Återställning av Auratransformation (online video)

555kr

Till dig som önskar ta bort din Auratransformation, erbjuder nu Zoë ett omfattande Healingprogram, där du under en djupgående healingsession (via video) genomgår en permanent reversering (återställning).

Återställning av Auratransformation

Till dig som önskar ta bort din Auratransformation, erbjuder nu Zoë ett omfattande Healingprogram, där du under en djupgående healingsession (via video) genomgår en permanent reversering (återställning).

Anledningen till att Zoë erbjuder detta är att många vittnar om en väldigt negativ påverkan efter genomförd AT. Samtidigt som många också säger sig må bättre av den. Vi är alla olika och har olika livsresor, och upplever därav en AT på olika sätt.

Känn in vad som känns rätt för dig i det som Zoë förmedlar.

I introduktionen går Zoë igenom det hon har sett kan ha gått snett för de som mår dåligt av en AT. Lyssna på hela videon för att skapa dig en helhetsbild av vilka olika faktorer som spelar in. Zoë ger sitt perspektiv utifrån sina erfarenheter.

Zoë har full respekt för sina kollegor och deras arbete inom AT, och för de som valt att genomgå en AT. Intentionen är god, men för vissa har ATn inneburit allvarliga konsekvenser.

“Idag har ljuset återvänt till mitt hjärta, mitt sinne, mina chakran och min ryggrad, ja hela mitt väsen. Tack från djupet av mitt hjärta!”

Mona

”Under hela sessionen grät jag av glädje och tacksamhet och jag KÄNDE något. Tack Zoë, det känns som att jag fått en andra chans till livet, du/ni/vi har räddat livet på mig och jag är så oändligt tacksam. Tack, tack, tack!”

Linda

Stockholm

”Healingen var så vacker och det kändes så rätt att göra den. Du förmedlade stor trygghet och kraft i allt. Jag kände mig i goda händer.”

Ulla

”Jag känner mig glad och fri igen. Det är som om något tungt har lättat från min kropp. Mina krämpor i kroppen har minskat till att vara uthärdliga. Det känns som om en läkning av kropp och själ har börjat och att det dröjer inte länge innan jag är i min fulla kraft igen.”

Pia Nilsson

”Min upplevelse var BEFRIELSE… ingen sorg eller tvivel, kände mig såå hållen och fylld av kärlek och trygghet. Tror inte jag känt så starkt i en healing tidigare, så det var helt rätt av mig att välja bort den. Efteråt och fortfarande känner jag mig uppfylld av energi och livsglädje. Det ska bli spännande att se tiden an, jag upplever en väldigt positiv känsla just.”

Cecilia

Ditt Healingteam

Under reverseringen får du hjälp av Zoë och ett specialteam som består av Uppstigna mästare, ärkeänglar, änglar, healingmästare från andra civilisationer som t ex Sirius och Plejaderna.

Du är i trygga och goda händer!

Själva healingsessionen består av en djupgående och omfattande guidad healingmeditation där du deltar aktivt genom att svara på Zoës frågor under processens gång.

Detta ingår i Healingprogrammet (reverseringen)

Introduktionsvideo: Hur går det till? (Gratis)

  Video 1: Skriv nytt kontrakt (video + dokument)

  Du skriver ett nytt kontrakt med dig själv där du släpper alla bindningar, renar dig från mörka energier, hämtar hem alla delar av din själ osv.

  Video 2: Healingsessionen (video)

  Under healingsessionen guidar Zoë dig igenom 5 olika steg.

  • Steg 1: Stärk ditt inre Ljus som beskydd

  Ditt inre ljus förstärks och skapar ett bra beskydd.

  Koppla upp till det högsta bästa för din själ.

  Ditt team samlas runt dig inför processen och skapar en trygg och stabil grund. De ger dig ett starkt beskydd under processen.

  • Steg 2: Rensa bort

  Tar bort AT-initieringen

  Tar bort alla kontrakt för AT

  Tar bort koppling till mörkret

  Tar bort entiteter

  Tar bort negativa implantat/chip osv.

  Tar bort mörka portaler i hemmet och på andra platser

  Tar bort balanskroppen/höljet

  • Steg 3: Hämta hem

  Fälla ut energitrådar och koppla upp igen.

  Koppla tillbaka dig till din Själsuppgift.

  Koppla upp/in dig till Källan/Alltet.

  Hämta hem allt som är ditt, din själ, din själsuppgift.

  • Steg 4: Läkning

  Läkning och uppbyggnad av din aura.

  Tillbakabildande av chakran – de gamla och nya.

  Läka ev DNA påverkan.

  Stärka upp det inre ljuset.

  Få igång ljusflödet.

  Få igång flödet i alla chakran.

  Uppgradering – höjning av din frekvens.

  • Steg 5: Gör dig av med allt som har med AT att göra

  Det räcker att du gör processen en gång, men det går bra att göra om healingsessionen om du vill.

  Återkopplingsvideo

  Zoë ger feedback via en video (inspelad 16 juni 2021) där deltagarnas upplevelser läses upp och frågor och funderingar blir besvarade av Zoë.

  Frågor & Svar

  Kan Zoë hjälpa till och gå in och läsa av om jag behöver ta bort min Auratransformation?

  Zoë går inte in och läser av ditt energisystem utan det är viktigt att du själv känner in och tar ett beslut på egen hand. 

  Hur vet jag om jag behöver ta bort min Auratransformation? 

  Börja med att titta på introduktionsvideon och känn därefter in om du vill ta bort din auratransformation.  Du har din unika livsväg att gå och det är bara du som vet vad som är rätt för Dig. 

  Jag har hört att man inte kan återställa en Auratransformation, stämmer det?

  Nej det stämmer inte. Allt i universum är reversibelt och energi omformas och transformeras. Det är en universell lag att allting går att återställa. 

  Flera Frågor & Svar hittar du…

   >> HÄR!

  ”Tack underbara fina Zoë för denna healing och AT reversion. Jag kände så tydligt av energipåslaget, det darrade i min kropp. Jag känner en sådan befriande känsla, en känsla av att allt är möjligt.”

  Marie Lindell

  ”Jag är så glad att jag gjorde återställningen och att Zoë ville och kunde få till detta. Så tacksam. Nu känner jag mig fri till kropp och sinne, sovit som en stock på nätterna o livsgnistan är tillbaka. Känner sån tacksamhet till livet igen och kärlek till mig själv.”

  Irene

  Halmstad

  ”Jag är så tacksam för att du gav mig denna möjlighet. Så stark healing, kändes så rätt. Känns mycket lättare och friare nu. Ser fram emot en fortsatt underbar tillvaro med mitt nya jag. TACK!”

  Inger Andersson

  Linköping

  “Stort tack för reverseringen av AT:n. Första gången jag gjorde den var jag ganska rädd och kände därför att jag ville göra om den igen för att vara på den säkra sidan att jag släppte in tillräckligt djupt. Jag gjorde alltså den andra omgången idag och det var helt perfekt och över alla mina förväntningar. Nu när jag visste vad som väntade så kände jag mig helt trygg. Energierna var så starka och kärleksfulla.

  Det var så fina steg du hade gjort och när jag trodde att nu kan det inte komma mer magiska steg och energier så gjorde det det ändå. Jag var helt inpackad i kärlek och kände fullständig tillit i dessa starka energier. Stort tack för detta välgjorda och innerliga arbete för oss som behövde detta stöd.”

  Anneli

  ”Jag kände mig hemma och trygg under hela processen och jag kände allt i minsta detalj på cellnivå och då har jag varit som avstängd i flera år. Jag är så otroligt tacksam för att jag fick den här möjligheten och nu några dagar efter är det som en tyngd (jag inte visste att jag hade) har släppt och min aura känns större på något sätt. Jag känner att ett nytt flöde har fått ta plats. Tack för det! Tack fina fina du.”

  Jasmine Nunez Westler

  Göteborg

  ”Trots att jag inte visste om jag påverkats av min AT så kändes det rätt att göra en återställning. Processen blev kraftfull. Jag kände stark power i mig och det kändes så rätt. Jag upplever det som att jag nu efteråt har fått mera energi och att jag är tydligare i mina uttryck. Jag är nu, mera i min själ. Det känns riktigt bra!!! Tack!”

  Anja Starmi

  Stockholm

  Dementi

  Återställning av Auratransformation behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

  Om Zoë

  Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

  Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

  Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

  Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

  Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

  Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

  I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

  Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

   

  "Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
  Jack Canfield