Nordic Light Healing™

Detta är Zoë’s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Genom att rensa, rena, stärka upp och bygga om klientens energisystem, skapas en ny mall för den fysiska kroppen att rätta sig efter. Skapandet börjar alltid på en energinivå.

I videon berättar Zoë om sin healingfrom, om hur hon ser på healing som alternativ metod och vad som är möjligt.

1000kr (45 min), 650kr (30 min) endast distans.

Zoë har bokningsstopp på alla privata healingsessioner just nu!

Läs mer...
Stor framgång

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing™ för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, med mera.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Varje session är unik och healingen sker alltid enligt det högsta bästa för personen. Var förberedd på en mycket stark och djupgående healing.

Healingen sker i samarbete med klientens andliga guide och högre jag, Zoë’s andliga guide samt olika mästare, healingänglar, andra civilisationer m fl, som tillsammans stödjer läkandeprocessen.

Nordic Light Healing™ föddes 2011 då Zoë började få instruktioner från högre dimensioner i sitt arbete med Reconnective Healing®.

Allt är möjligt!

Exempel på vad som upplevts ske under sessioner:
  • Smärta har försvunnit och skador läkts.
  • Energi-kirurgi, t ex ryggkotor flyttats, benbrott lagats.
  • Infektioner läkts momentant.
  • Kroppens energier, och därmed den fysiska kroppen, har stärkts och renats.
  • Blockeringar försvunnit.
  • Uppkoppling mot själsuppgift eller andlig guide.
  • Tagit tillbaka delar av själen som finns på andra platser.
  • Rening av hjärnan från ohälsosamma tankebanor och nya tankebanor som gagnar dig och din utveckling har skapats.
  • Cellminnen från tidigare liv, parallella existenser, eller tidigare i detta livet har tagits bort.
  • Blockeringar som hindrat klienter från att leva sin fulla potential har försvunnit.
Kan alla bli friska?

Enligt svensk lag får Zoë inte säga att hon kan läka olika skador, sjukdomstillstånd, etc. Se Dementi nedan.

Men, det är vanligt att starka läkningsprocesser sätts igång för klienterna och sk ”mirakulösa” helanden har ägt rum.

Det är dock viktigt att komma ihåg att varje individ har sin egen resa genom livet och vad som är meningen för en person kanske inte är meningen för någon annan.

Klientens vilja och tro på att läkning sker är även det en avgörande del i läkandet.

Ett exempel:

Två personer bryter benet med lika omfattande skada och har till synes samma förutsättningar att läkas lika fort. Båda kommer till Zoë och får healing. Den ena personens ben läks betydligt fortare än vad som är normalt, medans det tar normallång eller tom längre tid för den andra personen.

Det kan då t ex vara så att den andra personen behöver lång tid i stillhet, för att den personen lever under mycket pressade förhållanden i sitt liv. Kanske behöver den personen tid att reflektera över sitt liv och om han/hon lever det liv han/hon är ämnad för. Allt sker för det högsta bästa.

Gratis Nordic Light Healing™

Första söndagen i varje månad, ger Zoë Gratis Healing kl 20-20.30. Du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot de starka energierna.

Önskar du lägga in din healingönskan, samt få en påminnelse, gör du det genom att gå med i  Facebook gruppen >> HÄR!

Mats

”Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

 

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

”Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

 

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

”Hjärtinnerligt tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den ”Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar, fantastisk och magisk. Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen kärlekens mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

”Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

 

Mariel Kvaale, Oslo

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!