facebook
Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Intensivkurs Soul Vibration Marketing 21-22 april 2018

21 april, 2018 @ kl. 09:00 - 22 april, 2018 @ kl. 17:00

| 3900kr
Bokning

Vill du nå ut med ditt budskap till många?

Sprida din konst, musik eller få läsare till din bok?

Dags för en ny nivå i ditt företag?

 

“Det var detta som fattades i The Secret”, Jack Canfield.

 

Expandera ditt företag till helt nya nivåer genom enkel och billig marknadsföring!

 

Under denna kurs delar Zoë med sig av sina hemliga knep för att effektivisera och boosta din marknadsföring till max, på ett energimässigt sätt. Du lär dig hitta din unika energi, din själsvibration, och sedan förstärka och dra till dig kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners, med lätthet. Soul Vibration Marketing är ett utvidgat och nytt sätt att arbeta med Lagen om Attraktion, baserat på Zoë´s framgångskoncept Be an Attractive Magnet™, som båda hyllats av Jack Canfield från ”The Secret”.

 

Zoë har sedan 2006 arbetat med dessa metoder på ett mycket framgångsrikt sätt för att kunna sprida sitt budskap till många människor världen över. Zoë har en extremt lång väntelista för privata sittningar och hon drog bl a till sig TV-serien ”Livet på andra sidan” på detta sätt. Hon har idag många assistenter och en mycket hög omsättning i sitt företag Zoëland AB.

 

OBS! Begränsat antal platser!

 

 

Kursbeskrivning

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs m h a höga healing frekvenser. Vi varvar övningarna med andra kreativa uttryck, sharing etc. Det blir två mycket intensiva dagar, där du får möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Det är en fördel om du har gått Intensivkursen i Be an Attractive Magnet™, men det är inte ett måste.

 

Intensivkursen i Soul Vibration Marketing består av följande delar:

 

– Skapa ditt unika energivarumärke

Du tonar in dig på din unika energi, din själsvibration, genom ditt hjärta och lär dig att förstärka och ladda dina produkter och tjänster för att kunna optimera din marknadsföring.

 

– Kraftfulla energitekniker

Du lär dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, materiella saker eller personer som kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners.

Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ett framgångsrikt företagande.

 

– Rensning av blockeringar

Du rensar ut de blockeringar som hindrar dig från att nå ut med din marknadsföring till max. Det kan finnas underliggande blockeringar och motstånd, som gör att ditt sanna budskap inte når fram. Vi lyfter upp och rensar ut sådant som kan ligga i vägen för din framgång.

 

– Samskapande med ditt Livssyfte

Alla är här av en anledning och har ett kall. Du lär dig att hitta och samskapa i linje med ditt livssyfte, din själsuppgift, som gör manifesteringen mycket lätt.

 

– Den nya eran inom marknadsföring

Det nya sättet att marknadsföra innebär bl a förståelsen av att konkurrens inte existerar och att givandet är i fokus.

 

 

Förbered dig på mycket intensiva, djupgående och omvälvande dagar!

 

 

Tid & Plats:

Den 21-22 april 2018 kl 10-ca 17

Dansterapicentrum, Skeppargatan 6 i Stockholm

Avgift: 3900kr eller Delbetala 3ggr 1400kr.

Vid delbetalning betalar du 1400kr vid anmälan och sedan de resterande efter en resp två månader.

 

Observera Avbokningsreglerna nedan.

 

 

Hyllningar av Be an Attractive Magnet™:

Tidningen Nära nr 3 – 2012

“Med hjälp av energiövningar lär du dig att förstärka dina magnetiska energier och lyckas i arbetet med tankens kraft och lagen om attraktion.”

 

Tidningen Hälsa nr 3 – 2012

“På sin nya cd lär Zoë, med utgångspunkt från lagen om attraktion, ut energitekniker som ska kalibrera in lyssnaren på en speciell frekvens för pengar.“

 

”Jag har aldrig haft så mycket kontakt med män som i sommar, har till och med svårt att välja…haha…och för att inte tala om pengar..ojoj, det ha kommit in en hel del oväntat….det känns som det vibrerar i mig.”

~ Maria, Örebro ~

 

“Din workshop jag var på i somras när vi “rev våra kontrakt” har verkligen fungerat! Och jag har attraherat den person jag sökte i samma workshop.”

~ Ninnie Sjösten, Ronneby ~

 

“Helt fantastiskt att få hitta sin egen skaparkraft i den trygga och kärleksfulla miljö som Zoë skapar.”

~ Susanne Rosblad-Kallin, Stockholm (deltagare 3-dagarskurs) ~

 

“Genom att få höra Zoës sanning från hennes hjärta, hittar vi vår egen sanning! Du lär dig få tillbaka din energi som du alltid haft.”

~ Lisette Alfredsson, Göteborg (deltagare 3-dagarskurs) ~

 

 “Jag är så tacksam över att denna kurs finns! Den har gett mig fantastiska verktyg och erfrenheter i hur jag kan (sam)skapa med min skaparkraft! Zoë bjuder in till livskunskap och ett fantastiskt skapande möte! Tack! ”

~ Ea Bergstrand, Göteborg (deltagare 3-dagarskurs) ~

 

 “Jag känner mig magisk och full av kraft. Jag känner stor kärlek till mig själv, kan känna tillit och har öppnat upp för att ta emot. Tack Zoë för att du vill dela med dig av detta!”

~ Åsa Söderlund, Nyköping (deltagare 3-dagarskurs) ~

 

 

 

Kursledaren

 

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award för boken, i Hollywood. Jack är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

 

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

 

 

 

 

 

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter, och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

 

Här intervjuas Zoë av Jack Canfield i hans hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de skrivit tillsammans. Zoë delar med sig grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential från ett energiperspektiv och Zoë’s nya release Soul Vibration Marketing™.

 

 

Klicka på bilden för att se videon.

 

 

 

 

Avbokningsregler

Observera att din anmälan/order är bindande, även om din betalning inte kommit in. En administrationsavgift på 1000kr återbetalas ej.

Om avbokning sker mer än en månad före kursstart återbetalas kursavgiften, men ej administrationsavgiften.

Om avbokning sker mindre än en månad, men mer än en vecka (7 dagar) före kursstart, återbetalas halva kursavgiften.

Om avbokning sker mindre än en vecka (7 dagar) före kursstart återbetalas kursavgiften ej. Endast vid undantagsfall, läkarintyg krävs.

Detaljer

Börjar:
21 april, 2018 @ kl. 09:00
Slutar:
22 april, 2018 @ kl. 17:00
Pris:
3900kr
Evenemang Kategorier:
,
Webbplats:
https://zoeland.se/produkt/intensivkurs-soul-vibration-marketing/

Arrangör

Zoëland
E-post:
anmalan@zoeland.se
Webbplats:
https://zoeland.se

Plats

Dansterapicentrum
Skeppargatan 6
Stockholm, Sverige
+ Google Map