facebook

Kontakt med andra sidan

Zoë ger inte denna session längre.

Kontakta Elever under Praktik från Zoë’s Mediala Skola om du önskar en Medial Läsning.

Du hittar dem HÄR.

Vill du komma i kontakt med någon på andra sidan?

Det kan vara en vän, kollega, granne, släkting eller någon i din närmsta familj som har gått över till andra sidan.

Antingen meddelar du Zoë bara ditt namn (så som jag jobbar i TV-programmet “Livet på andra sidan”) och så får vi se vem/vilka som kommer och hälsar på. Det kan vara någon du känner eller inte känner. Då någon som du inte känner kommer igenom är det oftast tack vare att de har viktiga budskap till just dig, som de har möjlighet att ge dig, utifrån sin livserfarenhet och utveckling.

Du kan också meddela Zoë vem/vilka du önskar få kontakt med från andra sidan. Det fungerar oftast att få kontakt, men det är inte alltid som den personen har så lätt att förmedla sig.

Mats

“Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

“Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

“Hjärtinnerligt Tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den “Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar , fantastisk och magisk, Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen Kärlekens Mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

“Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

Mariel Kvaale, Oslo