Zoë’s Mediala Skola – Certifierade elever

På denna sida hittar du de elever som har gått alla fyra stegen  i Zoë’s Mediala Skola och är certifierade Mediala Coacher.

Under utbildningen har Zoë undervisat i sina strukturerade metoder i hur man arbetar lugnt och tryggt tillsammans med de andliga sfärerna.

Hennes höga vibrationer gör det lättare att nå andevärldens olika dimensioner, vilket för eleverna inneburit ett kvantsprång i sin mediala utveckling.

Utbildningen är uppdelad i fyra steg med separata övningskvällar över ett spann på 1 till 1,5 år. De elever som valt att certifiera sig ska utöver de fyra stegen redovisa dokumenterade uppgifter, övningar och sessioner som ska bli godkända av Zoë och motsvara den standard som anses vara lämplig för ett yrkesutövande.

Under kursen har eleverna lärt sig:

– Läsa energier

– Använda kristaller som hjälpmedel i medialt arbete

– Automatskrift/Inspirerande skrift

– Psykometri

– Chakraläsning

– Etik och moral

– Kontakt med den andliga guiden

– Kontakt med andra sidan

– Kontakt med andra högre sfärer

– Kanalisering

– Remote viewing

– Läsa Akashakrönikan

– Läsa Tidigare liv

– Läsa andras livsuppgift

Läs mera om kursprogrammet HÄR.

Kontaktuppgifter till eleverna

Nedan hittar du kontaktinformation till de elever som är certifierade Mediala Coacher. Zoë rekommenderar dem varmt!

I alfabetisk ordning:

Anita Ryderstedt

Stockholm, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: info@anitaryderstedt.se

Hemsida: www.anitaryderstedt.se

Möte: distans över mejl/zoom/telefon

Anita ger intuitiv vägledning och coaching i samarbete med sitt andliga team bestående av andliga mästare, guider och ärkeänglar. Anita förmedlar även healing, rening och avlägsnande av tidigare livstrauma, energihygien, borttagande av entiteter och förvrängda tankeformer manifesterade från detta och tidigare liv, diagnos och fokusering på roten och ursprung till obalanser och tröghet i kroppens flöde. Vidare utför Anita mediala själsresor; som är en form av meditativ resa med ord och musik som kanaliserar kontakten med andliga guider, platser, initieringar, överföringar av personliga andliga gåvor för ett växande och inträde i var och ens unika inneboende kraft. 

Anna Daun

Stockholm, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: anna.md@live.se

Mobil: 070 468 98 61

Möte: distans över mejl/telefon

Anna ger mediala vägledningar via andliga guider och förmedlar information från Akashakrönikan samt om tidigare liv som kan påverka det nuvarande livet. Anna utför även Reconnective healing både för människor och djur.

Berit Nilsson

Stockholm, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: berit@bestockholm.se

Mobil: 073 390 77 11

Hemsida: www.bestockholm.se

Facebook: bestockholm

Instagram: bestockholm

Möte: Stockholm eller via telefon/Skype

Berit arbetar som mentalt medium och tar emot klienter för medial coaching samt förmedling av andliga guider, hjälpare samt nära och kära i andevärlden. Berit håller även gruppseans och storseans och anordnar kurser inom Psychic art och Spirit art. Berit vurmar för det mediala och konsten, och målar på beställning även klientens personliga andliga guide och/eller själsbild.

Emma Sahlgren

Stockholm, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: emmasahlgren@gmail.com

Mobil: 070 274 19 77

Möte: Stockholm, via Skype eller över mejl

Emma ger healing sessioner på distans och arbetar med att lösa upp blockeringar. Hon är Reiki Master i grunden, men har utvecklat en egen form av healing. Emma utför chakrabalansering för både människor och djur och förmedlar råd från guider/mästare/högre sfärer och från andra sidan. Hon arbetar även med rensning av hus och andra platser, både på plats och på distans.

Jenny Berglund

Örbyhus, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: kontakt@dittinrerum.se

Hemsida: www.dittinrerum.se

Facebook: Ditt inre rum

Möte: över mejl

Jenny ger medial vägledning med hjälp av akashakrönikan och vidareförmedlar vägledande budskap från mästare och änglar. Jenny läser även av klientens tidigare liv, vilken livsuppgift personen har i nuvarande liv och vilken dennes huvudguide är. Hon erbjuder även olika former av healing; såsom intuitiv healing, Nefertiti kosmisk healing, sann essens healing och healing kanaliserad från uppstigna mästare och änglar.

Lotta Kilander

Ale kommun, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: lotta.kilander@yahoo.se

Mobil: 070 373 53 08 (sms)

Möte: över mejl eller telefon

Lotta gör läsningar om klientens liv, livsuppgift, tidigare liv samt eventuella blockeringar. Lotta förmedlar information från Akashakrönikan samt från kontakt med nära och kära i andevärlden. Hon arbetar även med rensning av hus (i Göteborgsområdet och på distans) och gör personligt inlästa meditationer på förfrågan.

Medina Törrissen

Stockholm, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: coachmia@gmail.com

Mobil: 073 0238 801

Möte: Stockholm och Lammhult, via telefon/zoom eller över mejl

Medina erbjuder mediala coaching samtal där hon mottar och förmedlar information om vart du kommer ifrån och vart du är på väg. Medina har också coachutbidning i botten och jobbar även med sorgbearbetning, begravningar och helande skrivande. Medina förmedlar läsning av dina styrkor, gåvor och talanger och som klient lämnar du samtalet med ett inre lugn och med klarhet om vägen framåt.

Yvonne Hedberg

Stockholm, CERTIFIERAD

Kontaktuppgifter

Epost: info@healthcreator.se

Möte: på distans över mejl

Yvonne är ett medialt medium och healer som ger läsningar om tidigare liv som påverkar det nuvarande livet och gör läsningar av chakrasystemet. Vidare förmedlar Yvonne kontakt och budskap från andra sidan och ger medial rådgivning och personliga råd från högre sfärer/mästare/guider. Hon ger healing för att lösa upp bland annat blockeringar i kroppen, chakrasystemet, begränsningar från tidigare liv och för att öppna upp för överflöd.

Kontakta eleverna direkt för mera information

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!