Online Intensivkurs i Soul Vibration Marketing™

3,900kr

Lär dig enkel och billig marknadsföring i denna intensiva onlinekurs! Zoë delar med sig av sina hemliga energiknep för att boosta och effektivisera din marknadsföring.

Expandera ditt företag med kraftfulla energitekniker!

Under denna kurs delar Zoë med sig av sina hemliga knep för att effektivisera och boosta din marknadsföring till max, på ett energimässigt sätt. Du lär dig hitta din unika energi, din själsvibration, och sedan förstärka och dra till dig kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners, med lätthet.

Detta är den Nya Tidens Marknadsföring!

Soul Vibration Marketing™ är ett utvidgat och nytt sätt att arbeta med Lagen om Attraktion, baserat på Zoë’s framgångskoncept Be an Attractive Magnet™, som båda hyllats av USAs #1 Success Coach Jack Canfield från filmen ”The Secret”.

Zoë har sedan 2006 arbetat med dessa metoder på ett mycket framgångsrikt sätt för att kunna sprida sitt budskap till många människor världen över. Zoë har en extremt lång väntelista för privata sittningar och hon drog bl a till sig TV-serien ”Livet på andra sidan” på detta sätt. Hon har idag flera assistenter och en mycket hög omsättning i sitt företag Zoëland AB.

Lev ditt kall – världen väntar på dig!

“Ovärderliga tekniker och verktyg att ha med mig i livets verktygslåda.”

Carina Eriksson

Stockholm

“Kraftfulla energiövningar som känns grundande och upplyftande på en och samma gång.”

Maija Tapani

Stockholm

“Fantastisk kurs med övningar som gav mycket och enkelt kan utföras hemma.”

Camilla Borgström

Grödinge

Kursbeskrivning

Kursen består till största delen av meditativt och kraftfullt energiarbete som utförs med hjälp av höga healingfrekvenser. Du får djupdyka in i vad din själsuppgift är och hitta din själsvibration för att sedan använda den i din energimässiga marknadsföring.

Applicera en fördjupning av Attraktionslagen i ditt företag och nå ut med ditt  budskap och dina gåvor till  hela din målgrupp.

Du får även möjligheten att kliva in i din skaparkraft fullt ut!

Kursen omfattar:

  • 9 tim ljudinspelning
  • Undervisning och övningar
  • Kompendium
  • Tillgång till din egen kurssida
  • Privat Facebook-grupp endast för deltagarna
  • Frågestunder med Zoë
  • Återkopplingsvideo där Zoë svarar på frågor och läser upp deltagarnas upplevelse

Onlinekursen består av följande delar

Skapa ditt unika energivarumärke

Du hittar din unika Själsuppgift och tonar in dig på din själsvibration, genom ditt hjärta. Du lär dig att förstärka din energi för att sedan ladda dina produkter och tjänster, med den. På detta sätt når du ut till hela din målgrupp och optimerar din marknadsföring.

Kraftfulla energitekniker

Du lär dig hur du riktar, fokuserar, drar och sänder ut dina energier för att på så sätt dra till dig situationer, händelser, materiella saker eller personer som kunder, klienter, medarbetare och samarbetspartners.

Du lär dig även tekniker för hur du förstärker ditt magnetiska attraktionsfält till max, så att du blir en totalt vibrerande magnet för ett framgångsrikt företagande.

Rensning av blockeringar

Du rensar ut de blockeringar som hindrar dig från att nå ut med din marknadsföring av ditt företag. Det kan finnas underliggande blockeringar och motstånd, såsom osäkerhet, som gör att ditt sanna budskap inte når fram. Vi lyfter upp och rensar ut sådant som kan ligga i vägen för din framgång.

Samskapande med ditt Livssyfte

Alla är här av en anledning och har ett kall. Du lär dig att hitta och samskapa i linje med ditt livssyfte, din själsuppgift, som gör manifesteringen mycket lätt.  Genom detta samskapande med din Själsuppgift lever du ditt kall och  kliver in i ett automatiskt överflöd av total försörjning.

Den nya eran inom marknadsföring

Det nya sättet att marknadsföra innebär bl a förståelsen av att konkurrens inte existerar, en lätthet i skapandet av det du brinner för och att givandet är i fokus.

Förbered dig på en mycket intensiv, djupgående och omvälvande onlinekurs!

”Mycket välplanerad, välgenomförd och välbehövlig kurs!  Den annorlunda attityden till marknadsföring och försäljning känns helt rätt för oss. Zoë engagerar och inspirerar med sin karisma och sin erfarenhet och man blir sprängfylld med massor av både praktiska verktyg och idéer att gå vidare med. Rekommenderas varmt!”

Madeleine & Lars

Stockholm

“Naturligt och äkta sätt att marknadsföra sig. Känner mig inspirerad att börja om med mitt företag som varit vilande ett tag. Känns lätt, roligt och från hjärtat att bidra på ett nytt sätt.”

Anita Carlsson

“Fantastiskt inspirerande och kärleksfull kurs. Gudomliga verktyg framförda av Zoë med så mycket ljus, värme, glädje och kärlek. En 100% äkta kurs! Tack!”

Katarina Mariadotter

Öland

“Jag rekommenderar denna kurs vidare. Den är lugn och systematisk, vilket gör att man på ett lättfattligt sätt kan ta till sig verktygen.”

Berit Nilsson

Stockholm

“Soul Vibration Marketing med Zoë är en kurs i tiden. Med värme, kunskap och humor förmedlar Zoë på ett lätt och levande sätt hur själen dirigerar i ditt företagande i kärlekens tecken så som vi alla vill marknadsföring ska ske: med lätthet och utan konkurrens. Stort tack!”

Anita Ryderstedt

Stockholm

“Zoë sprider glädje, kraft och inspiration och är tydlig och klar i sin undervisning. Jag har fått bra och enkla verktyg för att kraftfullt kunna marknadsföra mitt företag. Tack!”

Maria Karlsson

Enköping

Zoës framgångsrika entreprenörskap lyfts fram i Enterprise Magazine

Zoë gästar radioprogrammet ”Secret of Success”

Zoë gästar det amerikanska radioprogrammet “Secrets of Success” där hon pratar om sina framgångskoncept Soul Vibration Marketing™, Be an Attractive Magnet™ och boken “Mastering the Art of Success” som hon har skrivit tillsammans med Jack Canfield et al.

Zoë berättar även om hur man når framgång genom att leva sin Sanning och vara i kontakt med hjärtat.

Intervjun sändes i radiostationen WHPC 90.3 FM.

”För mig blev det en stor upplevelse som är livsförändrande, kursen var starkare än jag förväntat mig. Jag är väldigt tacksam och glad för detta.”

Marina Bonnevier

Gävle

”Zoë är en av de mest högvibrerande människor jag vet. Att hon dessutom har förmågan att förmedla all djup kunskap på ett enkelt och tydligt sätt gör att vi alla får tillgång till en djup och sanningsenligt kunskap.”

Margareta Stenmark Magnusson

Östersund

Jag var fångad från början till slut. Kände en enorm värme och kärlek, både från Zoë och de andra deltagarna. Energin efteråt har hållit i sig i flera dagar och jag är så otroligt glad och lycklig att jag gick kursen. Det kommer att bli flera!

Anna Holmström

Finland

”Zoë är en kompetent och ödmjuk tjej med mycket humor. Kursen ligger helt i tiden och jag kan varmt rekommendera den.”

Sandra Lindström

Åkersberga

Kursen var jättebra och utvecklande. Jag har lärt mig mycket och blivit peppad att fortsätta utvecklas. Zoë är så bra och kan så mycket som hon delar med sig av. Allt har varit så proffsigt och positivt med en kursbuddy. Tack!”

Ann-Charlotte Thyrén

Linköping

”Än en gång från djupet av mitt hjärta tack för denna fantastiska kurs. Jag känner mig så påfylld och en stor transformering har skett. Jag har släppt så mycket från det förflutna, blockeringar mm. Det känns i hela mitt energisystem.”

- Lotta Kaliff

Degerfors

För delbetalning kontakta oss på info@zoeland.se. Vid delbetalning betalar du 1300kr x 3 gånger. 1300kr vid ditt första köp och sedan de resterande efter en respektive två månader. Du får tillgång till kursen efter sista delbetalningen. Observera att din delbetalning är bindande och återbetalas ej.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield