facebook

The Reconnection®

The Reconnection® är en av de finaste gåvor du kan ge dig själv då du återkopplas till det gudomliga och till ditt högre syfte, din livsväg.

Om du är redo för en stor förändring, ett kvantsprång i din personliga och andliga utveckling, rekommenderar Zoë dig varmt att göra The Reconnection®. Den ger dig möjligheten att nå din högsta potential och att utvecklas optimalt, och dessutom snabbare än vad som tidigare varit möjligt.

333 € (2 x 45 min, med 24-72 tim emellan sessionerna) i person i Kalmar/Stockholm.

Zoë har bokningsstopp på alla privata healingsessioner just nu!

The Reconnection®

…utförs endast 1 gång i livet.

…kopplar dig till din livsväg, ditt syfte i livet.

…accelererar dig på din livsväg.

…återkopplar förbindelsen mellan kroppens meridianer och nätverket av kraftlinjer på och runt vår planet.

…bringar healing till hela jorden.

En stor förändring…

Många klienter berättar att nya och spännande dörrar öppnats för dem, att saker å ting faller på plats, och om en acceleration i synkronicitet i deras liv.

För Zoë personligen så är The Reconnection® den i särklass absolut bästa investeringen hon har gjort någonsin för sin egen del. Hennes liv förändrades totalt och det var som att hon hamnade på rätt spår. För Zoë har det känts som att ha en högtryckstvätt i ryggen som pushat henne i rätt riktning, mot rätt människor, platser, omständigheter och utmaningar.

Så, det är med en enorm glädje Zoë erbjuder andra att göra The Reconnection®!

Helt fantastiskt magiskt!

Bakgrund och förklaring

Ursprungligen var meridianlinjerna, ibland kallade akupunkturlinjer, på våra kroppar sammanlänkade med det nätverk som omger vår planet och korsar varandra på erkända kraftpunkter som Machu Picchu och Sedona. Dessa linjer fortsatte ut och kopplade ihop oss till ett ofantligt stort nätverk som knyter samman oss med hela Universum. Vid en tidpunkt blev vi frånkopplade från dessa linjer och vi förlorade fullkomligheten i vår inneboende länk till Universum, vilket distanserade, avskärmade, oss från vår tidigare så snabba och expansiva evolution. Vi ”förlorade” vår tillgång till de högre frekvenserna av energi från Universum.

LÄS MER...

Våra kroppar har sitt eget nätverk av energier och punkter. Även om de bara är rester av vad de en gång var så fortsätter dessa linjer och punkter att tjäna som vår förbindelselänk med Universum. En kanal, som underlättar vår kommunikation av energi, ljus och information mellan det stora och det lilla, makrokosmos och mikrokosmos, Universum och mänskligheten. Men den kraftfulla länken, vi en gång hade, finns inte längre där.

The Reconnection® ger tillgång till ”nya” axiatonala linjer som återkopplar oss på en mer kraftfull och utvecklad nivå, än någonsin tidigare. De axiatonala linjerna är en del av ett tidlöst nätverk av intelligens. Ett parallellt – dimensionellt system som drar grundläggande energi till förnyelsefunktionerna i den mänskliga kroppen.

Dessa linjer fungerar som en brygga till det Universella nätverket och genom The Reconnection® aktiveras ”nya” axiatonala linjer, det sker en återkoppling, därigenom tillåts förändring – bortom energi – av ljus och information och därigenom tillåts återkopplingen av DNA strängarna och återintegrationen av ”strängar” (samtidigt förekommande – eller parallella – existensnivåer).

Det sägs att vi tidigare hade 12 (!) DNA strängar, inte bara den dubbel helix vi har idag, och att med dessa återkopplade och aktiverade använde vi hela vår hjärnas kapacitet och var även sammankopplade med vårt urspung (Gud, Universum, Källan eller vad du vill kalla det). Någon gång i vår historia, för ca 300 000 år sedan (!), splittrades vårt DNA av någon anledning, och vi skiljdes därmed från vår storhet. Det är återuppbyggandet av dessa 12 DNA strängar och återtagandet av vår högsta potential som The Reconnection® bidrar till.

Om du är intresserad av att veta mer om detta, läs gärna Barbara Marciniak´s böcker om jorden som det kosmiska biblioteket.

Välkommen att återkoppla dig!

Mats

”Tack min ängel. Du hjälper mig så med din energi och den information du får fram till mig. Känns bra och att jag förändras positivt.”

 

Mats Andersson, Trelleborg

Anna

”Tacksam att det blev du som blev min healer, otroligt kraftfullt!”

 

Anna Hedlund, Växjö

Torborg

”Hjärtinnerligt tack för den underbara helande behandlingen du gjorde. Jag är så otroligt tacksam att våra vägar korsades. Jag mår så mycket bättre, en helt annorlunda känsla i kroppen. Nu finns en annan styrka o kraft. Tack för den ”Gudomliga behandlingen”. Våran session var helt underbar, fantastisk och magisk. Jag är så tacksam för all den hjälp jag får av dig för att komma vidare. Du utför verkligen kärlekens mirakel!”

Torborg Marklund, Sundsvall

 

Mariel

”Vil bare si at den mest kraftfulle, dyptvirkende og utvidende healingsesjon i mitt liv, hadde jeg hos Zoe i Sverige i sommer. Hun både kanaliserer og arbeider på energi plan med å løse opp blokkeringer. Jeg anbefaler henne på det varmeste. Verdt hver krone!!”

 

Mariel Kvaale, Oslo

Bokningsförfrågan

Zoë har bokningsstopp på alla privata sessioner just nu!

Skicka din bokningsförfrågan nedan eller maila till boka@zoeland.se

OBS! Det är inte alla som önskar få en session hos Zoë, som kan få det.

6 + 11 =

Dementi

Sessionen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoprobelm, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë avråder dig att sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Få Zoë's Hjärtmeditation GRATIS!

Anmäl dig till nyhetsbrevet och hitta din gåva i din inkorg. Du kan avregistrera dig när du vill!