facebook

Reconnective Healing®

Oerhört kraftfull helande energi! Helt naturlig. Hjälper till att återskapa kroppens egen balans. Möjlighet till läkande – fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligt. Pågående forskning på bl a Stanford University. Stor framgång både vetenskapligt och i praktiken.

1-3 sessioner räcker.

1000kr (45 min) 

Zoë har bokningsstopp på alla privata healingsessioner just nu!

LÄS MER...

Denna mycket högt vibrerande energi är intelligent och vet exakt vart den ska för att kunna påbörja processen mot balans. Du får tillgång till ett mer omfattande spektrum av healingfrekvenser än vad som tidigare varit tillgängligt på Jorden. Reconnective Healing® energin inkluderar inte bara de tidigare kända healingformerna, t ex Reiki, utan expanderar till och med långt bortom dessa.

Healing energin återkopplar dig (reconnect) så att du får möjlighet att nå din fulla potential, och utvecklas till den du verkligen är.

Grundaren – Dr Eric Pearl

Dr Eric Pearl, var en mycket framgångsrik Kiropraktor sedan 12 år då han 1993, efter en rad annorlunda upplevelser, upptäckte att han hade fått ”gåvan”. Hans patienter rapporterade en efter en om mirakulösa tillfrisknanden och förbättringar från t ex cancer, AIDS-relaterade sjukdomar, epilepsi, mulipel scleros (MS), reumatism, cerebral pares (CP) och andra ”obotliga” sjukdomar.

Detta hände då han höll sina händer nära dem och det fortsätter än idag att hända. Många av de mirakulösa berättelserna finns dokumenterade i 6 st böcker.

LÄS MER...

Dr Eric Pearl reser världen runt och lär ut Reconnective Healing® och hans bok ”Väck din inre healer” har i dagsläget översatts till 36 språk!

Eric har framträtt i ett otal TV-shower världen över, har blivit inbjuden att tala i FN, intervjuad av bl a ”The New York Times” och föredragit inför ett fullsatt Madison Square Garden.

I juni 2010 var han inbjuden till det norska kungahuset för ett samtal.

Forskning...

Läkare och forskare världen över är helt förbryllade över energins fantastiska effekter och det bedrivs en intensiv forskning för att försöka förstå fenomenet med Reconnective Healing®.

Det forskarna har sett är bl a att Reconnective Healing® energin är klart mätbar. Den ger bl a upphov till förändringar i EEG och EKG. Forskningen bedrivs bl a av Dr William Tiller, Dr Konstantin Korotkov och Dr Gary Schwartz.

Här följer en sammanfattning av forskningsresultaten (på engelska):

http://www.sunzoomspark.com/Reconnection/Science.html

Här följer länkar till några av forskarnas respektive hemsidor:

Dr. William Tiller
Dr. Konstantin Korotkov
Dr. Gary E. Schwartz

Dr. Konstantin Korotkov har samlat sin forskning om Reconnective healing i boken ”Science Confirms Reconnective Healing”. Läs mer och beställ boken HÄR>> 

Reconnctive healing bok

Tidningsartiklar...

”Alla kan lära sig healing” Tidningen Hälsa 2009

”Att hitta sin rätta livsväg” Energivågen 2009

”Healing är en gåva från Universum” Energivågen 2008

”Jag kan heala folk” Aftonbladet 2008

Tidningsartiklar, Podcast, Radio- och TV-shower runtom i världen se fliken Media på http://TheReconnection.com

 

Vad kan du förvänta dig?
Ingenting.

Även om många upplever fantastiska helanden, går det aldrig att förutse vad Reconnective Healing® har i åtanke för just dig. Tre personer med samma symptom/diagnos får tre helt olika resulat. Allas upplevelse av Reconnective Healing® är unik.

Varken jag som utövare eller du som klient kan styra energin, den är intelligent och vet exakt var och hur den gör mest nytta för just dig. Så, det kanske inte blir som du har förväntat dig, utan troligtvis någonting mycket bättre.

Förvänta dig inga specifika resultat, men var förväntansfull och ha tillit till energin!

När sker helandet?
Reconnective Healing® energin får du direkt under en session. Det som kan ta tid är att acceptera och att verkligen ta emot helandet. Vissa upplever en omedelbar förbättring, och för andra sker helandet efter några dagar, veckor, månader eller år framåt i tiden. Det sker i precis den takt som är mest lämplig för dig.
Hur många sessioner behöver du?
Generellt sett räcker det med 1-3 sessioner. Många vittnar om att det är något alldeles speciellt med den tredje sessionen, jämfört med de två första. Men, även här är det väldigt individuellt. Känn efter vad som passar just dig! Tiden emellan sessionerna är även det mycket skiftande, alltifrån någon dag upp till år.
Kan alla bli friska?

Enligt svensk lag får Zoë inte säga att hon kan läka olika skador, sjukdomstillstånd etc. Se Dementi nedan.

Men, det är vanligt att starka läkningsprocesser sätts igång för klienterna och mirakulösa helanden har ägt rum.

Det är dock viktigt att komma ihåg att varje individ har sin resa genom livet och vad som är meningen för en person kanske inte är meningen för någon annan.

Ett exempel:

Två personer bryter benet med lika omfattande skada och har till synes samma förutsättningar att läkas lika fort. Båda kommer till Zoë och får healing. Den ena personens ben läks betydligt fortare än vad som är normalt, medans det tar normallång eller tom längre tid för den andra personen.

Det kan då t ex vara så att den andra personen behöver lång tid i stillhet, för att den personen lever under mycket pressade förhållanden i sitt liv. Kanske behöver den personen tid att reflektera över sitt liv och om han/hon lever det liv han/hon är ämnad för.

 

Reconnective Healing® öppnar nya dörrar till läkande – väljer du att kliva in?

Mats

”Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

 

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

”Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

 

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

”Hjärtinnerligt tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den ”Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar, fantastisk och magisk. Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen kärlekens mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

”Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

 

Mariel Kvaale, Oslo

Bokningsförfrågan

Zoë har bokningsstopp på alla privata sessioner just nu!

Skicka din bokningsförfrågan nedan eller maila till boka@zoeland.se

OBS! Det är inte alla som önskar få en session hos Zoë, som kan få det.

3 + 15 =

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!