetar med dig och dina energier. Allt för att ställa om dig till en högre och ljusare frekvens.

Läs mera om The Golden Frequency HÄR.

Clear Connecting Crystal

Bergkristallen är programmerad enligt Atlantean Crystal Technology™, med en klar och stark ljusstråle för att underlätta en tydlig kontakt med högre sfärer, som t ex med din andliga guide, änglar, mästare, andra civilisationer etc. Du håller i kristallen i handen och din kanal uppåt förstärks.

Du använder kristallen genom att hålla den i handen/händerna när du exempelvis mediterar och du föreställer dig att du kopplar upp dig till din andliga guide eller andra i de högre sfärerna. Din intention avgör med vem/vad du kommer i kontakt med.

Programmeringen och kristallen i sig förstärker kontakten och gör det lättare för dig att hålla fokus i din kontakt.

Rosenkvarts – ovillkorlig kärlek

Rosenkvartsen är programmerad enligt Atlantean Crystal Technology™ med energin för ovillkorlig kärlek,

 

Citrin – överflöd

Citrinerna är programmerade enligt Atlantean Crystal Technology™ med energin för överflöd.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!