Clear Connecting Crystal

1,111kr

Denna bergskristall är programmerad med en klar och stark ljusstråle för att underlätta en tydlig kontakt med ljuset och högre sfärer enligt den kristallteknologi som användes på Atlantis, Atlantean Crystal Technology.

I lager

Clear Connecting Crystal

programmerad med Atlantean Crystal Technology

 

Denna bergskristall är programmerad enligt den kristallteknologi som användes på Atlantis, Atlantean Crystal Technology. Tekniken är baserad på Zoë´s minnen från Atlantis då hon arbetade med att programmera kristaller.

Clear Connecting Crystal är programmerade med en klar och stark ljusstråle för att underlätta en tydlig kontakt med ljuset och högre sfärer (andliga guide, änglar, mästare, andra civilisationer, mm). Ljusstrålen har olika “våningar” för de olika dimensionerna som du har möjlighet att kontakta.

Du använder kristallen genom att hålla den i handen/händerna när du exempelvis mediterar och du föreställer dig att du kopplar upp dig till din andliga guide eller andra i de högre sfärerna. Din intention avgör med vem/vad du kommer i kontakt med.

Programmeringen och kristallen i sig förstärker kontakten och gör det lättare för dig att hålla fokus i din kontakt.

Låt din kristall vara personlig och rena den med jämna mellanrum, speciellt innan första gången du använder den, exempelvis under rinnande kallt vatten. Låt den gärna bada i månljus och solljus emellanåt.

Denna är fin att ha på ditt altare, när du inte använder den aktivt.

Kristallen är ca 6.5-9.5cm hög och 3-5cm bred. Utseendet varierar, då det är naturmaterial.

 

För frågor, mejla oss på info@zoeland.se

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield