Rea!

21-dagars healing väck din inre Mästare – Extraveckan

Det ursprungliga priset var: 450kr.Det nuvarande priset är: 250kr.

För deltagarna av 21-dagars healingen Väck din inre Mästare. Fortsätt din healingresa med en extra vecka där du får träffa fler Mästare.

Denna extra vecka är en förlängning av

21-dagars healingen Väck din inre Mästare

kom ihåg vem du är

OBS!

Betalar du med Bankgiro, ta en bild av kvittot och mejla in det till info@zoeland.se så att vi kan godkänna din beställning direkt och du kan påbörja Extraveckan.

 

Extraveckan är till för dig som känner ett behov av ytterligare healing efter processen.

OBS! Du måste absolut inte göra denna extra vecka för att tillgodogöra dig 21-dagars healingen. Det räcker gott med de 21 dagarna av healing.

Känn in själv om det känns viktigt för dig att fortsätta resan en vecka till.

Under Extraveckan får du träffa ytterligare tre Mästare – Plejadmästarna, Siriusmästarna och Jordmodern. Med hjälp av dessa skapas Den Gyllene Triangeln, där kontakten förstärks mellan oss på jorden och våra stjärnfamiljer på Plejaderna och Sirius.

Plejadmästarna

De vill visa hur de arbetar och vill dela med sig av sina gåvor. Det handlar mycket om skapelser via DNA och även om våra samarbeten med dem – tidigare, nuvarande och framtida.

De vill komma närmare oss för ett tätare samarbete. De önskar även stödja oss mera i Uppstigningen.

Siriusmästarna

De vill dela med sig av sin kunskap kring vetenskap och samhällsuppbyggnad.

Det är viktig kunskap för att vi ska kunna bygga upp den nya jorden tillsammans. Vi blir bärare av koder för att bygga upp de nya systemen som sedan förs vidare till andra och till jorden. Det handlar mycket om barnen och undervisning.

Jordmodern

Vi får ta del av den ursprungliga energin för Jordmodern. Vi får också ta del av hennes olika versioner, som existerar i olika dimensioner.

Vi förankrar de koder för vad som är möjligt med de resurser hon har. Det handlar om att förankra visdomen om ”Det eviga kretsloppet”. Hur hela eko-systemet fungerar, när allt är i total balans.

Dag 28: Den gyllene Triangeln

Mellan Plejaderna, Sirius och Jorden skapas Den Gyllene Triangeln, med dig i mitten. Kontakten förstärks och Det heliga samarbetet i Uppstigningen skapas.

Schema vecka 4

Dag 22: Plejadmästarna – överföring och aktivering

Dag 23: Plejadmästarna – integrering och förankring

Dag 24: Siriusmästarna – överföring och aktivering

Dag 25: Siriusmästarna – integrering och förankring

Dag 26: Jordmodern – överföring och aktivering

Dag 27: Jordmodern – integrering och förankring

Dag 28: Den Gyllene Triangeln

Du kan köra Extraveckan direkt efter Dag 21 eller så väntar du och känner in när det passar dig bäst.

Efter att du har gjort hela 21-dagars omgången och Extraveckan så kan du alltid göra om denna extra vecka, hur många gånger du vill (utan att betala något mera).

Du kan göra om hela veckan i dess helhet eller vissa enstaka dagar, som du känner extra mycket för. Du ber då om healing för en specifik dag, då du lägger dig ner för att ta emot

Återkopplingsvideo 4

Finns att ta del av från omgången som kördes live i mars 2023. Zoë gav där sina reflektioner och svarade på deltagarnas frågor. Du hittar veckans återkopplingsvideos på kurssidan.

OBS! Detta är en Tidigare omgång av 21-dagars healingen och inga Live-sändningar görs.

 

Nordic Light Healing™

Zoë använder sig av Nordic Light Healing™ i 21-dagars healingen. Detta är Zoë´s ”egna” healingform där hon använder sig av extremt högt vibrerande och starka energier. Zoë samarbetar med olika mästare, änglar, andra civilisationer, m.m.

Zoë har under åren med mycket stor framgång använt sig av Nordic Light Healing för exempelvis mindre åkommor och olika fysiska sjukdomar så som cancer, svåra skador i samband med bilolyckor, diskbråck, urinvägsinfektioner, benbrott, eksem, borrelia, m.m.

Zoë har även möjlighet att påverka, ändra och transformera på mental, emotionell och själslig nivå, genom att exempelvis ändra tankebanor i hjärnan, ta bort cellminnen, riva och skriva om själsliga kontrakt, bryta energimässiga band till händelser och personer, i nuvarande liv eller tidigare inkarnationer.

Kika gärna också på denna info-video Nordic Light Healing där Zoë berättar om hur hon jobbar med sin healingform.

Dementi

21-dagars healingen behandlar inte specifika åkommor eller hälsoproblem, utan strävar efter att rena kropp och själ, samt återställa balansen – fysiskt, mentalt, emotionellt och andligt. Därför kan Zoë inte ge några löften, garantier och/eller försäkringar avseende specifikt läkande eller tillfrisknande med hjälp av sessionen. Zoë råder dig att inte sluta med ev medicin eller annan medicinsk behandling utan din läkares inrådan. Zoë är ingen läkare och du är ensam ansvarig för din egen medicinska omvårdnad.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield