Sessioner

Zoë har bokningsstopp på alla privata sessioner!

Zoë har ett brett utval av olika sessioner både inom healing och det mediala området. Zoë ger sessioner som stärker, läker på djupet och vägleder dig mot växande.

Första söndagen i varje månad, ger Zoë även GRATIS HEALING. Gå med i Facebook gruppen HÄR!

Välkommen att ta del av Zoë’s kraftfulla energier!

 

Gällande alla privata mediala och healingsessioner tar Zoë tyvärr inte emot flera bokningar!

Önskar du en Medial Läsning, kontakta våra duktiga certifierade Mediala coacher från Zoës Mediala Skola.

Healing sessioner

Zoë har bokningsstopp på alla privata sessioner och tar inte längre emot kunder.

Nordic Light Healing™

Extremt högt vibrerande och starka energier som rensar, renar, stärker upp och bygger om klientens energisystem. Stor framgång med energimässiga operationer, som t ex vid cancer, hjärtfel, skador vid svåra bilolyckor, etc. Läs mera här!

1000kr (45 min), 650kr (30 min) endast distans.

Reconnective Healing®

Ny oerhört kraftfull helande energi! Hjälper till att återskapa kroppens egen balans. Pågående forskning på Stanford University bl a. Stor framgång både vetenskapligt och i praktiken. Läs mera här!

1000kr (45 min) endast distans

The Reconnection®

Återkopplar förbindelsen mellan kroppens meridianer och nätverket av kraftlinjer på och runt vår planet. Du förs samman med din livsuppgift, ditt syfte i livet, eller accelereras på din livsväg. Läs mera här!

333 € (45 min) i person

Mediala sessioner

Zoë har bokningsstopp på alla mediala läsningar.

Vi rekommenderar varmt de elever som gått Zoës Mediala Skola. 

Boka gärna en session direkt med dem.

Medial vägledning

Utifrån dina frågor coachar Zoë dig i ditt växande. Hon vägleder dig i din personliga och andliga utveckling, i vardagliga eller djupare frågor. Här kan det även dyka upp tidigare liv om andevärlden anser att det stödjer dig i din situation. OBS! Zoë spår INTE din framtid! Läs mera här!

800kr (30 min)

Medial vägledning + healing

Här kombineras den mediala vägledningen med en healing session. Detta stödjer dig ytterligare att frigöra dig från sådant du inte behöver längre. Läs mera här!

1500kr (60 min)

Medial coaching Be an Attractive Magnet™

Vad är det som hindrar dig att skapa ditt drömliv? Vad har du för blockeringar? Vill du komma vidare i ditt arbete med tankens kraft och lagen om attraktion? Zoë coachar för att optimera ditt manifesteringsarbete. Läs mera här!

800kr (30 min)

Medial coaching Be an Attractive Magnet™ + healing

Här kombineras den mediala coachingen med en healing session. Detta hjälper till att djupgående rensa ut det som hindrar dig att kunna manifestera ditt drömliv. Läs mera här!

1500kr (60 min)

Tidigare liv

Om du upplever att du har fastat i ett mönster, ett sjukdomstillstånd, har problem i en relation eller med en specifik situation etc, kan vetskapen om hur detta mönster eller denna blockering skapades i ett tidigare liv hjälpa till att lösa upp det hela. Läs mera här!

800kr (30 min)

Tidigare liv + healing

Här kombineras en resa tillbaka till tidigare liv där ”problemet” eller mönstret uppstod, med en healing session. Läs mera här!

1500kr (60 min)

Kontakt med din Stjärnfamilj

Zoë tar kontakt med din Stjärnfamilj, dvs dina systrar och bröder från den ”hemplanet” som du kommer ifrån. Deras ord och energi kommer igenom Zoë till dig. Hon kopplar sedan upp en kommunikationstråd i form av energi från dig till dom, så att ni lättare kan kommunicera med varandra. Läs mera här!

800kr (60 min)

Mats

”Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

 

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

”Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

 

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

”Hjärtinnerligt tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den ”Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar, fantastisk och magisk. Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen kärlekens mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

”Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

 

Mariel Kvaale, Oslo

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!