Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Kristallernas Magiska Visdom från Atlantis – Skåne

5 november, 2016 @ kl. 10:00 - 6 november, 2016 @ kl. 17:00

Bokning

Nu dubbelt så lång kurs!

 

OBS! Begränsat antal platser!

 

En unik kurs där Zoë delar med sig av nyligen återtagen information om kristallernas visdom från Atlantis, t ex kristallprogrammering, kristallers anatomi, telepati, healing, energiförsörjning mm.

Sedan Atlantiskoderna aktiverats i Zoë har hon ägnat mycket tid åt att ”läsa av” de delar av DNAt som nu har öppnats upp i henne. Minnena, från den blomstrande kulturen och hur Zoë arbetade med kristaller på Atlantis, har nu kommit tillbaka till henne.

Under två dagar får du ta del av den informationen genom föreläsningar, meditationer och praktiska övningar, för att förstå och lära dig arbeta med den magiska kraft som kristallerna besitter.

Zoë delar med sig av sitt arbete med kristaller på Atlantis och i nutid, genom t ex healing, odling, kommunikation med högre sfärer etc., och delar med sig av de möjligheter kristallerna erbjuder genom avancerad kristallteknologi, för en bättre framtid för oss på jorden idag.

Hon för dig även tillbaka till Atlantis genom tid och rum, där du får säkerligen själv får uppleva din delaktighet i denna högt utvecklade civilisation.

 

Välkommen att ta del av kristallernas magiska visdom!

 

 

Detta ingår i kursen:

– Historia – Atlantis som blomstrande kultur, fallet av Atlantis etc.

– Uppstigningen, DNA aktiveringar och återtagandet av visdomen

– Kristaller som levande väsen

– Samarbetet och relationen med kristallerna

– Kristallernas anatomi

– Programmering av kristaller

– Användning av programmerade kristaller, t ex vid healing, odling, kommunikation – nu och då

– Avancerad kristallteknologi för en bättre framtid

– Kommunikationen med andra civilisationer med hjälp av kristaller

– mm mm

 

Nöjda Kursdeltagare:

“Zoë har en fantastisk förmåga att förmedla sina kunskaper med stor humor, värme och kärlek. Förståelsen för kristallerna har ökat betydligt och jag känner att de har blivit mina nya vänner.”

Monica Thorsson, Söderåkra

 

 

“Otroligt intressant ny information om kristaller. Denna kurs har jag länge önskat. Zoë förmedlar allt på ett mycket positivt sätt.”

Anette Björsund, Stockholm

 

 

”En heldag fullspäckad med intressant och ny information! Zoë är mycket klar och tydlig som föreläsare. Man känner även ett stort förtroende för henne.
Mycket innehållsrik kurs ang kristallernas anatomi och funktion. Bra redskap att använda kristaller för mig själv och andra.”

Janet Cressey, Umeå

 

 

”Starka och kärleksfulla energier i och runt Zoë i sin enkelhet. Äntligen en kurs om kristaller och Atlantis – som att komma hem.”

Annette Jonsson, Piteå

 

 

”Jätteintressant kurs, med ingående fakta om hur anatomin är och hur man praktiskt kan programmera kristaller för att manifestera. Jag rekommenderar varmt andra att ta del av alla de värdefulla kunskaperna om kristallernas värld.”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

 

 

”Zoë är en varm person som förmedlar kunskapen varmt och kärleksfullt utifrån sin innersta essens. Jag är nybörjare med kristaller i detta livet, men det var en spännande och intensiv dag att få uppleva. Kan med varmt hjärta rekommenderas.”

Christina Bergqvist, Stockholm

 

 

”Zoë har en underbar utstrålning och ett mycket behagligt sätt att förmedla fascinerande kunskap. Mycket spännande information.”

Tuula Ampuja, Stockholm

 

 

”Kursen rekommenderas varmt till alla som vill lära sig mer om kristaller och Atlantis. Zoë är unik och kristallklar.”

Lena, Stockholm

 

 

”Zoë förmedlar spännande och aktuell kunskap om kristaller och deras avancerade användning på ett lättförståeligt sätt.
En mycket intressant och inspirerande kurs. Mycket ny information om ett urgammalt ämne.
Starka energier, kraftfulla och enkal övningar. Zoë är en insirerande och kunnig föreläsare. Hon tar sig tid att besvara deltagarnas frågor löpande under hela kursen.”

Karin, Farsta

 

 

”Väldigt bra flyt och Zoë är mycket kompetent och är helt vägledd av sina guider. Hon vet vad hon gör och också så mjuk och gullig i sin framtoning!

Tack för idag från Sigbrit med ljus, kärlek och goda tankar”

Sigbrit Eriksson, Hångsdala

 

 

”Kursen var mycket givande, innehållsrik och intressant. Zoë har en fin energi med mycket utstrålning. Rekommenderar kursen till alla som vill utveckla den delen som en gång togs ifrån oss alla.

Roxana Sánchez

 

 

”Zoë besitter ovärdelig kunskap som man inte bör missa! Zoë har verkligen förmågan att avdramatisera och göra allt det stora och gåtfulla lättfattligt och enkelt.

Anki, Saltsjöbaden

 

 

”Underbar kurs, innehållet om atlantis och koder etc är jätteintressant, och kursledaren är helt makalös och inspirerande.

Sirpa Hokonen, Järna

 

 

”Zoë är en inspirerande ljusarbetare som delar med sig av sin kunskap om kristaller på ett lättsamt, kärleksfullt och informativt vis.

Maria Palm Wahlund

 

 

”Kristaller är nu ett aktuellt ämne och det var så givande att ta del av gammal kunskap från atlantis. Det var så spännande att lära sig att programmera kristaller. Det märks att Zoë vibrerar med en högre frekvens. Hon är mycket behaglig att lyssna på och är full av visdom.

Pia, Stockholm

 

 

Tid & Plats:

5-6 nov kl 10 – ca 17

Änglahus, Industrigatan 15, Höör

För vägbeskrivning, ring 0702205959

 

Avgift: 3033kr (inkl frukt och thé) alt delbetala 1100kr 3ggr.

Vid delbetalning, betalas den första delbetalningen vid anmälan och före kursstart, och de två återstående faktureras 1 resp 2 månader efter anmälan.

Bokning, klicka ovan.

 

Har du frågor? Maila till anmalan@zoeland.se

 

 

Avbokningsregler

Observera att din anmälan är bindande, även om din betalning inte kommit in. Bokningsavgiften på 1000kr, som ingår i kursavgiften, återbetalas ej.

Om avbokning sker mer än en månad före kursstart återbetalas kursavgiften, men ej bokningsavgiften.

Om avbokning sker mindre än en månad, men mer än en vecka (7 dagar) före kursstart, återbetalas halva kursavgiften.

Om avbokning sker mindre än en vecka (7 dagar) före kursstart återbetalas kursavgiften ej. Endast vid undantagsfall, läkarintyg krävs.

Du har även möjlighet att ta del av kursen via inspelningen istället om du skulle få förhinder.

 

 

I följande video introducerar Zoë kristallteknologin som användes på Atlantis för 13 – 14 000 är sedan. Hon berättar hur hon fick denna unika information om kristallprogrammering, kristallernas inre anatomi etc.

Zoë delar även med sig av sina minnen från nedsläckningen av Atlantis och de DNA-uppgraderingskoder som hon programmerat in i kristaller.

 

Detaljer

Börjar:
5 november, 2016 @ kl. 10:00
Slutar:
6 november, 2016 @ kl. 17:00
Evenemang Kategori:

Plats

Änglahus
Industrigatan 15
Höör, Skåne Sverige
+ Google Map
Telefon:
0702205959
Webbplats:
http://anglahus.com/