facebook

Aktivera Ljuskoder med Zoë

Energiresor till kraftplatser och kraftföremål

Följ med på andliga ljusuppdrag, där vi likt Indiana Jones följer de antika spåren tillbaka i tiden och hämtar upp svunnen visdom.

Vi beger oss iväg på energiresor till olika kraftplatser och kraftföremål för att hämta upp och aktivera Ljuskoder. Dessa Ljuskoder är viktiga nu i Uppstigningen, för att komma vidare till nästa steg i vår evolution.

Vi lägger även in Ljuskoderna i Det Gyllene Ljusnätverket, som är mallen för den nya jorden.

Tiden är nu inne att hämta upp dessa Ljuskoder, som varit gömda i tusentals år, och låta dessa aktivera oss och hela kollektivet, i nästa steg.

Du tar emot dessa Ljuskoder i ditt energifält och låter de få aktivera dina gåvor, förmågor och minnet om din oändliga gudomliga storhet.

Du får ta del av en enormt kraftfull healing som förändrar dig till en uppgraderad version av dig själv.

Aktiveringen av Ljuskoderna fungerar även som en förberedelse för First Contact och Hybridbarnens återförening med oss.

I live-sända healingmeditationer förflyttar vi oss gemensamt till dessa kraftplatser och kraftföremål. Som en skattjakt med en rad ledtrådar tar vi oss vidare steg för steg, som slutligen för oss till kraftfulla Ljuskoder för varje uppdrag.

I introduktionsvideon berättar Zoë mera ingående om dessa uppdrag och anledningen till att vi gör dem.

Har du information att dela inför uppdragen, går det bra att maila till info@zoeland.se. Under uppdragen är även chatten (i live-sändningen) öppen där du kan dela med dig av eventuella ledtrådar och upplevelser. Alla bidrag är viktiga!

Du behöver inte ha några förkunskaper eller erfarenhet av liknande arbete. Känner du en dragning till en eller flera av uppdragen, bokar du din plats nedan. Du kan ta del av dessa i efterhand om du inte kan delta i live-sändningen.

OBS! Det är inget måste att ta del av dessa Ljuskoder för att vara med i Uppstigningen!

Introduktionsvideo

Zoë berättar i detalj om Ljusuppdragen, anledningen till att vi gör dem och hur vi  kommer utföra dessa energiresor runt jorden.

Del 1 – Solskivan i Titicacasjön

LIVE 8 december 2022

Under det första uppdraget kommer vi att resa till Titicacasjön för att hämta upp eteriska Solskivor från den 9, 10, 11 och 12 dimensionen.

Under den första delen av uppdraget hämtar vi sk Öppningskoder för att kunna öppna upp dessa eteriska solskivor.

Vi tar emot Ljuskoderna från de olika solskivorna i vårat energifält, och tillåter denna kraftfulla healing få aktivera våra gåvor, förmågor och minnet om vår oändliga gudomliga storhet.

Minnen aktiveras om utomjordisk aktivitet på jorden och om vårat utomjordiska ursprung, vilket underlättar processen för First Contact.

Ljusuppdraget sker i samarbete med våra Stjärnfamiljer och det forna Inkafolket.

Använd gärna 533-kristallen, om du har den, då det underlättar processen. Det är inget måste att ha den för processen!

 Zoë berättar mera om detta Ljusuppdrag i videon nedan.

Zoë berättar i detalj om Ljusuppdraget i Titicacasjön.

Hur går det till?

Du bokar in dig genom att göra en beställning i webshopen.

Du får en länk till Live-sändningen i din orderbekräftelse, och du kan även titta på och ta del av Ljuskoderna i efterhand.

Dela inte länken i respekt för Zoës arbete.

Har du information att dela inför uppdragen, går det bra att maila till info@zoeland.se.

Under uppdragen är även chatten (i live-sändningen) öppen där du kan dela med dig av eventuella ledtrådar och upplevelser.

Alla bidrag är viktiga!

Du behöver inte ha några förkunskaper eller erfarenhet av liknande arbete. Känner du en dragning till en eller flera av uppdragen, bokar du din plats nedan.

OBS! Det är inget måste att ta del av dessa Ljuskoder för att vara med i Uppstigningen!

BOKA DIG PLATS HÄR!

Aktivera Ljuskoder Del 1 – Solskivan i Titicacasjön

333kr

Har du information inför uppdragen?

Känner du dig peppad? Skriv här och berätta!

3 Kommentarer

 1. Åsa Nilsson

  Vad kostar det att vara med?

  Svara
 2. Rosmarie Holmgren

  Jag blev så berörd när jag läser texten till detta uppdrag. Känner att jag ska vara med på alla. I samband det undrar jag om det finns möjlighet att få rabatt? Är sjukskriven och är tacksam om man kan få ett paket pris. Ska bli så spännande att delta. Kanske har jag hittat min livsuppgift. Det kan vara att ladda ner dessa nycklar till vårt ursprung och att lysa upp vår inre kärleksljus och låte det stråla ut i världen.

  Svara
 3. Anette Zoëland

  Hejsan! Skriv gärna en kommentar här om du har information för kommande uppdrag eller om du bara vill dela med dig av hur peppad du är av att ta del av aktiveringen!

  Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Dementi

Healingmeditationerna behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoës Hjärtmeditation Gratis!

Anmäl dig till Nyhetsbrevet och din gåva skickas direkt till din inkorg.

Din gåva finns i din inkorg!