Supermanifestera ditt liv (onlinekurs)

1,550kr

I denna onlinekurs delar Zoë med sig av de fyra grundpelarna för manifestering baserat på Zoë’s koncept Be an Attractive Magnet™.

Under denna onlinekurs delar Zoë med sig av nya verktyg uppdelat i fyra moduler med fokus på energiarbete.

Kursen är baserad på Zoë’s koncept Be an Attractive Magnet™, som hyllats av Jack Canfield från filmen The Secret.

”Det var detta som fattades i filmen The Secret”, Jack Canfield.

 

Fyra Starka Processer – De fyra Grundpelarna för Manifestering

Varje del består av en kortare föreläsning och framförallt av kraftfullt energiarbete där du själv är delaktig och där Zoë supportar dig genom att arbeta med ditt energisystem i form av stark healing.

 

1. Rensa Blockeringar

Vi storstädar tillsammans och kapar banden till sådant som inte tjänar dig längre. Du lyfts därigenom upp till en helt ny nivå av skapande, där du får möjligheten att samskapa med Skaparkraften på ett synkroniserat sätt.

 

2. Koppla ihop dig med ditt Livssyfte

Zoë assisterar dig i att koppla samman dig med ditt livssyfte genom kontakt med din Andliga Guide och det Högsta Rådet, dvs de som känner till vad det står i dina själsliga kontrakt för detta livet.
Då du lever i linje med det du är här för, med ditt livssyfte, blir det väldigt lätt att manifestera.

 

3. Stå i din Kraft och Supermanifestera

Med hjälp av de kraftfulla energierna står du stadigt i din Skaparkraft och kliver in i mästarens energi. Du Supermanifesterar genom att lägga in de frekvenser motsvarande det du vill manifestera i ditt energifält.

 

4. Släppa taget – Allt är omhändertaget

Zoë guidar dig in i ett djupt tillstånd av total tillit och en känsla av att allt är omhändertaget.
Detta är den kritiska delen i manifesteringsprocessen som vi ofta tappar.

Introduktionsvideo

Zoë introducerar programmet och går i detalj genom processen.

Kursen består av:

  • Introduktion (gratis!)
  • 4st moduler med en kortare föreläsning samt meditation (energiarbete/healing av Zoë). I varje modul genomför du en kraftfull energiprocess där du deltar aktivt och där Zoë jobbar igenom ditt energisystem med sin healingform Nordic Light Healing™.
  • 6st uppföljande Frågestunder där Zoë svarar på frågor som deltagarna har skickat in.

 

 

Välkommen till en djup Frigörelseprocess!

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield