Tidigare 21-dagars Healing (från april 2021) Tema: Expansion i Frihet & Lätthet

950kr

Temat för denna omgång är Expansion i Frihet & Lätthet  – frigör dig från begränsningar. Få healing på distans i 21 dagar! Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt…

21-dagars healing med Zoë

 

Tidigare omgång – april 2021

Tema: Expansion i Frihet & Lätthet

Frigör dig från begränsningar

Notera att detta inte är en live-omgång utan en av de tidigare 21-dagars healingarna som Zoë har haft. Dina reflektioner och frågor tas inte upp i någon videosändning då detta inte är en gemensam omgång.

Du börjar programmet då du önskar. Healingen är lika kraftfull som då vi körde den som gemensam omgång.

Denna omgång i korthet:

Under 21 dagar får du ta emot en healingsession på distans varje dag. Zoë jobbar i huvudsak med rening, stärkning, balansering och uppgradering av ditt energisystem med hjälp av höga frekvenser.

Önskar du storstäda i ditt inre, få assistans att stärka din fysiska hälsa, rensa gammal karma och framförallt kliva upp i frekvensnivå, så är du välkommen att ta del av denna omvälvande pånyttfödelse.

Du tar emot healingen när du vill – under dagen eller under natten, då du sover.

Denna resa passar dig som vill göra en STOR FÖRÄNDRING, på ALLA nivåer – fysiskt, själsligt, emotionellt, andligt, osv.

Välkommen till ditt nya du!

VAD DELTAGARNA HAR SAGT OM DENNA OMGÅNG:

“En stor börda har lyfts av från mina axlar. Jag upplever en djupare frid och insikt om vart jag kommer ifrån. Nu kan jag hänge mig åt den uppgift jag är här för! Att tjäna andra så att de kan hitta sitt eget ljus. Tack återigen, är oerhört tacksam att ni är verktyg för ljusets expansion här på jorden.”

Kajsa Nilsson, Ulricehamn

“Jag är så glad att vara med på denna 21-dagars healing, som är min första. Har haft fantastiska upplevelser, utomjordliga och jordliga. Jag har gråtit, skrattat, andats, svettats och jag upplever en lätthet, en friktionsfrihet, ett flow.”

Emma Jungel Ericson, Falun

”Den här resan har varit fantastisk! Jag känner mig lugnare, lättare, modigare, jag vågar lite mera på mig själv. Jag känner en lätthet i mig som jag aldrig har känt under hela mitt liv, vilket är en underbar känsla!”

Sibylla Helsdotter Gagner, Sundsvall

“Den starkaste upplevelsen under 21-dagars healingen var när jag var i kristallkammaren första gången… tårarna rann och jag kände mig fullkomligt omsluten av mjuk kärlek, glädje och inre ro. Jag känner stor tacksamhet att ha fått uppleva allt det här!”

Britt-Marie, Eksjö  

”Vilken känsla! Vilken befrielse! Mitt liv vände på bara några dagar, jag kände energin av hur det bara flödade positiv energi till mig, sen tog det bara två dagar och människor som jag längtat efter i flera år började höra av sig och ville ses! Jag känner hur lycka återvänder till mig och jag kan äntligen läka på riktigt. Tack alla för detta fantastiska arbete vi gör tillsammans!”

Linda Brodin, Skövde 

Under 21-dagars har jag fått uppleva en total befrielse av att få vara i det högsta helt underbara ljuset! Att få hitta tillbaka hem, djupt in i sitt hjärta och själ, har varit så enormt stort! I hela explosionen av känslor har tårarna flödat, tårar av lycka! Tack Zoë och alla ni där ute! Jag älskar att vara med i 21-dagars healingen… och jag är så lycklig!!”

Maria, Sigtuna  

Hur går 21-dagars healingen till?

 • Du tar emot healingen i minst en timme varje dag, antingen på dagen eller på natten, då du sover
 • Det är bara att lägga dig ner, öppna upp och ta emot
 • Det finns inga dagliga healing-videos 
 • Healingen är individanpassad och du får exakt det som du behöver
 • Du rekommenderas att dricka mycket vatten och vila mera under denna period, eftersom hela din kropp förändras och ställs om till en ny uppgraderad version av dig
 • Kika gärna på denna video: Vad är 21-dagars healingen? där Zoë förklarar hur allt detta går till.

Temat för vårens omgång

Expansion i Frihet & Lätthet 
– frigör dig från begränsningar

Denna process ger dig möjligheten att gå bortom dina begränsningar. Vi belyser och hittar kärnan till dessa och löser upp dem med hjälp av stark och djup rening med höga frekvenser.

Efter en expansionsexplosion bortom dina begränsningar öppnas möjlighetsfältet upp för omprogrammering och uppgradering av ditt energisystem.

Du stärker din gudomliga suveränitet och frihet genom uppkoppling till det Gyllene Ljusnätverket. I nätverket får du ta del av ett healingbad av DNA-uppgraderande koder – The Golden Frequency.

I upplevelsen av frihet reser du igenom den 11:e portalen (the 11th gate), till Den Andra Världen, bortom vår begränsade värld. Du badar i ursprungets energier i Paradiset. Du får tillbaka minnen från ”tiden före tiden” där vi levde sida vid sida i frid, glädje och harmoni. Senare gick mänskligheten från att leva i ett tillstånd av fullt medvetande i Paradiset, till en begränsad upplevelse av kontrollerat slaveri. Du integrerar energin av ursprungslandet och spränger energivallen mellan vår begränsade värld och den värld vi kommer ifrån.

Härliga healingenergier sköljs igenom din kropp och du får ta del av kristuskoderna, den ovillkorliga kärleken och superpower-energin för Kryptonit.

Vi avslutar denna starka befrielseprocess genom att integrera energin av att ha gått bortom begränsningar och uppleva frihet och lätthet, för att slutligen befästa den helt.

Vi gör denna process för oss själva och för det kollektiva. Vi spränger våra individuella begränsningar och genom det, och via andra starka processer, tar vi bort det begränsande energilock, den energivall, som har satts ovanpå och runt mänskligheten i syfte att kontrollera oss. Tillsammans tar vi bort denna ”inhägnad” och tar oss ut ur fängelset.

Ditt Uppstigningsteam, som finns med dig under hela resan, består denna gång av uppstigna mästare, högt utvecklade mästare från andra civilisationer, änglar och har även utökats denna gång med människor från ”Den Andra Världen” bortom vår värld, från ”tiden före tiden”.

 

Aktivt Deltagande

Du uppmanas under denna omgång av healingteamet att vara aktiv i processen på följande sätt.

OBS! Det aktiva deltagandet gör du vid sidan om healingsessionerna, inte under. Gör det som du känner för och orkar.

Kraftposition (övning) – stå i en kroppsställning en stund för att förstärka integreringen av energin för expansion, frihet och lätthet. Zoë instruerar i introvideon och info finns även på din kurssida.

Belys dina begränsningar (skrivövning inför processen) – Zoë instruerar i introvideon och info finns även på din kurssida.

Expandera ditt Ljus (videomeditation) – koppla dig till den nya jorden och till det globala Gyllene Ljusnätverket. Gör denna meditation vid några, minst fem tillfällen, före och/eller i början av processen. Det är speciellt viktigt för dig som inte deltagit i 21 dagars healingen från oktober 2020 med temat ”Förening i Enhet – Aktivering av Ljusnätverket” (ingår i programmet).

Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation som hjälper dig att förankra dig i din kropp och i din energi (ingår i programmet)

 

Extra Verktyg

Som extra verktyg för denna omgång finns två vägledda healingmeditationer inspelade av Zoë, för att underlätta och förstärka processen ytterligare.

Dessa är speciellt framtagna för dig som inte ”ser” så mycket under dessa resor. Det är inget måste att ta del av dessa utan healingen är lika effektiv ändå!

Zoë berättar mera om dessa i introduktionsvideon och köpes till här.

Guide till kristallkamrarna (ljudfil) – Zoë guidar dig upp till moderskeppet där kristallkamrarna är placerade. Du får uppleva sammansmältningen med och uppgraderingen via din individuella kammare. 

Guide genom den 11e portalen (the 11th Gate) (ljudfil) – du blir vägledd genom portalen till ”platsen” för oändliga möjligheter och du får uppleva sfären för total frihet.

Kurssida

Du får även en egen kurssida där all information är samlad på en och samma sida så som schemat, meditationerna, introduktionsvideon, frågor och svar, och tre återkopplingsvideos.

I din orderbekräftelse hittar du ditt välkomstbrev och en länk med lösenord till din egen 21-dagars healingsida.

 

Zoë introducerar denna omgång

Schema

Ingen gemensam start. Du börjar när det passar dig.

Varje dag har ett tema då Zoë och healingteamet arbetar med olika healingaspekter.

Notera! Det finns inga dagliga healingvideos eller mejl som du får, utan du lägger dig bara ner, öppnar upp och tar emot healingen.

Dag 1: Installering i Kristallkamrarna – inkoppling och acklimatisering

Dag 2: Kristallkamrarna – kalibrering

Dag 3: Belysa begränsningarna

Dag 4: Starka och djupa reningar av själs- och cellminnen

Dag 5: Ta bort kärnan (grundorsaken) till begränsningarna

Dag 6: Expansionsexplosion – spränga gränser

Dag 7: Omprogrammering och uppgradering

Dag 8: Jag är fri

Dag 9: Den inre Ljuskraften – jag bestämmer

Dag 10: Inkoppling till det Gyllene Ljusnätverket

Dag 11: Healingbad – the Golden Frequency

Dag 12: Resa igenom the 11th Gate – bron till det nya

Dag 13: Komma hem till Paradiset igen

Dag 14: Vara hemma i Paradiset

Dag 15: Aktivering av Kristuskoderna

Dag 16: Healingbad – Ovillkorlig kärlek

Dag 17: Healingbad – Kryptonit

Dag 18: Jordning till den nya jorden

Dag 19: Expandera bortom dina begränsningar i frihet och lätthet

Dag 20: Expandera bortom dina begränsningar i frihet och lätthet

Dag 21: Befästa det nya expanderade tillståndet

Återkopplingsvideos

Finns att ta del av från omgången som kördes live i april 2021. Zoë gav där sina reflektioner och svarade på deltagarnas frågor. Du hittar veckans återkopplingsvideos på kurssida.

OBS! Detta är en Tidigare omgång av 21-dagars healingen och inga Live sändningar görs.

 

Facebook-grupp

Du får tillgång till en sluten Facebook-grupp där endast deltagarna av 21-dagars healingen finns. Du hittar länken dit i ditt Välkomstbrev och på kurssidan. I gruppen kan du även dela med dig av dina upplevelser och läsa om andra deltagares processer. Om du inte har Facebook så finns all information på din kurssida.

VAD DELTAGARNA HAR SAGT OM DENNA OMGÅNG:

“Jag färdades genom portalen, the 11th Gate, och kom fram till den nya världen. Herregud så vackert. Ett paradis med mängder av fjärilar, blommor, fåglar, grönska, böljande dalar och porlande bäckar där djur och människor lever i samspel och ingen står över någon annan. Det finns ju inga ord för att beskriva den tacksamhet jag känner. Vilken resa! Vilken lärdom. TACK, TACK, TACK Zoë!!!”

Sofie Petersson

“Denna omgång av 21-dagars healingen har verkligen jobbat mycket djupt och kraftfullt. Den har varit så stark i sina högfrekventa energier så att jag många gånger har fallit i djup healande sömn under healingprocesserna. Jag har sovit så mycket och länge under denna 21-dagars som jag aldrig gjort förut. När Healingbadet av Kristuskoderna aktiverades i min kropp så kände och såg jag hur ljusgnistor av kristusenergi tändes upp i mitt energisystem.”

Gabriella Morlin, Örnsköldsvik

REDUCERAT PRIS 950kr

(Ord pris 2500kr – Värde 21 000kr)

 

 • Du får healing varje dag i 21 dagar!
 • Du får tillgång till din egen kurssida
 • Du får tillgång till programmets privata Facebook-grupp
 • Du får stöd i processen
 • Du kan göra om programmet så många gånger du önskar! Healingen fortfarande lika effektiv!
 • Du får Hjärtmeditationen (ljudfil) – vägledd meditation, ca 5 min
 • Du får Expandera ditt ljus (meditationsvideo) – ca 20 min

Extra verktyg! (köpes till)

 • Guide till kristallkamrarna (ljudfil) – Zoë guidar dig upp till moderskeppet där kristallkamrarna är placerade. Du får uppleva sammansmältningen med och uppgraderingen via din individuella kammare.

 • Guide genom den 11e portalen (the 11th Gate) (ljudfil) – du blir vägledd genom portalen till ”platsen” för oändliga möjligheter och du får uppleva sfären för total frihet.

BETALNING

Betalar du med Swish eller Paypal (bank/kreditkort) får du tillgång till programmet omgående.

Betalar du via bankgiro får du tillgång till programmet så fort vi har sett din inbetalning, vilket kan ta i vissa fall upp till en vecka.

Avbokningsregler: Observera att du är betalningsskyldig då du lagt en order. Inbetald avgift återfås ej!

Frågor

Kika gärna på Frågor & Svar sektionen på 21-dagars sidan där de vanligaste frågorna tas upp.

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield