facebook

Del 7 – Ljusarbete – hur vi ”räddar” världen

150kr350kr

Att arbeta för det högsta bästa.

Artikelnr: N/A Kategorier: , ,

Del 7 – Ljusarbetare – Hur vi ”räddar” världen (online video)

Ta del av Online-spelningen från 17 december.

Zoë ger sin syn på vad som sker vid ljusarbete och vad som är viktigt just nu i allt som sker i världen, och mycket mer.

 

Innehåll:

-Återkoppling förra föreläsningen

-Ljusbärarna genom historien

-Ljusnätverken

-Transformationen av mörker till ljus

-Förändra genom Ljusarbete

-Att ”flagga” sin profilbild på Facebook

-Att välja sin verklighet

-Skapandet av den nya världen

-Andligt ego

 

Övningar:

-Hjärtmeditationen

-Ljuskedjan

 

Detta avsnitt är donationsbaserat.

Videon skickas till dig via mail. Kika i din skräppost, den kan ha hamnat där.

Om Zoë

Zoë, känd från TV-succén “Livet på andra sidan”, är en av Sveriges mest aktiva spirituella ledare just nu. Hon har tagit fram unika koncept som Be an Attractive Magnet™ och Nordic Light Healing™, och leder framgångsrikt andra människor i att hitta sin inre kraft för att kunna stråla fullt ut.

Allt Zoë gör utgår ifrån hjärtat och det är hennes starka och ljusa utstrålning som gör henne unik att uppleva.

Zoë är en kanal för starka healingenergier och använder sig av sin Nordic Light Healing med mycket stor framgång. Energierna har möjlighet att påverka, ändra och transformera på fysisk, mental, emotionell och själslig nivå.

Be an Attractive Magnet™ är skapat utifrån den undervisning Zoë fått från sin andliga guide och andra entiteter och baseras även på minnen från hennes magiska liv på Atlantis och hennes koppling till Plejaderna. Zoë håller en hög healingfrekvens under workshoparna, vilket skapar förutsättningen för obegränsade möjligheter i ett tillstånd av utvidgat medvetande.

Zoë har skrivit den bästsäljande boken “Mastering the Art of Success” tillsammans med Jack Canfield m fl, som benämns USAs #1 Success Coach. Zoë fick hösten 2017 ta emot sitt Best-Selling Author Award i Hollywoord för boken. Jack Canfield är bl a känd från filmen The Secret, The Oprah Winfrey Show och CNN, och har sålt över 500 miljoner böcker världen över.

Jack Canfield har hyllat Zoës arbete och sagt att “Det var detta som fattades i filmen The Secret”.

I denna video intervjuar Jack Canfild Zoë i sitt hem i Santa Barbara, Kalifornien. De diskuterar boken Mastering the Art of Success, som de har skrivit tillsammans.

Zoë delar med sig av grunderna i hennes poplulära koncept Be an Attractive Magnet™ och Soul Vibration Marketing™, som har lett henne till hennes framgång. De diskuterar även den framgångspotential som finns utifrån ett energiperspektiv och Soul Vibration Marketing™.

 

"Det var detta som fattades i filmen The Secret!"
Jack Canfield