facebook

Tidigare liv

En resa tillbaka till tidigare liv kan lösa upp mönster och blockeringar som du har fastnat i, oavsett om det gäller sjukdomstillstånd, relationer eller något annat i ditt liv. Då minnen förs upp har läkning på cellnivå en möjlighet att ske. Zoë har en fantastisk förmåga att se grundorsaken till din låsta situation idag och kan med hjälp av sin healing lösa upp energimässiga knutar. Så att du kan starta om på nytt!

Om du upplever att du har fastat i ett mönster, ett sjukdomstillstånd, har problem i en relation eller med en specifik situation etc, kan vetskapen om hur detta mönster eller denna blockering skapades i ett tidigare liv hjälpa till att lösa upp det hela. Många upplever detta som att en ”energiknut” löses upp i relationen eller situationen när gammal information kommer upp till ytan.

Beskriv kortfattat hur din situation ser ut idag alt om det är någon specifik relation du vill att Zoë tittar på.

800kr (30 min)

Zoë ger inte denna session längre!

Vi rekommenderar varmt de elever som gått Zoës Mediala Skola. 

Boka gärna en session direkt med dem.

Tidigare liv + healing

Zoë ger inte denna session längre!

Här kombineras en resa tillbaka till tidigare liv där ”problemet” eller mönstret uppstod, med en healing session. Healingen hjälper till ytterligare att frigöra blockeringar som har med tidigare liv att göra, vilket blir mycket lättare nu när denna information förts upp till ytan.

1500kr (60 min)

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!