facebook

Kontakt med din Stjärnfamilj

Längtar du efter att få kontakt med din Stjärnfamilj’? Vill du kommunicera med dina systrar och bröder från andra planeter?

Zoë utför personliga uppkopplingar / aktiveringar för att du skall kunna börja känna en kontakt och kanske t o m börja kommunicera med din familj på andra planeter. Det är en vacker kristallceremoni då du återknyter kontakten med dina systrar och bröder, som sträcker ut en kärleksfull hand till dig.

De vill få kontakt med dig.

De längtar efter dig.

800kr (60 min)

Zoë har bokningsstopp på alla privata sessioner just nu!

Liv på andra planeter

Att det finns liv på andra planeter känns nog för de flesta ganska naturligt vid det här laget. Sannolikheten är ju minst sagt väldigt stor. Det är ju också rätt troligt att de har kommit längre  i sin utveckling än vi. Men, att vi skulle kunna känna en samhörighet med dem på ett djupare plan kanske känns mer främmande. Den samhörigheten som ändock finns där tror jag är kopplad till att många av oss, kanske alla, har i andra livstider inkarnerat på dessa planeter och har således minnen och erfarenheter därifrån. Så är det i alla fall för mig.

Stjärnfamiljen assisterar

I dessa turbulenta tider på jorden av transformation sägs det att vi får assistens av våra ‘stjärnfamiljer’ och att de vill hjälpa oss att finna nya lösningar på våra globala problem. Det är pga detta som de vill komma i kontakt med oss. Förutsättningen för kontakt är att vi behöver bjuda in dem, eftersom vi lever i en fri-vilje-zon. I nuläget är de flesta alltför rädda vilket tyvärr förhindrar kontakt. Men, de är ju som oss, bara mer utvecklade och kärleksfulla.

Såhär går en session till

Zoë tar kontakt med din Stjärnfamilj, dvs dina systrar och bröder från den ”hemplanet” som du kommer ifrån. Deras ord och energi kommer igenom Zoë till dig. Zoë kopplar sedan upp en kommunikationstråd i form av energi från dig till dom, så att ni lättare kan kommunicera med varandra. I ceremonin används kristaller, och du tar med en liten bergskristall, som kopplas upp vid sessionen och som du sedan använder som ett förstärkande hjälpmedel när du tar kontakt med dom.

Mats

”Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

 

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

”Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

 

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

”Hjärtinnerligt tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den ”Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar, fantastisk och magisk. Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen kärlekens mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

”Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

 

Mariel Kvaale, Oslo

Bokningsförfrågan

Zoë har bokningsstopp på alla privata sessioner just nu!

Skicka din bokningsförfrågan nedan eller maila till boka@zoeland.se

OBS! Det är inte alla som önskar få en session hos Zoë, som kan få det.

10 + 1 =

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!