facebook

 

Tidigare liv

Bokningsstopp mediala sessioner.

KONTAKTA ELEVER UNDER PRAKTIK FRÅN ZOËS MEDIALA SKOLA FÖR TIDIGARE LIV SESSIONER.

DU HITTAR DEM HÄR!

En resa tillbaka till tidigare liv kan lösa upp mönster och blockeringar som du har fastnat i, oavsett om det gäller sjukdomstillstånd, relationer eller något annat i ditt liv. Då minnen förs upp har läkning på cellnivå en möjlighet att ske. Zoë har en fantastisk förmåga att se grundorsaken till din låsta situation idag och kan med hjälp av sin healing lösa upp energimässiga knutar. Så att du kan starta om på nytt!

Gällande mediala sessioner tar Zoë tyvärr inte emot flera bokningar, men det är lättare att få en tid för healing, The Reconnection och uppkoppling till din stjärnfamilj (utomjordingar). De som går Zoë´s kurser är prioriterade för privata sessioner. Detta för att stödja kursdeltagarna i deras processer.

 

 

Tidigare liv

Om du upplever att du har fastat i ett mönster, ett sjukdomstillstånd, har problem i en relation eller med en specifik situation etc, kan vetskapen om hur detta mönster eller denna blockering skapades i ett tidigare liv hjälpa till att lösa upp det hela. Många upplever detta som att en “energiknut” löses upp i relationen eller situationen när gammal information kommer upp till ytan.

Beskriv kortfattat hur din situation ser ut idag alt om det är någon specifik relation du vill att Zoë tittar på.

800kr (30 min)

 

 

Tidigare liv och healing

Här kombineras en resa tillbaka till tidigare liv där “problemet” eller mönstret uppstod, med en healing session. Healingen hjälper till ytterligare att frigöra blockeringar som har med tidigare liv att göra, vilket blir mycket lättare nu när denna information förts upp till ytan.

1500kr (1 timme)

 

 

Mats

“Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

“Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

“Hjärtinnerligt Tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den “Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar , fantastisk och magisk, Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen Kärlekens Mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

“Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

Mariel Kvaale, Oslo

 

Bokningsförfrågan

Zoë ger sessioner på distans, i Kalmar och i Stockholm.

Skicka din bokningsförfrågan nedan eller maila till boka@zoeland.se

OBS! Det är inte alla som önskar få en session hos Zoë, som kan få det.

6 + 5 =

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.