Onlinekurs Gud är banken (video)

1,650kr

Beskrivning

Gud är banken

 

Välkommen att ägna en heldag åt att gå på djupet och förändra din ekonomiska situation helt!

Denna kurs kommer att bli startskottet för ditt nya liv i överflöd!

 

 

 

Zoë serverar dig viktiga nycklar, omvälvande energier och magiska tekniker, som gör att du får möjlighet att göra en helomvändning ekonomiskt.

Under dagen kommer du att synliggöra dina blockeringar kring pengar och sedan få kraftfulla verktyg för att enkelt kunna lösa dessa. Du kommer att ställa in dig på Universums överflöd, förankra frekvensen för pengar i ditt energisystem och förfina din attraherande signal, så att pengar och överflöd blir en naturlig del i ditt liv.

Vi är ämnade att leva i ett totalt överflöd av ALLT – vänner, kärlek, pengar, näringsrik mat etc etc. Pengar och överflöd finns för ALLA att ta del av, det är inte endast till för några få. Det enda du behöver göra är att förstå Universums lagar och sedan lära dig hur du kan använda dig av dessa till din och jordens fördel.

Ljusarbetare har även en viktig roll för att kunna bryta girighetens grepp på Jorden, som innebär att vi kan bryta oss ur beroendet av “etablissemanget” och deras smutsiga maktspel. Det är viktigt att vi förstår detta.

 

Kursen i korthet:

– Universums överflöd och Zoë´s minnen från Atlantis

– Falska föreställningar och blockeringar gällande pengar

– Pengars oförtjänt dåliga rykte

– Illusionen om brist

– Ljusarbetarnas uppgift att lösa Girighetens grepp

– Självkärlek och relationen till pengar

– Hur rika människor gör och hur du kan göra detsamma

– Övning: Lös dina blockeringar kring pengar

– Övning: Skapa nya mallar för ditt pengaflöde

– Övning: Förankra frekvensen för pengar i ditt energisystem

– Övning: Tona in dig på Universums överflöd

 

Välkommen att totalt förändra din ekonomi!

 

Kursen består av föreläsningar, övningar, meditationer, energitekniker och mycket mer.

Tid: ca 5.5 timmar video

 

När du har genomfört ditt köp får du länkar till kursen skickad till dig via ett mail. Det kan hamna i din skräppost, så kika gärna där.

OBS!

 

Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

 

Vad kursdeltagarna har sagt:

Kursen var stark, härlig och med en flödande energi. Jag känner mig upplyft, glad och hoppfull inför framtiden! Kommer absolut gå flera kurser med Zoë. Rekommenderar henne varmt!

Linda Ellbén, Stockholm

__

Fantastiska och kraftfulla övningar!

Stor rensning och ett stort energiarbete. Fick klarhet i mycket. Zoë är en fantastiskt duktig kursledare och jag vill delta i flera kurser efter detta.

Josefine Fällgren, Stockholm

__

Fantastiskt lärorik och ögonöppnande kurs om mina begränsningar och framförallt hur jag kan bli fri från dem! Zoë känns gedigen och trovärdig i sin kunskap och de upplevelser hon förmedlar. Jag uppskattar ärligheten och de personliga detaljerna. Denna kurs kommer jag att rekommendera alla att gå – för att släppa det egna och kollektivets krafter fria! Denna kurs var en känslomässig befrielse!

Sofia, Gotland

__

Inspirerande och hjärtlig kursledare med härliga humorinslag. Det gjorde kursen lätt och glädjefylld. Det känns verkligen som jag tagit del av bra energier som kommer hjälpa mig i min syn på pengaflödet in och ut.

Kicki Nygårds, Ekerö

__

Zoë bjuder mycket på sig själv och på sin historia, och inger ett stort förtroende hos mig.

Jag rekommenderar alla att gå den här kursen som vill ändra och bryta gamla tankemönster kring pengar.

Jag tycker att kursen var jättebra. Saklig och generöst jobbar Zoë för att alla ska få tillgång till ett överflöd av pengar.

Lotta Stuzenbecker, Stockholm

__

Tror att kursen blir en vändpunkt – en uppgradering i mitt liv. Seriöst innehåll och framfört på ett mjukt och inkännande sätt.

Kerstin, Norrtälje

__

Bra fokus, känns hoppfullt och kraftfullt. Ser fram emot mitt kommande överflöd!

Lena, Sköndal

__

Med sin inspirerande energinivå i kombination med mycket kunskap får Zoë med sig alla personer på kursen. Hennes humor öppnar oss för att ta emot de verktyg som delas ut.

Madeleine, Stockholm