Träffa din andliga guide – workshop (mp3)

100kr

Genom de två kraftfulla meditationerna, får du möjlighet att komma i kontakt med din andliga guide.

Slut i lager

Ta del av workshopen via en mp3-inspelning (audio ljudfil)

En inspelning från 2013 i Stockholm där Zoë föreläser om andliga guider. Hon berättar om sin kontakt med anförvanter, naturväsen, andra civilisationer etc. Här lär du dig hur du kommer i kontakt med din guide och hur er kommunikation kan stärkas.

Genom de två kraftfulla meditationerna, får du möjlighet att komma i kontakt med din andliga guide.

1. Öppna upp och bjud in din guide (32 min)

Här öppnar du upp dig för kommunikation med din guide.

OBS! Denna meditation görs först innan du går vidare till nästa meditation.

2. Tempelträdgården (26 min)

Här blir du vägledd ut på ett äventyr för att träffa din andliga guide.

3. Stäng din andliga kanal (50 min)

Här blir du vägledd i att stänga ner din kanal.

Total speltid: 1 h 48 min

Observera att ljudkvalitén kan variera eftersom det är en live-inspelning!

Föreläsningen är uppdelad i 3 delar via 3 st mp3-ljudfiler och de skickas till dig via mail när du har betalat. Kika gärna i din skräppost, den kan hamna där.

OBS! Du kan ladda ner filen max 10 gånger och länken blir ogiltig efter 7 dagar. Det är ditt eget ansvar att spara de nedladdade filerna på ett säkert ställe för framtida bruk.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield